82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3684 Most legalább nem sirnak hogy nem enged be, mert szinte üres a server:D mondjuk nemcsodálom -
Cat 02 #3683 remélem mire 7-re visszajövök nem lesz annyir 20-as :D -
#3682 fuck!
disconnect után nem lép most meg vissza! :((
Xar a Xian! -
#3681 az update 5perc volt!! -
#3680 hohó!
Lmentem suliba, hazajöttem és indul is a silkroad! :))))))
nagyon örülök neki! majd szólok, hogy milyen a Xian szerver, de remélem ,hogy tudok már játszani végre!!! -
izem #3679 másik szervereken is ennyire laggzik? -
izem #3678 a babel szerver jászthatatlan:-(((
lagg hegyek:-((( -
Carter15 #3677 *privibe -
Carter15 #3676 A Troy serverena KeeperZ nevő klán mestere vagyok.
Aktív játékosokat keresünk a klán bővítésére. Aki jelentkezni szeretne írjon pribe vagy whispereljen rám játék közben. nevem: Carter_NJ -
#3675 Megy már a silk legalább ? Hatkor végzek melóban, kb 7-re otthon vagyok, remélem addigra már normálisan fog menni minden :| -
#3674 nemcsak tegmed :D -
Cat 02 #3673 csak engme dobott ki ? -
#3672 találtam egy ékszeres dobozt....mire való? -
#3671 néha kiakad -
#3670 hát ha még időben be tudtál lépni akkor lehet! gondolom kicsit lerohanták a szervereket, aztán nem bírta a rendszer, azért nem engednek fel több embert!? -
#3669 nekem megy rendesen -
[Information] Lag Conditions Notice
Date : 2/21/2006
inquiry : 41
Hello. This is Silkroad Online.
Because of the large number of users logging simultaneously, in-game lag conditions have been found.
We sincerely thank you for your dedication to this game and will work to restore smooth gaming conditions in the safest possible way.
We may require some time to properly resolve this issue. For those particularly bothered by the lag, we suggest logging in at a later time.
We sincerely apologize for the inconvenience
még jó, hoy nem lehet akkor belépni! :((( -
Cat 02 #3667 http://www.silkroadonline.net/
érdekes a Hunter mögött Lámopa van ami eropára utal :P -
Cat 02 #3666 :( én msot jöttem haza és még updatel remélem nem lesz adiggra lagG :D -
Avicularia #3665 troy-on vagyok ,de szánalmasan lagol,már 2x is bent voltam ,de így játszhatatlan -
Cassell #3664 Ott valami hiba lesz mert pár perc alatt felpatchelte most megint beléptem van ilyen Event jewelry boxokat kell leadni valami So-ok-nak aki ad érte ajándékot gondolom valami Koreai ünnep kapcsán vagy az új server miatt tették ezt bele.
Az Aegoen vagyok.
-
HUN HITMAN #3663 nem tok belépni azt írja hogy disconnected from server pedig csak populated az állapota!!! -
#3662 nekem is sokáig tartott -
HUN HITMAN #3661 nekem má vagy 1 órája update-ol. Gépi hiba??? -
#3660 faqban levan irva mit kell tenni nekem megy -
#3659 Xian serveren van a karcsim!
ti melyiken vagytok? szerintem mondjuk az nem befolyásolhatja, ohgy nem jön fel azz első ablak sem! -
Cassell #3658 Nem kamuzok bennt voltam de azért csak voltam mert akkora laggtenger volt ,hogy még csak hasonlót se láttam! Pedig alig volt bennt még pár ember Downhangot is ilyen üresnek még sose láttam de másodpercekre megáll percenként és most sikerült is meghalnom ennek köszönhetően úgyhogy kiléptem. Remélem ez a lagg csak most van és gyorsan orvosolják mert játszhatatlan így.
-
#3657 mindent megcsináltam! azt írták, hogy ha ezután sem megy, akkor nem megy a server! de ha nálatok megy, akkor most mi van???? -
HUN HITMAN #3656 Nektek is qrva lassú volt az update?
-
#3655 faqot olvasd el -
#3654 hmm!
akkor én miért kapok még mindig exe-s hibaüzit??
ez érdkes! kezd rohadtul bosszantani ez a dolog! nem lehet, hogy a netszolgáltaó servere nem enged ki??? -
#3653 megy csak mindig kidob -
#3652 na! más fórumokon is olvasgattam! azt írják ,hogy még nem megy senkinek! ne mtudom, hogy akik itt azt írták ,hogy megy, ők mivel játszanak!?? :D
na mind1!
hibaüzi még nekem is jön, pedig megcsináltam mindent, ami arra szolgál, hogy ezt Lkerülhessem! várok még, aztán ha már többen is tudnak játszani, akkor lehet próbálkozni!! -
#3651 basszus -
#3650 A virtuális memóriát hogyan lehet növelni??? me naon kicsi azt mondja. És ami a legrosszabb: NEMTUDOK SILKROADOZNI!!! -
#3649 nektek is kiugrik hibauzenettel? -
#3648 Üdv mindenkinek!
Mondhatni még új vagyok a játékban és ha nem gond szeretnék pár dolgot kérdezni (bár ha az, max nem válaszoltok).
1.Szerintetek melyik a legjobb karakter ami anélkül is szépen írt, hogy ne lenne rajta +-os fegyo?
2.Az én karakterem bow-t használ és hozzá cold és lightning imbuet (asszem az a neve az elemental dmg-nek ott). De emelle szerintetek mit érdemes fejleszteni egy majdnem pure inte-es karinak? (hmm ez kicsit hülyén hangzott mert vagy Pure Int vagy nem). Szóval milyen skilleket érdemes felhuzogatni még?
3.Az SP farmolásnak van vmi előnye vagy csak annyi, hogy később elrakhatsz millió SP-t?
4.A TS-re bárkinek fel szabad menni...attól függetlenül, hogy itt a többség amint látom az Aege-en illetve majd az Athens-en lesz, én meg a Xian-on vagyok? Mert vhogy egyszerűbb lenne ott tapasztalatot szereznem tőletek!
Nos azt hiszem egyenlőre ennyi. Előre is köszönöm ha valaki szán arra időt, hogy válaszoljon rá..bár most nincs szerver és szvsz ti se csinaltok mást csak arra vártok! -
Cassell #3647 Na én csak annyit mondok nektek: BENNT VAGYOK A JÁTÉKBAN!
-
#3646 megy -
#3645 hát még most is jön az üzi, miután beírtam a cuccot!
de akkor most reménykedhetem, hogy ha este jó lesz a server, akkor fel is tudk lépni!!??