82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4603 20ason 1 Jangan-DH-Jangan 100k, 30ason 150k 1*on. tevével. lóval 30ason 100k, viszont míg tevével mész 2 kört, lóval 3at... szóval azért nem olyan rossz pénz, fpleg, hogy lóval szinte semmi gond nincs. 30-40 percért 100k... döntse el mindenki, hogy neki hogy jó. :) -
#4602 hmm, nem értem, a masterykből csak a legmagasabb számít. tehát az 1es masteryk nem számíteanak. amúgy nekem lighning 12 a futás miatt, fire 12 buff miatt, force 23 2es passzív és 23as revive miatt. de már nem fogok rá többet rakni, lehet, h 20asra leszedem... meg első passzív a másik 2 fegyverskillből is megvan. (bár ezek miatt 24en 4szintes lemaradásom volt, szóval az átlag 2-höz képest nincs nagy lemaradásom). :)
31en már 0,05-0,06%-ot kapsz egy mobért... (29es masteryvel), de... nekem akkor is tetszik ez a Tao-s quest. :D -
#4601 jaja! tegnap rávettem magam ! tradeltem ... 1* os szálitmanyt vittem az igaz , de oly kevés summát lehet vele akasztani hogy ki is nevettem magam:( -
iDeGeS VaGYoK #4600 én most ugy csináltam hogy 12-s a mastery a maradék meg lvl 1 mármin a heauskal-bol az első-n van 1 , fire river-en 1 és 20-ig igy marad. :P
sp farm ugy hogy 5-sön marad a mastery én 12-s szintig birtam... egyszerüen olyan hogy 12-s szinten 4-5szörny 1% ... nc. .. :P szóval most inkább gyors fejlödés lvl 20-ig aztán 32-ig ugy is össze fog jönni annyi SP ha elöreszámoltok hogy böven elég lesz mindenre.. :)
egyébként 5-s mastery-s sp farmolás @ kocka koreaiak :D -
#4599 hát nos. én egyszer farmoltam egy kicsit, nem fullosan. elején hüje voltam, és már az 5. szintig raktam mindig Masteryre. (lol) aztán 5ösen megálltam, (volt 3 imbuem), és azzal írtottam 10ig, aztán Ice-t kezdtem el fejleszteni, 14ig vittem, mindig 5szint különbséggel. így maradt 720 SPm, amikor töröltem a karit. (meg persze a Bicheon skillek, azaz a kombó) viszont 14en már telelett a ..., hogy 100XPt kapok egy szörnyért, és töröltem a karit. :D (1:2 int volt)
viszont a mostani full strnél azt fogom csinálni, hogy most már hagyom Ice-t ott, ahol van (lvl29) és a Bicheont maxolni fogom, a gyorsabb fejlődés miatt. -
#4598 Tegnapi Nagy Karaván :) sajnos csak 3 képet készítettem :( , nem volt túl sok időm Screenelni , volt dolgom ott bőven
Ui:-Többiek is tehetnének föl ....
ui2:- Mostmár szinte tökéletes Trace-lés volt -
#4597 Összes eddig kapott SP-t hol lehet megnézni? -
iDeGeS VaGYoK #4596 egyébként nekem azt mondták hogy kis szinten nem annyira fontos az hogy sp farmolj mert k*** lassu a fejlödés inkább csak elveszi az ember kedvét én ezért most felnyomtam 12-re a mastery-t sp-t igy is kapok de exp-t is és legalább nem 2 hét lesz a 20-s szint... :P
bár most 20-sig biztos nem fogok semmire se tenni olyan 500sp biztosra összegyülik föleg hogy so kszörnyet olok ami még mindig +sp , szóval szerintem az hogy 5-sön tartsuk és majd 32-s szinten szinten kimaxoljuk hülyeség vagyis legalább ha le tudsz ülni és seggelni akkor egészségedre de egyébként szerintem nem !:P -
Horakme #4595 Azt mondom, ha az ég világon mindenki patkót visza akkor nem lesz magas az ára. Úgyan úgy mint ahogy a valós életben elértéktelenedik a pénz. Itt is ugyanaz a helyzet. Menj egy kört vázával majd patkóval és nézd meg az árkülönbségeket. -
#4594 itt csak én vittem 5*ot klán meg védett, mint látod csak patkó volt -
Horakme #4593 Tök egyszerű. Ha mindenki ugyanazt az árút viszi, és sokat visz akkor a % megy lefele. Szal viszel 50K ért csak patkót akkor kapsz 200K-t (hasraütés szerűen), de ha viszel a legelső cuccból (azthiszem sejemből) 50K-t akkor többet kapsz, mert mindenki patkót vitt.
Másik fórumon mondták, hogy az árak folyton változnak. Itt is ez van úgy hívják:infláció -
Chybesrac87 #4592 Csá klántagokat keresünk egy magyar klánba akit érdekel keresse Flameberar-t a klánmestert vagy Darius_Csumi-t a helyettesét. Gyülekezö Downhang- Baekmasa (szobroknál) HUN_OUTLAWZ -
#4591 Ezt azért nem értem és nem tartom megfelelő válasznak, mert eddig a 3-4*ért 387%ot kaptunk most meg 5* ért 207%ot
Ez nem csak nálam volt másnál is
-
#4590 mégegy gyors válasz!
NPC - k
GWAKI: Hunter Guildben megtalálod
CHULSAN: Azzal a küldivel sajnos én se tudtam mit kezdeni, nekem se írta a converstationt, kihagytam, lehet van rá jobb gyógymód... mindenesetre felettéb idegesítő tudom
-
#4589 Sir Moon!
Én úgy tudom a karaván útjának a hossza számít a % számolásánál, nekem is volt már ilyen 200%, és biztos hogy a % nem lesz nagyobb magasabb csillagnál (bár gondolom ezt Te is tudtad)
Remélem vmiben tudtam segíteni... -
#4588 Én is ezt mondom, ha kicsit kezd monoton lenni a játék, akkor ki kell próbálni új dolgokat, mint pl a thiefkedés.. :) Én is kipróbáltam , bár tudtam bukó a dolog, az is volt, de nagy poén volt, és kiestem a monotonitásból :)
Na a tegnapi UNION Trade!!! Demiláékkal nagyon nagy volt, jó volt látni a profizmust! ÉS pont azt beszéltük a srácokkal, ha eddig nem volt MOTIVÁCIÓ, akkor azt most mindenki megkapta!!! Én is szeretnék minél hamarabb ott futni a karaván mellett és egy ütéssel leütni minden tífet meg mobot!!! Bár ez is nagyszerű volt, hogy "csak" a tevén ültem és trace-eltem..
Remélem legközelebb még többen leszünk, bár most se voltunk már kevesen...
képet majd rak Demila, mert 200KB on jobban látszik...
na megyek is játszani :P
[apro]...................................
Kava_HUN lvl 25 (1 óra és 26)
az imádott HUNION klánból
AEGE -
#4587 Na igen ez a játék csoportosan jó 5-10 fő együtt megy verhetetlenek..
Viszont klánnal bevittünk 5*os tradet és csak 207%ot kaptam az árúért, nemtudja valaki miért van ez ? -
#4586 lol, miért azóta nem játszol?
emberek, ezt a játékot egyre jobban mexeretem. kezdem sajnálni, hogy más feladatok miatt kihagytam egy hetet. de legalább ez...
20 thief, Jangan west gatenél, aztán go Ferry-ig. haver mondja, ne legyek thief, de Union miatt is az voltam. (meg miért ne? :)) első tucat hunter le lett írtva. aztán pár önfejű rossz hunterekkel kezdett ki. az első párat lenyomtuk, de jött az ő Unionjuk :D +6 szint, ugyanannyian. :) feküdtünk, nevetgéltünk. :) (oh, vesztettem 3k XPt, istenem) -
#4585 Hidd el, ami a képeken van, huh, az még semmi, kb hegyekben álttak a thiefek :) Ami itt van az tényleg kevés,annyian voltunk, hogy a hyungano homeland-tól a csakikig ért a karaván :)
Bár az 5*-os se volt rossz :D -
#4584 Demi? Nekünk hogy ment az UNION-trade???
(Kérek képeket) :)) -
#4583 két npc-t keresek:
NPC: CHULSAN, a kovács ( vagy csak bug és nem írja ki nála a conversation-t )
NPC: GWAKI ( őt nem tudom hol van és kicsoda .. ) -
#4581 Ma délelött elkezdtem gondolkodni, hogy valami szerver erejű dolgot csináljunk
Kihírdettem egy Union Tradet.. Hatalmas érdeklődés támadt.. este 6 kor elkezdtek győlni az emberek.. elöbb 1-2 aztán 10 aztán 30-40 végülis kitudja mennyi, rengeteg.. Utunk során legalább 10 Player Thief került vízszintes helyzetbe de komolyabb összetűzés nem volt szerencsére.. Mindenki beért
-
#4580 én is majdnem megtettem :D -
Cassell #4579 Én meg a Taoistos questnél dobtam be a türcsit... Amikor 200 charm kellett volna level 31 legelején.
-
#4578 hallod, mien Union Trade-ről maradtál le... :D meg előtte klántrade is, 5*. jó poén volt (kivéve a disconnect :-s)
hmm, muszáj utolérni G+-t, mert 2-1re elvert PvPben... 32es kardommal már esélye sem lesz...
questekről: most a Taokat nagyon élvezem, sztem a 35ös se lesz rossz... -
#4577 Nem fog menni :) -
Madmartigen #4576 hát én ezt eddig úgy tudtam, hogy lvl 20ig szoktak spt farmolni... és lvl 14nél fejlesztik ki a masteryt 5re.. ehhez persze kell egy jó íj és banditok... de banditokat hol találok? nameg Juho-t? elvileg ő adna egy lvl 10es küldit. -
Goth #4575 ott a pont =) -
#4574 De oda vagytok azzal a 20 Stone Ghost-os, meg a 30 tigrissel .
Tudnátok mi vár rátok később... -
#4573 A feltett kérdéseidre adott válaszok értelmét sem sikerül mindig meglátnod^^ -
#4572 semminek sem látom az értelmét :( lassu monoton game :(:(:(:( -
#4571 Maala: Öcsém már lvl 31? Hallod....tudom, hogy utol akarod érni GamePlus-t de ne húzz már el ennyire tőlem jó? Még másfél nap és jövök...addig bírd ki játék nélkül! -
Goth #4570 nem sok értelmét látom ilyen alacsony szinten sp farmolni. -
#4569 Először megcsináltam a tigris ölő versenyt, ez jelent 30 young tiger-t, 30 tiger-t, meg 3 championt.
aztán új küldetést vettem fel, ez lett a tigris csiszolt foga ( 10 darabot kell összeszedni, kb 5önként van egy ), meg felvettem még a tigris ölő verseny 2-t.. 30/30/3
tigrisekkel már a tököm ki van, öltem pár giantot, black tiger-t, minden mennyiségben
a földön élő összes tigris már kihalt volna ennyi gyilkolástól :) -
#4568 midnig van lehetőséged SP-t farmolni:) de kínosan lassú fejlődés elé fogsz nézni majd:) -
Madmartigen #4567 ööö lvl 11 vagyok, a legnagyobb masterym nyolc... akkor ugye nem cseszerintettem el teljesen? :/ lvl 17en még lehetöségem van spt farmolni ? -
iDeGeS VaGYoK #4566 hát igen föleg ha olyan quest van hogy gyüjt össze 20db ien meg iet .. pl amikor a stone ghostokat kellet ölni és már csak 1 kellet csak MIL esett és már 17db volt.. amikor meguntam és 3 óráa mulva ujraleültem gamelni és elsőre az esett.. igen ... ienkor megy el az ember életkedve.. :)
egyszerüen utálom az olyan questeket hogy gyüjt össze ennyi meg ennyi xy-t pl a bandit archerektől ááááá megörjiiit :P
már a lvl 20-at várom meg a lvl 60-t! :D hogy végre thiefkedhessek meg etc.. de igy.. váháháhá :( -
#4565 elég lassan lehet fejlődni és minden quest utan meggyűlölöm azt a szörnyet :P mert annyit megkel belole olni... :( -
#4564 questelve haladok, csak így már kicsit unalmas a szafari-zás :D -
#4563 Én is pont innen tudom ezt a skill százalékos dolgot, szóval megtaláltad helyettem. De ugyanezt írtam le visszább csak magyarul, hogy a kombó kicsit üt de sokszor és gyorsan egymás után. Így persze nagyobb a sebzés összeségében mint a normál (még szép, hogy nagyobb ha már egyszer mp-t kell pazarolni rá).
Ezek szerint mind a ketten ugyanarra gondoltunk, de valahol nem értettük meg egymást
más: a videók közül (amit Moon küldött linket) láttátok a Camel Rape-t? Először mérges voltam, hogy ilyen bénák szívatják néha a játékosokat amikor nem képesek lezúzni a mellettük spawnolódó npc thiefeket. Aztán a thiefek nekiállnak aprítani a gyengébb játékosokat (szívtam már meg így párszor ). De a végén jót röhögtem amikor a pc thief meglép a cuccukkal.