82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5009 Pesze használom mindegyiket. Általában a Bicheon 1-es és 2-es skilleket használom tűzzel vagy jéggel (tűz és jég első kockája mind 9-esen). De ha sokan vannak, vagy erősebb ellenfél jön akkor használom a "megborítósat" is. Aztán majd jön 31-nél az a pattogós-kaszabolós skill, meg 41-nél a Frost-nova második kockája, ami körben fagyaszt. Meg úgy általában jó lenne húzni a fire skilleket a mágiavédő hatás miatt. De hogy tegnap csak a bicheonra elszórtam az 1800 SP-t, háááát nem tom hogyan fog alalkulni... -
#5008 de ez csak thief-hunter-trader komfliktusokra van. ott meg amúgyis large potit kell használni. tulképp ez a gáz, h full intnek mind2ből large-t kell használnia, nekem meg elég csak HPból. :) gazdagabb vok a full intnél. loller. :) -
Goth #5007 Inkább az a köztudott hogy az intesek gyengék, meg tapasztaltam is, ezért nem játszok már a 34-esemmel.
Közel érnek hozzám pillanatok alatt begyaknak akinek sok hp-ja van meg hiába nyomom rá a nuke-okat, felpotizza, főleg ha garmentbe van. -
Cat 02 #5006 nem lehet elbbaszni egy karit csak érteni kell hozzá
elösözzr én is full STR akartam lenni de sose volt Mana-m szal injkáébb közte lettem és nekem tetszik az ellenség átlagba 1-2 -t üt / dob belém -
iDeGeS VaGYoK #5005 egyébként mi van akkor ha valaki akkor jön rá hogy a kariját krvára elbaszta amikor már a max lvlü?:o öngyilkosság?:) -
iDeGeS VaGYoK #5004 vagy nem... majd kiderül lvl 100-n asszem annyi a max ^^ -
#5003 hmm, 60. után meg már pont kezd veszettül feljönni a full str a full inttel szemben...
asszem most megint nem angyon lehet majd felmenni... :/ -
#5002 Bírom mikor 20-as szinten vonsz le messzemenő következtetést mikor köztudott, hogy ezen a szinten már az int villámosok veszettül farmoják az SP-t... Az hogy ki a z erősebb majd 50-60 utan kiderül:D -
Cat 02 #5001 nem ütik csak ha a második szint van belőle
lásd második szintű jégpajzs nem hastnálható első sintűvel
de 2. jégpajsz 2. fire al használható
nem a Wall ra gondolok hanem amikor azok a jég és tűzdarabkáék reőkednek körülötted -
Cat 02 #5000 4 hétig 88 silk utána veszel órát vagy mit 44 silkért és + 4 hét -
#4999 Még egy kérdés: a buffok közül egyesek nem ütik egymást? Pl. a fire fizikai sebzés növelő, illetve a lightning mágikus sebzés növelő... fenn lehetnek egyszerre? -
#4998 Egyébként tényleg fejlettebbek -
#4997 Igen a majom elvileg 1 hónapig használható, utána újra meg kell venni... -
#4996 Lenne 1 kérdésem: ha elérem a maximális szintet, utána is kapok skillpontot? Mert akkor így elvileg ha vki elég kitartó előbb-utóbb mindent kimaxolhat (olyan 10-15 év múlva) -
Goth #4995 Ez a full str blade kari a legjobb a játékban.
Most 18-ason erősebb vagyok mint az intesemmel voltam 20-on.
Épp most győztem le egy lvl 20-as lightning glaivest is =) -
#4994 jah, az evil cut blade-t csak tradenél használom, tigrisek és yeohák letakarítására kitűnő :) emléxem Aegen mindig ezzel szivattak az 50+osok, én meg csak néztem a sokezres sebzést. (ami persze nekem nem tuti, hogy lesz, mivel nem használok tüzet) -
#4993 és mindegyik skillt használni is fogod? én őszintén szólva ennyit használok: 29es ice, 2. szintű ice imbue 3ason, kimaxolt biceheon, 1es ecil cut blade, néha sword snake dance, 3-4-5. kombó. döntés-leszúrás 1. szinten, a 2. döntéshez elég 1es szintű az előzőből. :/ meg skillből használom még az első gyorsítást, kb ennyi. (az élesztéssel leálltam, majd ha nem lesz küldetésem 4x-en, akkor visszaszedem talán) -
#4992 :D
-
#4991 Nahát gyerekek épp az előbb tapsoltam el több mint 1800 SP-t .
Elértem a 30-as szintet, mondom elég volt ennyi az SP farmolásból. Úgy indultam neki, hogy "hova a fenébe tudom majd elkölteni ezt a rengeteg SP-t". Hát annyi lett belőle, hogy a Bicheon-t kezdtem húzni 23-as szintről, az első és második skill sor második kockája megvan 2-es szinten. De a Soul Cut Blade-t, meg ami képes megborítani az ellenfelet, meg amivel utána le tudod rohanni miközben fekszik, hát azt csak 26-os szintre sikerült felhozni (az első kockát).
Hát többre számítottam (még egy kis Fire fejlesztésre)...
Na de most táposan mehetek a Taoistok ellen -
#4990 Majmom ma több tucat cuccot lopott és 3 weapon elixirt is elcsent, senkise panaszkodott, gondolom felkapta és spuri.. néha percekig eltűnik csak az itemlistát olvasom amit begyüjt 1 milla goldért vettem, annyit simán visszahoz -
#4989 +Samu , le vagy maradva öcsi , ez a játék alakul ,mint púposgyerek a pés alatt , mellesleg az állatkák Itemmallosok , vagy 3-4 Milla a játékban , és Farkas még nincs , csak az az idétlen majom , ami fölszedi még másnak a cuccát is , ha szegény illető elbambul , vagy (ami valószínűbb) belagol , szóval , rohadt enyveskezű kis majmok pfejjjj , KELL EGY NEKEM IS !!!
ui: -Csak 4 hétig élnek ? aztán ujra kell valamennyi zsét rájukkölteni ? -
#4988 Nekem már van, potom 1,3 milla volt...
Más: Moon válaszold meg, hogy miért? Csak ennyit mondj, sztem nem kérek sokat.. (u.i.:aludj rá egyet...) -
Goth #4987 hát ezt én is örömmel tapasztalom... :p -
Goth #4986 Végülis nem mintha így gyorsabb lett volna a dolog :D
Amúgysem számít 16-os szintet egy óra alatt össze lehet kaszabolni. -
#4985 Üdv mindenkinek! Vannak már állatok ha jól olvasom??Lehet megnézem.
Csak ennyi.Sziasztok jó játékot! -
Cat 02 #4984 felszedi cuccokat
csak 1et lehet
sztem igen -
Cat 02 #4983 "Meg is néztem hamarjában ezt a fizetõs dolgot, de ne örüljön senki, mert magyar visa kártyát nem fogad el a rendszer.
A visa weblapon nem szerepel a listában magyarország, így nem tudod ellenõriztatni a kártyádat. Ennek hiányában viszont nem mûködik az elõfizetés a SR rendszerben. Korrekt.
Mindenesetre örömmel tapasztaltam, hogy olyan országok sokkal "fejlettebbek" nálunk, mint Litvánia, Andorra, stb" -
iDeGeS VaGYoK #4982 mi a véleményetek erről?
tesom > ArCherHUN ( én vagyok ArCzerHUN :PP ) , ugy csinálta meg hogy lvl 15-s nem rewardolta a Questeket és igy a 16-s szint "ajándék" szint volt és a 17nek is elég nagy része hamar meglett... ^^
szerintem ügyes huzás szerintetek? :P -
#4981 Szasztok
Kérdéseim:
Mik a tapasztalatok a majommal? Mire jó egyáltalán?
Alkímiánál használ-e ha több lucky powdert használok egyszerre?
Több ékszer státusz csökkentő hatása (pl. Burn Hour reduce X%) összeadódik, vagy csak a legnagyobb számít, ha egyszerre viselem őket. -
Cat 02 #4980 máker :D -
#4979 vettem egy ilyet... Merciles Spear LV21 +5 50 000 g
megéri? A csávokám ahogy kinyotta a boltot már húztam is át, kicsit remegtem hogy ne laggoljon..de most itt rohan a nyakamba, hogy elirta az árat... LOL.. I.J. -
Cat 02 #4978 jóóól
és átlagba 1000-et
ez még régi
-
Goth #4977 hát ha lenne rá manim... =)
csóró vagyok. -
#4976 hmm. játékban is árulják. vagy virtuális pénzt sem? -
Goth #4975 és soha a büdös életbe nem költenék valós pénzt egy ilyen f@szságra -
#4974 Én ezen is kiakadtam.
Jó volt látni a csajszi tradereket tök meztelenül,
hogy rontják a faszik üzletét:)))))
kár, hogy a fél nap alatt (amíg volt egy shotot sem csináltam. :( -
#4973 -problem with characters appearing nude when unequipped resolved
NEm tudom szerintem egyáltalán nem volt probléma:D -
#4972 Hogy utálom a majmokat :) -
#4971 Bocs így akartam írni:ELLINDÚÚÚT! :) -
#4970 Gráááááárgghhhh!
végre! elindúlt most patchelem. másnap bélig le se jövök a szerverről :DD