82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #3524 figyu 20 lvl 10 es támad egy 30-ast :D levisznek neki 1 életet 10 szer az mie jó ???
Guild: nekem jó lenne ha elküldenéd :D mert mint látaod az aláírásomba ... :D -
#3523 ja múltkor kiült egy lvl 40-es hunter.. elkezdte ütni 4 lvl 26 körüli thief.. ő meg fel sem állt.. aztán mikor megunta 2 ütésből rendezett 2-t aztan az utsót megette reggelire... -
#3522 Nah ja, de nem egyenesen arányos a dolog... Látom még igazán nem vagy benne a dologba... -
#3521 én is örjöngök :D -
#3520 mit csináljak most 1 napig silk nélkül ? -
#3518 másik idetartozó kérdésem! ha vagyok pl egy ojan lvl szintu minnt az adott szorny akkor is fix exp et ad mint amikor -1 el kisseb voltam ? szal az exp az fix ? mert akkor neki kell menni a legnagyobbnak :D -
#3517 szerintem sok lúd disznót győz ...! szal szerintem ha sok kicsi nekimegy elpusztithat egy joval nagyobbat is gondoljatok csak bele a giant white tiger --ra ... azt is mikor egyedul tamadjak vagy mikor közösen ... -
#3516 22esen 25öst pacit ölni hűha.. <<<=== nekem nem volt meg a lvl 22-s szint a fejlödéshez és én earth gosthtokat öltem :D
-
#3515 FAQ ba a "force" skill helyett véletlen a bow skill van berakva! -
#3514 22esen 25öst pacit ölni hűha.. -
#3513 Főleg ha egy csapatban több az ijjász aki ráadásul jég skillekre adott.. -
#3512 guildos megoldható volna :D csak akkor kb ha lvl 1 es guildot veszem akkor 7 támadhatna 7 meg healt add a 7 támadónak a fenmarado 1 meg néz mint rozi a moziba :D -
#3511 Egyébként meg olvasd el figyelmesen amit írtam elsőre ezzel kapcsolatban. -
#3510 Ezzel azt akartam mondani, hogy minden lehetséges, mert ha csak az akkori sebzéseimnek a felét veszem.. És abból huszat egyszerre, akkor lehetséges lenne. -
#3509 22-es szinten öltem egyedül azokat a pacikat, és sikeresnek mondható akció volt =D -
#3508 Röhej... Azt hiszed, hogy legjobb esetben is 20 level 30-40-es leütne egy 80-as mobot... Nem valószínű.. Ez kb olyan, mintha 20 10-es szintű nekiugrana egy daemon horse-nak... -
#3507 Ha most jönnének akkor is lehetséges a küzdelem ellenünk, ha egy szörnyre egy guild jut, mert úgy lenne esélyünk, persze minimum mindenki meghalna 4-5 alkalommal ameddigre meghal EGY. =D
Javítást, updatelést és hasonló dolgokat meg szerintem holnap reggel 8-ra megcsinálják. -
#3506 Mikora ideérnek talán elérjük azt a szintett hogy harcolni is tudjunk velük, most még magyarok sztem nem tom azért nincsenek olyan nagy szinten hogy élet szükséglet legyen ezek a szörnyek megléte a szerveren, de ha 5-6 hónap mulva jönnének mint amit itt sokan mondanak akkor azidötájt lenne meg az a szint mikora a lvl-be mindenki elérné azt a szintett hogy azokat tudja ölni és végülis akkormeg nem veszitünk semmit. Nem? a koreaiak meg adig max csiszolgatnak rajta igy mi nem fogunk semmi sz*rt kapni :D
-
#3505 MIKÓ FEJEZIK MÁN BE A JAVÍTÁST VAGY ILYESMIT??? -
effe #3504 most még csak ott vannak, de előbb-utóbb (inkább utóbb)nálunk is lesznek ilyenek. bár hogy mikor jutunk el odáig h. ilyenekkel harcoljunk, az már más kérdés -
#3503 de ezek a szörnyek a kóreai verzióba vannak nem ? -
effe #3502 hmm ezek a szörnyek nekem nagyon a minotauruszra hasonlítanak. és ha ezek azok amire gondolok, akkor brrrr! :) a FABLE-ben sikerült megutálnom a fajukat:D de most majd bosszútállok rajtuk -
#3501 a TS nemmegy! :(
---
tényleg kellene csinálni egy olyant hogy lenne 1 ember akinek elkuldnék a klánnevüket és hogy melyik sereven van a klán ... lenne egy szépkis silkroad magyar klánadatbázis...!
(mitszoltok ? )
-- -
#3500 1. Nem biztos hogy fél éven belül ideér hozzánk is ez az update
2. Fél év alatta ha valaki feltornázza magát 70-72 szintre akkor grat a kockaságához =D
De egyébként nem rossz meglátás =DD -
#3499 pontosan ráértekmég gyerekek , nem olyan sok idő az a fél év ..., nem hiszem ,h bárkinek lessz olyan gondja ,h a francba , túlfejlődtem , és nincs mit ölni , vagy ,hogy mincs új fegyver , mert már a legjobbal tolom
,mellesleg szvsz nincs semmi baj a Köztes karival én is vhogy úgy tolom (120str 118int ...asszem) , de széplassan énis kicsit rányomok az str-re .... ,de nem váltok germentre , a Protector teljesen jó , és jól is néz ki a csajon (namármost férfi karikon elég poénos szvsz...) -
#3498 Figyi, érdekességnek nem rossz... max így tudják, hogy mit kell írani fél év múlva... -
Cat 02 #3497 picit jó bow (ronda de jó)
(ezek körül vmeylk a damge: 677~885 1084~1416 1377~1756 2203~2809 82~100 130~178)
-
#3496 Én csak azt nem értem, hogy ez az " új szörny " dolog ez most kinek az agyában született meg, hogy nekünk is ilyen lesz, és nem csak a koreaiaknak. Sokan úgy teszik fel a kérdést, hogy mik lesznek, hol lesznek stb.. Szerintem baromira nem aktuális még ez a téma, bár nem kizárt hogy lesznek. De a másik, hogy miért foglalkozik mindenki ennyire vele amikor az " új szörnyek " minimum ahogy a honlapon is látható 70-es szintüek ?! =D
Valaki elérte már közületek a 70-ik szintet ? :) -
Cat 02 #3495 mert Update is lesz és sztme újraprogramozzák az egészet meg leht raknak be új Hardver-t :P -
#3494 de akkor mért álitják le az összes szerver? ha csak 1 et csapnak hozzá ami uj lesz a többit meg ugyan ugy hagyák -
#3493 [iTT] -
#3492 Igen, minden marad a régiben, csak az update meg az új szerver lesz az újítás (nomeg persze nem beta fázisú)... A játék mindörökre ingyenes. -
#3491 képek az uj szörnyekröl van valahol?
-
#3490 Na szóval akkor vége a béta teszteknek ettöl hogy vége lett nem lesz fizetös ugye? .... másik kari törlések lesznek ? vagy csak az ujszerveren lesz teljesen uj minden a többi meg marad ugy ahogy volt csak 1 kicsit lagmentesebb? -
izem #3489 Ok
igy teszek:-))) -
#3488 Whisper -elj rám (ARK_ANGEL). Délután 5-től 01-ig mindig fennt vagyok.
Esetleg vegyél fel a friend listába. A whisper-t néha nem veszi észre az ember.
-
izem #3487 ha esetleg érdekel valakit:-)) általában hajnalban játszok,(meg este,de ez a gyerektől függ) -
#3486 én is, és nekem is -
izem #3485 Én kard+pajzs+cold...eddig nekem tetszik -
GERINC94 #3484 szerintetek a kard pajzs jo fegyo?
mer azon vagyok de nyilazni akarok