82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3079 Ahogy keleti kapu felé mész ki, ott vagy egy kis halastó.. mögötte van a Buddhista templom, na ott söpröget a hapsi -
izem #3078 joreggelt
JEONGHYE: ez a ficko merre van?
a küldileirásban azt irtátok a keleti kaputol északra.
koordináta kellene:-))) -
#3077 Sálak tulajdonnsága ?
Cape PVP sálra gondolsz ? Annak annyi a tulajdonnsága hogy ha hordod bárki leölhet ha meglát szabadon, következmények nélkül..
Santa Mufflernek semmi tulajdonsága, csak dísz -
#3076 Azt éri meg ami a fő Force-d -
Goth #3075 30-as szintű varászlatok közül a lightning-osat, a tüzeset vagy a jegeset éri meg kifejleszteni? azok a 3 távolsági bigyó közül -
#3074 sálak tulajdoonságát leírja neke vki? thx -
#3073 Bannerban is ez a páros van és lvl 52-64 között hordanak ilyet a Garmentesek
-
LegoTGR #3072 a hivatalos oldalon nem ez van, nemtudod h hollehet ilyet venni és hanyas szinten? -
Cat 02 #3071 Garment... -
#3070 NA én kicsit abbahagytam majd este folytatom.. 3 szor haltam mert annyira laggol, hogy nem tudok potizni... -
#3069 Xian szerveren van magyar klán, amely szívesen látna a sorai között? 2 karim van, egy 21 (majdnem 22:P) kardos, meg egy 1x-es íjjász. Privibe válaszoljatok plz. -
#3068 Kb. -
LegoTGR #3067 a bal oldali csávón milyen páncél van? -
#3066 belém garmentben 135-ös ütnek de vanaamikor 300-as critet kapok na olyankor kerekedik a szemem csakhogy inkáébb őet csapom garmentben minthogy a mannam elfogyjon meg a meek gun powderek lőjenek belém 235-ket:) Ezek néha hozzám sem érnek (cold wave arrest aztan lightning imbue majd soulspear+ghostspear petal egymás után és fekszik is:) és 500 manabol meg is van garmentben:) -
Cat 02 #3065 1 ütés kb 200 at sebez nem ? -
#3064 grr, nekem ma szaraxik a netem. :-s
nem baj, most felmegyek megint. SRO powa. -
#3063 legutóbbi küldetésem volt hogy 500-at kellett kinyírni belőlük -
#3062 Most velük ismerkedem...
Érdekes, hogy 23-as szintemhez képest nem nagy kunszt megölni őket, pedig az oldalon 27-es szintűnek van feltüntetve... :) -
#3061 Semmi én most is ott vagyok... kicsit túlterhelt a drága és nem bírja:) Kicsit csak sokadjára enged be mert nagyon túlterhelt. -
LegoTGR #3060 mibaja a xiannak? -
#3059 Nem vagy vak, még átdolgozom a questeket, aztán kész... Valószínűleg már csak este vagy holnap reggel tekinthető meg az új FAQ, mert Moon nem elérhető ma... -
Cat 02 #3058 én keverékbe :D nem arra megyek hogy jó legyne hanem arra hogyjól nézzen ki :D
felős + gatya midngi protector, többi meg ami éppen van -
#3057 Én armorban tolom.... A protector védelmét nem találtam elég hatásosnak... -
#3056 Nincs legjobb... Attól függ, hogy milyen karit csinálsz. HA physicalos a karid én garmentet vennék mert így is kevés a mannad sok a Hp-d és a magas phys miatt nem csapnak rád nagyot a mobok vizont amanna gyorsan fogy és a garmentben kevesebb mannat kell költened a skillekre.
HA köztes kari vagy akkor Protector (tehát kb egyenlő a phys meg az int.)
HA meg mentalos build vagy akkor armor mert kevés a hp és azt qrva gyorsan letolják rólad. Viszont tömd az inventoryt degeszre mannapotival:D -
Cat 02 #3055 ijjasznak : Protector
de ha Pure STR vayg akkor Garment ha nem akkor protector sztem -
#3054 telepíts egy irfanviewet, ctrl+r, és újraméretezheted a képet. amúgy meg az engedélyezett méreteket lásd FAQban. (ami sztem még mindig nem frissült. vagy vak vok?) -
#3053 van 1 képem megtudnám mutatni mien pillanatnyilag a skinem csak az oldal nem engedi feltölteni mert nagy add meg a címed és átküldöm és úgy megmondanád hogy meiket ajánlod? -
#3052 kössz de azt is megtudnád mondani hogy meik ruhákat vegyem a garment a protect vagy armor komplettben meik a legjobb? -
#3051 te, ez baxott jó lehetett... úristen, mekkora poén...
és én pont ma éjjel nem nyomtam. SHIT.
ja, Rolly: amúgy 20. szint környékén fox átmenni új szigetre. -
#3050 karakterfüggő. -
#3049 Akkor lenne 1 utolsó kérdésem mit ajánlatok meik a legjobb fajta ruha az armor a protect vagy a harmadik meiket használjam ? (nem akarok keveredést csak 1 et meik a legjobb komplettben?) -
T4rgeT #3048 amúgy még annyi kérdésem lenne hogy mi az a Parry ratio, meg a Status error effect azok mik? -
#3045 tod te már a barna részen vagy én meg az a alap és azt szeretném tudni hogy mikor ajánlatos átmenni -
#3044 úgyértem másik terület
-
#3043 LOL sziget :)
Mindig a quested adja mit kell csinálni.. fent van egy leírás.. -
#3042 Köszke a tanácsokat csak még 1 kérdésem mit ajánltok mikor mennyek el más szigetre? -
#3041 Reggel 6 kor kiírta az admin hogy aki akar szerverkaravánnal menni most jöjjön.. mondanom se kell felkeltette az érdeklődésemet, de hogy mi történt mutatják a képek.. végül Hotanból csak beértem janganba.. 2 tevét vesztettem..
-
#3040 Most voltam 100 tevével.. -
#3039 600%-körül van
Ui: -Moon ,ha ilyen vállalkozó szellemű vagy , keress fel engem , megyek veled én is , aztán Hotantól-Jnaganig leírtunk mindenkit ! -
#3038 Hotan Downhang 477%
Hotan Jangan 642%