82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Goth #4809 és pure intes vagy?
ha igen, lehet hogy autumn wind meg a magasabb skillek miatt később lesz igazán erős.. -
Cat 02 #4808 a legjobb Ruha (only in Korea)
IMG]http://www.silkroadonline.cjb.hu/gallery/albums/userpics/10008/9.JPG[/IMG]
by Demilia
-
#4807 Később nem tudom mi lesz az erősebb, de jelenleg lvl 16 on írtottam Banditokat íjjal, lightningal két lövés egy Bandit Archer. Eddig csak az íjat fejlesztettem, de felvettem egy Glavie pengét, lightningal ugyan úgy két vágás, kb ugyan annyit sebzett, de sztem gyorsabb.. mondom úgy hogy nem fejlesztettem hozzá semmit. -
Goth #4806 csak mert asszongyák itt hogy a int light bow a legpóverebb, azért gondoltam indítani kéne 1et, de nem tudom... -
#4805 Na, itthon vagyok update és play... -
iDeGeS VaGYoK #4804 volt ez az update hmmm szóval akkor szerintem koreában ezért az olyan sok kocka koreai aki este mindig női karival megy?:P -
iDeGeS VaGYoK #4803 izébizé ez normális??:D
silkroad es a pucer nok?:D
nemérteménezt:D -
Cat 02 #4802 ahhoz még várni kell :D -
iDeGeS VaGYoK #4801 én öszintén szolva azt várom már hogy nagy darab devil yety-ket oljek amik 5x akkorát mint én... nemtudom valahogy azt a részt fogom krvára élvezni elöre érzem :) -
#4800 ha jófelé pakolja a statokat, skilleket minden lehet jó, kérdés hogy mágikusan vagy fizikálisan akar akkorát ütni amilyet egy ló rúg -
#4799 :)
-
Cat 02 #4798 mindenki maga dönti el de sztem full INT spear illik de a bow-is faxa -
#4797 És str fire glavie-st? -
Cat 02 #4796 vhol azt írják magyarral nem is leeht :( -
Goth #4795 Nah full int lightning bow karaktert fejleszteni megéri-e? -
#4794 Gondolom csak Visa kártyával lehet fizetni? Sima OTP-s Maestro kártyával lehet-e? -
#4793 Cuccokat lehet venni pénzért. Pl. állatkát (1600ft egy hónapra). Én veszek belőle, ahogy számolom 4e ft lesz az összes cumó, amit kinéztem, de ha megveszem egy hét múlva 42+ leszek :) -
iDeGeS VaGYoK #4792 Maala ez nem éppen igaz hogy ha az archer elsőre nem talál be akkor meghal.. ^^
minden karakter meghalhat bárkitől szinte aki olyan 2-3szintel alacsonyabb mint ő az egész taktika és tapasztalat kérdése. -
#4791 most van a majom, de tervezik a farkast is. :) -
#4790 pet system update (wolf pet addició? ) micsoda ? nézzuk! meg .D -
#4789 de van pénzem, csak még nem tradelek. Előbb gyúrok vazze. Hunter leszek!:)
-
#4788 írni még mindig nem tudok sry
-
#4786 nincsen 1200 pénzed? akkor rakományra miből van? -
#4784 NEm csak mi néha használjuk a google-t a hivatalos oldalt meg külföldi fórumokat.. neked is hasznodra válna ha néha keresőt is használnál a mehet gomb helyett.... kevesebb hülyeséget kérdeznél... -
#4783 Mi kéne még? karakterkereskedő. 5 tevéért egy kari és az köteles veled tarani... persze fel is szabadíthatnád. Már ha van valahi olyan mazo, hogy bevállalja... : ) -
#4782 11-kor ha minden jól megy azt hiszem... -
#4781 Én meg itthon és idegesen vagyok ! -
#4780 Nemtom, de ha hazamegyek és nem megy ideges leszek... :)
-
#4779 valszeg. És azoknak készült akinek nincs pénze lúra vagy tevére... -
#4778 Mikor is lesz ebből játék ma ??? (Magyar idő szerint) -
#4777 hát ti tudtok mindent nem ? -
#4776 Szerinted mi honnan tudnánk??? -
#4775 Elvileg Donkey a legkissebb lehet hogy kevesebb szint is elég hozzá.. -
#4774 de a donkey ra kevesebb áru fér majd nem ? :DDDDD -
#4773 Én is csak azt tudom amit az Updateknél alul látok.. remélem lesz Donkey nagyon mókás
amúgy 1.029 re lépett a verzió újabb Update után -
#4772 moon , akkor tályékoztatnál az update dolgairól részletesebben? -
#4771 -
#4770 múltkor se értettem mi az a levelcap, de nem az a lényeg hanem lattam olyat is hogy ugye bár 60 körul van 1 pl lighting force max (ami kifejleszthető) de ha huzod feljebb pl level 61 stb az annyival erősiti a lighting támadást vagy hogyvan , érted? szal minnel magasabbra huzom annal erősebb leszek, ezen vacilálok :P
-
#4767 Jaaa úgy néz ki.. utanna meg a rewardok válnak elég fostalicska méretűvé.... A szinthez szükséges XP-hez... -
#4766 Csak a linket.