82377
Silkroad Online (iSRO)
  • izem
    valaki már adott le ékszerdobozt?...mi a juti?
  • Roon
    na még annyit mára, hogy tudja v.ki, hogy ha klánban vagyok, annak tulajdonképpen mi az előnye?? partyzni is leeht és ott is tudnuk cuccot cserélni meg ilyenekt! az hogy fizetem a klánnak az adót ,az csak 1 dolog, de később lesz ebből v.mi haszon is, vagy csak a poén kedvéért tették bele a játékba???
    ez még nagyon érdekelne!
    thx: Roon
  • Roon
    patch-hez visszatérve a fájlon téyleg 1.023 látszik, de ha futtatojáto kaz installt, akkor már 1.024van!?
  • Holdpro
    Nálam meg a jég jobban bevált ijjásznál
  • Roon
    na átolvastam az összes cuccot! asszem fire lesz mégis nem villám!! jobban tetszik, hogy 300sec feletti skilljei is vannak, amikk psyhical sebzést adnak, meg mellé még néha befér egy v.milyen támadó skill is!
  • inter15
    Mondjuk én a tűzre esküszöm. Cold-ból csak a "Soft guard of ice" van.
    Mégis sokszor fagyasztanak. Ennek a valószínűségét hogyan lehet csőkkenteni??
  • Holdpro
    Gyere csak nyugodtan, várunk
  • Holdpro
    Nálam más van, édekes nézd csak meg a FAQot
  • Zaylka
    Nah..disconnected meg kiakadások, meg hasonlók közepette csak haladok-haladok!
    A TS-re egyébként fel szabad menni? Vagy nem használjátok olyan sűrűn?

ui: Köszönöm ezt a kis név-táblácskát!
  • Roon
    (Villám): Közepes sebzés, növeli a karakter támadási sebességét.
    még ti írtátok!
    én nem tudom, de azért kérdezem, mert nem akarom 1folytában a pontokat pakolgatni! ha kigyúrok v.mi skillt még, akkor az legyen is hasznos nekem!!
  • Holdpro
    villám nem lövésgyorsító hanem rpara ratio gyengitő azaz ha bejön a következő lövésed nagyobb lehet egy kicsit.. semmilyen gyorsaságot nem ad a villám
  • Roon
    ha jobb lesz a kitérésem, emg gyorsabban tudok lőni, nekem már megérte, főleg ha még a villámot is kétszer tudom ellőni 5sec alatt!
  • Holdpro
    vagy jeges vagy tűz erre esküszöm.. semmben sem jó a köztes megoldás
  • Roon
    jah! de a klánban az összes ember aki íjász azzal megy! én már unom! magic skillre még nem pakoltam, mert eddig a kicsi tagokat kellett gyógyítgatni, meg éleszteni, de most visszaszedem a pontokat, hogy normálisbann sebzésem leygen! láttam különben villámos íjász is!! szerintem az sem rossz!!
    igaz, hogy nem fagyasztja meg az embert, de szép sebzést lehet bevinni vele! (magic arrow mellett!)
  • Holdpro
    jeges ijjász a legkirályabb
  • Rafaelo
    lehet venni benne házat?
  • Roon
    janganban pl szemben a déli kapuval! menj oda a tér közepére! ja és nőt keress! :))
  • izem
    So-ok nevü ficko
  • izem
    sziasztok
    Ez az elején emlegetett So-oh nevü ficko hol találhato?
  • Roon
    na 1kérdés!
    a villám ugye növeli a támadás sebességét!? ha én íjásszal vagyok és anti dewil bowt gyúrtam és nekiállom mellé tolni a lightning skillt, akkor gyorsabban süti azt is L?? az nagyon jó lenne, mert akkor még a villám sklillek közül is leehtne mellé fejleszteni v.mit, hogy ne 1* lőjjön 5sec alat!!!
  • Goth
    najó :D
  • inter15
    Használj flashgot plugint a firefoxhoz !!
  • inter15
    Nem tudom mi ennek az értelme. Ha jól emlékszem ,tegnap frissítés után 1.0.24 volt a verziószám. Ez a patch pedig az 1.0.23 számot viseli.
  • Roon
    rohadt egy böngésző a firefox! onnan 30k-val jött, explorer alól flashGet-tel meg jön 130k-val! na 1perc és lennt van!!
  • Roon
    ajánlom mindenki figyelmébe a a silkroad hivatalos honlapjáról letölthető 30MB-s patch filet!!! ki tudja, talán nem fog annyit szenvedni pl egy rohadt belépéssel!!??
    még nem tudom, hogy mi változik, mert csak most töltöm!! pár perc múlva többe tudok mondani!
  • inter15
    Ilyenkor mindig teleportálj. Akkor nem jön .(Gondolom rád állította az auto tracking-ot )
  • Roon
    van ez így! én egy tlival jártam úgy éjjel, hogy követett a köcsög! akárhova mentem jött utánam és mindig seggbelőtt! 1idő után meg ki is nyírt! :(
    erre megkérdezi, hogy feltámasszon-e! ja, hogy megint megölhessen én meg ukom a sok XP-t
  • inter15
    Tegnap egy köcsög egész este rajta állt tevével a herbalist fején.(Babel)
    Senki nem tudott venni semmit. Osztották a gyereket rendesen , de ő csak vigyorgott. Sok embernek szerintem ő lett az első számú közellenség.
  • inter15
    Gondolom be tudod illeszteni saját kép-nek
  • Holdpro
    tedd be a nevedhez, felül fórum, balra beállítások
  • Roon
    moon!
    ezzel én mit tudok csinálni, hogy nekem is csináltál egy táblátt??
  • Holdpro

• Roon
    v.ki küldje már L privibe légyszi, hogy a "hots" fájljaba mi van írva!!
    van én vagyok ennyire lúzer, vagy szivat a rendszer!?
    előre is köszi
  • Roon
    jah! én meg kapom ugyanúgy az exe hüleséget, pedig beírtam a megfelő helyre a cuccot, amitől Lvileg nem kellene, hogy kapjam ezt a hülyeséget! :(
    pedig tegnap éjjel egész jól ment a dolog és 5ig játszottam ,csak már nem bírtam és elaludtam!
  • Holdpro
    Szerverhiba..
  • Zaylka
    Hmmm, nem tudom miért de ma állandóan kivág a játék és a gépem tulajdonságait írja ki. Megcsináltam azt amit a FAQ-ban írtatok le, de még mindig csinálja. Mit lehet tenni ez ellen?
  • Zaylka
    Hát most még 11-es vagyok, de 20-ason majd én is tradelek és ha sikerül annyit összelopkodni adhatok is bele hogy hamarabb készüljön el...Bár mire én 20-as leszek ti már 30+
  • HUN HITMAN
    Van valakinek eladó Scale Armour Casque-ja male-nek Aege serveren?
  • Maala
    várható, amint 20s szinten leszek, és lehet tradelnem... :) a 20as szint amúgy is kötelező hozzá... :)
    Hun Hitman: random, jön és kész.
    Amúgy Jangan előtt most volt részem egy ilyen mókában... megidéztem 6 strong (black) tigert. és 20-30an elkezdtük őket gyakni. :D naon poén... :D:D:D
    Dark Angel: PKról hallottál? lehet, h nem éri meg, de megspórolod vele a bill. árát. :D
  • HUN HITMAN
    Az ilyen szörnyidéző scrollokat hány jewel boxér lehet kapni?