82377
Silkroad Online (iSRO)
  • izem
    köszi Gerinc
  • GERINC94
    hali meséltetek már nekem a ruhaátalakitorol(férfi böl női) de azt még nem tom hogy lehet használni... igaz még nem probáltam sehogy de nem akarom elpazarolni mer látom elég drágán árulják
  • GERINC94
    meg még a kendö is odamegy
  • GERINC94
    oda elég sok cuccot lehet majd felvenni pl.: santa set,trader,hunter,thief...stb cucokat
  • izem
    lamer kérdés:a karakterlapon a jobb also sarokba,mit kell rakni ill. oda mit lehet felvenni?
  • Holdpro
    Játékba beléptető progit valaki dobjon már be a fórumba
  • gameplusz
    Köszi, nem akartam extra design-t, csak egy egyszerű, áttekinthető FAQ-t...
  • datango
    valaki tud nekem egy helpet adni ? szerintetek fejlesszem ki mindenbol (marmint adott pl lighting os varazslatbol az osszeset lvl 1 szinten vagy mindet fejlesszem fullra lvl9 es ugy vigyem vagy hogy? ebbe segítsen már valaki...!
    pls
  • datango
    hmm .. most néztem meg ujbol a faq ot ! dicséret a kreátornak nagyon jól néz ki!
  • lexatan
    Végigolvasva a fórumot sem találtam meg a mail címet, hol sikerült elérned a SRO-teamet. Légyszíves írd meg ide a címet! Köszi!
    (És az official honlap nem elérhető most, ezért azon sem tudom megnézni...)
  • Holdpro
    Újra a régi
  • Maala
    Az SRO nem elindulásának oka :D
  • Maala
    nem írtam oda, hogy ez egy SoS kesztyű...
  • Maala
    hát, én csináltam egy +2es Steel Glove-t (lv24), aztán +3nál levette a szinteket, h baxná meg. most nem'tom, hogy felvigyem-e még1x +2re. mmint h mennyivel érne többet a cucc.
  • Demila
    Ha veszek S.O.S-os cuccot , azt még lehet tuningolni Elixirrel , ez világos , de elméletileg szét is törhet ugye , vagy belesülhet az elixír , mongyuk S.O.S-nál ez nem olyan nagy gond , mert +1-et +2-őt gondolnék belenyomni , és ha az ne jön össze , a tár azért még Qrvajó S.O.S-os marad ....,namármost én inkább a töréstől félek , tőrt már el vkinek így tárgya ? Nagyobb az esélye a S.O.S-os tárgy törésének ? Vki csinált már ilyet ?
  • Holdpro
    Maala gyere fel TS-re súgok pár ötletet :)
  • Maala
    igen, lol vagy. :D "extra server inspection".
  • Skatey26
    MÉ nem enged be a szerver? belépek, és egyből előjön a szerverek listája. mindeggyiknél kék check feelirat van. Mé tesznek ilyen borzasztó dolgot???()
  • Maala
    hmm. jangan térképén vagy a Hunter Guild felratnál lesz. vagy tőle egy kicsit balra, a tábornok és a Hunter Guildes csóka között. de sztem a Hunter Guildes csóka Gwaki. :D
    Nagyon erősen gondolkodok azon, hogy az új szerver megnyitásakor átmegyek oda...
    Sztetek? :)
  • izem
    GWAKI nevü NPC merre van mert nem találom:-(((
  • Maala
    lol, cutting blade of mi??? :D mert így lehet 32-41. szintű is :D
  • Holdpro
    igen és csináltunk sajátot
  • Cat 02 #3219
    vazz sirmoon maala kipétetek ???
    most ötl meg egy cutting blades stcá 30k - :(
  • datango
    :)
  • Maala
    bah, ma egy kísérőset túléltem. vmi SirMoon volt az. :D
  • Holdpro
    Ma vittem egy 2* Tradet Downhang-Jangan.. 1 ember thief jött az is 1 lövés volt Jangan mellett.. Maala klántársat is elkisértem 25 szinten 2*osát is bevittük
    Utánna visszafelé 6 Thieffel találkoztunk de már csak 1*osak voltunk
    129K -38K beruházás
  • Goth
    Lefordítod nekünk? :D
  • sweech
    kísérővel énis mindíg elbukom :/
  • Maala
    sztem se lenne rossz 5let. :D
    lol. első 2*os tradem egyedül sikerült, azóta 2t buktam, mind2t kísérővel... :-s
  • gameplusz
    Egy kis ízelítő az új party-rendszerből... [LiNK]
  • gameplusz
    Ok, akkor holnap megbeszéljük majd... délután megkereslek.
  • Demila
    ...Én is szívesen segítek (szégyen szemre még nem vagyok lvl 2-es hunter) ....,de már régebben is téptem a számat ,hogy személyes ellentétek ide ,vagy oda , meg kéne beszélni egy időpontot egy nagy MAGYAR trade-re ,(és ha bejön ,akár rendszeresíthetnénk is egy időpontot ) ...de semmi reakciót nem adtatok , mikor felvetettem az 5letet

Ui: -Persze (sajnos) részemről ez csak az Aege szerveren lévőkre vonatkozik (de persze lehetne követni a példát)
  • Bucser
    hehhe mázlista:D nekem 2 napig tartott:) aztán rájöttem, hogy nem szabad hogy más aktív küldim legyen és azonnal kidobta:) Bugos volt a küldi:)
  • skillless
    Egyszer stallból vettem 30k-ért egy lvl17es vállvasat, azóta is hordom. Tegnap pedig egy Hyungno Ghost kidobott egy lvl26os SOS férfi prot cipellőt. Szóval mákkal könnyen hozzá lehet lehet jutni, de ezeket leszámítva a mák ritkaság nálam. Pl: a Bandit-os sword-ot majd 6óra után dobta ki véletlenül. :(

ui.: a SoS cipellő 400k-ért tulajdonost keres :) (Troy server)
  • gameplusz
    OK, akkor majd ha fent lexel, akkor beszélünk... egyenlőre viszont nincs semmim se újra... Pedig ebből a fuvarból jócskán kezdhettem volna valamit...
  • datango
    hany useres ez a troy server? sose enged be .. :(
  • Bucser
    már kérdezteed d csak szerencse kérdése
  • Cat 02 #3202
    segítek
  • GERINC94
    hali, hogy lehet SOS cuccot szerezni . van valami turpiszsága vagy csak szerencse kell hozzá?
  • gameplusz
    Nah, sikeresen elbasztam megint egy tradet... Egy billentyűzet bánja... Ha VALAKI segítene vége, azt megköszönném... PM

A buzi earth ghostok meg egy buzi pc thief...