82377
Silkroad Online (iSRO)
-
iDeGeS VaGYoK #4643 egyébként bocsi a sok smile-ért de smile mániás vagyok
egyébként kárhogy amikor a silkben elkezd esni az eső akkor nem kezdi el vezetni az áramot és minden szörny egyszere meghal az egész silkben és az összes exp-t én kapom meg!
-
Goth #4642 na nyomok akkor pár szintet a lightning imbue-ra, és csekkolom azt a shockolást =) -
iDeGeS VaGYoK #4641 nah ez oké szóval akkor 30-s szintől
elő a wolf's bigyot és akkor LÖVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS :D
egyébként ma én oasisra kb 40-50percet vártam mire be tudtam menni közben még maala válaszára is vártam! háá hja... i <3 maala :D
egyébként már lvl 7-en járok bleeee :P jó tudom ti 30 akárvalahány... könnyebb lightal sp farmolni :)
egyébkéknt ugy néz ki lvl 9re meglesz a 109sp az jó sztek?:P -
#4640 Tudtommal van egy olyan sor a leírásában, hogy effect radius. De régen volt elindítva a game nem emlékszem pontosan:) -
#4639 Háromnegyed órája próbálok meg belépni az Aege szerverre, ez kataszrófa. grr - -
#4638 az a gáz, hogy (emlékeim szerint) nincs megadva a transfer hatóköre, vagy tévedek? -
#4637 NEm beszélve arról, hogyha elég közel áll 2 mobegymáshoz akkor már az alap inbue is sebzi mindkettőt:D igaz nem ugyanolyan mértékben de hasznos, hogy a második mobra elég már Lionshout vagy épp a mannazabáló Thunderbolt kell hozzá:) -
#4636 tűzzel tuti többet sebzel, mert ott a burn, ill.. szóval a Lightning az leviszi az ellenfél Parry Ratio-ját, ami miatt a fegyvered mágikus min. és max. sebzése közül a maximum felé fog tolódni a sebzésed, így többet sebzel. viszont a Lightninggal többet is sebzel.
ÉN MEG NEM TUDOK BEJUTNI A SZERVERRE!!! :D -
#4635 Lightning azert jobb mert ha shocked statust kap a mob akkor egyre nagyobbat fogsz bele sebezni minden támadással mivel csökkenti az ellenfél parryjét. Ez pvp-ben lehet hasznos. -
#4634 A transfer 3 azt jelenti, hogy mekkora körben adódik tovább a sebzés. (minden lightning támadó skillnel van egy ilyen rész) -
#4633 bah, tán Wolf's (?) Thunderbolt a neve... transfer: 3 egyik tulajdonsága, ez tuti. :) és lightningos. és az uccsó előtti sorban van. :) így már megtalálod, akárhanyas szintű :) -
Goth #4632 Elsődlegesen tüzes vagyok, de lightningba is megvan a 30-as skill.
Én soha nem értettem, hogy a lightning miért jobb, kb. ugyanannyit sebzek mindkettővel. Sőt, talán a tűzzel kicsit többet. -
iDeGeS VaGYoK #4631 vagy mit értesz te 30-s skill és 31-s skill alatt?:P -
iDeGeS VaGYoK #4630 hmhm elkezdtem ezt az int-es archer-t armor van rajta meg minden de akkor a lightingból mivel olyat hogy thunderbird nem találtam:P
szóval akkor pontosan melyiket is maxxoljam? első Series-t szerintem tuti
és a wolf és a tiger's thunderboltot?
pancheonbol tudom miket kell maxolni :)
strongbow , berserker 1 ponyt , és devil és asszem az autnum vagy mi az:) -
#4629 kijelelölöd, akit követni akarsz, nyomsz egy A-t, és legfelső sor balról a 4. a trace. :) és követni fogja az emberkét mindenhová a karid. ha tevén vagy, akkor a tevével együtt követed. esetleg karakterhúzásra is jó dolog, bár... vannak hátrányai. :)
G+ azt kihagyta, h a 31as lightning skill, az 3 mobra hat... :) -
#4628 Annyi, hogy követi a karid a másik karit... Kb semmit sem ér, (még exp. share partyban sem), mert ha meghalsz, akkor majdnem ott vagy, és ugyan ott vagy, mintha rendesen játszanál.. szvsz felejtős. -
#4627 Srácok mi ez a "trace" dolog? Mármint tudom mit jelent ez az angol szó, és logikus, hogy mire való. De ezt hogyan kapcsoljátok be? Ha egyáltalán ez valami bekapcsolható "valami"?
Ja és Pure Str + Blade vok. -
#4626 Ha nem lightningos vagy, akkor sztem buktad a karit... -
Goth #4625 Így lvl 34-en úgy állok, hogy 68 STR és 141 INT.
Na most az a gond, hogy nem tudom eldönteni hogy az Str-t feljebb húzzam-e mert ugye elég kevés a hp-m. de lehet ha azt felhúznám akkor a mag.attackom rovására menne, vagyis gyengécske hp középszintű sebzéssel...
vagy nem így lenne? :S -
#4624 Nos, kezdem. Szóval, azért jó, mert minél több a mannád(amire pakolod a pontokat), annál nagyobbat sebzel. Namármost, ha lightningot választol, akkor a 30-as lvlig nem lesz egyszerű, utána viszont naponta 2 szint (5-6 óra játékkal)... Nos, miért? mert a 30-as skill egy buzi szar, amivel akkorát sebzel a szinteden lévő mobokon, hogy 1 thunderbird = 1 mob, és így nem nehéz. Igaz, hogy kevesebb hp, de a mob oda se ér (vagy nem tud sebezni), mivel gyorsan kimúlik szegény pára. Szóval nem kell hp jóformán neki. Archer így azért jön a képbe, mert távolról (ha ligthninggal nem akar kimúlni) nem ér oda úgyszint, megint ott a pont... Pvpben ugyanez a helyzet... Ehhez a karihoz visziont egyértelműen armor ajánlott.
Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem érthető. Most már én is bánom a jeges és str választást, de ha 60-as leszek, akkor újrakezdem...
-
iDeGeS VaGYoK #4623 egyébként az mért jobb ha valaki full int? márha archer
mivel én mondtam hogy 2 karit fejlesztek egyszere.. blee :P
az egyik egy archer amit szépen is el basztam :D szóval ahelyet kezdek egy ujat a másik egy fire/glavie-s mind2vel szpen haladok glavie-s már 15-s!:D
szóval most jön az archer nahmármost
pvp-ben nem jobb az ha sok hp-ja van az embernek? :/
vagy plz maala plz ird már hogy érted ezt hogy a legjobb a full int lightning bow -s archer ! és hogy lighton belül miket kell maxxolni plz .. ! LÉCIII :D -
#4622 full int lightning bow. qrva sok türelem kell hozzá, de a legjobb kari állítólag a játékban... -
daBear #4621 A sry,csak batyam acca maradt bent,szóval ijásznak mi lenne a legjobb kombo? =) -
Pukkka #4620 Értem, és ijasznak mi lenne a legjobb kombinácio? -
#4619 van, aki pure str-re (3-0) esküszik, van aki csak a sima 2-1re... én maradnék a 3-0nál, abből még mindig lehet 2-1st csinálni. :) és különben is, ha új karit csinálsz, akkor is 10. szinten még mindig str-re rax. -
iDeGeS VaGYoK #4618 3-0 :P -
daBear #4617 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,valaki nagytudasu pro-tol,hogy fire+glavie hez ha str es akarok lenni,akkor 3-0 aranyba vagy 2-1 aranyba pakoljam a pontokat,illetve ha ijász akarok lenni,ahhoz mi a leg ideálisabb összeállítás?!
Előre is köszi =) -
spring #4616 Hi. Fegyverekbe a weapon elixirt tudod belenyomni,ami 200-300K körül mozog:( Ha szerencsés vagy dobnak a szörnyek. A pajzsba a shield elixir , ruhába a protector elixir, tárgyakba az acessory elixir való. A shield ára olyan 25-35K, proté 70-90K, acessoryé 70-80K. -
spring #4615 Attól függetlenül,hogy ma kinyirtam a csajszit eléggé le vok törve.
Hogy miért??? Mert 43as szintű vok,és inkább Urut kellene ölnöm...:) ,de ez már kötelező volt:) Most jön urubácsi....
ui.: köszönöm a gratulációkat
Csipesz [HUN_Empire -LvL4]Xian
LvL43 fire glév&protector forever:) -
Madmano #4614 Hali.Nemrég kezdtem a gammát,de kurvára tetszik!!!Eddig inkább fps,sima stratégia volt műsoron.Egy kérdés:alkímiát akarok csinálni a kolbász-szelőmön.Azt tudom,kéne vmi Elixír hozzá.Nézelődtem árusoknál,de marha drága!200.000arany!Külön van fegyverekhez? -
#4613 hehe, én 14esen találkoztam vele, aztán 16oson. először elfutottam, 16oson már hagytam, h megöljön. :D -
iDeGeS VaGYoK #4612 én tegnap találkoztam vele a rövid story
lvl 13.
jöttem
láttam
ütöttem
megdöglöttem
.
:) -
#4611 gratula, de teljes képet akarok :D
én nem mesélem el a Tiger Girlis sztorimat, mert szégyellem magam... -
#4610 oké lehet van infláció, ma nekem is 207 utána vissza meg 380 vagy mennyi % volt...
szóval lehet benne vmi...
Tegnapi karavánon télleg szinte teljesen tökéletes volt a tracelés.. :)
Demi én csináltam pár képet még, majd megkereslek!
[apro].........................
Kava_HUN [AEGE] még mindig lvl 25 :( :)
HUNION Guild -
spring #4609 Végre sikerült:
Köszönöm mindenkinek:) -
#4608 gondolom nem full int lightning bow vagy :D (bicheon miatt) hehe... -
#4607 Én már egy ideje 7-es szintkülönbséggel farmolok, ma megnéztem konkrétan hogyan is alakul így az "életem".
Három órás játékkal kb 300 sp-t szereztem, és 10% szinthaladást mobonként 0.03%-kal. Most már valahogy kihúzom így lvl 30-ig, de utána kell a 30-as Bicheon skill -
#4606 eddig 10 patkóért 13k körül kaptam, tegnap csak 7k volt :C -
iDeGeS VaGYoK #4605 egyébként az jó hogyha én traderként kezdem utána átváltok thief-re? elöbb meggazdagszok aztán meg leölök mindenkit! :D -
iDeGeS VaGYoK #4604 jó azt idáig is tudtam hogy nagyobb lvl-en még kevesebb kapunk de... 12-s szinte ne röhögtessenek már.. :P
egyébként egy a lvl20-s quest hogy is van? hogy megy ennek a folyamata ez a skill point visszaszivó :D vagy mi , vki plz irja le nkm részletesen:)