82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    A "kicsik" párharca... :D
    Nah, ma a lagg miatt 5x meghaltam, úgyhogy árulok inkább... Vettem viszont xp scrollt, 500k-ban volt... :) (nekem megérte). Holnap veszek egy makit 1,5 millióba, aztán már elleszek egy darabig... :D
  • iDeGeS VaGYoK
    HÚÚHÚÚÚ ! :D

de megjött a játék kedvem , átváltotam armorol garmentre és igy most van 3db olyan cuccom ami 2int lucky -t add nahmármost wáháhá találtam egy bow-t ami 5crit etc.. esnek a cuccok és gyorsan jön a exp wáhááháááá áááá

szexuális izgalom :D
  • iDeGeS VaGYoK
    én ezért kezdek mindig egy aranyos kis lightos arrow comboval látja hogy csak 75-100dmg-et kap egymás után 2xer rámfut jön az anti devil aami ugy besebez neki 100+-t majd egy arrow combo és pár lövés , egyébként ne mtudom idáig engem akarmennyiszer fagyasztotak ne mtudtak lecsapni nah jó kivétel ha magasabb mint én.. 405hp-m van kereken de ált. tulelem a dueleket 100-150hp-val és most kövezetek meg :D
    egyébként melyik az a skill amitől a bow -nak végig egy light gomb lesz a közepén?
  • Zaylka
    Hát bárki bármit mondjon hogy így jó a glaive vagy spear vagy bow...pvp-ben a jeges kardos akkor is ott van a toppon. Magas szinten már szinte tényleg csak mákon múlik mindenkinek a pvp és hát egy pajzsal..tehát blockal egy kardosnak csak nagyobb mákja van! :) Legtöbbször mindenki a legnagyobb támadását nyomja el elsőnek és ha azt leblokkolod akkor nincs az isten aki abból a fagyasztásból kimászik amit a kardostól kap comboval! Ha meg mégse blokkolod...hát istenem veszteni is tudni kell :D
  • Bucser
    Xiannal sincs semmi gond:) Sokan elmentek már innen:D
  • Goth
    Babelen tegnap+ma egy lag volt, az is fél percig tartott =)
    tiszta jó lett ez a szerver.-
  • Demila
    hát sajnos az időzítést meg sokszor földughatod a **ggebe sajnos mert sokszor akkora LAG van , h két lag között kimehetnék rágyújtani

Na de persze , tök igazad van , csak hát kicsit mérges vagyok , mert a mai nap is egy ilyen lagos
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként mostanában csak kimentem és pvp-ztem :)
  • iDeGeS VaGYoK
    goth kikérem magamnak 16-s vagyok :D
  • Bucser
    időzítésen "ritmusérzéken" nagyon sokminden múlik:) hisz ha jól cisnálod 2 thunderbolt között el tud szaladni 2 lionshout 1 frostnova és még egy tűz nuke is talán:)
  • Goth
    fagyasztósok ellen az a legjobb, ha te is befagyasztod őket :D
    Amikor nekimész valakinek elnyomsz egy frost novát, aztán csapod, kis időközönként mindig befrostnovázol és rögtön csapkodod tovább.
    Én öltem már le így tűzzel azonos szintű jegest, úgy hogy fele alá alig ment a hp-m, mert ugye előnyöm így csak nekem volt a tűz sebzése meg égetés miatt.
    Frost Nova nagyon jó ám, úgy látszik mintha sokáig csinálná, pedig igazából ha gyorsan nyomod, aztán azonnal nyomsz rá egy másik skillt, nem fogsz lassan felugrani meg földbecsapni hanem szinte annyit látni belőle hogy te csak csapkodod, ő meg megfagy =) ki kell tapasztalni.
  • Goth
    amikor új karaktert kezdtem akkor is 13-as voltál, nekem az új karakterem már 15-ös, te még mindig 13-as vagy :D
    Játssz, ne magyarázz =)
  • Moyko
    A fagy skill sokkal jobnak tünik mint a fire.. én igyekeztem a legnagyob ütéseket összehozni fire+ glaive comboval.. a fagyasztosok állandoan leölnek. ha egyszinten vok.. csak a criticalokon múlik az életem...
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként masteryimet felnyomtam lvl 10-re igy 3 szint a különbség meghagyo ma lvl 5-s mastery a profiknak már az életkedvemet vette el hogy low szinten 0,05%-t exp-t kapok :P az odáig ok hogy majd magasabb szinten még kevesebb fogok kapni de az mégis csak AZ A szint ahol már ez érthető szóval most kapok 230exp-t és 160-170sp-t ugyanazt mint idáig.. csak most exp-t is kapok legalább , most lvl 20-ig ujra spelek de már msuzály volt :PP

egyébként magasabb szinten ha nincs kedved expelni akkor ott a lehetőség thiefkedni hunterekedni traderkedni vagyis nem unalmas .. szóval ennyi az az ujabb fejlemény velem kapcsoaltban :P
  • Cat 02 #4915
    hivatalos oldalon ugyanez van csak jobb minőségben
  • sweech
    ez jól sikerült mondat lett
  • Cat 02 #4913
    hivatalso syton vna jobb minmőségben :D
  • vaaa
    meg amikor nyomok egy varázslatot, mielőtt ütnék, ( lightning legyen a fegyveren ), varázslatot megcsinálja, utána lagg, közben ütésre rámegyek 3* hogy reagáljon,
    következő mozzanat : varázslat lejárt, és elkezd ütni anélkül..
  • Roon
    tényleg felenged monstanság, de az elmúlt pár napban akkora lagok vannak, hogy eszméletlen! sokszor azért hal meg az ember, mert nem is látja, hogy ütik! :((
  • vaaa
    A mai update remélem megoldja a tegnapi gondokat.
    Mintha kevesebb pénzt dobnának a mobok.. hm.
  • HencStein
    PET SYSTEM VIDEO
  • Carmang
    Engem is felenged de aztán 5-10 másodperces lag vár rád akármit csinálsz . Engem pont az előbb dobott ki .
  • Goth
    Van valami baja a silkroadnak, mostanába elsőre felenged :D
  • voodoothursday
    Szia én használom de én str vagyok.Lehet kombinálni mágiával jah. Össz 3 dolgot sebez egyszerre, ha csak egy dolgot lőssz vele a másik két lövés nem adódik bele abba az egybe tehát független mennyi szörny közé lövöd . Mivel én str ként mással nem lövöldözök csak a két skillel én szeretem, bár nem sebez akkorát mint nukeok .
  • Bucser
    Akkor hülyeséget hallottál:) Ha azt írja, hogy VISA-t elfogad, akkor VISA-t elfogad Visa Electron-t nem de VISA-t igen.
  • vaaa
    Még nem hallottam olyan internetes boltról, ahol dombornyomottat e fogadtak volna el.
  • Roon
    basszus! hülye ?????es szarság jön most meg! benged a kariig, aztán ott meg kidob! :(((
  • samhun
    hi hall!
  • Demila
    Snake sword dance-t használ vki ?
    Azt tudom ,h többfeé pattan , de ha csak egy ellen van közel -s távol , akkor az a sok pattogó csapás mind arra megy , vagy csak egy csattanást kap és kész ?
    És lehet kombinálni Mágiával (Tűzzel , jéggel , árammal) ?

Thx előre is
  • Cat 02 #4900
    tradelek erre lefagy az egész kilépek és Patch jött de mé nem sozóltak ?
  • Cat 02 #4899
    sztme próbáld ki de én úgy HALLOTAM ( nem tudom) hogy nem fogadja el
  • Husimoto
    Valaki tudja-é, hogy magyar forint számlás OTP VISA dombor kártyával lehet rendelni elfogadják?
  • baddog
    Ezt vajon miért írja ki?!:D nem megy a game frissitett 1-et az behalt:S
  • Zaylka
    Személy szerint engem azért vonz most már a kardos...mert általában pvp-ben egy bow-os mindig lő az elején egy erős devil arrowt meg imbuet. Na már most mire ezt ellövi addigra megteszem a köztünk lévő távolság 3/4-ét és ha éppen blokkolom az arrowt akkor tök mindegy használt-e imbuet, mert ugyse hat rám az se és ekkor már nagyjából el is dőlt a meccs, mert ha egy jég kardos odaér valakihez a combok miatt meg se tud majd mozdulni a másik...De lehet kötekedni velem, én csak sokszor jártam már így pvp-ben...
  • iDeGeS VaGYoK
    hja egyebéként azt irják hogy a legjobb mag. % az a 85 nah nekem most 91% ez most baj?
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként azt mondják hogy bow-al lehet a legjobban fejlödni meg a leggyorsabban is mind low szinten amikor farmol az ember mind nagyobb szinten amikor mire hozzádér már meghal .. vélemény?

YETY-KET AKAROK IRTANIII WAZÁÁÁÁÁ GYERÜÜÜNK KELL A LVL 40+ :D
  • iDeGeS VaGYoK
    hát igen utána már csak hátba skilleket láthatunk sajna.. :(
  • HencStein
    © iDeGeS VaGYoK filmre visszatérve ha jobban megnézed akkor a bowos az elején hagya magát nem használ pill mig a másik igen de ahogy a bowos is elkezdett használni ilyen esyközöket akkor már le is csapta a kardost..
  • Goth
    igen.
  • iDeGeS VaGYoK
    szóval .. mst azt mondod minden skillemet nyomjam fel lvl 13-ra? mert ráérek majd később farmolni? és inkább fejlödjek gyorsabban?