82377
Silkroad Online (iSRO)
  • sweech
    te megvennéd annyiért? de komolyan
  • Demila
    minimum 8-9 millát
  • datango
    tuti benne van több misiben
  • datango
    drága egy cucc lehet !
  • Carmang
    Szerintetek ezért a cuccért mennyit illik ajánlani (vásárláskor)

• datango
    komolyan mondom , amióta van item mal azóta nem lehet normálisan játszani mert annyira laggol hogy...
  • gameplusz
    Tényleg megéri, viszont xp scrollra nem akarok milliókat kiadni... Asszem, hogy veszek 100 silket...
  • Holdpro
    Enyém neve Szemtelen mert amikor megvettem egyszerre 4 ember cuccát lopdosta 3 napja.. percekig eltünt és csak kiírodott hogy inventory full.. 21 helyre gyüjtött 15 perc alatt :)
  • JonesGabee
    demi, moon
    én ezt azér mondtam, mer ez a bizonyos 48as thief bevett a guldjukba (BlackFlagClan) és mikor rákérdeztem,hogy mire várunk a nyugati ferrynél, akkor az t mondta, hogy arra, hgoy jöjjön egy több csillagos,és ott is álltunk vagy 20 percig! szal ezért mondtam
    ezután jött is egy sokcsillagos, a 48as leverte, én meg bevittem egy 4 csillagosat,és egyből 30%os thief lettem :D
  • Demila
    jaja nagyon Dzsonni a kis gézengúz , én is vettem ma reggel egyet , csak annyit ,h Kötelező
  • Demila
    pontosan , 1etértek Moonal a thiefek felderítenek , folyamatosan keringenek a Csomópontok körül , amerre tradek futnak , ha kapás van akkor meg lefut a forródrót és R.I.P.
    Tény ,hogy a nyugati ferry veszészes ,de szvsz közelsincs annyi thief mint a keletinél .
    Minden út necces ez van , Hajrá Lessz ami lessz
  • Holdpro
    legalább 6 weapon elixirt és több tucat cuccot lopott a dög.. nekem mondod ? Én élvezem :) egyébként nem tud beragadni ha messze megy átteleportál a majom..
  • JonesGabee
    juuuuj, én iszonyatosan megutáltam a majmokat
    a kis rohadék mindig elszedi a pénzem, meg minden cuccom
    egyébként az előbb ragadt be a falba egy játékos majma, szal vigyázzz moon, mer ha beragad nagy szívás
  • datango
    nagyon laggol :((( játszhatatlan ... sztetek lesz valami javitás? (troy)
  • Holdpro
    Nálunk itt egyenlőre 99% megmaradt a klánban, persze van lemorzsolódás de a régi mag megvan.. Holnapra utolérem magamat.. 37 újra.. Majommal iszonyat jól fejlődök..
  • JonesGabee
    hi
    jaja, csak az a baj,hogy sajons a régi arcok elmennek, van aki átment az endlessbe, van aki szervert váltott ....
    sok az új nah
    most többen uj karit kezdtünk, lévén a sok tapasztalatnak, és elvileg, már sokkal erősebbek lesznek az uj karik, ha minden jól megy
    jah,és rohadtul idegesít már mindenkit ez a tartós lag (az ujítások óta van)
  • Holdpro
    Thiefek nem tanyáznak nálunk , hanem elindul egy csapat és máris valaki meglát minket, megy a drót és terem 10 thief a semmiből..
    Rég láttalak megy a klán nélkülünk ?
  • JonesGabee
    jah demi
    a térképen az utvonal rossz!!!
    multkor bevettek egy macsi thief guildba, és ott elmesélte a gyerek (lvl 48), hogy ők mindig a nyugati ferrynél (jangan oldal) ott tanyáznak,és várják a többcsillagos szállítményokat, mer általába arra viszik
    szal sztem rossz utvonal, de ti tudjátok
    az biztos,hogy a nyugati ferrynél lesznek nagy thiefek!!!
    so watch out ! :)
  • flexike
    En is es hozom a thief ismeroseimet. Koszi a terkepet.
  • Demila
    Ma az Aegén Trade Dowhang-Jangan Sokcsillagos ,.sokHunteres ami kell

ja itt megyünk majd , reményeim szerint

• Bucser
    Olvasom Tavern-t csak használom az agyamat is:D

HA tavernből próbálnám leszűrni mi a helyzet akkor int vs str 50-50% nagyjából... Mindenki vert már meg azonos szintű strengthest és vica versa... nagyon sok múlik a taktikán és azon, hogy az ellnefél Sp farmer-e vagy nem. Sp farmerhez nagyon sok türelem kell de a végén úgyis megéri. MInd strengthes mind intes esetén.. (ugye strengthesnél lehet szó arról, hogy több fegyvert húz és még 1-2 elementet... na az lehet még ütős.. és pvp közben váltogat.. meglepő lehet egy íjász mikor végre közel ér hozzá a spear-es intes és meglepve tapasztalja, hogy egy flying dragon kiterített az ijasztól:)
  • iDeGeS VaGYoK
    oasis ! :D
    de azért ez igazságtalan mert most 2 dolog van amit nem tudok eldönteni , hogy a feszes popsis thief-et válasszam vagy a jól kinézü legyezőt a hátamon?:)
  • Pukkka
    Végre 1 értelmes ember, aki nem csak azt a sok idiótaságot okádja amit taveren olvas ^^
  • Cat 02 #5026
    Aege-n vagy ? :D mert este lesz Union trade :D
  • iDeGeS VaGYoK
    i <3 bucser xD

egyébként amikor még kezdtem az sro-t és nem határoztam el hogy mostmár akkor 2 kari és kész nincs tovább

naponta bizonytalanitottatok , hogy a swordos igy ownzol aztán az archer igy ownzol szóval naponta töröltem a karijaimat ! ohmájgád befolyásolható vagyok :PP
    de mostmár azért is int párti vagyok ! nah megyek is csinálom ma 3 szintet meg kell lépni és mehetek életem első trade utjára ! :D
  • Bucser
    de ez csak Szvsz természetse bizonyítékom nincs hipotetikus az egész:)
  • Bucser
    Igazából szerintem egyetlen oka van annak, hogy elkened a szájukat. A masterylvl-ből fakadó különbség. Ő azért, hogy később minnél erősebb legyen lehagyja a masteryjét minden téren. Így sem a skilljei sem a fegyver sebzése nem a lehetséges maximálist hozza (pl vegyük masterylvl 28-at ahol meg lehet már azt hiszem szerezni az imbue-k 2. könyvét) Te azt fogod hasznáni meg lehet hogy az előző könyvből le van maradva 2 skillszinttel mivel nem húzta a mastery-t. Éppen ezért sokkal kevésbé lesz hatékony mind a fegyverrel (mert ugye a fegvyer mastery-je is le van hagyva) Mind pedig az imbue-val (jó az imbue-nál viszont ott van a magas int ami kicsit kiegyensúlyoz). Mindig hangsúlyozzátok hogy a szint PVP-ben mennyit számít! Hát igen de szerintem nem a plusz statok meg a jobb armor és fegyver miatt hanem a magasabb szintű skillek miatt is. Így ha azonos ruhában egy SP-t farmoló 29-es és egy Nem farmoló 29-es egymás ellen küzd biza a STR kari le fogja tolni 6-ból 5-ször az intest. Viszont ha megnézzük ugyanezt mikor az intes 31-en vagy 30-on megszerzi a nukeokat és kegyensúlyozza a masteryket (magyarán az összeset utánnahúzza a szinjének).. Biza csúnya sírás tud lenni belőle...
  • Cat 02 #5022
    1ébként lagg: sztem röhej hogy úgy belaggolok hogy üt a szörny megy le az életem és én semmit nem tok csinálni kattingatok de semmi és meghalok
  • Cat 02 #5021
    hmmm folyamatosan lövi a jeges nyilat :D szinte 100 % hogy lassít / fagyaszt a pill-t meg nem tod folyamatosan nyomi + lagg is van
  • Maala
    ghot= goth :D
  • Maala
    dehogy dönti. sőt, még ghot cucca sem. mivel az távolsági, azonnal be lehet nyomni a pillt, és utána a tűzet is le lehet nyomni vele, míg odaér.
    az egész gyorsaság és odafigyelés kérdése.
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként 2 karim van egyik lvl 16 másik 17-s egyik full int arc másik full str glavie-s és szerintem teljesen egy szinten vannak de majd ez kiderül nagyobb szinten :)
  • iDeGeS VaGYoK
    én nem szoktam sirni pvp-ben kikapok akkor kikapok én is szoktam nyerni veszteni. de mondjuk blockolhatja az első lövésemt álltalában arrow combo kis lightal aztán majd később jön hozzá a strongbow másodiknak amit reményeim szerint ha az elsőt blockolja ezt nem fogja :) , egyébként ha kifejleszted fire-bol a shield protectiont és mikor rádtámadnak átváltasz gyorsan pajzsra majd vissza bow-ra akkor végülis te is blockolod őt nem?
    csak kérdés... :o
  • Goth
    frost nova+tűz viszont többet ér a jég imbue-nál (szerintem).
  • Cat 02 #5015
    1ébként vki látott már Dodge olo embert ? :D
  • Cat 02 #5014
    figyu a jég az eldönti a meccset ...
  • Maala
    hmm, én sose próbáltam full intet. és ellenem gyengék. :/ jó, az 5szinttel nagyobb megszivat, de az egyszintűek mindig rinyálnak, h ne használjak jeget, mert az mienmár... bezzeg az ő 2900as sebzése ha nem blockolom és betalál, az mien már, én mégse mondom nekik. aki nem bír veszteni, az ne PvPzzen, max nem tud majd hunter/thief/trader csatázni. (ami sztem még a sima PvPnél is jobb móka)
  • Maala
    pedig így is elég durván leírtok mindent. :/
  • Maala
    hmm. :)
    az a pattogós kaszabolós Snake Sword Dance nem olyan. :/ csak lő egy labdát, ami elpattog az ellenfeleken, és sebzi őket. :D kár, semmi extra effekt. :D nekem 233 SPm van, és még 2 skillt kell fejlesztenem, 42% szintlépésig, szóval nem lesz meg. :D
  • iDeGeS VaGYoK
    maala nem biztos hogy olyan gyengék lehet csak simán nkd nem jött be.. ^^