82377
Silkroad Online (iSRO)
-
GERINC94 #3283 yes, és csak magyarok lesznek ott? -
#3282 Reggeltől estig az Aege szerveren a 50+osok PVP-znek és pillanatok alatt megy a drót ha egy Karaván 2nél több csillagot vissz, 1-2 kanyarig eljutok és máris utolérnek tökmindegy melyik kapun megyek ki.. ha 1*al megyek akkor is van rá módszerük hogy megöljenek.. -
#3281 Ezt már én is várom... MOCSKOS THIEFEK -
#3280 De 100-as szint a max, vagy nem? Amit írtál, ezek szerint nem így van... -
#3279 Én a mai napig Xianon nyomom és nagyon nem érdekel, hogy ki mit gondol a magas szintűekről mert én nem vagyok az:) ÉS igazából az éltet hogy majd ha 50-60+-os leszek napokat fogok azzal szórakozni hogy kicsiket kísérek el ingyen Downhangbol Janganba azért hogy a spearem feltolhassam a 45-50-es thiefek seggébe:D -
#3278 A lvl cap meg úgy működik, hogy mivel a masterylvl-ed szinthez van kötve így 60 feletti skilleket nem tudsz felszedni és a Phys/Int-et sem tudod növelni egy szint felett. egyszerűen nem lépsz szintet tovább. Az Xp és az SP is gyűlik csak hatása nincs éppenséggel. A nagyokat meg azért lehet utolérni mert a fejlődési rendszer lassú. ÉS folyamatosan lassul. Mindenkit utol lehet érni. csak kellő elszántság kell hozzá. -
#3277 IGazából kérdés, hogy hol mész ki a városból.. Downhngbol siman ki lehet jutni az nyugati úton (igen fel a Gunpowderek felé aztan megkerülni nagy ívben a várost.... HA meg a ferryhez érsz megölöd a tevét a nádasban és várod míg elmennek a thiefek. Ez ilyen egyszerű. aztán a túloldalt meg nem a leggyakrabban használt utakon kell menni (tudom javasolni a nagy kerülőt a stronghold alatt) valamint hogy a Hunterek traderek ne együtt induljanak és mindig legyen egy hunter elől egy pedig hátul aki felderít) Meg lehet csinálni a trade runokat csak nem úgy kell menni mint bolond tehén az anyjába... Sőt lehet hogy valakit meg kell kérni, hogy Job item nélkül menjen előre aztán ugy felderítsen... ÉS azért hasznaljak a thiefek az abuse-t mert egyszerűúen mindenki fosik tőlük és nem meri felvállalni a kockázatot. (buktam én is 3-4 csillagos traderunt belefér mivel ez csak játék...) Ha mindenki csak nyuszi ül a fűbent játszik akkor biza jön a fűnyíró és ledarál. -
#3276 Hát, én újrakezdeném, ha nem lenne annyira unalmas az eleje... Mert kb 2 nap alatt tényleg megy lenne ez a szint (48 óra játékidő) és sokkal több skillem lenne (xp szerzési trükkök, sp farming, stb.)... DE! NEM!
Szerverköltözésről meg annyit: nem gondoltátok végig, hogy mindenki így gondolkozik? "Átmegyek a másik szerverre, úgyis új, nem fog laggolni..." WTF... Max. a 40 felettiek nem fognak átpártolni, a fél banda viszont szerintem igen... Nézzük csak a Babel esetét... -
#3275 én nem értek 1et a szervermeneteléssel , Lehet hogy itt egy kicsit keményebb az élet ,de legalább van kihívás , ráadásul nincs az az Isten ,hogy sutbadobjam ezt az 5 hónapot kb és újrakezdjem ...., Jesszus , belegondolni is szörnyű , Ölj meg újra 10.000 ezt 5.000 azt gyűjts össze 51101012201db ezt 45345345db azt , mégegyszer nem tudnám végigcsinálni -
#3274 Demi, neked mi a véleményed a karakter költöztetésről másik szerverre ? -
#3273 Szerény személyem úgy is át fog költözni arra a szerverre, mert nem nagyon látom értelmét a maradásnak, 3-4 hét alatt úgy is visszatápolom a karakteremet 33ra vagy nagyobb szintüre. -
#3272 mindenki jöhet lvl 20 fölött Csak pár szabály a siker érdekében
-lvl 20-25 közöttiek nem szálhatnak le a tevéről SOHA !!!
-lvl 25-30 közöttiek csak ha muszály (vagy ha íjászok , jó íjászok)
-lvl 30-35 közöttiek Harcolnak , nem Tevegelnek
-lvl 35+ Hunterek (SirMoon pls , ez most mem kimondottan a pénzről szól ,de megmondtam , össze lehet dobni a rakományt trader+hunter )
Ui: Mindenki annyi csillagot vállal amennyit mer , 1-et vagy 4-et nekem mind1 ,részemről mindent lecsapok , ami megtámad egy magyart is -
#3271 Akármennyire is nem szimpatizálok pár emberrel és dologgal, ebben egyett kell hogy értsek veled. Értelmetlen bármit is csinálni Aege serveren, amikor mi 50+ leszünk akkor ők 60+ esélytelen lesz bármikor is a tradelés, hunter, és thief melók. Bár aki nem arra törekszik, hogy Ő legyen a legtáposabb és legjobb karakterrel rendelkező játékos, nem fog belmenni ebbe a költözésbe. -
#3270 Vettem egy kis vityilot a patak mellett, jöhettek ejtőzni :)
-
#3269 Nem a hatalommánia csak nincs értelme 2*osan kimenni a városból mert 50+ os thiefek ellen esélyem sem volt.. 5 ből 4x haltam meg.. 1 sikerült eddig -
#3268 No, és az hogyan műxik? -
#3267 Ennyire hatalommániás vagy?? Egyébként utol lehet érni a legnagyobbakat... csak kitartónak kell lenni.. mivel van lvl cap... -
#3266 Március végén kéne egy csapatos átvonulást az Athens szerverre, ott mi lennénk a legnagyobbak itt sosem fogjuk utolérni az 50+osokat..
Kéne egy nagy klánt csinálni nem pedig sok kicsit
Vélemények ? -
#3265 Nem kéne annyit inni, főleg nem nélkülem :) -
Goth #3264 olvasd az aláírásom.
ha nincs még meg a 20-as szinted nembaj, csak legyél aktív =) -
#3263 basszus, am éjjel nem voltam. :D
de este leszek sztem.
Demila, sztem tökéletesen igazad van,a játék nem a darálásról szól. ellenben SZÜKSÉGES ahhoz, hogy ki tudd élvezni. ugyanis a nagyobb szintű karik ellen csak fejlődéssel tudod felvenni a versenyt. :)
hajnalban kicsit PvPztem, rájöttem, hogy a 27. szintű játékososk között 1 dolog dönt: a szerencse :D mmint a fegyver criticalja :D hihi. -
#3262 Szerintetek érdemes lenne létrehozni egy magyar weboldalt? (gaming community-t)
Persze a fórum ez maradna...
SirMoon: majd áruld el hogyan műxik az autologin... :) -
#3261 éjjel fentvoltam csak másik karival :)
ha mennék Traderként.. ugyúgy 1 lövés 1 kék thief :) -
GERINC94 #3260 hali én mennék tradelni de sajna én még csak 24-es vok nemtom hogy mehetek-e -
#3259 Na akkor figyelem - figyelem ma este 23:00-kor Trade-re indulunk Dowhangból - Janganba , aztán Janganból - Dowhangba 22:55-23:00 -kor gyülekező a Spec Shop-nál , minden magyart szeretettel várunk Klántól függetlenül
Ui: SirMoon , akartalak ,de ez Hajnali egykor volt ma , és ha jól emléxem nem voltál bennt ....,mindenesetre nagyon örülnék ,ha erre jönnél , főleg akkor ,ha mint Hunter jönnél -
#3258 Azért szólhattál volna -
#3257 van =) -
#3256 Letoltuk első nagyobb FeketeSereg Guild tradünket Dow-ból Janganba 3x2 csillagosat , én Hunterkedtem Aztán megjött a bátorságunk és visszafelé 2x3csillagosat és egy 4eset vittünk az egyik 3-as odaveszett ,de a többit sikeresen célba juttattuk Nagyon hosszú és nagyon élvezetes Út volt , kb 10-15 játékost kellett lecsapnunk , de hálistennek high lvl-essel nem taliztunk (csak egyel ,de azt Berserk-kel lezúztam)
Mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani ezeket a megmozdulásokat , mert ne feledjük ez a játék valójában nem a darálásról szól !
És nem győzöm hangsúlyozni a közös Magyar Trade-et !!! , na mind1 , majd ha legközelebb megyünk Guild terade-re , azt ide beírom (minimum egy órával mielött elindulnánk) és aki akar jöhet bátran -
#3255 Olvass vissza régebben írtak 1-2 Bábeles klánt -
izem #3254 Babel szerveren Magyar klán van?
-
#3253 Nagyon szuper mert elég régóta hajkurászom, délutánonként bejutni művészet -
#3251 Van autologom, majd linkelem kicsit később... Kb. 4 órán át kerestem, még olasz fórumokat is olvastam, de megvan... -
#3249 Ismerek olyat is akinek SRO után jön meg a kedve WoW-ozni
Minden ember más, egy biztos ez a játék iszonyat nagy kitartást igényel
Ja meg kötél idegzetet -
izem #3248 Viszont 1 év Wow után ez a game felüdülés:-)))
-
izem #3247 nem piszkálodásképpen irtam:-)) -
#3246 Jóreggelt reggelente van restart, csendes a város -
#3245 Ok, majd javítjuk.. :) -
izem #3244 17. szint – YANGYUN kívánsága (YANGYUN’s Request)
itt a jutalom nekem 125 mana potion volt.
azért irom le,mert a leirásokban nem volt:-)) ill.nem ismert volt:-)) -
izem #3243 sajna ott még nem tartok:-((( -
GERINC94 #3242 24. szint
NPC: Hahun városor Donwhang-ban Keleti Kapunál
1. Át kell mennd Janganba Sonhyeon-hoz
ezt a küldit nem engedi megcsinálni...miért nem