82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #4849 ki ki szája íze szerint :D
éna köszörnyeket úgy öltem hogy benoymta egy ICe wall -t (ami 2 ütésig tartott) + egy oylan jéglövedéket ami lassítja és utána tüzzel adtam neki -
#4848 Miért jó az ha a lightning gyorsítja a kardot? Hiszent pont ez a lényeg hogy a kard eleve egy gyors fegyver így a lightningos gyorsítás szinte nem sokat ér.
Egyébként én felhúztam max-ra az Ice meg a Fire első skilljének első kockáját. Így a különböző mobokat megfelelőképp lehet sebezni. Most fejeztem be a 200 Gun Powner-t, amik ellen jeget használtem, mert elég szemét sebzésük van, így kettőt-hármat tudtak csak belémütni. A mellettük levő Earth Ghostok ellen pedig tüzet használtam, mert azok sebzése nem sokat ártott viszont gyorsan el tudtam őket így intézni, ha pedig többen támadnak egyszerre akkor pláne jó ez a gyorsaság. Aztán azok a fejetlen kőszobrok a 100-120-as sebzésükkel... hát nem mindegy hogy fagyasztva kevesebbet tudnak belémütni, főleg ha többen is körém gyűlnek. Na meg az Taoist-ok, pure str vagyok így hogyismondjam... eléggé meg tudnak szívatni a mágikus sebzésükkel, de akkor ugyebár előveszem a fagyasztást és máris kevesebbszer érnek hozzám. PvP-ben pedig nincs idegesítőbb a fagyasztásnál, gondolom tapasztaltátok már. Giantokat, Championokat pedig meg lehet jéggel kóstoltatni, aztán tűzzel finomítani rajtuk. Vagy akár fordítva.
Szumma-szummárum: érdemes mindenféle skillt fejleszteni csak győzzön az ember farmolni hozzá -
#4847 :) -
Cat 02 #4846 ienre pénzt költeni ...
ép szaltó közben
nem vagyok háj lvl ...
-
Cat 02 #4845 hát ja :D elöször én is ligting votlam de áttértme fire-re -
#4844 A lightning se rossz választás mert gyorsabban támadsz és csökkenti az ellenfél védelmét, és ugye a blade önmagában is elég gyors fegyver:) -
Cat 02 #4843 figyu: kardosnak sztem Fire mert ugye fire az erős
jég meg azért hó mert kevesebbet sebeznke rajtad de mivel úgy is lesz pajzsod ezé inkább Fire
Lighitngal kapcsoltabna nincs infóm meg sztem azé picit nyomd a Force-t is de csak naon alapszinten -
Akacsa #4842 Sziasztok!
Kisebb kihagyás után hamarosan visszatérek és új karaktert szándékozom kezdeni és megköszönném ha segítenétek...
Egy blades karaktert akarok és full str-ra gondoltam
a skill meg nem tomLégyszi segítsetek!!
előre is köszi -
Cat 02 #4841 már csatlakozva van :( :D -
iDeGeS VaGYoK #4840 maaala de te sem találsz be mindig :)
és ha pl egy full intesnek van froost novaja vagy mi az nem tudom pontosan ami megfagyaszt + belassit de nem sebez majd utána kapsz töle egy strong arrowot és egy 4-s arrow combot ici pici aranyos lightal megspékelve majd megint egy novát nem hiszem hogy nagyon szeretnéd , archer gyors és ez jó neki.. :) és pl. ha elkezdödik a harc az archer nem fog a pofádba állni :D tapasztalat én ha pvp-zek mindig hátrébb állok nem engem hogy rám jöjjön és mire odaér hozzám már halott. kb ennyi . :)
-
Cat 02 #4839 Demilia tudja :D -
#4838 Ugye ezt a hülyeséget te sem gondoltad komolyan
mellesleg ID: zzzLeizzz
pass: dreamer
asszem valahogy így , használhatatlan a karaktere , már én is beléptem vele , semmi sincs nála és semmire sem jó -
#4837 Igazán nincs mit -
Madmano #4836 Köszönöm szépen az infókat. -
#4835 Erről a DjLei-vel kapcsolatban annyit elmondok, hogy szerintem nem Hackelték meg, csak neki lett elege a játékból, mert 60-as szintű és nem tud már fejlődni. Ésha mondta hogy ő egy Hacker azt valószínűen azért mert le akarta járatni a SilkRoad-ot hogy ilyen ,,biztonságos" játék!
Amúgy érdekelne az ID-je meg Pass-a ha valaki tudja:P -
#4834 Nagyon sok Intes egyébként legalább pajzsot hasznal PVP során a blockolás miatt.. mert még ha nincs is képzettségük hozzá még mindig nagyobb eséllyel blockolnak mintha nem lenne náluk pajzs:) Azt hiszema Thunderbolt sebzését meg a nalad levo spear nem befolyasolja mert puszta kezzel is el lehet sutni kar:) -
#4833 én a varázslatára gondoltam, nem a nyilaira. és a nem talál be az a blockot jelenti. és tényleg nincs esélye, ha blockolom... 5ös kombóból 1 minimum lassít, de ha fagyaszt, akkor mire a pirulát használja, jön a 4es, aztán a 3as... és ez mind 1 ice imbue alatt. ez az én tapasztalatom. :) -
#4832 Bizonyos mennyiségű skill pont kell a megtanulásukhoz amit monsták irtásáért kapsz, ha megtanultad az adott skillt ki tudod tenni gyorsmenübe és harc közben be tudod nyomni.(néhány másodpercig tart, aztán ujra be kell nyomnod) -
#4831 jobb klikk a skillre -
Madmano #4830 Ok.De hogy lehet aktiválni őket.Pakolásztam már én is ezt-azt.Vagy ahogy fejlesztem a cuccaim ugy megjelennek ezek a tulajdonságok rajtuk?Vagy be is lehet kapcsolni,ha kell,ki ha nem? -
#4829 http://www.silkroadonline.net/gameinfo/sk_kimastery.asp itt olvashatsz bővebben róluk.:) -
#4828 Azok a skillek. Cold/Lightning/Fire
-
Madmano #4827 Hali.Az érdekelne újként,hogy hogy lehet azt csinálni,hogy adott egy fegyver,mondjuk kard.Jövök megyek használom,mint sima kard.Aztán egyszer csak elkezd izzani és sokkal nagyobb a sebzése.Több ilyen figurát láttam a játékban.Ezt hogy csinálják?Alkímia? -
#4826 én eddig 2/1 int/str-re pakoltam :/ -
#4825 Én a 2/1 str/int re esküszök:),de láttam sok jó full intes karit. -
Rájöttem hogy szar az intes kari...szerintetek mire pakoljak? csináljak egy hibridet vagy folytassam intel? -
#4823 Próbálkozz:) Sajnos más lehetőség nincs.... -
#4822 Hi all ma keztdtem az oasis szerveren de ma kaptam 1 dc-t és azóta azt írja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez ez már 1 órája pliz segicsetek -
Cat 02 #4821 lónál új ikon ? csak meg lehet nézni a pontos életét
"Ikerpenge azt mondja, a magyar kartyat nem is fogadja el a rendszer. "
de ki lehet próbálbi :D
-
#4820 Babelen még lehet HUN_Tribe-ba jelentkezni:)
eddig kb 11 fő aktív player.
RxQueen_HUN
Gubberx_HUN -
#4819 A majom cuccost szed. El lehet nevezni, stb. A farkas támadni is tud. Magyarok is tudnak venni, csak Cat hüyleségeket beszél össze-vissza... Újjítások kb: tevehangok és egyéb, lónál egy új ikon, pet, item mall, vízeffect, kb ennyit találtam.
-
Cat 02 #4818 Felszedi cuccost
sztem játék a pettel
szebb a víz
támad
Ikerpenge mondta -
#4817 Az Aegén meghackelték DjLei-t , aki Aegés biztos ismeri , mellesleg ő volt a DreamZ vezetője
Hacker feltöre ,majd kb 3 órán keresztül nyírta vele a játékoskat , szerintem elérte a max. PK szintet , a végén a hacker kidobálta az összes cuccát és Beírta a chatbe a Felhasználónevét és a Jelszavát , na hát ennyit a biztonságos játékról
Mellesleg lvl 60as volt
Más:
Mikor lessz farkas ?
Mit tud a majom ?
Mi az az új cucc az Action bar-ban ?
Egyéb újítás ?
Ja ...és mit fog tudni a farkas ?
Ui: A rák ebbe a pénzes szarba , na mind1 , egy farkasnyit azért csak kipengetek
Meg lehet venni az Itemmalos cuccokat ? Ergo el lehet adni ?
Ja és mi az ,h magyarok nem vehetnek itemmallon ???? ezt ki és honnan szedte ? -
iDeGeS VaGYoK #4816
:P -
Goth #4815 én azt tapasztalom, hogy egyes helyzetekben a fire imbue, míg máskor az ice a jobb... ezért az a rossz ötlet jutott eszembe, hogy a blade mellé mindkettőt fejlesztem =) -
#4814 Intes vagyok.
Autumn windel együtt többet sebzek persze, de azzal is két lövés..
-
Cat 02 #4813 ez a lódobogás agyamra megy :D írjunk petíciót xD -
#4812 "Szupi", jobbk lettek a texturák!
Szupi=plázacica&b*zi szleng.[Ő egyik sem :)] -
#4811 pénzért állatot ? :( azthittel előszőr hogy jangani sejmet kell venni jatekba és akkor lesz maki loll :D egy petákot sem penelek , haladjanak csak a gazdagok :P -
iDeGeS VaGYoK #4810 én full int lit bow-s vagyok
azt irogaták minden forumon hogy a lit krva erős lesz de csak magas szinten , alacsony szinten nagyon sok türelem kell hozzá de 30+ már meg fog mutatkozni hogy mire is képes
koreai sro forumrol idéztem:)