82377
Silkroad Online (iSRO)
  • sweech
    vadász leszek
  • Bucser
    IGEn a rohadt köcsögök ezt nagyon régóta csainálják.... Elég durva exploit....
  • Demila
    A magaszintű thiefek legújabb heppje amúgy sokkal poénosabb
    Kimennek a Hyeno homeland környékére és lehentelnek vkit , tök mindegy hogy 2 ,vagy több csillagos tradet visz , aztán nem teleportálnak azok sehová
    ,hanem beállnak a Homeland kapujába , amit sokan nem kerülnek ki ,mmert minek is , nahát azért , mert , ott megállnak és ,mikor arra járnak az egycsillagosok a megjelenő extra vörös brutális NPC tiefek , az egy csillagos tradereket rohanják meg , amibe persze szépen belahal mindegyik ...., utána összeszedik a cuccát és ezt mindaddig csinálják ,ameddig meg nem telik a tevéjük ,csak ,mindezek után teleportálnak el
  • sweech
    ezt nem hiszem el...elkezdtem ölni egy giant earth taoist-et + rajtam volt egy két sima meg earth ghost erre úgy elkezdett szarakodni a szerver hogy 10 mp-es kimaradások voltak....szeressük az ilyet
  • Bucser
    hát mondjuk annak a szerencsétlen városnak van 3 bejárata... javaslom ha nem karavánnal vagytok a keleti bejáratot...
  • sweech
    amikor ilyen szállítós küldetést csináltam, velem is volt olyan, hogy már majdnem beértem janganba mikor 3 olyan npc thief jött nekem, akik lehenteltek mindenkit a környéken velük együtt engem is
  • Cassell
    Ott a pont ahogy mondod úgy van. Engem az tud betyárul felidegelni amikor lovagolok Jnaganból dowhang felé még a Jangani oldalon a fekete tigrisekhez épp csak elérek és puff lovam volt nincs nézek körbe mi volt ez de mire körbenéznék már kapom is a nyilat egy odasummonált gép thieftől aki hót piros mire potiznék meg futnék már rég csengettek. Szóval mi a rákért támad meg amikor annyi közöm van a karavánhoz mint egy tigrisnek. Jártam már így régebben is de tegap este épp a "még elfutok downhangba és kilépek" fázis alatt így purnyáltam meg.
  • lexatan
    Azért nem lehet ilyen szállítós quest alatt használni a scroll-t, mert úgy pont a küldetés lényege veszne el. Tehát például ilyen "vidd el Donwhang-ból Jangan-ba" típusú küldetéseknél nem lehet használni. Se oda, se vissza. Sőt a Városokban fellelhető teleport kövek sem működnek ilyenkor.
  • Maala
    lol. 1) harci helyzetben sztem nem lehet a használatát MEGKEZDENI. 2) idő kell, amíg elvisz a városba. 3) frissült SRO, 1.020 lett. egy kis töltike lesz. :D
    4) megyek játszani. ma meglesz 24, érzem. :D lol
  • Skatey26
    EZ nem lehet igaz. vagy mégis? Nem tudom használni a returning scrollt. Ez mié van? Tegnap már csak Janganba kelett mennem egy küldiből, és látom hogy öl egy thief. Nem akartam pontot veszteni, és bárhogyis nyomkodtam a jobb egérgombbal, nem csinált semmit. (csak kiírt valami hülyeséget)...
  • Maala
    hidd, el, ez jobb, mint amikor a szembejövő karaván +5lvl-es thiefje levagdos, téged feltámaszt egy kari, arra jön a PC thief, PK!!!-z mind2töket, leírtja a tevédet, aztán eltevegel az áruddal. kicsit mérges voltam, igaz csak lvl 20 voltam akkor... :D
  • Szaruman
    Nekem nem az a gondom. Vegyük az alap helyzetet. Van a kereskedő. Viszi a cuccost. Van a hunter, aki védi. Van a thief, aki támad. Ebből ha a thief azt csinálja, h beáll a város elé, akkor a kereskedőnek és hunternek unalmas lesz az útja, gyakorlatilag a mobokat kell csak ölni Ehhez nem kell tevét vinni, anélkül is megy. Izgalmasabb lenne, ha a vadonban bármikor elkaphatna egy rablóbanda. De ehelyett nekem azon kell izgulni, h 20 tevepotival tudok-e szaladni 5 métert 5 thief között. Hű, micsoda izgalom. WOW.
  • Bucser
    hidd el ha arra jár egy magasabb hunter az levágja őket:)
  • Szaruman
    De ez milyen szerepjáték már? Viszem a kurva karavánt, és a városkapuban áll kb 20 ember. 5 thief, és 15 másik ember, aki azt lesi, h mit csinálnak a thiefek. Ezt tényleg lehet RPG-nek nevezni. Így egy kicsit a játék lényege veszik el.
  • Bucser
    Ezért állnak ott mert huntereket már eltakarították:D
  • Szaruman
    Miért jó az a thiefeknek, h kiállnak a város elé? Marha érdekes lehet. Igazi szerepjáték, de tényleg. LoL. A másik, h nincs egy hunter, aki eltakarítsa őket. Na mind1.
  • Bucser
    ha a nem átalalkítóra gondolsz asszem azt degree3-as cumóig tudod használni. jobb gombot nyomsz rajta aztán megkeresed a ruhát amit át akarsz formálni az ellenkező nemébe. és jobb klikk rajta. ennyi kb.
  • Demila
    ..Úúúúú , tudod nekem már hányszor volt ilyen .... , ezért vagyok én a skillKirály
  • datango
    á epp mikor nagy harcban allok az archerel akkor lepett ki a szerverroll... :( meg is haltam :(
  • GERINC94
    hali , nem tom hogy lehet használni az átalakittot nem akarok elcseszni semmit mer már elöfordult egykét drága dologgal... magyarul nem akarok elcseszni egy drága bigyot ugyho ha valaki megtudja mondani hogy lehet használni akkor megköszönném
  • darkling
    De ebben a pillban megvették az utolsót is ugyhogy inkább olvasok, majd holnap ha felenged folytatom.
  • darkling
    Én most is bent vagyok már vagy 2 órája és aljas módon árulom a megmaradt santa cuccaimat.
  • GERINC94
    kösz hogy tartod bennem a lelket
  • Bucser
    Én megvárom már az official-t.:) néha benézek addig és kalap kabát:)
  • Demila
    speciál , pont most , elképesztően nehéz bejutni , úgyhogy nem csak neked van evvel gond , én például eddig kb 10 percet voltam ma fennt , úgy ,hogy kétszer ledobott és kb 20-20 percig kellett próbálkoznom ,h visszajussak , úgyhogy én mára föl is adtam ...,de holnap kedd és szerver ellenörzés van minden kedden , úgyhogy ne add föl GERINC , holnap biztos jobb lessz a helyzet
  • GERINC94
    mindenkinek indul most a silkroad? ,mer nekem nem
  • Demila
    Próbálkozni KELL keményen , engem is van mikor 5,6,20 adszorra enged be
  • HencStein
    Ezzel az uj updatéval a többi szerver is fog vátozni vagy csak ez az 1 lesz uj a többit meg meghadják ugy ahogy van ? Mondjuk akkor sokan átmennek a másik szervere és nem lesze olyan lagos mint most néha esténként amikor kicsit tul van terhelve az egész game..
  • Goth
    én is Downhangbe úgy láttam, hogy az árusok nagyrésze female cuccot árul... ezért is idegesítő, körbejárom az egész várost, és alig találok nekem való cuccot, mert 90% female...
  • GERINC94
    nem enged be egyik serverre sem nem tom mér ,és nem tom mit csinájjak azt iraja amit az elöbb már leirtam
  • Goth
    a mobokkal nekem sincsen gond, a cold wave arrestet is megtanultam már, sőt a frost novát is.
    Cold wave arrest vagy frost novával indítok, aztán fire imbue+soul spear, esetleg még egy chain spear és már fekszik is, max egyszer tudnak megsebezni.
    nekem csak a pvp-vel van gondom, hogy ott lenyomnak mindig...
  • GERINC94
    csak nekem nem indul a játék vagy megin javitnak valamit? azt irja failed to connect to server(C9)
  • Cat 02 #3127
    vmi változás ???
  • Bucser
    Erre az aúj party rendszerre kíváncsi leszek:)
  • Holdpro
  • Demila
    Új Update Evolution Update
  • Bucser
    Mondjuk most sem tudom mit sikerült cáfolnod.. mert a 90% csak hasraütés szerű volt az meg szuinte nyílvánvaló, hogy ellenkező nemű cumóból több esik...
  • sweech
    enyém is male és több female cucc potyog nekem :)
  • Bucser
    nem számoltam ki. de az érzésem az hogy a droppok többsége ellenkező nemé....
  • Holdpro
    Ezt cáfolnám tegnap 13 cucc esett.. 9 női 4 férfi és férfi a karim..