82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Addig is ragadjatok mikrofont és gyertek fel TEamSpeakre dumálni
  • izem
    :-(((((((
  • Holdpro
    Kérem Hölgyeim és Uraim 1 hónappal leröviditették a várakozási időt nem március 21 hanem feb 21én indul az Athens azaz Holnap
    Viszont holnap reggelig nincs játék
  • Moyko
    (elöző rossz volt)

Hello. This is Silkroad Online.

We appreciate the enormous love shown to the game during the successful 3rd Closed Test which will end today. We sincerely offer many thanks to you, our users.

Details regarding the Open Service schedule follow below.

<3rd Closed Test Completed>
    Completion date: 2/20/2006 15:00

<Open Service>
    Start Date: 2/21/2006 16:00
  • sweech
    azjóóó
  • Moyko
    Hello. This is Silkroad Online.

We would like to offer a sincere apology to our users for the recent server issues.

Our technical staff is at this moment working hard on diagnosing and resolving these issues.

Instead of a quick fix, we are committed to bringing you as smooth a service as possible.

We would appreciate your understanding and patience.

Thank you.

• izem
    át lehet vinni a karit,vagy ujat kell inditani?
  • Holdpro
    Tervbe van véve hogy a legaktívakkal átmegyünk Athensre és csinálunk 1 db nagy klánt.. nem sok kicsit :)
  • Skatey26
    Hányan férnek 1 szerverre??? Merhogy alig jutok be bármelyikre is...
  • Goth
    japánul? :D
    na az munka.

nekem is ott a kung fu meg a gitárom de semmihez sincs kedvem, tiszta kocka leszek ettől a silkroadtól =)
  • HencStein
    köszi a helpet
  • Goth
    amint jön az új szerver megint előveszem, megrohamozzuk és létrehozunk egy erős, nagy magyar klánt.
  • Bucser
    neem megvolt a szünet:) mndjukén nem 1 dologgal tolom:) Ottt van mellé lineage Eve meg Passziánsz meg nekiálltam tanulni japánul meg Dungeon Siege 2-ni:)

jó 5-let a szünet:) tapasztalat:)
  • Goth
    én meg most szünetelek egy darabig, hátha visszajön a kedvem a játékhoz :D
    már nem köt le úgy mint régen :C

tegnap próbáltam én is, 28-adszorra sikerült feljutnom pedig a babel új szerver...
  • gameplusz
    Nálam is néha újraindul... (1-2 óra után bemondja az unalmast...) És 5k-s hálókari..
  • Bucser
    Nekem most jön csak Xianra lehetetlen bejutni egyenlőre (már 2 napja próbálom)
  • Goth
    a 100-as igen, aztán még van egy 200-as. igy szedtem fel össz kb. 800 - at de már igy isb idegbajt kaptam a végére :S
  • Bucser
    de 3-szor ismételhető a küldi:D
  • Goth
    én se értem el vele a 32-t, nekem több volt a jó charm mint a rossz sazl olyan 800-at szedtem fel összesen
  • Bucser
    második kérdésre válasz: szerintem hálókártyahiba.. ha nem alaplapi cseréld le gyorsan mert lehet zárlatos ha alaplapi akkor szedj le normális alaplapi chipset drivert.
  • Bucser
    Szerintem bőven megleszel 32 mire összeírtassz annyit, hogy a 1500 darab taoist rarity charmot összeszedd.. nem az kell amit kidob az a szar hanem még azokra is rá kell jobbklikkelni mintha használnád és úgy fog kijönni, hogy rarity charm-e... Szóval erősen qrvaanyázós küldi:D
  • Carter15
    a taoistos küldivel talán eléred a 32-t de nem biztos, ha nem akkor öld tovább öket és meglesz

a második kérdésedre nem tudom a válszt velem ilyen még nem fordult elő
  • HencStein
    csöcsi! kéne 1 kis help:)
    1.level 30 voak a taoist küldit csinálom és az a kérdésem hogy ha azt megcsinálom akkor lev 32 leszek mert köv küldi csak akkor van, vagy addig a küldi után csak simán gyilkoljak össze vissza? aki tudna segiten az help meee

2. A másik kérdés meg az hogy van amikor a game fogja magát és csak ugy magátol ujra inditja a gépet az mitöl lehet? Aki tudna rá orvoságot az help me..
  • datango
    gyááá de szégyen most jöttem rá hogy laponi lehet a skilleknéll ááá :D
  • gameplusz
    LOL, miket írok...
  • gameplusz
    Nem örülnél te annak neki...
  • gertrud
    Addig örülj: én bennt voltam Aegen de olyan lagos hogy 2szer haltam meg... 60 000 xp vesztés...
  • datango
    nem enged be :( [Troy]
  • lexatan
    Akkor kilinkelnéd, amit találtál?
  • Cat 02 #3374
    :D 26-on is nehéz milyne lehet 26-on vááááááá :D
  • Goth
    én meg azt hogy gyorsabban lehessen szintet lépni :D
  • Cat 02 #3372
    én a háziállatokat várom :D
  • Goth
    áh ez szépes nagyon

de én már magát a játékot kezdem nagyon unni ezt a folyamatos grindet :c
  • gameplusz
    Azért az sok... Elméletileg a területek 2007 végére, legrosszabb esetben 2008 elejére készen lesznek (én így tudom). Szvsz ez az 5. terület.
  • gameplusz
    Nem.
  • Bucser
    Számolj rá egy évet.

MÁsik dolog: Nekem is előjött ez a SRO_Client hibával leáll és el sem indul. Valakinek ötlet?? Ezt megodlotta a proxy buherálás?
  • Cat 02 #3367
    ez az a híres AutoLogin ??? :D
    http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=962
    mert ez írta itt vki de ez Firefox hoz van
  • gameplusz
    Háát.. ez még a koreiaknál sincs... sztem legjobb esetben is 4-5 hónap..
  • Cat 02 #3365
    erről vkinek vmi új infója ???
    http://kr.silkroad.yahoo.com/userpg/webmagazine/wm200512.asp?WebMDiv=4
  • lexatan
    Ha lehet, tényleg rakjátok ki az autologin progi linkjét! Köszi!