82377
Silkroad Online (iSRO)
-
JonesGabee #3443 azt én is látom, ennyire hülye azért nem vagyok, én órára lettem volna kíváncsi, mondjuk,hogy reggel 8, vagy 9, vagy akármi
mivel a fősuli miatt be kell osztani az időmet, és ha korán reggel már beindul, akkor tudok még suli előtt játszani vele
kapise? :) -
#3442 Hopp ez lemaradt, szóval ennél pontosabbat mi sem tudunk mivel kavarodás van. -
#3441 Szép nagy piros betűkkel van kiírva ide a Silkroad logo alá, hogy:
" Játékszerverek Február 21.én indulnak Athens-al együtt "
;) -
#3440 Mellesleg lehetséges hogy elkezdem hp-t nyomatni felfelé és váltok garmentre, mert nem tudom hogy a késöbbiekben milyen szinten lesz szükségem erre, valamilyen szinten muszáj garmentre váltani ha már váltok, mert armorral rendelkező ijjász eléggé mókásan nézne ki. -
JonesGabee #3439 ok, thx
csak már megilyedtem, hogy nem bírja a gépem majd a grafikát
és meg tudnátok mondani, hogy magyar idő szerint (!) kb mikortól lehet ismét üzni a silkroadot?
(tudom, hogy mondtad, hogy reggelig, de kicsit pontosabb nem tudnál lenni? )
előre is kössz -
#3438 Mivel Evo Update van ezért nem tudsz belépni, de ha felmész silkroad hivatalosra és ránézel a fórumra láthatod hogy mindenki ezt a kérdést teszi fel, hiába van kiírva, hogy holnap reggelig szerver frissítés és ha frissítik akkor ugyebár nem mükszik. -
#3437 Hát nem tudom, nekem most a karim ugyebár köztes, és egy darab olyan problémám nem akadt soha, hogy kevés lenne a hp-m vagy a manám, mob még soha nem ölt meg, csak thief tradelés közben.. Az is bőven 50+ volt =D
Lehet csak nekem nem tűnik fel, de nincs panaszom a karakteremre, ezért érdeklődtem. -
JonesGabee #3436 üdv
a frissítés óta nem tudok belépni a silkroadba, ilyen kérdőjeleket ír ki, vmint a procimat, meg a memóriámat.
elkébzelhető, hogy az újítás miatt már nem megfelelő a gépem?
meg tudnátok mondani, hogy mik a minimum követelmények? -
#3435 köztes kari sosem fog akkorát sebezni mint egy 2/1-es vagy PURE -
#3434 Nem volt szándékomban vitaindítónak lenni. Mindenki annyit játszik vele aminnyit akar.
A köztes kari meg azért nem jó , mert sem az erő sem a magic nincs vele igazán. -
#3433 Valaki elmondaná nekem azt, hogy köztes karival miért nem nagyon lehet sokra vinni ? Meg azt hogy köztes karim most protectoros, de megérné-e lecserélni garmentesre ? -
#3432 De te olyan jól reagálsz:D -
#3431 Már elmondtam soxor hogy attól hogy játszom még van életem, ne itélkezz ismeretlenül, kértem hogy kerüld a hozzámfűzött írásaidat, vannak itt elegen akiket cseszegethetsz -
#3430 btw: azért mert te meg én elmondtuk a véleményünket nem hiszem hogy a vita le van zárva vannak itt még egy páran akik nem mondtak rá semmit.... -
#3429 Hát az már nm az én bajom, hogy nincs életed:D -
#3428 "ÉN is fullos karival ülök ki árulni de este mikor nem játszom"
Na nálam ilyen nincs, egész nap játszom szinte éjjel nem mikor 4 órát alszom..
témát bezárnám mert én úgy látom mindkét félnek igaza van meddő vita Spam már.. -
#3427 Igen. -
#3426 ÉN ezt sem fogadom el kifogásnak. Ennyi erővel a másik kari ugyanolyan mintha lvl-ezne egy bottal mert azt is csinálhatná. Szerintem nem tisztességes másik karit bennthagyni árulni pláne mikor ennyire fontos lenne, hogy ne laggoljon a server. A másik játékát teszed tönkre vele...De tudjuk téged nem érdekelnek mások.... ÉN is fullos karival ülök ki árulni de este mikor nem játszom. Szóval nem 2 karim van hanem a fő karimmal árulok. Lehet hogy noob vagyok de legalább tisztességes... -
#3425 egy családban 3-4 gép van akkor mi van ? akkor egész családot bannolnád ? -
#3424 figyelj akik komolyan veszik mint én hogy milliókat árulnak naponta annak megértem hogy csinál egy árus karit, de aki kiül egy cuccal 50Kért és 40+os a főkarija azt nem fogadom el én sem.. -
#3423 az egy ip-ről 2 belépőt én is bannolnám.... -
#3422 Egyébként ha én lennék a game fejlesztője , ez lenne az első dolog amit megszüntetnék. (Mennyivel kevesebb lag lenne ) -
#3421 HA koreai a cég akkor miért hol legyen? -
#3420 én is épp ezt mondom , de hagyd őket ,ha át akarnak menni...,hát hajrá ....,legalább csökken a konkurencia az Aegén -
#3419 én vagyok a legkockább én biztos megyek.. főleg úgy hogy egyik karim árul másik meg harcol -
#3418 Na azt próbáld meg !! (Méghogy átmégy az Athens-ra.
Egyébként sem értem ezt az "átmegyünk egy másik szerverre és mi leszünk a királyok" dumát.
Ha indul az Athens akkor lesz kb 4000-5000 új player rajta. Ebből 300-400 kb 2x annyit fog játszani mint mi. Ráadásul úgy, ha kidől a játékos a gép elől (annyira fáradt) akkor ugynazt a karaktert a haverja viszi tovább.
Mire mi elérjük a 40+ szintet, addigra ismét lesznek 50+ -osok.(nem is kevesen).
Tehát ezért felesleges elb@szni ismét 3-4 hetet. -
#3417 Szerintem csak ahhoz az időhoz igazódnak, legalábbis próbálnak igazódni. -
#3416 Mondjuk elég fura hogy ez a szerver is Korea-ban van -
#3415 igy van reggel 7-8 között szokott állni és az náluk 15 óra rendesen, majd megrúgják azt az órát -
#3414 Akkor lehet hugy bugos, mondjuk nekem alapból fura hogy csak ennyi az eltérés amikor máskor ha kiírták hogy 15 órakor szerver karbantartás akkor én kb 7-8 között reggel nem tudtam játszani. -
#3413 tegnap délben még jó volt akkor náluk 20 óra volt -
#3412 De most 9 óra van, ott hajnali öt, tehát ha náluk 16, akkor nálunk 21, vagy nem ? -
#3411 16 óra az nálunk 8 óra
valami hiba lett az órával eddig 8 óra volt a különbség -
#3410 " Játékszerverek Február 21.én 8:00 indulnak Athens-al együtt "
A hivatalos honlapon az óra szerint hajnali öt van, lehet hogy nekem fura egy kicsit de ha 21-én 16 órakor indul koreai idő szerint, akkor nem holnap reggel 8-kor indulnak a szerverek magyar időszámítás szerint, bár csak lehet hogy sulinet bug és nem hajnali öt van a honlapon. =D -
#3409 Igen jó hogy előrehozták pár napja ezért imádkoztam itt a TS-en mindenkinek hogy ne keljen 1 hónapot várni, tessék megkaptam
Szépen elterveztem emmnyi mindent megcsinálok 1 hónap alatt.. tessék 1 napom lesz rá -
#3408 Személy szerint én csak örülök neki, remélhetőleg stabilabb is lesz a szerver holnaptól kezdve. -
#3407 Az munka, kicsit előrehozták a dolgokat, lehet értelmetlennek találták ennyit várni Evo Updatere -
#3406 Azért arra nem gondoltam hogy ilyen gyorsan kell áttérni a másik szerverre..
Sok minden elintéznivalóm lenne, de szerintem átadom a klánvezetőséget és akkor többiek akik maradnak tudják vinni az igét tovább
Remélem nem lesz holnap 400 ember 1 Mangyangra :) -
Hello. This is Silkroad Online.
We appreciate the enormous love shown to the game during the successful 3rd Closed Test which will end today. We sincerely offer many thanks to you, our users.
Details regarding the Open Service schedule follow below.
<3rd Closed Test Completed>
Completion date: 2/20/2006 15:00
<Open Service>
Start Date: 2/21/2006 16:00
-
#3404 Ez egész Evolution update jön holnap ??? , vagy csak az Athens -?