82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    Hát figy ha végülis igaz az amit valaki lentebb irt, hogy a MAx masterylvlt húzni fogják feljebb a levelcappel akkor kiszámolva pont belefér az 1 fegyver 4 force fullozva.... csak akkor kegyetlen sok SP-re lesz szükséged...

Mert ugye most 60 a lvlcap elvileg 300 a max masterylvl és 300/60 = 5 ergo 5 masteryt húzhatsz fel maxra... Kérdés, hogy ez a fejtegetés bejön e:D
  • Jagi
    Azt írták, hogy cak egy ágra elég az Xp...
    A hibrid az hogy fizikális meg mágikus is egyben?
  • Maala
    hmm, érdekes, én lvl32 30% voltam, mikor leadtam a 3. Tao-s questet... (azaz 32. szint 10%nál mentem a csajhoz) viszont attól jobban félek, hogy 40. szint után csak 45-en lesz quest... :-s
  • Zaylka
    Most felraktam a képet a képfeltöltés.hu-ra és ott a linket kell idemásolni a képhez vagy a direkt linket? Mert már próbáltam és mikor ide beírom akkor csak egy hosszú címet ad meg nem pedig a képet mutatja nekem...
  • Jagi
    Mihez nem kell?
  • datango
    még jó hogy hybrid vagyok .P mondjuk fejlesztem a force/force-t is remélem nem lesz késöbb hátrányra...
  • Bucser
    Nem De én emlékezetem szerint valahogy így marad:) Akkor fog nőni az XP aránya hogyha a mastery lvl-t felhúzod a szintednek megfelelőre de akkor meg ugye ugrott a zsíros kis SP:) Ezért kell qrva sok türelem az Intes karihoz:D
  • datango
    Grindről jut eszembe ! lvl 32 ig nincs quest! nade ezek a szornyek kb olyan 500-600 lent a flower utáni szörny ad max 800-900 közti xpt , későbbiekbe is csak ennyikéket adnak a szörnyek ? mert akkor a fejlődés nagyon xar mivel minel nagyobb szint annal tobb xp kell a szintlépéshez és 600 asával kellemetlen elérni 1,2milliót vagy 1,5 öt kb . hogy van ez ?
  • Bucser
    OFFTOPIC MÁN

Grindelni azt jelenti amikor vég nélkül csak az XP gyűjtés kedvéért ölöd a mobokat! Egyetlen cél lebeg a szemed előtt a fejlődés!

Lineagezek meg azt Jelenti, hogy lineage2 nevű mmorpg-vel játszom egy magánserveren (ugye nem tört mert a NC Soft kiadta a serverprogit)
  • datango
    kérdést felteszem újból! force-t meddig érdemes fejleszteni ? (sokat bukok vele ? (karakter erőből?))
  • Jagi
    Felteszed a galériába, jobbklikk properties. A location-re CTRL+C
    szöveget beírod ide az üziablakba,(pl. ez azén karim blablabla)!ENTER!
    Itt a fórumban, a törlés alatti "[kép]" feliratra katt, CTRL+V
    ENTER

'mehet'

voila
  • Bucser
    Ha a kép gombra kattintassz akkor magát a képet!!!
  • Zaylka
    De akkor csak linket szúrja be vagy magát a képet?
  • Bucser
    Elég egyszerű....

Felteszed a képedet az iaro.srv.hu-ra vagy a kepfeltoltes.hu-ra aztan meg a feltöltött kép linkjét szép egyszerűen a kép gombot megnyomva felugró szövegdobozba beilleszted:) De csak a kép linkjét nem az UBB code-ot (mert sok oldal azt is megadja (pl: http://iaro.srv.hu/hulyevagyokussetek.jpg))
  • Zaylka
    Felteszem megint a kérdést hátha most vki válaszol rám...hogy lehet ide képet beszúrni?

A frissülésnek mikor lesz vége itteni idő szerint?
  • Jagi
    Simán... egy ilyen apróság nem tart vissza! :)
  • datango
    mé te nem ?
  • Bucser
    Tudom:) De mégis nyomod:D
  • Jagi
    Mindig azok, tegnap olyan lag volt azt hittem bexarok mire megint megmozdul a kari...
  • Bucser
    NEm csak frissítik a honlapot is meg ilyenkor van egy updae is meg vizsgálják a servert... túlterheltek szegények..
  • Jagi
    Addig települ az update, vagy frissítik annyi ideig?
  • datango
    hopp már most update 13:00-19:00 ig :(
  • Jagi
    Hétvégén kezdtem a gammát és vasárnap láttam először. Nyugisan gyakok, erre elszalad mellettem egy arc egy ilyen sapival a fején...
    majdnem leestem a székről :DDD
  • datango
    nyisd meg az oldalt! látsz egy lovagot és hogy ettől eddig frissul !
    de nem irja hogy mi és hogy hogy!
  • Bucser
    www.silkroadonline.net
  • datango
    :)) értem , köszi, asszem egy sapit vaagy mit láttam 500-600k ért !.)
    viszatérve hol lehet olvasni hogy mi lessz az update ba ? v1.027
  • Bucser
    Ez még a christmas eventnel maradt vissza. A jewel boxokból esett mindig sapka sal kesztyu külön aztan ha megvolt mind lehetett belole settet csinalni.. a job item helyére eplikálvva működik. semmi extrat nem ad... Nekem is van egy piros női:)
  • datango
    akartam is kérdezni , ez a mikulásszerkó mire jó vagy mit csinál? mert láttam már piacon de igen drága jelmez!? hm?
  • Jagi
    lehet :)
  • Bucser
    Soha sem leszel vele elégedett:)
  • Jagi
    Ezen majdnem beyartam mikor ekőször megláttam : )
    Azt hittem halózok...
  • datango
    bővebben ? uj monster? szamár állítás ?
  • datango
    force-t 23 lvl ig fejlesztettem , sztetek ez nagyon legyengít majd a végén ?
  • Jagi
    Én is kíváncsi vagyok...
    Tegnap Questeltem egy kicsit a zsír új karimmal és 5 óra után lvl10 v'ok.
    Kezd egészen korrektül hadonászni :)
  • izem
    Sziasztok
    És ezeket hogy lehet megszerezni?
  • Holdpro
    Srácok most lesznek az ujitások berakva.. kisfarkas, kismajom állatkák.. ja és szamár szállításra is bekerül update listában már olvastam is
  • Zaylka
    Képet hogy lehet berakni ide?
  • gameplusz
    Áh, nem enged be, majd akkor délután, huh, ez nagyon érdekes lesz, úgy érzem.... :)
  • gameplusz
    Valamit nagyon updatel a kliens... huh, nagyon kíváncski vagyok :) "pet" mappát is tölt le.. most már igzulok...
  • GERINC94
    ezt nem hiszem el az öszes server check