82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3724 Igen mi készítünk majd egy nagyot, csak 500K kell hozzá :( -
#3723 leállás következik!!! -
#3722 Lesz majd valamikor az új szerveren magyar guild? Ha igen, kb mikor várható, mert szivesen csatlakoznék egyhez! -
#3721 Persze mert a scroll csak 5 percig él ha jól emlékszem. A karakter aki rámnyomta a scroll-t, az meg hősiesen vigyorogva szedegette össze a lóvét még én harcoltam. Én sem voltam ideges -
#3720 Strong Tigernek nekiestem és 75% leverése után eltünt a mob, nem voltam ideges ááá.. -
#3719 Tegnap én kis kaptam ajándékba 8 db "STRONG EARTH GHOST" -ot. Elszipkáztam 57 HP potit mire legyűrtem őket. (B@sszus) -
#3718 Nem nagyon kerestél tegnap !!! -
#3717 pfff...nekem az egyikben shield elixir volt -
#3716 szépen gyüjtögetem az ilyen tárgyakat, itt annyira nincs pénz hogy 2-3K-ért adogatják el őket.. -
#3715 Van ez a Monster idéző scroll igaz , ....ha egy personos akkor oké lehentelem ami kijön belőle azt jónapot ....,de ha több szörnyike jön ki belőle .....,na akkor tudjátok mit kell ?! ....,-elmentek szépen tradelni ,és mikor meglátjátok a sok köcsög 35+ 40+ os thiefeket , szépen rájuknyomjátok ,....ellesznek velük a kis köcsögök ..... ,
Ui:-amúgy még nem próbáltam ,ha valaki kipróbálná ,mesélje már el ,h bejön ,vagy nem -
izem #3714 sziasztok
babel szerveren maradt valaki? :-))))
Zolika kari klánt keres
-
#3713 NA megtaláltam nem a városban volt:) -
#3712 Nem találom ezt a NPC-t:MYOSORYEONG (ördöguzo-ház (excorist house))hol van ez? Valki pls, néztema térképet is de semmi ott nem jelüli? -
#3711 tudtommal 1 boxért 1 ajándék... és random -
#3710 De azért jó lenne, mi? -
Goth #3709 pf neis, cseppet buzis az a férfi garment -
Cat 02 #3708 csak 80-an nem ? xD
ilyenre is várni kell (Moon bow sokkal jobban néz ki) -
Cat 02 #3707 ez jó :D van silkroadonline.cjb.hu és silkroad.cjb.hu -
#3706 hoppá bocsi ez az
-
Cat 02 #3705 sztem véletlen de nem biztos
4ért kaptam: 1 returning scrolt, meg 3 Monster scroolt -
#3704 klassz na ilyenbe nem fogunk mi rokangálni még jó 1-2 évig -
HUN HITMAN #3703 Szasztok!!Nem tud valaki olyan poldalt ahol le van írva hogy hány jewel boxér mit kapsz??? -
#3702 Sziasztok! Nincs valakinek egy eladó LEVEL 24 vagy 26-os Seal Of Star-os GLAVIEJA??? Ha igen írjon privátot lécci! Köszi! -
#3701 attól hogy szarakodik, a játék igényes -
Goth #3700 nah már nagyon kezdem unni...
Nem elég hogy meghaltam és ilyenkor kurva ideges vagyok :D potit akartam venni erre amikor a herbalist ablaka fejlött nem reagált az egérklikkre... meg se tudtam mozdulni, bezárni se tudtam az ablakot. És ez már másodszorra van :P -
#3699 na most rendesen indul a progi, csak disconnetet kapok! :(( -
#3698 nahh végre fut , mindenki sír ,h így lagos , + úgy lagos ,de nekem egész jól megy , sőt , most mentem egy Hotan-Jangan tradet (persze csak egycsillaggal) , aztán Gondoltam Janganból vissza Dow-ba pakolok egy kettest ,de épp a kapu láthatárán 5db 45+ -os Jól megszivatott ....,hát ez van
Legalább végre megy a Game , ez nekem már bőven elég -
#3697 Éljen a 18 alattiak falkaszelleme.... -
Cat 02 #3696 WOW se rosz csak pénzes :D osztályból egy gyerek most ment át SIlk ről WOW-rA :( (igaz 4 legjobb barátjából 3 wowozik :D) -
#3695 A Wow ugyanúgy egy Grindfest mint a Silkroad... csak másmilyen és azért fizetsz... good luck... -
Cat 02 #3694 Athene-n ki láttot eddig 20+-t ? -
#3693 végre van egy kis időőm ! na bemegyek oszt megnézem az ujjitast! .) -
#3692 végig mentem az eggyik uton és tele volt arannyal :O felvettem mind -
#3691 Már helyreállt, alig lagos. Nagyjából (xian). -
#3690 Kinek mi az igényes. Számomra az egy élvezhető normális játék, csak egy időben pénzügyileg megfeküdtem a hasamat. Ezért próbáltam ki silket. -
Goth #3689 ha az igényes dolgokat szereted, hogy jön képbe a wow? :D -
#3688 Szeretem az igényes dolgokat, és ez játékra is vonatkozik. -
Goth #3687 Én nem rinyálok, ingyen van =)
Bár lehet ha nem unnám én is rinyálnék :D -
#3686 Igen, Evo Update az kell, főleg úgy, hogy nincs meg a technikai háttér hozzá semmilyen szinten, erre szükség volt, 3 sec-es lagok, 10 sec-enként. Ezaz ez kell a népnek, leszállok a lóról diszkonnekted, ezaz, ja és persze nem kihagyni az általános belépésnél a szokásos, due to server trafficot.
Ez minőség, ez tényleg az. Lehet áttérek a wow-ra mégis ha ez így halad a továbbiakban. -
izem #3685 na igen,alig vannak:-)))
de a lagg is nagy:-)))