82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Demila
    Azám , Kísértem tegnap asszem egy 4 és egy 3 csillagost

Beértünk , aztán kaptam a pénzt , mindíg fizetem a rakomány felét rögtön az elején , és mikor (ha...) beérünk a részesedés felét is megkapom , szerintem ez így korrekt

Ui: -Igen aztán vittem Gáborral is egy 4eset , és így tovább , mostanában sokat hunterkedtem

a titok a helyes út megválasztása
  • Jagi
    Majd ha be tudok lépni leírom... : (
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként a ti karitok most hogy néz ki?
    milyen fegyot viseltek? mennyit sebeztek? :P
  • Cat 02 #4966
    Visa kártya műxik ? vagy pénzért vetted ? ( aranyért :D)
  • Cat 02 #4965
    4 csillagaal szokott Demilia szórakozni :D nemrég baloghgaborral láttam :D
  • Holdpro
    Imádom a majmomat :)
  • VadLibaHUN
    Level 20as traderkedés... :)
    Egyedül kis mázlival, 1*-al nem gáz. Eddig 1x találkoztam karavános high lvl thief-fel, aki kötekedett, akkor megúsztam, hála Clavius-nak. ;)

Többcsillaghoz meg bizony kellenek kísérők,minél magasabb, és minél több :), különben könnyen kipakolnak a player thief-ek.
  • vaaa
    na ma jól szétlovagoltam minden város között magam pár ide oda vivős quest, egész jó, csak kár hogy leszálláskor megszűnik a ló--
  • Jagi
    Ah, most szedhetem le a telepítőjét megint, mert uninstalltam amikor kezdte a hülyeségeit...
    a cliens meg a C:-on volt amit gyalultam az SP2 miatt :(
  • vaaa
    Nekem is update után így kezdte, aztán "megjavult" magától.
    pár másodperc most kell a guard hoz is.
  • Jagi
    de eddig semmit nem kellett beleírni sp1-en futott anélkül is ezért nem értem.
    Meg Gameguard sem jön fel... az sincs...
  • Bucser
    lentebb keress vissza lehet a hostba kell beírni amit keresel.. benne van a FAQ-ban mit hova csekkold le.
  • Jagi
    Srácok nem megy ez a sz*r...
    Hazajöttem és hibaüzivel kilép. Raktam gy SP2-est a format után (kellett mert SP1 volt) és mind a két rendszernél ugyanaz a hibaüzenet semmihez nem nyúltam meggondolta magát és úgy döntött, hogy nem játszok...

Valakinek volt már ilyen, ha igen, hogy oldotta meg?
  • gameplusz
    Ha minden igaz JA.
  • Cat 02 #4955
    full INT a csávó ?
  • iDeGeS VaGYoK
    én akkor sem fogok váltani
  • Maala
    jah, Athens legmagasabbja is váltott Spearről swordra.
    ma megöltem Tiger Girlt.
  • Cat 02 #4952
    na ja tegnap Figtol DW előtt egy 52+ Thief és Hunter Spear és Bow-al és mindkettő jeges volt :D a végén a Thief befutott DW-be

full INT karinak kardos a legjobb :D máring egy ful INT-es 60 asnak ( már 54) az volt :D meg bow-ja meg spearje de az melléeks xD
  • Jagi
    Köszike! Felraktam a huntert meg a thiefet is.
    download limit:1 day

Utána muszáj törölnöm...
    Akinek tetszik addig szedje le. A galériámban megtalálja! : )
  • Holdpro
    Jagi háttérképe
  • Holdpro
    Majmot akarok de nálunk 25 emberből senkinek sincs Visa kártyája
  • Maala
    menj lóval. nem érnek utol a thiefek a lovaikkal, az ő npc thiefjeik sem, és míg 2t fordulsz, a ló 3at, tehát pénzben is ugyanott vagy...
    viszont 21ig érdemes várni, mert ott van új fegyó. (mellesleg én a fehér tigrises questeket is ott fejeztem be, szóval nem nagyon nehéz addig várni)
  • Maala
    nos, emberek, 4 szint után megint megpróbálkoztma Tiger Girllel.
    ugyanott, ahol először, ugyanúgy egyedül voltam. csak most az úton volt, és elfelejtettem elcsalogatni... így az úton küzdöttünk meg, berserkem sajnos egy Giant virág miatt nem volt. (láttam, h Ureu-t kinyírták, szóval tuti volt, h TG mindjárt jön) sajnos ez lett a pechem, uganis jött egy 40es szintű, mikor a 3/4énél jártam, és együtt öltük tovább, majd jöttek az ő klántársai is.
    végül ANIL neve jelent meg a képernyőn. először csalódott voltam. de majd legközelebb. :) a hölgy nem menekül. :)
  • Pukkka
    Az oke hogy utana at lehet kodolni,viszont mig veszed addig kell neki a hely...
  • gertrud
    Az már csakkódoláskérdése: Canopus Procoderrel bekódolom 3 mb-re azt a 300-atés a minőség se romlik :-) Nem magam miatt írtam! :-)
  • Pukkka
    kulcsot barhol talalni fraps hoz,viszont bar mit csinsz vinyo kell neki =)
    Goth azert irtam hogy +script,de mivel ezt a témet itt nem szabad felytegetni ezert nem is fogom =)
  • gertrud
    Úpsz:
    Megvan a dolgo szépséghibája: mindössze 30 mp áll rendelkezésünkre a felvételre, amíg nem regisztrálunk és ez 300mb-t foglal... :-) Eme 2 probléma megoldása után újra írok :-)
  • Goth
    nekem is hullott ma cucc ilyen értékben, és nincs lucky a fegyveremen =)
  • Goth
    hiába a pill, azt sem lehet folyamatosan nyomni.
    Valamennyit mindenképp vesztesz az állandó belassulgatásokkal =)
  • Pukkka
    Akinek vegashoz + virtualdubhoz help kell az ne csinaljon videot=) (sztem)
  • Pukkka
    Az faszmák,de a fegyveren lévő lucky semmit nem nem befolyásol a droppokon.
    Nekem is votl olyan hogy fel + oltam a 32 es spearemet 6 ra,aztan kimentme leöltem egy scorpot es dobott egy +5 ost.
  • iDeGeS VaGYoK
    nah minden fegyobol amit dobot abbol 13-s szóval esett bow , sword , blade és egy glavie
  • iDeGeS VaGYoK
    hát akkor én képzelödök mert ma idáig esett minden fegyobol egy lvl 13-s . egy +5-s famel garment satyi, és egy teljes armor set az a zöldes kék. :/
  • gertrud
    Az véletlen: Lucky csak és kizárólag elixirezésnél számít: minél több a luckyd, annál nagy az esélye, hogy sikereslesz az upgrade, ugyanis nagyon kellemetlen, mikor +2-es fegyóra akarsz +3 rakni de sikertelen és elúsznak a plusszok. Ilyenkor jó alucky, mert kisebbíti ennek a valószínűségét!
  • gertrud
    Hy all!
    Akinek kell játékból kiszedett videó, itt a program lelőhelye, rendkívűl egyszerű a használata és kíváló minőségű videót/képet csinál! Hamarosan csinálok leírást Sro ból kivett saját videó + zene alávágásához, ha vki nem tudná! Csak aztánkészüljenek a myagar SRO videók :-)
    http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/grafika/fraps.html
  • iDeGeS VaGYoK
    pukka miota lucky van rajtam ugy 3-4x annyi cucc esik... kb ennyit
  • iDeGeS VaGYoK
    igen , de nem pont ez a helyzet itt az oasison amikor itt melletem megy el a karaván, ugy veszem észre hogy azonos szintüek szoktak harcolni egymással pl most is 3 lvl 20-s thief vs 3 lvl 20-s trader volt lehet hogy ez csa kkivéletes alkalom de hát uj serveren még nincs annyi magass szintü hogy elfajuljon a dolog és mire lesz én már 60-s leszek :D
  • Pukkka
    És a lucky mit befolyásol azon,hogy mennyi droppod van? omfg...
    A jégkardos témához pedig, Universal pill+script =)
  • Roon
    hát sok sikert a 20as traderkdéshez!
    én is nyomta, aztán mondták ,hogy esélytelen! most 29en 3,meg 4*os karavánokat viszünk klánnal, de ma pl jött egy 45+os thief meg a haverja! és úgy letakaírtott bennünket, hogy csak na! igaz, hogy csak ketten mentünk egy lvl39essel, de nagyon rizikós! főleg, ha azt játszák a high lvl thiefek, hogy mennek utának a saját kis karavánjukkal és az ő NPC thifje nyírja ki a karavánod! utána simán begyűjti a cuccodat és cseszheted, hogy csak 1*al mentél!
  • iDeGeS VaGYoK
    jóhát.. :P
    én is halok most a lagg miatt de én letöltök :P
    wáh mindjárt 17 és lassan mehetek trader/thief-ekedni :)