82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3199 TeamSpeak: 195.38.109.6:8768 -
#3198 1/2 sokak szerint a jó inteseknek aránynak -
Goth #3197 Tényleg megéri mindig minden pontot int-re rakni? meert így nagyon kevés a hp-m szal én nem látom igazán értelmét... str-re is rakjak néha? -
#3196 akkor agy belőle! :) -
#3195 tegnap nyomtam egy egycsillagos Hotan-Jangan Tevés tradet ha valakit érdekel a rakomány 26640 volt és kaszáltam 171135-öt -
#3194 úgylátom jól csináltam, mikor a kard+pajzs+jeget választottam =) -
#3193 kb ugyanannyi volt a 2. meg 19. szintű a kari. :-s -
Goth #3192 mire raktál? -
#3191 blah, első karim az volt. egyedül az srt-int arányt baxtam el. :-s -
#3190 úgy látszik, elfelejtetted a Stolen sword küldit...
ami másnak 5óra, az nekem 1 szokott lenni. (mákosabb vok, vagy csak jobban dobnak? :D) akkor ha 2nap... az nekem 12óra lesz. hihi. :D -
#3189 én is. de nincs kedvem újrakezdeni... :-P -
#3188 Én ha újrakezdeném jégkardos lennék :) -
Goth #3187 látom te tűz-kardos vagy, szerinted megérné tűz-spearról átpakolni tűz+kardra?
mert a védekezésem szar, intes vagyok szal kevés a hp-m... igaz hogy keményen oda tudok sebezni, de mondjuk earth taoistoknál a health potit már nyomnom kell szinte folyamatosan... -
GERINC94 #3186 van valami turpiszsága annak hogy sos fegyvert tugyak szerezni vagy csak igen nagy szerencse kell hozzá??? -
Carter15 #3185 kösz szépen, nem gondoltam volna hogy ilyen sokat kell leölni belőle
már nagyon unom -
#3184 Ma 14 Tradelesésem volt oda vissza.. 12 perc egy Downhang -Jangan út :) -
Pukkka #3183 Tudom,van egy karim ott =)
Igazából engem a játék már annyira nem szorakoztat,igy csak az ilyen kis megmozdulásokra járok be =) -
#3182 Tegnap 19 db 50 feletti Thief szórakozott Vietnam clán néven..
nekem mint 36osnak 1 másodperc volt az életem, ahogy megláttam őket a tűzpiros Thief meg is ölt.. 15 ment volna akkor is meghalt volna mindenki -
Pukkka #3181 Egész egyszerűen nem kell egyedül vinni szállítmányt.. -
#3180 nem
Ui: Öld csak őket szorgosan , dobni fogják , nekem is csak 2 nap után esett -
#3179 Egy pár érdekességre rájöttem...
Pl. néhány pc thief arra játszik, hogy ha az npc thiefek sikerrel járnak, akkor megöljenek téged, és felszedjék a cuccot..
vagy akár arra is, hogy ha gyorsan akarsz szintet fejlődni, ahhoz rengeteg pénz kell, gondolok itt a nagyobb szörnyek megtámadására és a potizásra ezzel egyetemben... -
Carter15 #3178 Halihó emberek!
Valaki megcsinálta már ezt a quest-et: Get the ring from (Blood)Ongs. ?
Mert nekem bent van de leöltem már vagy 200at és még egyik sem dobta. Nem lehet hogy az a baj hogy bent van a 200 jewels amiket a robberektöl kell összeszednem? -
#3177 Ha mégis lesz egyszer wipe, tuti az akkori legújabb szerverre fogok menni -
#3176 Az biztos bár nem esnék kétségbe, kerzdenék valami jegest..
Kardost vagy ijjászt -
#3175 hát , sok embernek rosszul esne :P -
Cat 02 #3174 Will our characters or character data be wiped/reset/erased?
A. There will not be a wipe/reset/erasure. We, at Silkroad Online, will always work to our utmost to keep our promises to you our users.
na szal nem lesz kari törlés -
Cat 02 #3173 hivatalos odla under felhhitás :D lesz újj -
#3172 De nekik IS thief spawnol, lol. Mér nem hunter? Vagy akkor két játékos thief miért nem támadhatja egymást? Mindenképpen észszerűtlen.
tango: a hivatalos oldal is beszart:) -
#3171 updatelik a pecseket :) -
#3170 Nekik is spawnol thief. -
#3169 Közbe behalt a játék, nem indul:( -
#3168 Hm, 10es vagy? -
Goth #3167 már alig várom, kb. 10 szint és már hentelhetem a mocsok tolvajokat :D -
#3166 hmmm...ez elgondolkodtató :D -
#3165 Undorító, amit a thiefeknek megenged a progi. Ha a karavánhoz spawnol thief, akkor nekik miért nem spawnol hunter? -
Cat 02 #3164 erről SirMoon is tudna mesélni :D
-
Cat 02 #3163 útközben vannak Thiefek
és 1* -ig csak npc tihef támadhat meg
kb percenként jön ki egy 30+ hunter kapukon :D magasabb tief meg nem nagyon strapálja magát kicsikkel -
izem #3162 köszi:-)))
-
darkling #3161 Ne törődj a nullával, csak irtsd a tigriseket, ha megvan, kiírja, h. completed -
izem #3160 sziasztok
13. szint – Tigrisvadász-verseny (Tiger Hunting Competition)
a 2.lépés nálam nem mükszik,másnak jo?
a küldi listában egy 0 van és más semmi.