82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #3564 1 szó nélkül azért túlzás nekem meg nincs mikrofonom :D
igaz mondták hogy legyen de sztem így jobban jártak :D -
#3563 Azért az különbség hogy kilépsz 1 szó nélkül és se kép se hang rólad..
Mig én mindkét csapattal naponta beszélek, Magyar klánnal szóban is TS-en -
Cat 02 #3562 nekem se dobta ha megnyugtat :D -
GERINC94 #3561 anál a qestnél tartok amelyiknél 50 demon horse patko de nem dobják a patkot...most devil horsét vagy démon horsét kell gyiikoni? -
Cat 02 #3560 kmm nem a saját oldalam :D és te mondtad hogy lelophatom szal nem tod mi bajod.
fáj hogy másodszorra se tudsz normális mebert csinálni vagy mi ???
1ébként ha jól tudom te is kiléptél a FeketeSeregből és a Magyarokbol is szal ... -
#3559 nézd meg a saját oldalát, még saját bannert se tud készíteni, inkább lelopta ezt -
JonesGabee #3558 öö, izébizé, a gyalicseten nyitottam egy Silkroad nevü szobát, ha estleg van kedvetek jertek be :) -
JonesGabee #3557 az oké, hogy kilépsz, de azér vmi bucsuszöveget írhattál volna, hogy mér mész el, de nincs gáz -
#3556 tőlünk is kilépett, nem társasági ember.. -
GERINC94 #3555 de azé mien szar hogy suli van reggel 10 kor -
Cat 02 #3554 őőő :D nem igazábol rájöttem hogy én inkább magányosan szeretek játszani :D -
JonesGabee #3553 most egyenlőre azt találtam ki, hogy végigcsinálom mind a 3 white tiger skin questet, hogy elérjek legalább egy 21et, atán jöhet downhang -
GERINC94 #3552 jaja
-
JonesGabee #3551 viktorvektor, te mér hagytál ott minket? mér léptél ki a guildból? felhúztad magad, mer senki se segített?
-
GERINC94 #3550 figyi fogsz egy lovat meg 20 recoverit a lonak neked meg 50mana,50hp recoverit azt kész paszz ott is vagy és lovat is 3 mat vegyél[azt ugyse eart gostokat kell maj gyikonod lv19-en -
HUN HITMAN #3549 sajnos akkor iskola lesz
-
GERINC94 #3548 szval holnap reggel 10 körül server bekapcs -
Cat 02 #3547 looserek mennek :D másodszorra se tudni csinálni rendes karit eléggé ciki sztem !!! -
#3546 ma nincs silk állnak a serverek mindenki mással foglalkozik én is a régi kockulásomnak hodolok a cs-nek de holnap tol újra SILK -
HUN HITMAN #3545 fenn vok de semmit se hallok -
JonesGabee #3544 hátde ez az game, hogy ezek az earth ghostok lvl 27eseek, akkor hogy jussak el Downhangba ugy, hogy ne halljak meg??? (nincs nekem 5000 kreditem minden járkálásra, mert ugye kővel mehetek)
tök szemétség, akkor mértnem lvl 27től adnak downhangba questet?? -
#3543 Egyelőre megnéztem :-) -
#3542 Sir_Monnak: nincs mikrfonom(működő:-)) -
#3541 Minden értelmes embernek TS-en a helye.. Jöjjetek, csak ketten vagyunk... -
lvl 27-es... -
JonesGabee #3539 igaz, van mikor nekem is fél órát kell szórakozni, hogy be tudjak lépni -
Carter15 #3538 hát amilyen kocka tuti hogy megcsinálja
ezt úgy mondom mintha én nem lennék az -
JonesGabee #3537 vmit nem értek ebbe a silkroadba: elvileg lvl 19től már downhangi oldalon kapok küldetést (kivéve a Folk Remedy), mégis mikor átmentem a 19emmel downhangi oldalra, vmi kis törpe 2 csapással megölt (élet: 1038)
akkor most hogy is van ez?
-
#3536 sir moon nem jön össze a régi szervereken csak a prok maradnak meg mert nincs kedvük ujra 0-lárol kezdeni a noobok menek el hogy a többi nuub között a legfögg nuub lehesen vagyis a legerösebb a szerveren mert a többihez tul lampi :D -
#3535 Örülök az új szervernek. Hátha elmennek azok, akik 2-3 karival beállnak csak trédelni. Ezért pl tegnap este 20 perc fölött volt, míg be tudtam lépni. Köszönöm ezeknek az önző embereknek, akik csak magukra tudnak gondolni. Hátha az ilyen emberek elhúznak a "régi" szerverekről. -
#3534 Ne fogadj, hidd el, megcsinálja.. :-) -
#3533 Most már minden adott rá -
JonesGabee #3532 ha 1 hét alatt elérsz lvl 37-re akkor minden elismerésem a tiéd -
#3531 Jones 1 hét alatt visszacsinálom.. -
#3530 nem baj looserek maradnak :)
hú mennyire nem leszek ezzel a kijelentéssel népszerű -
JonesGabee #3529 Mér akartok ti annyira az új szerverre menni?
A karakteretek a régi szerveren van, újból akarjátok kezdeni az egészet?
Moon, neked is 30 fölötti karaktered van, feláldozod egy lvl 1 ér? -
Cat 02 #3528 ja, én is :P -
#3527 Remélem, minél többen, és akkor 1xűbb lesz játszani a régi szervereken. -
#3526 Na kik jönnek holnap Athensre ? -
Cat 02 #3525 ez kb olyan mint a pvp -be mikor egy 50-es és 52-es harcol :D
52 nyom egy lightingot (ami ugye több emberre is haT) és a célpont mellet kb hárman meghallnak :D a célpont meg üt tovább