82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    ha az első nem megy be intnek, akkor halott...
  • iDeGeS VaGYoK
    ehez mit szoltok?

light bow-s csávesz lötte nem tudom pontosan mivel ( a képet találtam ott irták hogy lit bow-s lötte ) szerintem strong vagy berserker

de akkor is d[O.O]b

• gameplusz
    Jah, ez igaz sajnos... De, elgyepáljuk őket, ha mégegyszer próbálkoznak :) Szvsz str karival szenben intnek nem sok esélye van...
  • Maala
    főleg, hogy replaY 36os perpill...
  • Maala
    hurrá :D lvl3as a guildünk. :)
  • vaaa
    Érdekes dolog történt, íjászként elfogyott a nyílvesszőm a bandita erőd közepén, szétnéztem inventorymban, megláttam egy lvl 16 os pengét, felvettem és azzal aprítottam. Sokkal gyorsabban pusztítottam vele mint a világ életemben használt íjjammal..
  • sweech
    fire blade :)
  • Goth
    Szerintetek Str-es karinak egy jég blade vagy light glaive az erősebb?
  • sweech
    sokba
  • iDeGeS VaGYoK
    én most 11-es vagyok és lassan 300sp-m van ^^
  • Cat 02 #4713
    na szal aki kérdezte Isítaruért lehet kapni 262 000 XP-t de úgy hogy még 3 an ütötték
  • gertrud
    Azért nem mindenki: nekem level 34-en kell farmolnom, a legjobb idő/pénz arány a black scorpionnál van, ami 31-es, egy db-ért kapok 0,02%-ot... De már 12%on vagyok, mindössze 2 óra játékkal (ami egyenlő folyamatos henteléssel :-D). Szóval aki kezdő elején farmoljon, mert később megbánja! Egyszer legyek 41, akkor lesz 9-es sp farm, izgi lesz addig az életem :-D
  • Cat 02 #4711
    ez mennyibe kerülhet ?
  • Cat 02 #4710
    huhhh :D
    1ébként vazz qva jól nyomjátok én már 3 hónapja xaraxok és 27 es vok te 2dik kariddal 35 SirMoon vank van egy 30 as egy 36 os + egy az Athenes-on is
  • gameplusz
    Igen, csak úgy megy.
  • gameplusz
    Amiről nem tudok, az nincs is...
  • Goth
    nekem úgy nem ment, ha jól emlékszek csak mindig a legutoló kockát engedte lejjebb szedni.
  • Cat 02 #4706
    nem öntelt hanem maga szintű XD
    2. te hogy leszel mikor kb 2 hete láttam 3 32+ ROYALOS ülni Jangjan előtt és írtották a Thiefeket ? :D (2 maygar volt xD)
  • gameplusz
    Lol, öntelt vagy... Athensen én mindig csak 2. leszek... A legnagyobb Athensen (magyar) most 41-es...
  • Pukkka
    Xianon CubeHeadz 60+ vol mikor en abbahagytam anno
  • FaszFejHuN
    ha jol tom Babelen, derce (legalábbis xianon ez vot a neve:P), 50+
  • Demila
    Na most nagyon noob leszek , még nem töröltem skill-t mert minden fasza ,de teszemazt kell vmi 9 . szintig a következő kockáig , és megvan a következő kocka , gondolom nem lehet kitörölni az elötte lévőt , ami már 9-es max szinten van ? , ugy nem lehet , teszemazt Illusion chain-t , vagy a tűz (villám , v akármi) legelső kockáját , amit gondolom már senki sem használ ,ha megvan a jobb

Ui:- Miért ki a legmagasabb magyar ? (& melyik szerveren)
    (mert gondolom az Aegén Én vagyok ,de ha mégsem akkor Sry )
  • Maala
    lol, nem nagyon raboltak még ki... semmi izgalom, pár 4x+os thief, ennyi. mindig mondjk, h jön vmeik klán, de mindig elintézik, mert War van vkivel, és hívják azt a klánt... :-s
  • Pukkka
    nem =)
  • Cat 02 #4699
    közepes karakter ? :D
    a legnagyobb szontű magyar asszem az ( Demilia lvl 42)
  • datango
    hibrid az nagyon rossz? typus?
  • Cat 02 #4697
    Ennek az ellentétje leszezel ha full INT leszel
  • iDeGeS VaGYoK
    hm és ha maxolom mellé a cheols-t akkor egy 5-6k hp kijön?
  • Cat 02 #4695
    kb 4000 HP és 16 000 MP
  • iDeGeS VaGYoK
    hi ! :D

mivel én full INT -es light bower vagyok , és még kezdő a game-ben olyan 30-40 meg 60-s szintre ha csak int akkor hány hp-m lesz? sacc/kb | a másik kérdés meg ha kevés hp-m lesz az int miatt ha a cheolsam nemtudom mit maxolom az + hány hp teljesen kimaxolva?

elöre is köszi ^^
  • Cat 02 #4693
    Sikallat 3 ször nem ? :D + urechi-t is
  • Cat 02 #4692
    ROYAL nem rabol ki ?
  • spring
    Clavius! nem is tudtam,hogy itt Szaruman néven vagy fenn...:)
    Na mind1 -aki tőlem kért TGs képet,az nézze meg Szarumán (Clavius)tg ölését,mert én is ott vok a partyban:D
    Egy nap 2X ölte le a TGt a HUN_Empire LOL:D
  • Jagi

A tradeknél fennmaradsz, vagy lefekszel aludni, "majd megveszi valaki alapon"
  • Maala
    160K volt a tiszta haszon. 50k áruval, 3,86os szorzóval.
    szoktam aludni. 11kor keltem.
  • Jagi
    Nincs valakinek egy jó enchant receptje Glavie-snek?
  • Husimoto
    És mennyit lehet keresni egyx 4* tréddel kb?
  • Jagi

Te szoktál aludni? :)
  • Maala
    jah, és bevittem egy 4*ost, nem volt a %al semmi gondom, egyszer majd talán megnézem 5*al is...
  • Maala
    no most lett vége a Union Trade-k nek, mentünk 1,5 kört, nem voltunk annyian, mint tegnap, de elég jó volt így is :)