82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #5175
    Na jó igazából így nézek ki

na ja :D én 3 hónap alatt csináltam egy 29-eset ő meg egy 30 asat egy 36 ost meg még1 36 ost :D

GamePlus: én csak szórakozgatok most is inkább megtanlom Ice-t mind arrow combo-t + nekem suliba is kell járnom ;)

SirMoon meg külön regény :D van egy kicsi egoista beütése de 1ébként biztos normális
  • Holdpro
    Hagyd a fenébe, sose volt normális, csak osztja az észt amit itt tanult, de karijába nem tudja beépíteni
  • gameplusz
    Nem mondtam, hogy kardos... Erre gondoltam: pure int, bow, lightning, armor 30-ig, utána mentál moboknál meg garment...
  • Cat 02 #5172
    kivéve ha haver öl meg aki fel se veszi ;)
    1ébként sztem is kardos messze a legjobb de nekem csak a Combo skill kön be
  • gameplusz
    Mondjuk- ne haragudj - de 2 hónap alatt kisebb vagy, mint ő 3 hét alatt... Azért szerintem meg peace, szidjuk a vietnámiakat
  • gameplusz
    Köztes kari íjjász skillel és spearrel a kézben, hm... érdekes...(pk előtt az összes cuccot be kéne rakni storeba,vagy nem?) Maradok a jól beváltnál, egyenlőre ütős, bár tudtam volna egy másik érdekes összeállítást magamnak, mostmár kimaxolom ezt :)
  • Cat 02 #5169
    kard hol ? :D csak 4 db van
    lándszávval meg faszább meghallni mint ijjal :D
    és sztem már megbocsásss de lehet te megmozdulni se tudnál vele mert annyir balfék vagy de én viszonylag jól nyomom vele. Ez az ekső karim és nem a 3.
  • Holdpro
    elég ratyi a karaktered, de ahogy elnézem ijjász skillek kardal ötvözve és spear a kézben nem csodálom..
  • Cat 02 #5167
    köszi :D
    na már nem vok PK -s :D megkértem Effe-t és le PK-zott 3 szor :D
    Katt ide :D
  • Maala
    HP poti feleannyit gyógyít rajtad, és nem lehet uni pillel leszedni. :D
  • Maala
    hmm, ez nem "international only" event volt? vagy a karácsonyi. (fingom sincs, azért kérdem)
    amúgy SoSekről. ne sajnáljátok. én nekem inkább essen egy SoS/SoM/SuS (utóbbi SoSun) FEGYVER (vagy shield) 1x Athenson játékban, mint 5 más... (Aegen 3karakterrel 2 ilyen tárgy esett) ezek árából ugyanis legalább 2 majmot vehetek, ha szabad párhuzamokkal élni. :) (de inkább 3at) a múltkor vettem egy 28as SoSt, mert 200k volt, és eladtam 500ért. annyi plusszt sztem nem érnek, mert úgyis csak 10 szinten át használod jobb esetben, annak a 3 cuccnak az ára max 250K, az SoSé meg minimum duplája. és a többletpoti árával (kisebb védelem miatti nagyobb sebzés) sincs akkora előnyöd, mint egyébként. viszont a fegyverek és a pajzsok... no jó, azok megérik az árukat... :)
  • Bucser
    Hát a 20 koreai server nem erről árulkodik:) (mert ugye nem csak International server van^^)
  • gameplusz
    Azt elfelejted, hogy a játékot 90%-ban nem koreaiak játszák, a fejlesztők pedig remélem értünk dolgoznak
  • Bucser
    Mekkora lenne majom helyett nyuszi lenne:D

BTW: Koreában nem hagyomány ünnepelni úgyhogy nem hiszem hogy lesz húsvéti event..
  • Demila
    Szerintetek lessz húsvéti event ? , vagy valami ? , már nagyon hiányolom
  • Cat 02 #5160
    Darkness mit von el ?
  • Carmang
    Huhh, az a Isuyuteru-t (vagy ki a franc az) közelről mutató kép nagyon állat...

A Seal of Star az kb. +7-es cuccnak felel meg, a Seal of Sun kb. +15-ösnek, a Seal of Moon pedig a kettő között valahol.

Egyébként pedig a lvl 60 limit remélem hamar nem lesz aktuális, mert majd adagolják szépen az újabb skilleket, lvl limitet, szörnyeket, helyszíneket.
    Csak vagy arra várnak, hogy több 60-as szinthez közeli karakter legyen.
    De ez az én véleményem...
  • Borg87
    a SOS és a som os itemek azok mit jelentenek és miért olyan extrák?
  • Holdpro
    fertőzést, vérzést vesz le
  • Borg87
    hi 1 lökött kérdés megint tőlem XD Force cure-Poison ez a skil pontosan mit csinál?
  • Roon
    sziasztok!
    ez már csak ilyen! (SOS &SOM cuccok)
    múltkor örültem magamnak, mert 2-3óra alatt 10-12 cucc esett! lvl26-29 között! havar ott oltja mellettem neki meg semmi! röhögtem rajta, hogy mekkora lúzer rá 10percre esett neki egy lvl26os SOM protector csizma! na ogndoltam is hogy most meg cseszhetem a 10cuccomat, mert kb azért az 1ért többet tud akatszani, ha v.k megveszi tőle!
  • Demila
    nekem sem esett még pedig mióta játszok már
  • Cat 02 #5153
    belépek a silkbe megkéremd "van vkinek 29 es bowja" "ja pont msot dobott egy szörny" picit jobb volt mitn az előző fegyóm + inygen kaptam szal :D a crititcje 4 el kevesebb volt de nem baj. kb 10 perc múlva "add vissza msot dobotak egy jobbat 3 as crittcel :D" megnéztem 84 es atack rating a havernak 32+ fegyóján volt 82 es :D
  • Goth
    Elkerült a szerencse.
    Akárcsak engem :o
  • datango
    sose kaptam meg sos tárgyat ! miert? elkerült a szerencse vagy azt nem lehet "kiverni" a szörnyekből vagy hogy muxik ez?
  • Maala
    az órás a helyes megoldás, úgyhogy kezdheted is gyűjteni a 2,5Mát, amibe kb. kerülni fog...
  • Bucser
    Arra hogy amit írsz mindenki latja a serveren.
  • Husimoto
    A majommal kapcsoltban még egy kérdés, ha letelik az egy hónap, a majom eltünik az inventoriból vagy megmarad és ha veszel egy órűt, akkor megint aktiválódik 1 hónapra?
  • Husimoto
    A globál chetting mire jó azon kivül, hogy sárgával irsz majd?
  • datango
    xp skrollnak örülök hogy egyre csak lejjeb megy az ára legutóbb 800k volt ! .)remelem megy még lejjeb! Global chatting 100k remelem megy lejjeba az is akkor irok egy "sárgát" :D
  • Demila
    3 Milláért ,de én 2,5ért +1 weapon & 1protector elixírért vettem
  • datango
    Troy: 2.8-3.5- körul!
  • inter15
    Az sajna csak akkor , ha már az ellenfélen egyet kattintottál.
  • Husimoto
    Demila láttam a képen a majmodat, mennyibe volt neked? Az Aege-n mennyiért adják őket?
  • datango
    az az action menun belul található "autó atack" az hogy muxik? mert nekem sehogy sem akar (jobbklik!)
  • Demila
    Díjnyertes Isyuteru képek ;)

Hát ezt azért még kihagynám
  • Husimoto
    A majommal kapcsolatban én is ezt tudom mondani, tegnap, mentem éjfélkor SimonX-ele gy oda-vissza Jangan-DowHang-t és ez alatt pluszban hozott 25 aranyat. Egy negyvenperces játéknál nem is olyan rossz. tényleg idegesithető lehet, hogy amikor a karavánnal mentünk el egy éppen Giant ellen küzdő emberkét, a majmóc odarohan és összeszed mindent, amig szegénykém a maradék ellen küzd.. Tényleg idegesítő lehet, dehát én is voltam igy mig nem volt majmócám!
  • Demila
    Dejó már 2-es sp farmon vagyok szupi
    Valaki kérdezte ,h hol látja azt a +x% bónusz sebzést , hát én +5% nál vagyok és észre lehet venni , mellesleg igazán akkor üt a cucc , amikor Berserkben vagy

Ui: -Vegyetek majmot ,mert megéri , Karavánok alatt hunterkedek ,de mióta van majmom , karavánonként egy-két elixír és cucc simán jön , és mellesleg sokkal jobban lehet koncentrálni az írtásra
  • Jagi
    Pha! Nekem mikor lesz 50+ a karim... =(most lvl17)=
  • Maala
    ebből a Taoistot el lehet húzni 32ig, és a másodiknál is lehet úgy csinálni, hogy csak 44nél ne legyen quested...