82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5220 28-on már erősen durva lesz a XP veszteség és idegesítően lassú fejlődés mégjobban belassul. -
#5219 hmm, én 14es szinten kezdtem ezt érezni :D 7x XP /tigris... -
Svindler26 #5218 Nem feltétlenül hent. Nekem alacsonyabb szinten egyenlőre annyit jelent: ugyanolyan könnyen v. (nem zavaróan) leheletnyivel nehezebben fejlődés, 5*-6* annyi skill pontért ===> jobban kifejleszthető karakter.
Ismét hangsúlyozom: ahogy problémát okoz a fejlődés gyorsaságában, abbahagyom vagy mérséklem. -
#5217 sp farm = hent.
Aki nem Diablózott annak bizonyára hiányzik az életéből, én inkább élvezem a világ nyútotta lehetőségeket... és lassabban de élménydúsabban fejlődöm. Ez választottam. -
#5216 És hogy a rendszeresen visszatérő jó hangulatú beszólásokon kivül valami érdemleges is legyen, most olvastam a Silk.com-on, hogy monitorozták a tegnapi és a mai napon a játékosokat és azokat akik mikro programokat használtak/bot,poti,utologin stb../ megbüntették azt hogy ez mit jelent nem tudom, gondolm ban!
Illetve a következő hirben ha jól értelmeztem gyengusz angolommal a Phatchel levették a lvl Cap-t, tehát 60 felé is lehet fejlődni, persze ha rosszúl értelmeztem sorry! -
#5214 EZ az amit el kell döntenie mit szeretne az ember. Én például végig 2 szinttel lejebb tartottam a Masteri leveleimet. Igaz igy elég szépen tudtam skilleket fejleszteni de LVL 25-től kegyetlen módon megszenvedek a szintlépésekkel. A küldik során páldúl tegnap LVL 28 karival 26 Masteri LVL-kel 3 óra folyamatos GUNPowder irtással is csak 15% szintet tudtam lépni. És ez iszonyatosen el tudja vanni az ember kedvét! tehát eldönti az ember lassabban fejlődik szép skill táblával, vagy gyorsabban de akkor csak max két ágon fejlesszen! Persze ez az én véleményem a nem régi 1 hónapos tapasztalatommal. -
Svindler26 #5212 Farmról nekem is az a véleményem, hogy amíg nem okoz nehézséget és nem rontja vagy lassítja irreálisra a játékélményt, akkor miért ne? Többek között ezért kezdtem az új karim.
Lvl 5-ig semmi skill (ott nem is kell még), ott meg szintre hoztam a coldot és a bow-t (csakhogy tudjak jéggel sebezni), azóta pedig nem nyúltam hozzá... most lvl14 40% vagyok, gond nélkül ölöm a tigriseket/banditeket (valszeg a pureINT is sokat segít ebben), és van kb. 800 skill pontom.
Amíg nem okoz nehézséget így ölni, miért is ne hagyjam így a karit? Jelenleg (9es farmon) 30XP és 180SP egy yeoha - ez asszem elég számottevő különbség. Aztán ha jönnek a nehézdéget, folyamatosan csökkentem, de sztem 2-3 szint különbséget mindíg hagyok rajta.
A lvl30as karim egyébként már naaagyon küzdött a skill pontokért, szintlépésnél épphogy ki tudtam osztani a két masteryre meg egy plussz skillre - ezért is hagytam őt abba. -
#5211 ehh, pont ettől... lvl 20ig farmol, ekkor még viszonylag gyorsan is fejlődik, és utána felhozza a skilljeit 20as szintre. csak az összeset, ameiket jónak tartja. és hogy miért jobb (nagyságrendet érzékeltető példa) teszem azt egy 7 skill-ággal rendelkező karakter egy 2 v 3 ággal rendelkezőnél? ez költői kérdés volt asszem. :) -
iDeGeS VaGYoK #5208 adok ha felenged az uw-ra holnap teszek fel rola csak most alszok -
Pukkka #5207 Adsz rola egy képet? -
iDeGeS VaGYoK #5206 ^^
egyébként 2 dolog nem értek az odáig oké hogy a sp farm igy ugy de mért van akkor az hogy egy jól sp farmolt karakter áltában erősebb mint egy nem sp farmolt karakter?
a másik meg hogy én csak lvl 20-ig fogok sp farmolni addigra egy 50k-t megprobálok összegyüjteni (most 20k-nál tartok ) min az meg elég lesz 30-32-s szintig legalábbis remélem :) -
#5205 Méghogy nem kap több SP-t a mobért? Debizony hogy többet kap! Annyi szor 10 százalékkal többet amennyi a mastery lvl és a karakter lvl közti különbség (de ezt már írtam egy párszor ) Sőt annyival kevesebb xp-t kapsz tehát farmolás esetén több mobot kell megölnöd szintlépéshez, mint ha nem farmolsz (sokkal többet)! De mivel gyengék a skilleid nem tudsz haladni a küldetésekkel, mert erősebbnek tűnnek a mobok. Én pl. a 200 Gun powder küldi után kőszobrokat írtottam, hogy lvl 29 + 60%-ról szintet lépjek. Egyszerűen nem mertem nekimenni a Taoistoknak (a küldetésnél). És a végén marhára meguntam a kőszobrokat . De most 30-as masteryre felhúztam a Bicheon többségét és zúzok!
Na csak hogy konkrét értékekkel szolgáljak:
29-es szinten 6 szintkülönbségű farmolással kb. 390 xp-t és 190 sp-t kaptam egy kőszoborért. Most 30-as szinten farm nélkül ez több mint 900 xp és kb 90 sp. Továbbá 10% szinthaladást farmmal 3 óra alatt értem el, farm nélkül bőven nincs 1 óra.
Érthető?
Bocs ha körülményesen fogalmaztam. -
Cat 02 #5204 Majd vhogy ien lesz -
Cingar #5203 sziasztok! teljesen uj meg nekem ez a jatek szal pls ha van olyan magyar oldal amin le van irva par hasznos tanacs fejlesztesrol atveresekrol vagy barmirol pls megadnatok a cimet?melyik serveren jatszotok altalaban?egyenlore ennyi es elore is ty! -
#5202 ott helyben fel tudod magad élsezteni és az elvesztett xp 60%a is visszajön -
iDeGeS VaGYoK #5201 akkor már csak gizdázásból is farmolni fogok :D
lvl 16 <-> most jön az igazi FARMolás i <3 bandits :D
-
GERINC94 #5200 hali, mire valo a 60% resurection scroll??? -
Goth #5199 A Help-be az van írva, hogy elvileg MINDIG lesz elegendő SP-d ahhoz, hogy két ágon folyamatosan kifejleszd mindig a skilljeidet.
Szal szerintem, ne Sp-farmoljon csak olyan, aki 3 ágon akar fejleszteni..
Aminek én nem látom túl sok értelmét =) -
iDeGeS VaGYoK #5198 tegyük fel sp farmol valaki végig és lvl 18-n már van 50-60k spje utána farmol farmol majd mikor eléri a kivánt szintet amikor már nem akar farmolni akkor fogja és elosztja a skill pontjait arra amit éppen fejleszteni szeretne és akkor a kis burjánzo virágmag egyszer csak egy csodálatos virágá alakul át ( WÁH DE KÖLTÖIIII
másrészről az elején nekem is az volt a véleményem az sp farmolrol hogy hülyeség meg hogy játékkedvet vesz el de aztán most a karimal sp farmal megyek tegnap kezdtem ma már 15-s vagyok nem sokal tartott tovább
lassan tapasztalt játékos leszek :P -
#5197 Valaki okos segítsen legyenszíves.
Miért van az , hogy bármit szállítok Jangjan és Downhang között , csak a felét éri a vételárnak ??? -
#5196 Eleve hülyeség az egész Sp farm kifejezés.. nem kap több Sp-t mint egy normális mobért csak jobban gyorsabban fejlődik a questjeit félretéve.. -
#5195 Most olvastam pár érdekes dolgot a tavern-ön és új játékosoknak adnék 1 tippet: Ne nagyon menjetek rá a SP farm-ra, mert csak a játékélménytől fosztjátok meg magatokat. A végén bőven lesz alkalom rá, odáig meg marha idegesítő lesz, hogy pvp-ben azért maradtok alul, mert nincs kifejlesztve néhány tápos skilletek. -
Goth #5194 pf, az ilyen az nem Full int-es, hanem Full kotzka D: -
iDeGeS VaGYoK #5193 egyébként az AXE az hogy néz ki vagy milyen? ( viselés közben ) , mert azt tudom hogy van csak még europain nincs? -
#5192 54es mmilyen kari ? -
Svindler26 #5191 kicsijoe most jött át IRL elújságolni, hogy 32es +4es 5crit bow-t vett 280.000-ért :):):):)
Szegény srác tuti lehagyott egy nullát a stallozásnál :)
hehe, vanilyen -
#5190 jaja azért van náluk ezerszer több dolog mint nálunk -
#5189 lol. nem lenne meg köv. lvln az SP az azonnali astery felvitelhez, még Questtel sem, így (tudat alatt :)) beszoptam két zombiet, és siekresen meGdöglöttem. :D loller... berserkben, zombietól meghalni, sztem ez nagyon állat :D -
#5188 hát, a hordás tulképp questfüggő. és mivel már tudom, hogy a leghúzósabb résznl hogy kell csinálni, már nem lenne probléma :-/ 2 szint alatt elé sokat tapasztaltam, loller :D (és vesztettem 30-40% XPt) amúgy most 88% 37es szint, ma fogadunk, h 4ig meglesz 38? :-) (nem tudom, miért nevetek ezen, de csak nevetni tudok :-D) -
#5187 hát jah, az a baj, hogy durva kariknál vagy elsőnek kell lenni --> lásd Revenge123 Athenson, aki végig legnagyobbként tolta a #5183s builddel, és 5xn váltott swordra, vagy kell egy előkarakter, aki megteremti a pénzt a gyors fejlődést elősegítendő pénzt... 16 SOS, 24 SOS, 32 SOS, 42 SOS... így lehet gyorsan fejlődni... (én most 42ig megpróbálok úgy 12 Millát félretenni, majomra és 42 SoS blade-re :-D) -
#5186 Hát ha van egy rakás pénze potira meg manara akkor nincs vele gond meg lehet csinálni. Lehet vele haladni csak észnél kell lenni mikor mit hord az ember:) -
#5185 persze nagyon minimális (kb 10ig vinném Heuksai-t) fegyó skillel, hogy magas szinten könnyebben váltsak Sword+shieldre... -
#5183 ehh, én egyedül light+spear full intet próbálnám ki. görög gyerek 5 nap alatt lett vele 36os. 4-5 lvles farmmal. azért ez odabasz (igaz, uccsóra 30+ órája nem aludt). -
iDeGeS VaGYoK #5182 igazából nem kaptam semmilyet... csak jól néz ki... ennyi kardost meg utálom ijjász meg tetszik de krumplikocka spear meg bazinagyot sebez lightal de az meg mákosguba .. -
iDeGeS VaGYoK #5181 NEEEEEEEEEEEM tudtok befolyásolni :D
olyan buildot kaptam amitől befogtok kaksizni ! :D
szóval ijá ijá ijó :o -
#5180 Én is járok suliba :) -
#5179 Nem baj vesztesek is kellenek :) -
Goth #5178 Akkor ezt jobban elbasztad mint az előzőeket :DDD -
iDeGeS VaGYoK #5177 mért baj az ha valaki megprobál okosnak tünni?:)
egyébként alapigazság hogy első karit áltában mindenki elkurja egy kicsit de a szívéhez nő és setén sután is szeretni fogja:)
+ mért baj az ha valaki 2 hónap alatt jutt el lvl 29-re?:D | én bevallom őszintén elbasztam idáig kb 15karit :D:D most egy 9s sp farmolos glavie-som van csak hogy örüljön mindenki FULL str és nem int ... dehá ezvan -
Goth #5176 mér nem kapcsoltad már ki a Guide-ot? :D