82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3363 Akkor van róla videó... jó, nem mindegy... -
Cat 02 #3362 az má jó rég óta kiderült :D
kb 1-2 honapja :D -
Cat 02 #3361 hmm ez megint olyan lesz hogy mindeki elmegy Athene-ra aztán az lesz laggos ezé mindenki viszzajön :D
-
#3360 Nemsok minden... Kb annyi, hogy kiderült, hogy lesznek állatkák a játékban... de hogy mikor... -
Cat 02 #3359 történt vmi érdekes a két napban ??? (nem voltam gép közelben) -
#3358 Ma találkoztam egy 59es Thief-el, nem semmi a gyerek indian Camel mögötte és mindenkit ől akit lát -
effe #3357 tegnap este fasz tradeket nyomtunk, kár h. a másodikba belebuktunk
Demila hentelte a huntereket rendesen...
nagyon kemény volt!! Mikor lesz a következő magyar trade? -
#3356 TS minden klánnak biztosít helyet és minden szerveren levő embernek vannak külön szobák tessék csak tolongani :) -
#3355 ...Hát végülis lehet , csak nem valószínű ,hogy beérsz -
izem #3354 joreggelt
10 percig asszem. leállás -
GERINC94 #3353 csá, szerintetek kardal pajzsal lv24 nél lehet 2 csillagal tradelni -
GERINC94 #3352 hali, meddig tart ez a leálás?
-
Goth #3351 nemtom lehet.
mostmár bizonytalan vagyok hogy indítsak-e :D
végülis nem olyan rossz a varázsló, meg lehet hogy nem lenne türelmem mégegyszer felgrindelni magam idáig :P -
#3350 Babelen indítasz új Karit? -
Goth #3349 ez a 2:1 intes mágus nem éppen a legelőnyösebb...
pont annyi életem van, hogy velem egy szintű íjászoknak 1 max 2 izmos lövés vagyok... szörnyeket jól gyakom a két nuke-al de str karik bedarálnak mint a szart... szal én asszem indítok egy új karaktert...
ti milyet tanácsoltok? str-es lesz az már biztos, de íjász, vagy blade? esetleg glaive? és jég vagy tűz v milyen? -
#3348 ehhez létezik "emberi" nyelv is??? -
#3347 harmony therapy térkép nincs ? -
#3346 Nem az a baj, hanem az, hogy marha sok helyen megjelenhet... -
izem #3345 ujratelepitve,a videokártya frissitve......
hibaüzi:
AppName: silkroad.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: silkroad.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 0003f56c
asszem kicsit kezdek aggodni:-((((( -
#3344 thx. a helyeket meg is jegyeztem. mondjuk nem nehéz, kb az a csomópontoknál van... :D -
#3343 PeTS In SiLkRoAD
Már alig várom, de mire kijön, addigra beleőszülök... -
#3342 hmmm , ez a tigris lány nem az én áldozatom lesz belátom :D hihi troy serveren most jöt egy kirta...! -
#3341 [LiNK] -
#3340 ezen hol van babel? -
#3339 no, akkor lassan átviszem a seggemet Donwhangba. egy tradel, asszem. :) ja, éjjel jangani kapu előtt volt egy kis thiefbanda. kb 32-41 szintűek. megszámolom, mennyi... 17 volt. aztán disconnect volt, és azóta nem volt kedvem visszamenni. :) ja, vki tud segíteni Tiger Girl megölésében? mmint kb. mien időközönként szokott megjelenni, meg egyesek említettek vmi előfordulási térképet is... :) Cortez anno lv28ként nyírta le, én most 27 vok... :):):) -
#3338 http://www.silkroad-oasis.com/index.php?page=status -
izem #3337 a Babel szerver eltünt? -
#3336 Minden szervernek van külön szobája a TS-en, aki kér kap külön szobát -
#3335 Az a gépem mindig fut, de gyere már fel.. -
#3334 Nah ja, de ez azzal jár, hogyha nem vagy neten, akkor nincs teamspeak... -
#3333 Próbálkozz, én percenként 6x lépek be a játékba... -
#3332 TEAMSPEAK elköltözött a sajátgépemre mert túl sok külsős volt a másikon
85.66.83.35:8767 -
#3331 Nem nagy cucc. Veszel egy thief ruhát, és kb annyi volt... -
GERINC94 #3330 bazki kidobott azt nem enged be
-
#3329 :) villám :) en gondolkozom hogy milegyen ha betoltom a 20 at :D thief bár az igen gyenge thief lennek vagy van ezeknek valami kikepzo bazis vagy mi hog ymuxik ez? -
#3328 hmm..most én vagyok lemaradva vagy te tényleg ijen kinajival jaccol ? mert én nem nagyon értek belole semmit :D -
#3327 Akkor mi lex? Egy 60-as simán leüti... Lök egy villámot, és csá az összesnek... -
#3326 hihetetlen mit lemuveltek ... es ha ezek összefognak.. . -
#3325 SeRvEr StATuS -
#3324 Találtam egy elég ócska glavie-t... 4 hónap, és egy ilyennel rohangálok majd...
LVL 80 +9 GLAVIE!!!