82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3119 igen a mobok által dobott cuccok 90%-a male:) female karim van:D -
darkling #3118 Valakinél történik még az, h. a mobok által dobott cuccok kb. 90%-a female?
Male karakterem van. -
#3117 Szerintem vidd tovább nyugodtan ezt a karit mert később jó lehet. Csak a jég ágon feltélenül tanuld meg a cold wave arrestet míg a fire ágon is van valami tűzlabda szerűség 30-as masterylvl-en. A lion shout előnye nem abban van, hogy nagyot sebez, hanem hogy közepeset de azt gyorsan eltolhatod. tehat én nyitok egy lionshouttal mondjuk erre közel jön akkor cold wave arrest aztán soulspear+lightning imbue és fekszik a mob. A lényeg, hogy okosan használd a skilleket jól ütemezve. a Lionshout gyorsan (szinte azonnal) elsül és megszakítja az ellenfél varázslását!! -
Goth #3116 hm... akkor azt mondod szedjem le az összes lándzsa skillemet és pakoljam át kardra?
fire-t meg jégre?
shock lion shoutom is van de nem használom, én azt vettem észre semmit nem ér... 1-2 mob ellen jó csak
nah mind1, akkor huh ez nagy munka lesz :S -
#3115 Hát ha 30 utan is még a speart akarod használni akkor nem:D 30 utan legalább 4 nuke-od van (2 kicsi és 2 nagy a 2 force ágon) és speart csak legvégső estben használj. Vagy veszel pajzsot hogy tudj blockolni. Ha garmentet veszel fel kkor nagyon gyorsan bedarálnak a mobok közelharcban. Én ezért szeretem a lightningot+jeget mert mire ideér max 1-et üt rám és már halott... a champion 2-t max. Ha meg magical sebzése van akkor pl a lionshout képes megzavarni a castolásban (pl a gun powderek) ha lightning sebzést kap be miközben veszi elő a bombát gyújtja meg de még nem dobta el akkor előről kell kezdenie.. ezért lehetséges, hogy meg sem üt.
Egyébként nem mindegy milyen mob ellen miben mész. Nekem 2 garnitura ruham van.. garment és armor. -
Goth #3114 ez a kard-pajzs+jég kombináció nagyon jónak tűnik.
velem egyszintű ilyenek mindig lenyomnak. Kivéve ha a tűzfalat felhúzom, na akkor egy kis esélyem van, de amúgy beaprítanak.
elgondolkodtam, hogy menni fogok-e én valamire a jövőben lándzsa+tűz (egy kis jég), full intes karival? Vagy 30-tól erősebb lesz? :P -
#3113 Azert a collission controlja sokkal jobb mint a lineage2-é:D
másrészt. 2 játékrendszer van az egyik a pay to play a másik meg a free to play+ item mall. Ez Item mall-os játék. Azaz majd cuccokat tudsz venni a shopban valódi pénzért amik halvány előnyhöz juttatnak játékon belül (pl Xp kő amivel bizonyos mértékig több xp-t kapsz vagy 5000-es csomagban kerül a Medicine az inventoryba (magasabb szinten tudjuk ,hogy ez mekkora aldas) és még sok egyéb apróság. Szinte biztosra veszem, hogy a Global Chatting device is Mall item lesz és majd az összes a karácsonyi event alatt jewel boxból kapható scroll is shopos cumó lesz.
Valamint a kiadás az azt jelenti, hogy felállítják az újabb szervereket és megnyitják az item shopot. Nem pedig azt hogy cd-n kiadják. Hiszen free to play forever.
De aki nekem nem hisz az majd ennek foög:
-
mondja #3112 -
#3111 Nem is ez a legnagyobb baj, hanem, hogy néhol összefutnak a szövegek (e.g. withdraw quest), vagy kilógnak, engem ez zavar, meg hogy elakadok bármilyen tárgyban, épületben, stb....
Egyébként semmi baj... -
darkling #3110 Eh, nem az az egyetlen nyelvtani hiba benne -
#3109 Nah ja, de a free to play nem azt jelenti, hogy nem havidíjas? Ezek szerinte ha kiadnák, akkor nem szegnék meg az ígéretüket... (Ez csak egy másik nézőpont)
Jah, és tényleg jobb a GW-nél! Nyílt hétvégén kipróbáltam, de nem jött be... -
#3108 már megint felesleges a spekuláció... nem tudom mit vártatok a beta fázistól? Ez BETA. Nem kötelező játszani ha játszhatatlan de hőbörögni sem kell:) Ez a játék nem lesz fizetős és havidíjas. hiszen Free to play forever!!! már jópárszor el lett ez is mondva... ÉS ezt nem én találtam ki nem külföldi fórumon hanem a devek írták a hivatalos honlapra. Ennyi. -
Goth #3107 Legalább a disconnected to the server felíratot javítanák ki egy nyelvtanilag helyes mondatra :D -
Goth #3106 jah.
csak az a baj, hogy koreai mmorpg-t én még nem láttam hogy kiadtak volna. Legalábbis itt európában nem.
Végigfut a béta fázison aztán havidíj és kész.
Bár tényleg jobb lenne, tuti hogy megvenném. Legalábbis egy Guild Wars-nál többet ér. -
#3105 Nem havidíj kéne, hanem csinálják meg azt, hogy adják ki a játékot, és csak az játszhasson, akinek megvette.. Így pénz is jön be jócskán (főleg Ázsiából) és mi is jól járunk, mert így lehet reklamálni, hogy legyen szerverbővítés, ami minden bizonnyal lenne is ezesetben, és a fejlesztőket is motiválná az anyagi gyarapodás a további munkálatokban is... -
Goth #3104 ennek a nagy lagnak sem szerverbővítés lesz a vége, hanem havidíj.
Akkor kopik majdcsak le a játékosok kétharmada. Köztük én is :C -
#3103 Nincs. -
#3102 Annyi lenne a kérdésem , hogy level 30-31 quest az nincs ?? -
#3101 OFF: Én már elolvastam, csak a vége szar, sírtam is raja... -
Cat 02 #3100 kattingtasz a Connectre és mikor kiírja hogy request information abba hagyod és kséz benn is vagy valszeg bár én most HP 6 ot olvasok :D
áramszünet volt és átmentme és megevttem és már 250 :D -
#3099 Az earth taoist charm quest bad charmjaival kell tenni valami extrát ?nálam maradtak az első kör után .Másik meg hogy a második ismétlésnél 200 kell ? Nekem továbbra is 100 at ír...
Aki csinálta már megtundá mondani ?thx -
izem #3098 én se tudok:-((( -
#3097 ááá az istenit mááár nem tudok bejutni -
izem #3096 sziasztok
megint kérdezek:-))
lehet már uncsi vagyok,de nagyon tetszik a game,pedig már láttam pár hasonlot(söt!)
bandit archerek merre vannak? ill.létezik valamilyen mob térkép? -
#3095 sikerult bejutni! de nem ertem vele el sokat mert jachatatlan...! ugy laggol hogy inkabb arulok :D -
#3094 most léptem ki mert játszhatalan, helyemre bemehetsz:P -
#3093 most nálam van a gond vagy a troy servere ma abszolult nemlehet bejutni ?? mert du 2 től 17:43 van és még mosse tudok bemenni ez már felhaborito! .) :( -
#3092 Valakinek van beléptető progija ? -
#3091 dejoo neked ! .) -
Goth #3090 ritkán fordul elő az ilyen, hogy elsőre beenged, velem most így történt -.- -
#3089 1,5 órája probálok bejutni a troy serverre de nemmegy :(:(:( -
#3088 nemigaz, nemenged be :( sokan jaccanak most :P -
Cat 02 #3087 nyugaton menny be "tomb landre" mert ott sokat dobnak -
#3086 Lovagolni 10es szintől lehet..
Utazó lóról leszállsz eltűnik, a Trederes csak ha megszünteted.. -
izem #3085 hogyan tudok lovagolni?
azt már láttam hogy vanak tekercsek,de ezek csak egyszeri használatra jok? -
#3084 Köszi kiprobálom! -
#3083 Próbáld meg a Faqban leírtakat.. -
#3082 Helló!Segitség kellene,azt szeretném tudni hogy mi lehet a baj ,hogy elinditom ajátékot csomó ideig várok és nem történik semmise?!?!?!Előre is köszi! -
#3081 Tomb-ok -
izem #3080 köszi,megvan:-)))
én a kapun kivül kerestem.
a kövek miböl esnek?