82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Pukkka #5262 Mivel a pénznek kb semmi értéke nincsen,és lvl 20 körül már 600k kal rohangál az ember 30+ on pedig több millával,igy leszarom a potik árát ^^ -
#5261 Athens szervern meglépjük hamarosan a klán lvl 4et.. 10 újabb hely lesz a klánban, aki szeretne jó társaságban és 160 Unios taggal együtt Tradelni mókázni az írjon Maala karakternek, ő tudja mit kell csinálni :) -
#5260 "(Uruba 10k. LoL, egy 60as simán üt annyit. Akármivel.)"
egyszer meg kéne nézni 60as full str és full int csatáját. bár nem hiszem, h másik kariba is 10K-t tud verni... -
#5259 Ma elkezdtem éjfélkor egy FULL INT karit, egyenlőre még halovány de erősebb egy STR-esnél.. 16 óra laza játékkal 18as, Holnap 25 a cél -
#5258 Potival full intet leverni full str-tel.. Annyira nem nehéz. Str ált garmenttel megy, elég magas mag res. Mire beér a kövi nuke, addigra első kihílelve. (Uruba 10k. LoL, egy 60as simán üt annyit. Akármivel.) Cape duelben 4-gyel lehagyott masteryvel írtottam a 40 alatti inteseket, poti nélkül (37 vok). -
Goth #5257 a nukeokat lehet blokkolni.
ha pajzsot használ az még rosszab mert baromira nem ér semmit ha már egyszer nekimentek.
egy jó lándzsa legalább rendesen belead a nukejaid sebzésébe. -
#5256 Nukeot lehet blockolni?? És szerinted a Full Intes nem fog magas szinten pajzsot használni??? -
Cat 02 #5255 Uruchinak nem volt pajzsa :D -
#5254 large poti miatt még ha közel érnek hozzá is lesz min 1, max 2 lövésre sztem. :)
(bár ahogy elnéztem az Uruchi-ba bevitt 10000es ütéseket, ezt az egészet sztem újra kéne gondolnom...:)) -
#5251 ehh, az hajnalban szokták az európaiak csinálni, holtfáradtan... :) -
#5250 igen jól mondod... ha közel érnek hozzá... Szerinted közel érnek hozzá?? -
Cat 02 #5249 aki unja silket tegye ezt :D (én minden nap így csinálom)
ölöm a mobokat kb 8:30 ig utána eltradelek Janjanig ott pedig PvP zek :D
sztem anon jó . 42+ osokkal kézzel bunyózni :D csak a Burning visz le 100 Hp-t xD -
#5248 hmm, pár perce átéltem első Uruchivel való találkozásom (lv39)... nem rossz kis lény, nem olyan röhejesen kicsi maga a karakter, mint Tiger Girl... (maga a lány eszméletlenül kicsi)
kár, hogy elfelejtettem a harc hevében kilépni az autoshare keresőpariból, mert csak 37K XPt kaptam... (többiek meghaltak, shit) -
Cat 02 #5247 túl szép :D kapok 2000k sebzést abbol mind a Jégfal veszi át -
#5246 Pukkka hangnemében:
Capes PvPbe potizni? TÉT NÉLKÜL PÉNZT KÖLTENI? pff noob...
(miért kell az embernek nekimenni egyből, ha valamit nem úgy gondol, ahogy te?
most komolyan. kimegyek 2-3órára PvPzni, a gatyám is rámegy potikkal...
Thief - Hunter: az is dönt, ki használ Dodge scrollt, Trigger scrollt, Hit scrollt... (meg ugye full str/int-nek van 500HP/MP scroll is)
amit sosem tudtam meg, mert mindig elfelejtem használni: a Fire wall/Ice shield, az első szinten felfog ugye ~850 sebzést. ha ennél nagyobb érkezik, a maradékot megkapom én, vagy elveszik? utóbbi esetben ez a skill a "nem is olyan rossz kategória"... (de gondolom ez túl szép lenne) -
Cat 02 #5245 de nem tudsz mozogni :(
bár láttam oant aki vhogy a lvoa köré csinálta és közbe tudod mmeni -
Goth #5244 van ilyen a silkben.
Fire wall pl, meg annak az Ice változata.
Jó arra, hogy felfogd az első néhány csapást, de komolyabb védelme nincsen. -
Cat 02 #5243 hát igen de full STR nem hal bele ha elfogy a mana-ja xD
még ami faxa és sok gémben van az a manapajzs de annaki a Silkben az esély kb 0 -
Goth #5242 végülis tök mindegy hogy az intes potizhat-e ha közel érnek hozzá, úgyis leszedik azt a kevés életerejét. -
Pukkka #5241 Aham =D
NaaB -
Cat 02 #5240 ? :D sztem PvP ben (sállal) potion nélkül jó harcolni mert nincs tét Hunter VS Thiefbe meg minimális az XP veszteség -
Pukkka #5239 Van pvp potik nelkul? OMFG -
Cat 02 #5238 sztem pvp be 1értelmúű hogy Full STR a jobb :D
szörnyek ellen köztes kari
na Hunter VS Thief - normálisba: Full STR / Köztes ( poti nélkül persze ahol ugye STR esnek hamar elfogy a Mana -ja :D
- potisba na itt sztem nincs 1értelmű de talán inkább Full STR
mob-ok ellen köztes és Full INT
na persze mindent meg lehet oldaln Potikkal de anélküli ket mondtam -
#5237 És meglesz a fire tábla is :-) -
#5236 Akkor farmolok :-) -
#5235 sztem akkor farmolj jobban... de ez csak magánvélemény. -
#5234 level 6-on van jelenleg és semi nincs kifejlesztve belőle... Most 3-as farmnél tartok így level 35ön, de akkor ne fejlesszem ki? Jég level 24es de onna csak védelem növelő meg nuke kell -
#5233 [Patch]
- issue of the level cap removement solved
(experience points of those over level 60 will not increase)
Ez azt jelenti, hogy a lvl 60 cap nem szűnt meg, csak véletlenül efelett is kaptak karakterek xp-t. A patch megoldotta, hogy most már nem kapnak. -
#5232 2es farmmal ne nagyon, ill nem mondtad, h mien szintű fire. ha nagyon alacsony, akkor hagyd inkább... ha lvl 20 körüli, akkor farmolj jobban, és talán meglehet. -
#5231 Öhm... köszi! De vki tudna tanácsot adni a 4. skillel kapcsolatosan? -
#5230 én nem vagyok a 2:1 híve. ahogy a közteseké sem.. vagy full int vagy full HP.. máshogy nagyon PVP-ben nicns esély szerintem... Persze csak ha akar az ember PVp-zni:) PVe más kérdés: de 30 utan élmény tud lenni a full intes jól farmolv az SP-t:) -
#5229 Én level 35ös vagyok, 2:1 inters, lightningos separes, és 34-es szinten kellett elkezdenem farmolni... Nagyon durva, több mint 16 óra FOLYAMATOS farm kellett level 34-ről level 35-re való fejlődéshez, de 2-es sp farmmal lett 1030 sp-m. De nekm azért kell elég sok minden: most lightninget maxoltam, hogy 3-as sp farm meglegyen, heuskal szintén, most a jég level 24-en van, azt kell fejlesztenem, de kérdezném, hogy el kezdjem-e a firet is? Mibvel 2:1 int vok ezért nuke is jól jönne de phy. att. bonus is jól jönne, meg mag. def. bónusz stb. Szóval fejlesszem, vagy hanyagoljam, éeletem végégig kéne farmolni hozzá? Mert ha mondjuk level 36ig kéne farmolni, akkor azt még kibírnám, de ha level 40ig, abba belehalok... Most level 35 és 3%vok. Szóval ez félig tapastalat, de egyben segyítsdég kérés is, várom az ötleteket, tanácsokat :-) -
Cat 02 #5228 én láttam belülről 56 os karit és villám ás tűz meg Force MAXON volt a jég az csak 30 ig talán a fegyók meg mind 20 ig -
Pukkka #5227 Ezért mondtam hogy kari függő... -
#5226 Asszem mondtuk, hogy intes csak SP farmal életképes innentől csak a strengthes karik meg a köztesek maradnak azt hiszem... -
Pukkka #5225 Mert pl. egy full int lightning spear-es kari, aki 30 után nem csak nukeolni akar ,hanem a hk. skilleket is használni szeretné (stun,ghost,combo,flying + passive) emelett ugye lightninbol is mindent tanulnia kell,hat tuti nem lesz rá elég sp d.
-
#5224 NEm kell minden ágon mindent húzni és akkor eléggé ütős tud lenni és spórolkni sem kell annyira. -
Cat 02 #5223 figyu miért karifüggő ? az más kérdés mien jól fejelszted azt a két ágat xD :D ;) -
Pukkka #5222 Igen az a 800 sp reális,de nem 20k mint ahogy kedves barátunk irta =)
AZ pedig hogy sp farm nélkül 2 ágat tudsz rendesen fejleszteni az erősen kari függő. -
#5221 nekem mondhatod. majd 60on kezdek egy full intest...