82377
Silkroad Online (iSRO)
  • iDeGeS VaGYoK
    éljenek a bugok...

lvl 10-s quest ahol meg adja a lvl 10-s weapnt nahmármost rajtam van a bow meg minden.. erre add egy swordot.. éjjen éjjen most mehetek és vehetek 1-et pénzért egy árustol :(
  • Szaruman
    Ha újraindítod a böngészőt, és a cache-t is kiüríti, és kimásolod a linket (ctrl+c - ctrl+v), akkor megy.
  • iDeGeS VaGYoK
    mégis nub vagy xD
  • Goth
    így se jó, béka...
  • Jagi
    Há' én láttam... :)
  • Szaruman
    Hm, nem lehetek ennyire núb:) akkor tessék kopizni:P http://img381.imageshack.us/img381/2388/tg12kc.jpg
  • iDeGeS VaGYoK
    szaruman ez sem sikerült
  • vaaa
    Hány varázslatot lehet egyszerre kombinálni?

fejlesztettem 0 ról 1 esre még 3 varázslatot, azt a 15 sp-t rááldoztam,

azt akartam hogy egyszerre legyen a sólyom, a pontos célzás, a zöld lightningos cucc,az autumn, meg a két nyilvessző lövés - ezeket elnyomom sorba akkor vagy a lightning, vagy az autumn lesz, egy nyílvesszővel..
  • Demila
    pár kép a mai trade-ről ;)
  • Szaruman
    Ez elméletileg jó:) TG by Clavius (én:P)
    Ma 2x votl tg HUN_Empire-nál:) Ezután jön uru:P
  • iDeGeS VaGYoK
    tényleg dalmaa légy olyan jó és kedves.. :*

leirnád a nevüket a lightből hogy melyiket kell maxolni? pancheonbol tudom de lighthoz hülye vagyok :)

full int light arc :P
  • iDeGeS VaGYoK
    nem tudsz linkelni imagehackrol képet , csak simán az urljét ird be:)
  • Szaruman
    Valaki full képet kért:)
    [img=http://img398.imageshack.us/img398/2554/tg11nt.jpg]
  • daBear
    És full int light archerrel milyen skilleket erdemes felyeszteni a bow es a lit masterybol?
  • Maala
    nagyon rosszul idézel :D
    asszem 25% lightning és 75% tűz volt. de ez a pure str-re vonatkozott sztem...
  • Maala
    no, megvan. transfer distance van benne... amúgy a lion shout egyided (szimultán) támadás, nem transferes. :) ugye az egyik akár lehet a transferek számának szorzata, míg a szimultán mindig állandó...
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként azt tudjátok hogy amikor a koreaikat csatalkoznak és netalántán disconnect-et kapnak és rámennek hogy confirm öket nem vágja ki a windowsba? csak siman ujracsatalkozik... ááh..
    én is akarom azt az updatet!:P
  • Demila
    Jajjmá Koreaiak törnek előre , új unique monster ,meg miegymás ,nekünk is tolhatnák már
  • sweech
    photoshop csodákra képes :D
  • iDeGeS VaGYoK
    megvan thx! plz a hozzászolásaimat töröljétek szokásom floodolni de ez most nem volt szándékos elöre is köszi :)
  • iDeGeS VaGYoK
    de hogy ? ledobom a földre vagy nemtudom melyik parancs?
  • iDeGeS VaGYoK
    vagyis szóva lazt emgtudom oldani hogy mind a 2 accountal bent legyek egyszere de viszont azt hogy tudom megcsinálni hogy a saját cuccomat megveszem átadom magamnak az itemet?
  • Cat 02 #4661
    odadado vkinek kilépsz vissza másikkal és visszakéred
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként 1ik accountonbol a másikba hogy lehet átpakkolni a cuccost?
  • iDeGeS VaGYoK
    mondjuk megnéznék egy olyan unique-t ahol mai favorit sztárokat lehet lenyomni :D

mondjuk egy medgyesi féle nehézszó támadást meg etc.. :D
  • Cat 02 #4658
    ez már "régi" Takla Makán-i Uniqe :D
    kb 1000 XP jár érte és naon erőset üt
  • iDeGeS VaGYoK
    ehhe amig mi itt beszélgettünk kaptam annyi +exp-t a partyban hogy szintet léptem lolmár :D

kezdem megszeretni ezt a játékot bár 12-13-s szinten megutálom :D
  • iDeGeS VaGYoK
    láttam rola videjóót :D
  • iDeGeS VaGYoK
    egyékbént gondolom tudjátok hogy ahol a broken stone-k vannak ha végig mész a királyok utján ott van egy Hyeongcheon , multkor 1archer 16-s szinten ölögette ugy hogy őt onnan nem tudta eltalálni a buzogányával , szerintetek kapott érte sok exp-t?

egyébként erre gondoltam

• Cat 02 #4654
    csak 81-el nagyobb ;)
  • iDeGeS VaGYoK
    nem erre gondoltam mindjárt belinkelem
  • Jagi
    hááát... egyenlőre kihagyom a lvl9-emmel...
  • Cat 02 #4651
    próbáltuk GamePlussal :D de én kb kaptam 10 XP-t a szörnyét de ha ő öli meg kb kap 100 -at szal...
    asszem Maala is ott volt :D 1üt nyomultak GamePlussal :D azok a régi szép idők
  • Cat 02 #4650
    erre a kis cukorra gondolsz ? :D
  • Jagi
    Engem kb 20-adjára enged be...
    Keztem glavie+lightning. Lejjebb olvastam, minél több a manád annál nagyobbat sebzel... csakhogy én a statokat többnyire 2-1 arányban osztottam a str javára.
    A különbség még nem nagy. Pakoljam a 2 a manár a az 1 et meg a str-re és olyat üt majd mint állat?
  • iDeGeS VaGYoK
    de egyébként ezt szerintem meg lehetne csinálni elviszed a kis karidat egy olyan szörnyhöz aki nagy lvlü a másik karidal lenyomod mig a kiskarinak betted a trace-t party-ba mész ahol exp megosztás van és kész.. :P
  • Cat 02 #4647
    sokat :D
  • Cat 02 #4646
    elvileg 75 % lighting és 100 % fire és Full STR <- ezt még SirMoon kérdezte a yomaytól asszem de lehet ő találta ki XD
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként ha mondjuk megkapnám urichért járó összes exp-t lvl 1-en akkor kb hány szintet lépnék? egyébként van koreaiknál egy uj nagy unique monster lvl 80-as ha érdekel valakit :))

vid meg képet linkelek
  • Goth
    hát ezt tényleg nagy kár, pedig mekkora valóságtartalma lenne.