82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5093 szerintem meg lighting / glavie / int <- királlyy :D jippé -
#5092 Erre ennyit mondok: LOL (az skill MASTERITY, nem sp [skill POINT]...) -
Cat 02 #5091 NEM LEHET :D max SP pont összám 300 -
#5090 Én csak akkor elixirezem, ha van elegendő pénzügyi hátterem, vagy elixirem... így sokat nem bukhatok... -
#5089 Nekem soha nem sikerült +2 nél magasabbra nyomni vmit, kb 1 millányi elbukott pénz után be is fejeztem az upgradelést.Inkább készen veszem a cuccokat. -
iDeGeS VaGYoK #5088 egyébként olyan ember volt már a sro-ban aki lvl 60-ig végig 9-es mastery-vel ment? annak kb hány sp pontja gyülhetet össze? márha volt ilyen fanatikusan HÜLYE xD -
Cat 02 #5087 pontosan :D
bár én lvl 26-os fegyóba benyomtam +3 -at xD szal kb ugyananniy mint egy lvl 29 de hát ez van -
#5086 kb lvl 30-ig nagyon gyorsan tudsz fejlődni, szal lehet amit ma upgradelsz holnap már le is cseréledSzerintem érdemes magasabb szintet fejleszteni a cuccaid.
-
#5085 "tök 8, critic az critic" ez mit akar jelenteni?
És természetesen nem mindegy, mert ha nagyobb a Critical akkor nagyobb az eséje hogy dupla mennyiségű sebzést viszel be. Bármelyik fegyvernél. -
Madmano #5084 Egy kérdés:nagy nehezen összespóroltam egy elixírre.Protectorra.Szóval.Ezt csak egyszer tudom használni,igaz?Arra akarok kidurranni,hogy most vagyok a 14-es szinten.A 16-oson már tudok új fergyvereket venni.Nem lenne bölcsebb addig tartalékolni a löttyöm,és azokra a fegyverekre elhasználni? -
#5083 thx -
Cat 02 #5082 tök 8, critic az critic -
#5081 Lenne 1 noob kérdésem:)A fegyverek esetében minden fegyvernemnél fontos a critical vagy mint ahogy vki mondta nekem a sword esetében elhanyagolható?
-
Cat 02 #5080 kb 2 órás játék utána vettem észre hogy a lvl 9 es Démon arrowom van benn a lvl 1 Demon Soul arrow helyett :D (az a kék nyíl) -
Cat 02 #5079 ja ja :D lagg nélkül az 52 es se hal meg ;) :D -
#5078 Lekéne megint zárni a regisztrációkat -
Kiado #5077 Mivel befejeztem Silkroados pályafutásomat, nem akarom, hogy a cuccok kárba vesszenek. Van 1 millió aranyam és néhány jobb cucc, ha valakit érdekel dobjon üzit és megbeszéljük mikor talizunk a játékban. Xian server. -
Goth #5076 rövid magyarázat:
mer' szar! -
Madmano #5075 Hali.Miért írja ki,mikor csatlakozni akarok hogy "Disconnected to server."? -
#5074 teleportálás után újra fel lehet venni a job itemet -
#5073 Elolvastam +néztem
Ősszinténszólva elég Röhejes volt a tegnapi , mindenki megkapta a magáét az 52+ os álhunter a 42+ osok és mi is
Élveztem volna ,de sajnos a 15 másodperces lagtól csak Anyáztam megállás nélkül , mert érted az nem gáz ,ha észrevesznek a thiefek és kirabolnak ,az benne van a pakliban elfogadom ,de az ,h nem lehet Haladni a lag miatt és nem tudom benyomni az életet , mikor csapkodja a fejemet a 42+ os PC ,na ez ez iszonyú , elfogathatatlan ,
Mindenesetre volt jó adag Irónia a tegnapi trade-ben -
#5072 Majomnál hatalmas maffia van.. kihírdeti a paraszt hogy pár perces majom eladó
van nála egy litleDevil nevű mondom egye fene neve még elmegy.. erre odaad egy VuaMaoHiem nevűt amiből futkos vagy 10 a piacon számokkal ellátva
-
iDeGeS VaGYoK #5071 én nem kaptam meg 1ik karimnál se lvl 15-n a chulansot Questet.... :/ pedig elötte lévő minden Q kész van -
Lovaskocsi #5070 yo all
a gender transfer cucc az nálunk athentson 50k-ban mozog, sos-re talán még meg s érné. viszont csak 3 degree-s cuccokhoz lehet használni,úghogy félrerakni, hogy mjad 30-ason jó lesz, felesleges. -
Cat 02 #5069 Szombati trade ről szöveges illetve képes beszámoló:IDE (ide re kell katttaloni ) -
Cat 02 #5068 gondlom lebette aa HUnter rucit és várt 10 percet
DE A VÉGÉN SAJÁT NPC THIEFJEI ÖLTÉK MEG !!! -
#5067 100K-t egy 20K-s cuccnál ? gondolkozz -
izem #5066 szia
male-female cserét tudsz csinálni vele egyszer.
100k-t ér kb. -
#5065 Kimegy char selectre. Nem teljes logoutot csinal.. ha mazlija van vissza tud jönni. -
#5064 megcsináltam a kovács küldetését amikor megkell ölni 200 bowmant és adott 1 tekercset az mirejó és menyit ér?(certificate of basick armor gender transfer) -
#5063 hm? "login log out"? azaz kilep es belép? az nekem nemszokott sikerulni ! en csak 1 * lepnek be az is kb fél óra... :D -
#5062 Buli volt ma.. Hívtam pár nagyobb mobot :)
-
#5061 login log out... így nem kell megvárnia az időt... -
#5060 pandurból rabló ? :D az meg hogy ? nincs szunet a ket jobolás közt? -
Cat 02 #5059 má mind1 :D jött egy 52 es Hunter aki a ferry után 52 es Thief lett :D -
#5058 Egyszerűen. Veszel Job itemet és azt az inventoryban beteszed a job item helyre:) Fejből nem tudom az árusok neveit, hogy melyiket kitől lehet venni hülyeésget meg nem akarok venni. -
#5057 nem olvasok tavern-t... -
#5056 Valaki elmesélné hogy hogyan válik az ember szálítóvá vagy tolvajjá meg vadásszá mert nekem ez fullon nem világos (még kezdő vagyok) -
#5055 Ez nem SOS, hanem SOM... szerény véleményem szerint 5 milla körül lehet az ára... Annyit tud kb, mint egy 35+2-es... (LOL) ÉS! 5 milláért jó vételnek számítana, mivel mondjuk egy 32+3-as fegyó 1-1,3 között mozog (és ez 24-es!!)... Magyarán: kb 10 szintig nem kell venned fegyvert, ami elég jó dolog lehet, én még nem éltem ilyet :)
U.i.: Ma urucsiztunk egyet, képeket holnap rakok fel.. Most ZzZzZzZzZzZ -
#5054 nem! nem szabad ennyi penzt sos re adni!