82377
Silkroad Online (iSRO)
-
iDeGeS VaGYoK #4889 de tényleg csak az elsőt mert a többiben a bowosokat szivatják :D
csak hogy kiélezödjön kettönk ellentéte!:P -
iDeGeS VaGYoK #4888 ilyet nekem is csinált néha, zárd be és insid ujra
egyébként daalma
nesze nkd shieldes bácsi :D
shield vs bow | első jelenet |
első jelenetet kuksizd xD -
#4887 érdemes volt frissíteni.. belépés után nekem rögtön elszáll..
"OS : Windows XP Professional Edition Szervizcsomag 2 (build 2600)
CPU : AMD Athlon(tm) XP 2000+
Memory : Physical(1279.5MB), Page(1389.3MB), Virtual(2047.9MB)
Graphic Card : HAL (mixed vp): GIGABYTE RADEON 9200
Graphic Card Version : 6.14.0010.6583
Graphic Driver Date : 2005-10-29 04:12
Build(exe) : [2006-03-14] [17:48:21]"
-
#4886 felejtsd el.. én közben minden skillt megvettem amire feltétlen zükségem volt:) pL harmony Therapy szükséges rossz volt mert sokat vagyok AFK:) -
iDeGeS VaGYoK #4885 ezt megkaptam
-
#4884 Csak az beszél róla sokat aki nem csinálja :) -
iDeGeS VaGYoK #4883 azért milyen lol már.... gondoljatok bele alig ha játszik 4 napja éés máris milyen profinak érzem magam.. ááh ez már az ego csucsa.. :D -
iDeGeS VaGYoK #4882 hát mondjuk hja nálam mindig van egy spear vagy glavie a tatyoban ha elfogyna a nyil mert viszonylag gyorsan ölök vele a light miatt spear-el méginkább , csak én archer mániás vagyok szinte minden játékban ahol van azt fejlesztem lásd . diablo első kari amazon / bow | fable / bow | kalonline / bow | silkroad / bow + járok ijjszákodni néha csak most ugyebár télen nem lehet sajna :/ -
Goth #4881 nah elértem 13-at és énis "shieldes csávó" vagyok :D
lássuk az eredményt ^^ -
#4880 Átváltás annyi volt hogy átmeneti időre kicseréltem az íjat a zsákomban lévő Glaviere, mivel elfogyott a nyílvesszőm, és már nem sok kellett a quest befejezéséhez.
Azóta van nyílvesszőm és íjat használok, csak mint érdekességet írtam be, hogy igazából nem költöttem rá semmit, és mégis tök profin, gyorsan irtottam vele. -
iDeGeS VaGYoK #4879 bucser de mondjuk ez igy igaz.. de gondolj bele hogy 29-s szinten összefarmolsz 5000sp-t én addig 29-s szintre összefarmolom ennek a 2x-3x-sát vagy még többet is.. -
iDeGeS VaGYoK #4878 egyébként nem tudom hogy én most profin sp farmolok-e majd kiderül szerintetek? :P
hja egyébként van egy koreai ismerösöm aki kint dolgozik és játszik a játékal , msn-en beszéltem vele csak hogy tudjátok koreában amikor volt item mail még azznap szinte mindenki majomal járt.. igen hát nem a mi tárcánkhoz van méretezve bár egész elfogadhatok az árak de ha kiszámolod hogy 1 évre.. a majmocska.. :P
egyébként magyar kártyával is lehet fizetni. -
#4877 29-es szinten fél szint alatt kb 5000-et farmoltam össze.. nem éri meg az elején szenvedni vele... -
iDeGeS VaGYoK #4876 kikérem magamnak :D
én idáig most 13-s szinten minden shieldes csávót megöltem ma egy 15-s is! wohoo :)
kis taktika érzék igaz csak light-m van meg devil bow-m dehát crticial az critical.. :D
egyébként én is "profin" sp farmolok 13-s vagyok és ha jól emlékszem 602sp-m van ehhe nincs is jobb annal mint amikor kapsz 30exp-t es 130-160sp-t :) és csak az sp miatt irtasz szóval pütypürütty !
egyébként ezt a váltás nem értem, full intes bow-s hogy tud váltani glavie-ra? :/ tudtomal stat pontokat nem lehet visszafejteni nem spear-e vált?:P
egyébkéknt egy ember mikor dönti el hogy szar a karija? mert szerintem minden kari überbrutál tud lenni pvp-ben meg pvm-ben is csak érteni kell hozzá forumokat olvasgtani kitapasztalni a skilleket etc. meg van olyan skill amit csak 54-s szinten tud megtanulni etc. etc.. :)
én mindenesetre maradok a bownál :P hja és ma löttem egy critical 12 -t!! :D thiefbe mert segiteni akartam egy tradenek nkm piros volt és nagy élmény volt hogy nem 1 és 2-t löttem bele áááh az élet szépségei nah megnézem a filmet és megyek utána irtani szörnyeket ma ugy sem alszok :PP -
#4875 Elég lenne Európai régiónak szervert létrehozni :) -
Goth #4874 jéggel meg karddal semmit nem érsz intesként...
snow storm gyengét sebez, főleg így hogy már 2:1 int se vagy...
Az egyetlen különbség közted és egy str-es között, hogy az str-esnek jóval több hp-ja van... -
#4873 hát akkor maradok intes, már nem akarom újrakezdeni :/ thx -
Goth #4872 VIP rulz =) -
#4871 sztem kezdj újat. :-/ vagy csak kezdj el farmolni, mint álllat, de akkor megutálod SRO-t. jég+kardhoz nem kell sok MP, ha kifogysz, akkor a poti már vissza is hozza. de HPvel ez nem így van, ha kifogy, akkor kampó, ~2% bukta... -
#4870 hm? -
Goth #4869 és kardos, azt kihagytad =) -
#4868 jég+kard -
Goth #4867 a fegyvered ereje hozzáadódik a thunderbolthoz, legalábbis én ezt tapasztaltam. -
#4866 skilljeid? -
#4865 valaki? -
#4864 hmm, én úgy értettem, h ha a saját szintjének megfelelő (azaz tökéletes farmolás esetén 9 szint, télleg, mi van, ha 10. szintre lépek? szopkamóka? :D) emberkével harcol. -
#4863 ehhe, amúgy mien képzettségről beszélsz, a passzív skillról, ami <10%al növeli a blokkolást? mert kb azt tanulja meg mindenki. a másik aktív skill... 5mpért, PvP közben... csak emiatt nem hiszem, h megéri, és a manát is fogyasztja. viszont most eszembe jutott vmi: az a jeges burok ugye első szitnen csak asszem ~900 HPt fog fel, de ha ennél nagyobb a sebzés, akkor az elveszik, vagy megkapom én? mert akkor így tutira lehet menni... amúgy a blokkolásról: 1x írtottam tiger girlt szinte egyedül (2en voltunk), és az összes mob egyedül rám jött, de egy 16os block-ú pajzs az ütések sztem 60%át felfogta... (igaz, a többi sem volt több 20nál...) bár lehet, h ezt csak én érzem így.
amúgy bocs a "flood"ért, de ahogy olvasom, úgy szoktam válaszolgatni. -
#4862 SP farmer ellen csakakkor nincs esélye egy folyamatosan húzott karinak, ha az SP farmer befejezte a farmolást és felhúzta a szintjeit:D Különben vérgyenge:D -
#4861 valamint létezik Soul cut blade nevű skill is, ami távolsági támadás... esetleg sword dance, bár az manazabáló, és PvPben úgyis egy emberre hat. amúgy SirMoon és G+ mind2en ICe+bow, és egyiket elvertem, másiktól kikaptam (lehet, h azért, mert magassabb pár szinttel, de mind1) mellesleg elárulod nekem, hogy egy átlagos (nem SP farmer, ami még ENNÉL is lassabban megy 30ra...) int+bow mikor tanul meg frost novát? mert SP-farmer ellen sztem nem sok esély van, kb semminek sem. (ha profi az illető) -
#4860 dehogynem, akinek nincs pajzsa, azok ellen mindig betalálok. persze, akinek van, azok ellen helytálló a meglátásod. :) -
#4859 ebben igazad van. Aegen voltak is ilyenek (bár akkor ott még messze kevés voltam normális PvPhez) de itt még nem voltak ilyenek, max bow-ról glaive-ra váltó arcokkal találkoztam... -
Goth #4858 Én is hasonlóan gondolkodom =) -
#4857 Csatlakoztam DJLei-hez azért még van mit kezdeni vele... majd én kezelésbe veszem...=D -
#4856 Jáccani akaroook.... -
#4855 Life Starts on high^^ -
#4854 OFF
Lol. A mai napom fenomenális volt :) Olyan dolgok estek, hogy ihaj-csuhaj... Kezdeném mondjuk a legnagyobbal, egy 32-es +4-es bowval, 6 crit Esett még cucc dögivel, mondjuk pl 31-es +2-es cipő :) Szvsz még szintet is léptem, nagyon jó volt a mainap, ahhoz képest, hogy tegnap volt 50k-m, most meg van 700, és a cuccokat még el sem adtam... LOL. Azért ezen kívül esett még 5 fegyó, mind high crit vagy +1-es :) Ruhák is estek. UNBELIVEABLE -
#4853 Magyar server.... Össze tudsz szedni legalább 5000 játékost?? Akik ott játszanának?? akkor biztos szűrnék a domaint és nesze neked magyar server:) Csak olyan servert csinálnak aminek van reális ellátottságra esélye... -
Cat 02 #4852 Vietnam ? :D
Photoshoppal xD -
Akacsa #4851 de nem tom...mert én a jégre gondoltam és azzal lehet szopatni a mobokat meg emberekt is de most nem tom...
de sztem ez lesz.
v ne?? -
#4850 Jaj, petíciót ne a tevék hangja miatt írjunk, hanem hogy legyen magyar szerver . Ha már a vietnámiaknak is bevezetnek külön szervert akkor mi is megérdemeljük nem?
OFF: hogyan csináljátok ezt a cirkálmányos fejlécet?