82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#4765 Hát figy ha végülis igaz az amit valaki lentebb irt, hogy a MAx masterylvlt húzni fogják feljebb a levelcappel akkor kiszámolva pont belefér az 1 fegyver 4 force fullozva.... csak akkor kegyetlen sok SP-re lesz szükséged...
Mert ugye most 60 a lvlcap elvileg 300 a max masterylvl és 300/60 = 5 ergo 5 masteryt húzhatsz fel maxra... Kérdés, hogy ez a fejtegetés bejön e:D -
#4764 Azt írták, hogy cak egy ágra elég az Xp...
A hibrid az hogy fizikális meg mágikus is egyben? -
#4763 hmm, érdekes, én lvl32 30% voltam, mikor leadtam a 3. Tao-s questet... (azaz 32. szint 10%nál mentem a csajhoz) viszont attól jobban félek, hogy 40. szint után csak 45-en lesz quest... :-s -
#4762 Most felraktam a képet a képfeltöltés.hu-ra és ott a linket kell idemásolni a képhez vagy a direkt linket? Mert már próbáltam és mikor ide beírom akkor csak egy hosszú címet ad meg nem pedig a képet mutatja nekem... -
#4761 Mihez nem kell? -
#4760 még jó hogy hybrid vagyok .P mondjuk fejlesztem a force/force-t is remélem nem lesz késöbb hátrányra... -
#4759 Nem De én emlékezetem szerint valahogy így marad:) Akkor fog nőni az XP aránya hogyha a mastery lvl-t felhúzod a szintednek megfelelőre de akkor meg ugye ugrott a zsíros kis SP:) Ezért kell qrva sok türelem az Intes karihoz:D -
#4758 Grindről jut eszembe ! lvl 32 ig nincs quest! nade ezek a szornyek kb olyan 500-600 lent a flower utáni szörny ad max 800-900 közti xpt , későbbiekbe is csak ennyikéket adnak a szörnyek ? mert akkor a fejlődés nagyon xar mivel minel nagyobb szint annal tobb xp kell a szintlépéshez és 600 asával kellemetlen elérni 1,2milliót vagy 1,5 öt kb . hogy van ez ? -
#4757 OFFTOPIC MÁN
Grindelni azt jelenti amikor vég nélkül csak az XP gyűjtés kedvéért ölöd a mobokat! Egyetlen cél lebeg a szemed előtt a fejlődés!
Lineagezek meg azt Jelenti, hogy lineage2 nevű mmorpg-vel játszom egy magánserveren (ugye nem tört mert a NC Soft kiadta a serverprogit) -
#4756 kérdést felteszem újból! force-t meddig érdemes fejleszteni ? (sokat bukok vele ? (karakter erőből?)) -
#4755 Felteszed a galériába, jobbklikk properties. A location-re CTRL+C
szöveget beírod ide az üziablakba,(pl. ez azén karim blablabla)!ENTER!
Itt a fórumban, a törlés alatti "[kép]" feliratra katt, CTRL+V
ENTER
'mehet'
voila
-
#4754 Ha a kép gombra kattintassz akkor magát a képet!!! -
#4752 De akkor csak linket szúrja be vagy magát a képet? -
#4750 Elég egyszerű....
Felteszed a képedet az iaro.srv.hu-ra vagy a kepfeltoltes.hu-ra aztan meg a feltöltött kép linkjét szép egyszerűen a kép gombot megnyomva felugró szövegdobozba beilleszted:) De csak a kép linkjét nem az UBB code-ot (mert sok oldal azt is megadja (pl: http://iaro.srv.hu/hulyevagyokussetek.jpg)) -
#4749 Felteszem megint a kérdést hátha most vki válaszol rám...hogy lehet ide képet beszúrni?
A frissülésnek mikor lesz vége itteni idő szerint? -
#4748 Simán... egy ilyen apróság nem tart vissza! :) -
#4747 mé te nem ? -
#4746 Tudom:) De mégis nyomod:D -
#4745 Mindig azok, tegnap olyan lag volt azt hittem bexarok mire megint megmozdul a kari... -
#4744 NEm csak frissítik a honlapot is meg ilyenkor van egy updae is meg vizsgálják a servert... túlterheltek szegények.. -
#4743 Addig települ az update, vagy frissítik annyi ideig? -
#4742 hopp már most update 13:00-19:00 ig :( -
#4741 Hétvégén kezdtem a gammát és vasárnap láttam először. Nyugisan gyakok, erre elszalad mellettem egy arc egy ilyen sapival a fején...
majdnem leestem a székről :DDD -
#4740 nyisd meg az oldalt! látsz egy lovagot és hogy ettől eddig frissul !
de nem irja hogy mi és hogy hogy! -
#4739 www.silkroadonline.net -
#4738 :)) értem , köszi, asszem egy sapit vaagy mit láttam 500-600k ért !.)
viszatérve hol lehet olvasni hogy mi lessz az update ba ? v1.027 -
#4737 Ez még a christmas eventnel maradt vissza. A jewel boxokból esett mindig sapka sal kesztyu külön aztan ha megvolt mind lehetett belole settet csinalni.. a job item helyére eplikálvva működik. semmi extrat nem ad... Nekem is van egy piros női:) -
#4736 akartam is kérdezni , ez a mikulásszerkó mire jó vagy mit csinál? mert láttam már piacon de igen drága jelmez!? hm? -
#4735 lehet :) -
#4734 Soha sem leszel vele elégedett:) -
#4733 Ezen majdnem beyartam mikor ekőször megláttam : )
Azt hittem halózok...
-
#4732 bővebben ? uj monster? szamár állítás ? -
#4731 force-t 23 lvl ig fejlesztettem , sztetek ez nagyon legyengít majd a végén ? -
#4730 Én is kíváncsi vagyok...
Tegnap Questeltem egy kicsit a zsír új karimmal és 5 óra után lvl10 v'ok.
Kezd egészen korrektül hadonászni :) -
izem #4729 Sziasztok
És ezeket hogy lehet megszerezni? -
#4728 Srácok most lesznek az ujitások berakva.. kisfarkas, kismajom állatkák.. ja és szamár szállításra is bekerül update listában már olvastam is -
#4727 Képet hogy lehet berakni ide? -
#4726 Áh, nem enged be, majd akkor délután, huh, ez nagyon érdekes lesz, úgy érzem.... :) -
#4725 Valamit nagyon updatel a kliens... huh, nagyon kíváncski vagyok :) "pet" mappát is tölt le.. most már igzulok... -
GERINC94 #4724 ezt nem hiszem el az öszes server check