82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3847 Hol jártál te lókötő ? -
#3846 Hohoho
Benéztem hozzátok^^
Na régebbi arcok, ki hanyas szintű már?
-
#3845 ja -
Goth #3844 aZ -
#3843 AAAA ZANYÁT! A több karaktaeres helyfoglalos recskáknak!
Nem lehet fellépni! -
#3842 de berserk miatt nagy volt a sebzés... míg glavienál nem annyira... pure str vok. -
izem #3841 figyeltem a válaszra,de sajna lehet mindig rosszkor kerestelek.... -
#3840 A kard pajzs legnagyobb elonye pont az hogy gyorsan támad. Sok viszonylag kicsit. éppen ezért mikor a mobnak már csak 30 hp-ja van nem veszteget el egy újabb csapást a mobra (vagyis az időveszteség nem olyan nagy mint egy spear vagy íjasz esetén. -
#3839 na elkezdtem a szokásos délutáni joinolgatást... :( -
#3838 láttátok a silkroadonline.net <- et? sztem gyönyörű lett!:D -
#3837 bazz, nem írtam miért... :D 3 thiefet intéztem el úgy. ők is berserkben voltak. :D
de. 1on1 vagy 2on1 -ban kikaptam... :D hiába no, a szintkülönbség. 18as efgyóm van. kéne pénz. :D -
#3836 lol, 22es thiefekkel harcoskodtunk... hunter voltam. berserkben jön ki az ice-kard igazi ereje... :) -
Goth #3835 Fire wall, de az még nekem is költésges dolog meg időigényes pedig sok manám van :P
De pvp-ben nagyon-nagyon hasznos a tűzfal =) -
Goth #3832 Most megyek játszok, keress meg fent leszek.
whisperelj rám, vév stb. aláírásomban =)
De ezt már egyszer írtam. Figyelj oda ha válaszolok :D -
Goth #3831 :DDD -
#3830 Megalakult a klán. :) Wee... -
#3829 Harcosok a klán neve lehet nálam jelentkezni :) -
#3828 Xian szerveren is tudom ajánlani a guild-ünket!!
IronShire_H -->fungi_HUN a vezetője! lehet keresni! még van hely!! -
#3827 Hungary -
#3826 Akkor a Maalacok klán nem tetszett?
Na félretéve a tréfát a Harcosok Klubja nekem is tetszik! Aról irhatna tapasztaltabb emberke, hogy milyen előnyei vannak a klánnak, meg arról is, hogy aki belép milyen jogai és kötelességei vannak/lesznek! -
#3825 ne legyetek már bolondok. az eddigi 10 trademből 2t buktam (végképp, az egyik 2* volt, sztorit már leírtam) egyiknél Strong Chakjival szopattak be, másiknál meg hüje voltam, elbambultam... (és "ittas" is voltam)
szóval sztem nem olyan nehéz megcsinálni a tradet.
VISZONT: ajánlom, h 21esen menjetek első trade-re, mert akkor van már új fegyver... :)
és sztem a legjobb az egészben az izgalom, h mikor mi vár rád... :D
jah, és Harcosokra szavazok...
Üdv a Harcosok Klubjában... :D
ui: earth ghostok elől el lehet futni.
ui2: a klánban lesz heti pénz, fejlesztésekre... belépni (sztem legalábbis) ingyen lehessen, jobban jön a GP, ha alacsonyabb szinten jönnek az emberek. fizetni meg ráérnek... :) (pénz nem lényeg, csak a GP a fontos szvsz) -
#3824 Lehet , hogy igazad van , de aki nem tradel az már nem 25-ös hanem 35-ös lesz addigra -
#3823 HUNters ?! -
#3822 Már délelőtt megvolt a pénz, hehe... :D:D:D -
#3821 Szerintem a Farkasok és a FeketeAngyalok a leghangzatosabb... -
#3820 szerintem nem hülyeség tradelni!
3an megyünk együtt! mindenki 1*os kavaránnal! a gépi thiefek nem okoznak gondot senkinek, a magasabb szintű ellenfeleket meg könnyebb leverni, ha már többen vagyunk! így bőven meg lehet tenni az utat két város között! 1edül is majdnem jutottam Dongwhangba! ott is az volt a gond, ohgy a 27es ellenfelek kicsit sokan voltak! :(
meg ugye ha mondjuk 3ból 2harcol a 3. tudja gyógyítani őket! sok módja van, hogy át lehessen jutni és az sem mind1 szerintem, hogy mikor kezdessz L tradelni, mert mire v.ki 25ös szintű lesz, nekem már lesz pár millám a tradekből! -
#3819 NC Kisdobosok, sztem az lenne a legjobb -
#3818 Az első csak viccből jutott eszembe, bocs az érintettől de nem tudtam kihagyni:
Maalacok!
-
#3817 Klán már csak egy nevet akar pénz megvan,, csak magyar név és ékezet nélkülit mondjatok
eddigi javaslatok:
Sasok
Solymok
Farkasok
FeketeAngyalok
Legjobbak
Harcosok -
#3816 Nem kérdeztél azért annyira hülyeséget.
20-25 között egyáltalán minek tradelni ?? Az esetek 70% -ban el sem étnek Downhang-ba. Azon rettegni egész úton , hogy ne találkozzon az ember senkivel hülyeség.. -
#3815 Kezdő vagyok ebben a szakmában! EZért kérdeztem ezek szerint hüleséget! -
#3814 hali!
nem szeretnék beleszólni, mert a Xianon vagyok, meg klánom is van, de csak azért hunter indítani, hogy menjen a taderrel felesleges szerintem!!
mi eddig 8an vagyunk a klánban! 4en vagyunk 20as szint felett és mindenki trader!
bőven jó ez így, mert tudunk pénzt csinálni rendesen, azért meg mert jönnek a gépi thifek nem kell nekünk hunter!! leszállunk a tevéről,aztán jön utánunk mi meg írtjuk a tolvajokat meg az egyéb szörnyeket!! szerintem csak az legyen hunter, aki abból akar szintet lépni, hogy thifeket öl!! -
#3813 Tényleg lvl 20-nál ki mi lesz Trader vagy Hunter? Meg lehet megkéne beszélni, hogy ha lesz klán, milyen arányban legyen! Vagy lehet már beszéltétek! -
#3812 Nah már csak kemény 3 lvl és mehetek veletek tradelni!
Gyorsabban is haladnék csak az a gáz, hogy nincs sok pénzem potira így nem merem a narancssargakat halomra beválalni... -
#3811 Haza érek felmegyek a Ts-re nyomjátok ezerrel Thiefeknek meg üzenem: -
#3810 délutánra kész a Klán 400K megvan belőle -
#3809 Husi új a TS fent a cím -
#3808 Te Maala , mikor alszol? :) Tegnap láttam mikor felmentem már fenvoltál, mikor lejöttem még fenvoltál a szerveren! Én Lvl 16+ elfáradtam! De sajna elfogyott a szabi igy csak este tudom nyomni! Remélem nagyon nem hagytok le
Ha kell én is beszálok lovéval a klánba! -
#3807 Te SiFu !!
Ugye nem hagytál minket sz@rban a Babel-en ??? -
#3806 Azóta sem kerestél !!!