82377
Silkroad Online (iSRO)
  • izem
    mi történt a szerverekkel?
    mert nem mennek:-(((((
  • Holdpro
    ez 11 thief, 19et számoltam multkor, egy klánt
  • datango
    ma delutan olyat láttam asszitem bepysilek .)
    Kép
  • Holdpro
    én jan 24 én kezdtem ezt a karit és és utolértelek 3 hét alatt.. Én biztos megyek nekem ott van jövőm :) Lehet hogy sokan maradnak de akik mennek azok se ismerik annyira a játékot mint én, nekem mennem kell :) Majd meglátod 1-2 hónap múlva rólam is lesz olyan nagy 50+os kép :)
  • gertrud
    Hali!
    Pls, kilinkelnétek az új autologin progit? Mert ,áttm, hogy gameplus megtalálta. Thx előre is!
  • Demila
    Mellesleg szervermenetelésről még annyit , hogy ott se ti lesztek a legerősebbek ....,ez szinte biztos (persze ,ha napi 12 órában nyomjátok , akkor ......, hát akkor , tök hülyék vagytok )
    Én az aegég egészen a szerver kezdetekor kezdtem , mikor megnyílt & napi kb 2-3 óra játékkal , közelsem vagyok a legerősebbek közt ...,az új szerveren sem ti lesztek a Rambó3 (feltéve ,ha nem vagytok totál beteg fanatikusok ) , ráadásul , azt is vegyétek figyelembe ,hogy ezt a szervert hírdették be eddig legelőbb a nyitás elött , úgyhogy szvsz jósokan gondolkodnak így mint ti

Mind1 ....Én 100, hogy nem megyek jó nekem az Aege
  • Maala
    jah, mellesleg nem mindenki teheti meg, hogy a 28-29es szintű mobokat kihagyhatja a számításból... :) pl hidd el, nekem amikor 20as szinten megcsináltam 6 tradet, eléggé izzasztó perceket okoztak a devil bugok pl. :) earth ghostról nem is beszélve. (bár kinyírtam egyet, hehe)
    ez most nem menőzés, csak gondolj másokra is, nem mindenki... teszem azt, 35+
  • Maala
    pontosan. ezért is mondom Pro, hogy gyorsan szedd össze magad, mert ott leszek a seggedben, mire az az 1 hónap letelik... :) (bár szándékaim szerint meg is előzlek addig)
  • izem
    C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\d07a_appcompat.txt
  • gameplusz
    Írd le a hibaüzenetet...
  • izem
    A(z) Silkroad.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
    ez miért van, tudja esetleg valaki?
  • izem
    Nem tudom elinditani,a Silk-et,mert hibaüzivel kivág:-((((((
    Ilyet még nem csinált:-(((
    Ujra instaláljam?
  • Holdpro
    1 es cuccot csak eladni lehet amit a karakterral kapsz, amit veszel eldobod vagy eladod
  • Bucser
    megfogod és kihúzod az inventoryból...
  • gameplusz
    Eladod npc-nek, vagy kihúzod az invertory-ból...
  • GERINC94
    hali, nem tudja valaki hogy lehet eldobni a legelsö cuccokat?...mer bazi sok helyet foglal
  • effe
    most még csak nem kedveled őket! majd ha a trade-jeiddel lépnek meg, na majd akkor fogod őket utálni
  • effe
    de nemhogy az aege-re, de még más szerverre sem
    mennyit fog ezek a kaotikus helyzeten segíteni az új szerver?remélem azután lesz hely, és nem kell széttörnöm a billentyűzetet mérgemben
  • Husimoto
    Máris gyülölöm a Thiefeket az baj?
  • GERINC94
    légyszi valaki irja má le hogy lehet használni a ruhaátalakitot(férfi böl női)
  • gameplusz
    Én sem tudok belépni dél óta...

Husimoto: nem baj, belejössz... érzem...
  • Husimoto
    Persze elolvastam kezdésnek a FAQ-t, de csak sablonosan, igy bocs a kérdésekért a legtöbbre ott volt a válasz, sorry!
  • Bucser
    Ja sajnos az NPC thiefek azok ha a zsákmány bement a városba kint maradnak a város lőtt és addig ölnek amíg meg nm halnak:) Egyébként 3 Job-van a Thief a trader és a hunter. amiket 20. szint utan tudsz valasztani.
  • effe
    ok köszi. mi a rákért nem lehet visszamenni a szerverre?!ledobott vagy fél órája, azóta nem tudok visszamenni
  • Husimoto
    Sziasztok a MPortálon olvastam először a játékról, egy-két napja játszom vele, Lvl 6-os vagyok még csak de egyre jobban kezdek bele esni a játékba! Perzse néha tényleg idgasitőek a beragadások és a laggok, de istenem ahoz képest hogy ingyé van nagyon bejön a játék! Emlegetitek ezeket a Thiefeket kik ezek,agy mik ezek , mert engem is megtámadtak ilyenek és egyetlen csapással kinyirtak mit élveznek ezen? Bocs a tájékozatlanságomért de még csak kezdő vagyok Mag az mit jelent, hogy valaki csak Pvp-zik sokszor halottam ezt a kifejezést de nem tudom mit jelent bocs!
  • gameplusz
    március 20-21.
  • effe
    szóval mikor is lesz pontosan az új szerver nyitása?
  • Bucser
    Ez így igaz. Valamint minden server a nyitás után ugyanahhoz a timetable-hez igazodik. mivel nem elég betenni valamit azt tesztelni kell körbe kell vizslatni (erre vannak a hivatásos teszterek). Valamint a fordítások elkészítése valóban több hónap.
  • Holdpro
    Szerintem azért mert mire lefordítják az egészet angolra az több hónap..
  • gameplusz
    Ehhez annyi hozzáfűzni valóm van: akkor miért nem tudják ide is berakni, ha ott már bevált módszer? Jah, és hamarosan az elm. határ 200 lex...
  • Bucser
    Az meg hogy megvan a formula, hogy hogyan kell kiszámolni melyik szinthez mennyi Xp kell nem jelent semmit:)
  • Bucser
    japán/ koreai szolgáltatás jóval régebb óta megy szóval nem csoda, hogy előnyt élveznek:D
  • Bucser
    Azt hiszem fel kell világosítsalak mi a különbég a MAx szint és a lvl cap között... A Lvl cap ami fölé később lehet fejlődni de jelenleg nem. mivel a fejlesztők még nem akarják (ilyen volt a BG sorozat tagjaiban) a Max szint pedig ami ki van találva és a skillek és minden implementálva van a játékban tehát ennyit lehet majd elérni!!!!
  • gameplusz
    Berakhatnák már igazán az új monsztákat nekünk is.. Nem igaz, hogy a koreaiak előnyt élveznek... Sztem kipróbálom majd koreai szerveren is a játékot...

70-90 MoNsZtA
  • Holdpro
  • datango
    megint nem enged be :(
  • Bucser
    Topicot olvasd láss csodát.
  • Bucser
    Szerintem meg olvass kicsit Silkroadtavern-t....
  • datango
    :(
  • Holdpro
    Nyugodj meg 100 a max szint és én biztos hogy átmegyek Athens-ra 21én