82377
Silkroad Online (iSRO)
  • datango
    szerintem meg lighting / glavie / int <- királlyy :D jippé
  • gameplusz
    Erre ennyit mondok: LOL (az skill MASTERITY, nem sp [skill POINT]...)
  • Cat 02 #5091
    NEM LEHET :D max SP pont összám 300
  • gameplusz
    Én csak akkor elixirezem, ha van elegendő pénzügyi hátterem, vagy elixirem... így sokat nem bukhatok...
  • Gubberx
    Nekem soha nem sikerült +2 nél magasabbra nyomni vmit, kb 1 millányi elbukott pénz után be is fejeztem az upgradelést.Inkább készen veszem a cuccokat.
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként olyan ember volt már a sro-ban aki lvl 60-ig végig 9-es mastery-vel ment? annak kb hány sp pontja gyülhetet össze? márha volt ilyen fanatikusan HÜLYE xD
  • Cat 02 #5087
    pontosan :D
    bár én lvl 26-os fegyóba benyomtam +3 -at xD szal kb ugyananniy mint egy lvl 29 de hát ez van
  • Gubberx
    kb lvl 30-ig nagyon gyorsan tudsz fejlődni, szal lehet amit ma upgradelsz holnap már le is cseréledSzerintem érdemes magasabb szintet fejleszteni a cuccaid.
  • Carmang
    "tök 8, critic az critic" ez mit akar jelenteni?
    És természetesen nem mindegy, mert ha nagyobb a Critical akkor nagyobb az eséje hogy dupla mennyiségű sebzést viszel be. Bármelyik fegyvernél.
  • Madmano
    Egy kérdés:nagy nehezen összespóroltam egy elixírre.Protectorra.Szóval.Ezt csak egyszer tudom használni,igaz?Arra akarok kidurranni,hogy most vagyok a 14-es szinten.A 16-oson már tudok új fergyvereket venni.Nem lenne bölcsebb addig tartalékolni a löttyöm,és azokra a fegyverekre elhasználni?
  • Gubberx
    thx
  • Cat 02 #5082
    tök 8, critic az critic
  • Gubberx
    Lenne 1 noob kérdésem:)A fegyverek esetében minden fegyvernemnél fontos a critical vagy mint ahogy vki mondta nekem a sword esetében elhanyagolható?
  • Cat 02 #5080
    kb 2 órás játék utána vettem észre hogy a lvl 9 es Démon arrowom van benn a lvl 1 Demon Soul arrow helyett :D (az a kék nyíl)
  • Cat 02 #5079
    ja ja :D lagg nélkül az 52 es se hal meg ;) :D
  • Holdpro
    Lekéne megint zárni a regisztrációkat
  • Kiado
    Mivel befejeztem Silkroados pályafutásomat, nem akarom, hogy a cuccok kárba vesszenek. Van 1 millió aranyam és néhány jobb cucc, ha valakit érdekel dobjon üzit és megbeszéljük mikor talizunk a játékban. Xian server.
  • Goth
    rövid magyarázat:

mer' szar!
  • Madmano
    Hali.Miért írja ki,mikor csatlakozni akarok hogy "Disconnected to server."?
  • sweech
    teleportálás után újra fel lehet venni a job itemet
  • Demila
    Elolvastam +néztem
    Ősszinténszólva elég Röhejes volt a tegnapi , mindenki megkapta a magáét az 52+ os álhunter a 42+ osok és mi is

Élveztem volna ,de sajnos a 15 másodperces lagtól csak Anyáztam megállás nélkül , mert érted az nem gáz ,ha észrevesznek a thiefek és kirabolnak ,az benne van a pakliban elfogadom ,de az ,h nem lehet Haladni a lag miatt és nem tudom benyomni az életet , mikor csapkodja a fejemet a 42+ os PC ,na ez ez iszonyú , elfogathatatlan ,

Mindenesetre volt jó adag Irónia a tegnapi trade-ben
  • Holdpro
    Majomnál hatalmas maffia van.. kihírdeti a paraszt hogy pár perces majom eladó
    van nála egy litleDevil nevű mondom egye fene neve még elmegy.. erre odaad egy VuaMaoHiem nevűt amiből futkos vagy 10 a piacon számokkal ellátva
  • iDeGeS VaGYoK
    én nem kaptam meg 1ik karimnál se lvl 15-n a chulansot Questet.... :/ pedig elötte lévő minden Q kész van
  • Lovaskocsi
    yo all

a gender transfer cucc az nálunk athentson 50k-ban mozog, sos-re talán még meg s érné. viszont csak 3 degree-s cuccokhoz lehet használni,úghogy félrerakni, hogy mjad 30-ason jó lesz, felesleges.
  • Cat 02 #5069
    Szombati trade ről szöveges illetve képes beszámoló:IDE (ide re kell katttaloni )
  • Cat 02 #5068
    gondlom lebette aa HUnter rucit és várt 10 percet

DE A VÉGÉN SAJÁT NPC THIEFJEI ÖLTÉK MEG !!!
  • Holdpro
    100K-t egy 20K-s cuccnál ? gondolkozz
  • izem
    szia
    male-female cserét tudsz csinálni vele egyszer.
    100k-t ér kb.
  • Bucser
    Kimegy char selectre. Nem teljes logoutot csinal.. ha mazlija van vissza tud jönni.
  • Borg87
    megcsináltam a kovács küldetését amikor megkell ölni 200 bowmant és adott 1 tekercset az mirejó és menyit ér?(certificate of basick armor gender transfer)
  • datango
    hm? "login log out"? azaz kilep es belép? az nekem nemszokott sikerulni ! en csak 1 * lepnek be az is kb fél óra... :D
  • Holdpro
    Buli volt ma.. Hívtam pár nagyobb mobot :)

• Bucser
    login log out... így nem kell megvárnia az időt...
  • datango
    pandurból rabló ? :D az meg hogy ? nincs szunet a ket jobolás közt?
  • Cat 02 #5059
    má mind1 :D jött egy 52 es Hunter aki a ferry után 52 es Thief lett :D
  • Bucser
    Egyszerűen. Veszel Job itemet és azt az inventoryban beteszed a job item helyre:) Fejből nem tudom az árusok neveit, hogy melyiket kitől lehet venni hülyeésget meg nem akarok venni.
  • Maala
    nem olvasok tavern-t...
  • Borg87
    Valaki elmesélné hogy hogyan válik az ember szálítóvá vagy tolvajjá meg vadásszá mert nekem ez fullon nem világos (még kezdő vagyok)
  • gameplusz
    Ez nem SOS, hanem SOM... szerény véleményem szerint 5 milla körül lehet az ára... Annyit tud kb, mint egy 35+2-es... (LOL) ÉS! 5 milláért jó vételnek számítana, mivel mondjuk egy 32+3-as fegyó 1-1,3 között mozog (és ez 24-es!!)... Magyarán: kb 10 szintig nem kell venned fegyvert, ami elég jó dolog lehet, én még nem éltem ilyet :)

U.i.: Ma urucsiztunk egyet, képeket holnap rakok fel.. Most ZzZzZzZzZzZ
  • datango
    nem! nem szabad ennyi penzt sos re adni!