82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3805 Hűha, hallom ma már lehetséges, hogy lesz klán? Az nagyon szuper lenne! Majd megpróbálom beüzemelni a TS-t, hogy értesüljek róla, nehogy kimaradjak a jóbol, de ha nem sikerülne akkor megtennétek annyit, hogy wispeltek rám mikor és hova menjek, hogy felvételt nyerjek, léci! -
izem #3804 Hogyan tudnék belépni 1 klánba?
mikor vannak fenn klánvezetök?
lvl20 kari,"Zolika"..Babel szerver -
izem #3803 sziasztok
engem is érdekel ,hogy ezek milyen progik...
mit tudnak, stb... -
#3802 Erről a silkwatch -ról mesélhetnél egy kiscsit bővebben !! -
#3801 nekem van... 10+7+4 Jewel Boxom asszem... :D -
#3800 no, 200k van az 500ból. meg Moonnak 100k. az 300. a maradékot megcsinálom, ha felébredtem. most segített egy lengyel gyerek, jó fej volt, felébresztett, amikor én már majdnem elbóbiskoltam. (de tényleg... feltámaszott, ébren tartott, neki 100k kell a klánjához. ja, és megcsináltunk egy 2*s trade-t is. tequila rulz. :D) szóval gondolkozni klánneven...
a 2*osról: megölt mind2nket egy pc thief. mi 20asok voltunk, a thief 20-21es. társamnak pont akkor fogyott el a med. potija, nekem meg PONT akkor romlott le 0-ra a kardom durabilityje, így nem tudtam vele támadni. írtó nagy pech. resurrect, hullahely megnézés. erre a lengyel gyerek beszól, h megtalálták a tolvajt, és menjünk. rohantam, erre ott van 3 u. 20 kari, meg egy halott thief. a tevéje még élt. :D LOL. innentől simán beértünk Janganba, hehe... érdekes történet volt.
Mostmár lvl2es Trader vok. :D
No, alszom, és Klántot alapítok. :D -
#3799 Sztem örülj annak, ami van... Minden cuccot minimum 5k-ért el lehet adni... Naj, jó éjszakát! -
skillless #3798 értem én, hogy random, de 14et adtam le (6+8) és csak ratyik (leszámítva a 2 elixirt) -
#3797 kaptam egy 5person-osat ... -
#3796 Mondtuk már, hogy random a dolog... -
skillless #3795 én nem értem ezt a jewelt! :( most adtam le 8at, eredmény:
2*3000 gold
1 +30% parry scroll
2 spec. returning scroll
1 returning scroll
1 +30% attack, +30% parry scroll
1 +500hp scroll
talán az "alacsony" szintem miatt nem ad monsztákat??? (lvl25) -
#3794 silklogin tetszik! jó, hogy automatikusan próbálkozik és nem nekem kell szarakodni! megint fullon van a szerver, mert nem enged be!
játszik itt valaki a Xian szerveren?? -
Cat 02 #3793 SilkWatch arra jó hogy ha pl kevés az életed autómatikusan elindítja a mana potit ? -
flexike #3792 Ahh vegre leszedtek azt a vacak nProtect-et amitol nekem allandoan kilepett es ujra mukodik a SilkLogin04.zip es a SilkWatch04.zip is. -
#3791 85.66.83.35:8767
TS -
#3790 patch-nél azért dob ki, mert ha játszottatok tegnpa, akkor a rendszer befrissítette a progit! annak lehet feltenni, akinél még nem töltötte az updatet, az megteheti magának és 1ből mehet a game!! -
effe #3789 hmmm a drága játék az előbb épp tradelés közben dobott ki, azzal a hibaüzenettel, amit már lentebb említettek:S MÁRCSAK vagy 10m lett volna hátra Janganig igaz csak 1*volt, de akkoris!!! -
Cat 02 #3788 nálam is ugyanez van :D -
#3787 Ti feltudtátok rakni a phatchet, nekem azt irja ki hogy nem rakhatom fel, mert a patch 1.023 verzióju a játék nállam meg már 1.024-es ás éllandóan kivág az asztalra! -
#3786 Hogy dögöljön meg, rohadjon el, haljon meg a kis kutyája, üsse el egy lovaskocsi, ömöljön rá a forró kávé, erőspaprika után nyoljon a szemébe miközben húgyozik annak akinek több karaktere van és nem lehet miataa felcsatlakozni és egéstnap csak ba___a az anyját és árul. -
#3785 Hogy dögöljön meg, rohadjon el, haljon meg a kis kutyája, üsse el egy lovaskocsi, ömöljön rá a forró kávé, erőspaprika után nyoljon a szemébe miközben húgyozik annak akinek több karaktere van és nem lehet miataa felcsatlakozni és egéstnap csak ba___a az anyját és árul. -
Cat 02 #3784 inkább csinálnák meg hogy a régi szerverekre be lehessen lépni mint hogy új szerver de ők érik a dolgukat :( -
Cat 02 #3783 igaza van ;) 1-2 szint a különbség +- xD -
skillless #3782 ezt meséld el annak, aki még nem tradelt!
nem egyszer csapott már le 30+ meg 40+ trader botthiefje, mert a) meghalt a trader, b) valahogy gyorsan eltakarodott és a bot ott marad hentelni és mi pont akkor érkeztünk...
legelső ilyen élményem zsenge lvl9-10es koromban volt. Jangang mellett a Tomb-ban stone ghostoztunk, meg tomb ghostoztunk, amikor bejött egy trader mögött a botthief. 2-3 ütéssel le verte a tradert, még 3-4 a tevének is annyi volt, utána meg elszabadult. 8-10 (max lvl 12es) embert csapott le ott hirtelen, mire eltünt. -
#3781 nem csak max akkora bothief johet rad amijen te vagy
-
skillless #3780 és ami ezeknek a scrolloknak az érdekessége:
Ellentétben a questek során kapható ugyanilyen (vagy hasonló) scrollokkal, ezeket be lehet tenni a "nagy dobozba"! És nem foglalják a helyet a potik és nyilak elől!!! :) -
skillless #3779 most adtam le egy hatos csomag jewel boxot, eredmény:
2 Prot elixir
2 hit scroll (+30% attack ratio egy órára)
1 trigger scroll (+30% attack és 30% parry ratio egy órára)
1 returning scroll -
skillless #3778 szerintem nem, legalábbis Troy az hemzseg a humanthief-ektől (jó kis 30-40+ akiknek egy lövés vagy!) inkább csináld az egy csillagost, a botthief-ekkel úgyis elbírsz. De még az 1 csillagos se életbiztosítás, ha 40+ os trader botthief-je rádakad, akkor annyi... -
#3777 1.024 es van fen -
GERINC94 #3776 szerintetek lvl24 nél kard:sword:cold nél lehet 2-3 csilagos szálitmányt tanácsos szálitani -
#3775 meik path és honnan?
-
#3774 lenne a Patch -
GERINC94 #3773 fasza az uj honlap -
#3772 A kérdöjeles hibaüzenetre van valami ellenszer mert már k*rvára elegem van a kérdöjeles szartól -
#3771 A két person-os monsta scrollt még le lehet nyomni .? , mármint egyedül ....,mert ,mindenkinek a szintjéhaz mérten dobja a szörnyiket igaz és 5 perce van rá .... -
Cat 02 #3770 én 4 ért kaptam 4 scrollt :D ( 1 returning és 3 monster) -
#3769 Valahol itt írtátok, hogy minden egyes dobozért jön vmi meglepi...Nos én vagy 2 órája odavittem hozzá 5-öt és megdobott egyetlen 1 scrollal ! Nesze neked ajándék...még ezen is felhúzom magam... -
Cat 02 #3768 GamePlus te is mentél Athenra ?:D -
izem #3767 köszi az infot GamePlus -
#3766 Random (változó), scrollok, meg elixirek...