82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Hol jártál te lókötő ?
  • persil
    Hohoho
    Benéztem hozzátok^^
    Na régebbi arcok, ki hanyas szintű már?
  • Demila
    ja
  • Goth
    aZ
  • Moyko
    AAAA ZANYÁT! A több karaktaeres helyfoglalos recskáknak!

Nem lehet fellépni!
  • Maala
    de berserk miatt nagy volt a sebzés... míg glavienál nem annyira... pure str vok.
  • izem
    figyeltem a válaszra,de sajna lehet mindig rosszkor kerestelek....
  • Bucser
    A kard pajzs legnagyobb elonye pont az hogy gyorsan támad. Sok viszonylag kicsit. éppen ezért mikor a mobnak már csak 30 hp-ja van nem veszteget el egy újabb csapást a mobra (vagyis az időveszteség nem olyan nagy mint egy spear vagy íjasz esetén.
  • datango
    na elkezdtem a szokásos délutáni joinolgatást... :(
  • datango
    láttátok a silkroadonline.net <- et? sztem gyönyörű lett!:D
  • Maala
    bazz, nem írtam miért... :D 3 thiefet intéztem el úgy. ők is berserkben voltak. :D
    de. 1on1 vagy 2on1 -ban kikaptam... :D hiába no, a szintkülönbség. 18as efgyóm van. kéne pénz. :D
  • Maala
    lol, 22es thiefekkel harcoskodtunk... hunter voltam. berserkben jön ki az ice-kard igazi ereje... :)
  • Goth
    Fire wall, de az még nekem is költésges dolog meg időigényes pedig sok manám van :P
    De pvp-ben nagyon-nagyon hasznos a tűzfal =)
  • Goth
    Most megyek játszok, keress meg fent leszek.
    whisperelj rám, vév stb. aláírásomban =)
    De ezt már egyszer írtam. Figyelj oda ha válaszolok :D
  • Goth
    :DDD
  • Maala
    Megalakult a klán. :) Wee...
  • Holdpro
    Harcosok a klán neve lehet nálam jelentkezni :)
  • Roon
    Xian szerveren is tudom ajánlani a guild-ünket!!
    IronShire_H -->fungi_HUN a vezetője! lehet keresni! még van hely!!
  • sweech
    Hungary
  • Husimoto
    Akkor a Maalacok klán nem tetszett?

Na félretéve a tréfát a Harcosok Klubja nekem is tetszik! Aról irhatna tapasztaltabb emberke, hogy milyen előnyei vannak a klánnak, meg arról is, hogy aki belép milyen jogai és kötelességei vannak/lesznek!
  • Maala
    ne legyetek már bolondok. az eddigi 10 trademből 2t buktam (végképp, az egyik 2* volt, sztorit már leírtam) egyiknél Strong Chakjival szopattak be, másiknál meg hüje voltam, elbambultam... (és "ittas" is voltam)
    szóval sztem nem olyan nehéz megcsinálni a tradet.
    VISZONT: ajánlom, h 21esen menjetek első trade-re, mert akkor van már új fegyver... :)
    és sztem a legjobb az egészben az izgalom, h mikor mi vár rád... :D
    jah, és Harcosokra szavazok...
    Üdv a Harcosok Klubjában... :D
    ui: earth ghostok elől el lehet futni.
    ui2: a klánban lesz heti pénz, fejlesztésekre... belépni (sztem legalábbis) ingyen lehessen, jobban jön a GP, ha alacsonyabb szinten jönnek az emberek. fizetni meg ráérnek... :) (pénz nem lényeg, csak a GP a fontos szvsz)
  • inter15
    Lehet , hogy igazad van , de aki nem tradel az már nem 25-ös hanem 35-ös lesz addigra
  • Demila
    HUNters ?!
  • Maala
    Már délelőtt megvolt a pénz, hehe... :D:D:D
  • Zaylka
    Szerintem a Farkasok és a FeketeAngyalok a leghangzatosabb...
  • Roon
    szerintem nem hülyeség tradelni!
    3an megyünk együtt! mindenki 1*os kavaránnal! a gépi thiefek nem okoznak gondot senkinek, a magasabb szintű ellenfeleket meg könnyebb leverni, ha már többen vagyunk! így bőven meg lehet tenni az utat két város között! 1edül is majdnem jutottam Dongwhangba! ott is az volt a gond, ohgy a 27es ellenfelek kicsit sokan voltak! :(
    meg ugye ha mondjuk 3ból 2harcol a 3. tudja gyógyítani őket! sok módja van, hogy át lehessen jutni és az sem mind1 szerintem, hogy mikor kezdessz L tradelni, mert mire v.ki 25ös szintű lesz, nekem már lesz pár millám a tradekből!
  • Szaruman
    NC Kisdobosok, sztem az lenne a legjobb
  • Husimoto
    Az első csak viccből jutott eszembe, bocs az érintettől de nem tudtam kihagyni:

Maalacok!

• Holdpro
    Klán már csak egy nevet akar pénz megvan,, csak magyar név és ékezet nélkülit mondjatok

eddigi javaslatok:
    Sasok
    Solymok
    Farkasok
    FeketeAngyalok
    Legjobbak
    Harcosok
  • inter15
    Nem kérdeztél azért annyira hülyeséget.
    20-25 között egyáltalán minek tradelni ?? Az esetek 70% -ban el sem étnek Downhang-ba. Azon rettegni egész úton , hogy ne találkozzon az ember senkivel hülyeség..
  • Husimoto
    Kezdő vagyok ebben a szakmában! EZért kérdeztem ezek szerint hüleséget!
  • Roon
    hali!
    nem szeretnék beleszólni, mert a Xianon vagyok, meg klánom is van, de csak azért hunter indítani, hogy menjen a taderrel felesleges szerintem!!
    mi eddig 8an vagyunk a klánban! 4en vagyunk 20as szint felett és mindenki trader!
    bőven jó ez így, mert tudunk pénzt csinálni rendesen, azért meg mert jönnek a gépi thifek nem kell nekünk hunter!! leszállunk a tevéről,aztán jön utánunk mi meg írtjuk a tolvajokat meg az egyéb szörnyeket!! szerintem csak az legyen hunter, aki abból akar szintet lépni, hogy thifeket öl!!
  • Husimoto
    Tényleg lvl 20-nál ki mi lesz Trader vagy Hunter? Meg lehet megkéne beszélni, hogy ha lesz klán, milyen arányban legyen! Vagy lehet már beszéltétek!
  • Zaylka
    Nah már csak kemény 3 lvl és mehetek veletek tradelni!

Gyorsabban is haladnék csak az a gáz, hogy nincs sok pénzem potira így nem merem a narancssargakat halomra beválalni...
  • Husimoto
    Haza érek felmegyek a Ts-re nyomjátok ezerrel Thiefeknek meg üzenem:
  • Holdpro
    délutánra kész a Klán 400K megvan belőle
  • Holdpro
    Husi új a TS fent a cím
  • Husimoto
    Te Maala , mikor alszol? :) Tegnap láttam mikor felmentem már fenvoltál, mikor lejöttem még fenvoltál a szerveren! Én Lvl 16+ elfáradtam! De sajna elfogyott a szabi igy csak este tudom nyomni! Remélem nagyon nem hagytok le

Ha kell én is beszálok lovéval a klánba!
  • inter15
    Te SiFu !!
    Ugye nem hagytál minket sz@rban a Babel-en ???
  • inter15
    Azóta sem kerestél !!!