82377
Silkroad Online (iSRO)
-
izem #3241 köszi Gerinc -
GERINC94 #3240 hali meséltetek már nekem a ruhaátalakitorol(férfi böl női) de azt még nem tom hogy lehet használni... igaz még nem probáltam sehogy de nem akarom elpazarolni mer látom elég drágán árulják
-
GERINC94 #3239 meg még a kendö is odamegy -
GERINC94 #3238 oda elég sok cuccot lehet majd felvenni pl.: santa set,trader,hunter,thief...stb cucokat -
izem #3237 lamer kérdés:a karakterlapon a jobb also sarokba,mit kell rakni ill. oda mit lehet felvenni? -
#3236 Játékba beléptető progit valaki dobjon már be a fórumba -
#3235 Köszi, nem akartam extra design-t, csak egy egyszerű, áttekinthető FAQ-t... -
#3234 valaki tud nekem egy helpet adni ? szerintetek fejlesszem ki mindenbol (marmint adott pl lighting os varazslatbol az osszeset lvl 1 szinten vagy mindet fejlesszem fullra lvl9 es ugy vigyem vagy hogy? ebbe segítsen már valaki...!
pls -
#3233 hmm .. most néztem meg ujbol a faq ot ! dicséret a kreátornak nagyon jól néz ki! -
#3232 Végigolvasva a fórumot sem találtam meg a mail címet, hol sikerült elérned a SRO-teamet. Légyszíves írd meg ide a címet! Köszi!
(És az official honlap nem elérhető most, ezért azon sem tudom megnézni...) -
#3231 Újra a régi -
#3230 Az SRO nem elindulásának oka :D -
#3229 nem írtam oda, hogy ez egy SoS kesztyű... -
#3228 hát, én csináltam egy +2es Steel Glove-t (lv24), aztán +3nál levette a szinteket, h baxná meg. most nem'tom, hogy felvigyem-e még1x +2re. mmint h mennyivel érne többet a cucc. -
#3227 Ha veszek S.O.S-os cuccot , azt még lehet tuningolni Elixirrel , ez világos , de elméletileg szét is törhet ugye , vagy belesülhet az elixír , mongyuk S.O.S-nál ez nem olyan nagy gond , mert +1-et +2-őt gondolnék belenyomni , és ha az ne jön össze , a tár azért még Qrvajó S.O.S-os marad ....,namármost én inkább a töréstől félek , tőrt már el vkinek így tárgya ? Nagyobb az esélye a S.O.S-os tárgy törésének ? Vki csinált már ilyet ? -
#3226 Maala gyere fel TS-re súgok pár ötletet :) -
#3225 igen, lol vagy. :D "extra server inspection". -
#3224 MÉ nem enged be a szerver? belépek, és egyből előjön a szerverek listája. mindeggyiknél kék check feelirat van. Mé tesznek ilyen borzasztó dolgot???() -
#3223 hmm. jangan térképén vagy a Hunter Guild felratnál lesz. vagy tőle egy kicsit balra, a tábornok és a Hunter Guildes csóka között. de sztem a Hunter Guildes csóka Gwaki. :D
Nagyon erősen gondolkodok azon, hogy az új szerver megnyitásakor átmegyek oda...
Sztetek? :)
-
izem #3222 GWAKI nevü NPC merre van mert nem találom:-(((
-
#3221 lol, cutting blade of mi??? :D mert így lehet 32-41. szintű is :D -
#3220 igen és csináltunk sajátot -
Cat 02 #3219 vazz sirmoon maala kipétetek ???
most ötl meg egy cutting blades stcá 30k - :( -
#3218 :) -
#3217 bah, ma egy kísérőset túléltem. vmi SirMoon volt az. :D -
#3216 Ma vittem egy 2* Tradet Downhang-Jangan.. 1 ember thief jött az is 1 lövés volt Jangan mellett.. Maala klántársat is elkisértem 25 szinten 2*osát is bevittük
Utánna visszafelé 6 Thieffel találkoztunk de már csak 1*osak voltunk
129K -38K beruházás -
Goth #3215 Lefordítod nekünk? :D -
#3214 kísérővel énis mindíg elbukom :/ -
#3211 sztem se lenne rossz 5let. :D
lol. első 2*os tradem egyedül sikerült, azóta 2t buktam, mind2t kísérővel... :-s -
#3210 Egy kis ízelítő az új party-rendszerből... [LiNK] -
#3209 Ok, akkor holnap megbeszéljük majd... délután megkereslek. -
#3208 ...Én is szívesen segítek (szégyen szemre még nem vagyok lvl 2-es hunter) ....,de már régebben is téptem a számat ,hogy személyes ellentétek ide ,vagy oda , meg kéne beszélni egy időpontot egy nagy MAGYAR trade-re ,(és ha bejön ,akár rendszeresíthetnénk is egy időpontot ) ...de semmi reakciót nem adtatok , mikor felvetettem az 5letet
Ui: -Persze (sajnos) részemről ez csak az Aege szerveren lévőkre vonatkozik (de persze lehetne követni a példát) -
#3207 hehhe mázlista:D nekem 2 napig tartott:) aztán rájöttem, hogy nem szabad hogy más aktív küldim legyen és azonnal kidobta:) Bugos volt a küldi:) -
skillless #3206 Egyszer stallból vettem 30k-ért egy lvl17es vállvasat, azóta is hordom. Tegnap pedig egy Hyungno Ghost kidobott egy lvl26os SOS férfi prot cipellőt. Szóval mákkal könnyen hozzá lehet lehet jutni, de ezeket leszámítva a mák ritkaság nálam. Pl: a Bandit-os sword-ot majd 6óra után dobta ki véletlenül. :(
ui.: a SoS cipellő 400k-ért tulajdonost keres :) (Troy server) -
#3205 OK, akkor majd ha fent lexel, akkor beszélünk... egyenlőre viszont nincs semmim se újra... Pedig ebből a fuvarból jócskán kezdhettem volna valamit... -
#3204 hany useres ez a troy server? sose enged be .. :( -
#3203 már kérdezteed d csak szerencse kérdése -
Cat 02 #3202 segítek
-
GERINC94 #3201 hali, hogy lehet SOS cuccot szerezni . van valami turpiszsága vagy csak szerencse kell hozzá?
-
#3200 Nah, sikeresen elbasztam megint egy tradet... Egy billentyűzet bánja... Ha VALAKI segítene vége, azt megköszönném... PM
A buzi earth ghostok meg egy buzi pc thief...