82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4047 Jujj persze mert mindenkibe belekötök...mintha soha nem segítettem volna senkinek...
Te se hagytad abba fórum látogatását:P -
#4046 Ki kiről és miről mit gondol! hűha! Ezaztán nem fog érdekelni soha! Főleg a nagyarcú hozzászólások nem! Én ma is egy nagyon jót fogok játszani! -
#4045 AZért lassan lehet írni egy szép hosszú listát Bucser kibe kötött bele és ki ment el a fórumról miatta, gondolkozz már öreg hogy ki nem ide való... Legalábbis túlnyomó részt a hozzászólásaid nem épitő jellegűek..
Ui: nem fogom törölni ez nem OFF :D
Ami most jön a klán életében az a lvl 3
úgy képzeltem el hogy 3-4es karaváncsoportot alkotva mindenki aki 20+ os az megy naponta egy Downhang-Jangan utat oda vissza.. az 100K.. azt beadja és 10 nap alatt megvan a 9milla -
#4044 a drága Guildbezér azért Guildvezér, mert én mondtam neki, hogy legyen ő. nekem volt több pénzem az 500kból. és mind2nk hszét törölni fogja, ezeket is. remélem, még elolvasod előtte. ha meg tudod, hogy törölni fogja (amit mind2nk hangneme meg is követelne), akkor meg alapból privbe küldhetted volna. ennyi. -
#4043 no, comment. szóval adjam el olcsón a dropjaimat -szted- egy új szerveren azért, hogy meglegyen a pénz guildre. te aztán húdeokos vagy. itt nem a nagyobbak nyomásáról van szó, hanem arról, hogy lehetőleg össze akartuk fogni a magyar emberkéket a szerveren. ez sztem viszonylag sikerült is, még ha nincs is mindenki klánban, de legalább ismerjük őket. és kb6an vannak innen a fórumról. a nagyobbak nem nyomtak semmit sem rajtunk... ez nem régi szerver, hogy lever egy 50es tolvaj. de te biztos egyedül csináltad az 5*os tradeidet. gratu hozzájuk.
tudod, új szerveren mások a viszonyok, de ezt te nem tudhatod, mert még nem voltál ilyenen. (vagy ha voltál is, úgy tűnik, nagyon elfelejtetted) tehát kérlek ne is ítélj, amíg nem tudod, miről van szó. megegyeztünk?
egyébként pedig: felőlem nyugodtan lehetek 0 a szemedben, azzal a 10+ emberkével is, akik átjöttek. őket sem, engem sem érdeklik. te nem viccnek szántad azt a hszt. akkor ne is burkold olyan csomagolásba.
"Uff téma lezárva", comment lehetősége fenntartva. -
#4042 ÉS nagyon jól tudom hogyha megérkezik a drága Guildleadered csak az én Hsz-emet fogja moderálni nem a tiédet mert ő "olyan igazságos.." -
#4041 ő azt mondta, hogy Leung_Jan néven ott van, de még sose láttam ott... -
#4040 Figyelj öreg ne én legyek már a hernyó mert TI nem boldogulva a nagyobbak nyomásával elmentek egy olyan helyre ahol mindenki egyenlő feltételekkel kezdi!!!! Ne én húzzam már meg magam hogyha ti nem boldogultok a nyomással.. Őszintén szólva szarok rá hogy mennyit hoztatok össze trade-el.. én mire húszas voltam kb 1,5 millányi dropnál jártam... aztan pedig 3 db 5 csillagos trade-l lettem lvl2-es trader. Az hogy ti nem bírtok a nyomással nem rám tartozik. az hogy ti vagytok a gyávák és elfutottatok nem az én hibám... És igen a gyávákat baszogatni szokás... de hála az égnek a nyávogó kisfiúk nem rontják a levegőt a többi serveren mert az összes ilyen vérpistike n00b eltakarodott az "öreg" serverekről.
Uff téma lezárva.. és innentől szeretném nem látni ebben a topicban egyik vagy másik guild reklámját.. Ti pedig egyenesen nullák vagytok a szememben... -
#4039 Maala ! Ez a Goth-001 (alias SiFu) nevű tag ott van az Athens-en ??? -
#4038 "össze en 500k-t" <-- össze 2en 500k-t -
#4037 tudod, megcsináltunk egy lvl2 Guildet 20-23as karikkal, egy trade 50k. ennyi haszonnal hoztunk össze en 500k-t, majd 6an 3m-t, közben még cuccokat is vettünk. számold ki, ez hány forduló.
ezek után valaki elkezd poénkodni, hogy menjünk át másik szerverre, és csináljuk ezt meg még 1x. ezt vedd a szádba. és neked is ugyanezt válaszoltam. gondolkozz el egy kicsit, kérlek, mivel poénkodsz.
és ez nem kritizálás, amit te csinálsz. ez egyszerűen b**zogatás. arra pedig ott a barátnőd. -
#4036 Tényleg jó volt. Kaptam ajándékba trade közben 2 strong whiteface spidert. (Mondanom sem kell elég volt annyi , hogy rámnéztek).Valami igen magas level-ü thief volt a tettes.
Volt nekem is 6 darab 5 person-os scrollom. Elindultam gyalogszerrel Jangjanból Downhangba. Gyorsan találkoztam az első thief brigáddal. (20+ - 30+ kb 10-en lehettek benne)Éppen egy szerencsétlen 20+ os tradert tettek el lábalól.
Két szeretetcsomag kiold , kicsit odébbáll. 15 másodperc múlva már feküdt mindenki.Ez még kétszer megismétlődött. Jött 1-2 whisper utána . -
#4035 Csak az eddigi lépéseiteket vettük számba btw.: Egyszer már esütöttem ezt a poént.. mizu öreg nem bírod a kritikát??? -
#4034 Vége az event-nek , pedig hogy élveztem , qrvajóvolt ,remélem lessz majd a jövőben MonsterMash vol. 2. -
#4033 De mit is keresel ?? -
#4032 Pedig tényleg csak viccnek szántam. -
ZsakosFrodo #4031 város közepén van tudom... de pontosan hol? help pls -
#4030 Onnan is kikerülsz emiatt.
az Oasissel meg sztem ne nagyon poénkodj, mert qrvára nem vicces... (smiley-val sem) -
#4029 Nemsokára ismét lesz új szerver OASIS néven (március eleje).
Akkor arra is tovább vándorolnak akik most az Athens-re mentek ?? -
#4028 És guild tag maradok , vagy onnan is kikerülök emiatt ? -
GERINC94 #4027 tegnap vettem 9 jewel boxot 22100 ér de be is váltottam -
#4026 Nem, ha nevet változtatsz, akkor a barátaidat újra fel kell venni... :( -
#4025 Ha még nem volt. A 35 küldiket Tarim ferry-ben kell kezdeni a révésznél. -
#4024 Egy kérdés.
Ha megváltoztatom a nevem , akkor akinél fennt voltam a friend listán el tud érni ? (Átíródik nála is? ) -
GERINC94 #4023 jaj,mikor belépek beagya a servereket aztán katt aege selekt és semmi most milegyen -
#4022 Talán azért, mert jó játék... -
#4021 nem tudom miért, de megint elkezdtem élvezni a silkroadot :D -
#4020 NEKEM VAN!!! :D -
#4019 bazz!! nem tudom, hogy mi a pék van megint!
este játszottam kemény 1órát, miután kidobott a szerver, erre megint jön a silkroad.exe hibát észlel szöveg! :((
még az a fasza, hogy Lolvastam FAQ-t is, de tuti nem az a hiba! vagyis nem a gépmmel van a gond! 3helyen próbáltam más városban, mindenhol megy a game, csak nekem nem!
ha van itt GYŐRi és ilyen problémája van, az keressen emg légyszi!! -
#4018 szerintem nem sokáig ha ilyen ütemben bővülnek:) -
Cat 02 #4017 Mi meg szevedünk 6-al
-
Cat 02 #4016 tényleg idegelő :(
inkább a régi szerverekt kéne mgcsinálni
+ még állítólag hirdetik is FilePlaneten :D ahelyett hogy a pénzből megcsinálnák -
effe #4015 én délután fel se tudtam menni:D na mind1 legalább most pihi van -
#4014 Jól van... azért rendesek. Mitagadás, nem hagyják, hogy beunalmasodjon a gém.. ép hogy 13-ról 14 re léptem, alig 5perc után le is vágott.
Értem én. Beossztja nekem. 1 nap egy 1 szint. Kész-Kuss. -
Goth #4013 van! -
#4012 hát van egy Ps2-őm va kedved Soul Calibur 3azni? -
Cat 02 #4011 vkinek van vmi tippje hogy hogy lehet 1szerűen belénpi ? -
#4010 A zombie az nagyon pöpec kis curse:D -
#4009 jah ez így működik? ok -
#4008 Bárhol lehet a kékpontokon