82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5309 ja es a 200-as szériát most vettem fel :)
sima, fekete, fehér, normál, champion, giant, elite mind meg volt kicsit ketdem unni a tigriseket (normális xp-t sem adnak mát)
Ja egyszer láttam a Tigerwoman-t és hozzá tudtam érni :) mielőtt kinyírt. természetesen :) -
én a tigrisekkel sz*pok már asszem 3. napja.
Tigrisekkel álmodom... ez már beteges :) -
Cat 02 #5307 jajj de idegesítő már ez a Taoist ölés :D narancssárga de vhogy mindig ott jukaodk ki és az ölöm ( meg Gun Powder-eket) és + ba mindig elfogy a HP potim :D 1szer egy Giant közben másodszorra meg elfeldtem hogy területrwe ható varászlata is van és épp melletem öltke 2 Giantot :D -
iDeGeS VaGYoK #5306 Hát én ebben a játékban 1 fajta Q-t utálok.. amikor arra kell várni hogy végre mikor dobja már ki a cuccost.. wááh az életkedvem elmegy töle -
#5305 Tegnap nem értem rá játszani igy ma kezdtem el és ezeket a küldiket csináltam meg ma
100 White Tiger Skin
100 White Tiger Skin
200 White Tiger Skin
100 Chakji Eye
600 Chakji megölése
10 Ghost Bug Egg
Kis pihi kaja, fürcsi és folytatom 24es vagyok laza szűk 3 nap alatt -
#5304 Ma volt a partymban 57es.. Aiko meg közel van a 60hoz.. mondjuk ő 100% botos -
#5303 télleg, érdekes, de a mi szerverünkön még nem láttam olyan karit, aki 52es BLADE-l járkál... (a legnagyobb, akiről tudok, most 50es, és dupla XPvel meglesz neki hamarosan 52:)) szóval akkor még csak a full intesek érték volna el a magas szinteket? :/ -
Cat 02 #5302 Cool cuccok -
#5301 no még1x:
ehh, mivel láttam pár, ma már Uruchi-nyíró embert szervernyitás után pár órával órákig feküdni a földön... ezért érdekel a lista. meg így legalább tudom, hogy ez az egész dolog ér-e valamit, vagy sem. -
#5300 ehh, mivel láttam pár ember Uruchi-nyíró szervernyitás után pár órával órákig feküdni a földön... ezért érdekel a lista. -
Cat 02 #5299 :D kiderülen Athene legmagasabbja BOT olt :D
vagy DjLei vagy PinayPie vagy silveR -
#5298 hmm, pl engem érdekelne, h volt-e magyar név a listán, meg hogy Athensról hány nagyobbacskát töröltek... (mivel sztem ezt nem csak 1 szerverrel csinálják, hanem az összesen párhuzamosan) -
Cat 02 #5297 de vaj kit érdekel hogy ki BOT-olt ???
-
#5296 a lista majd "hamarosan elérhető" státuszban van perpill. -
Cat 02 #5295 mein pajzsra gondolsz ? pajzs pajzsra vagy mágiksrA ? -
Cat 02 #5294 engem nem :D lehet mert csak Auto-login-t használtam :P -
#5293 de még mindig laggol.. -
#5292 nem lesz rövid sztem... hála az égnek kevesebb lag lesz... egy ideig. -
#5291 mai napi ujabb hir, hogy a monitorozó programmal talált olyan játékosoknak, akiknél bot progit találtak, azoknak az accountját blokkolták, na végre ! A letiltottak listája is megtalálható valahol az oldalukon. -
#5290 Játszik valaki ezzel Win 98 alatt? -
#5289 mármint PvPre gondolsz? mert mobok ellen a full int light mellett az egyik legjobb sztem. -
#5288 a bow csak akkor gyengus ha nem pure str-es vagy és nem a tűzmágiát maxoltad... -
#5287 Vannak itt olyan emberek akik a nemrég indul Oasis szerveren vannak? És tényleg mi vagyunk a magyarok közül az egyetlen thief klán? -
#5286 Ez így teljesen jó. Én az elején botor módon azt hittem hogy a mastery lvl passzívan erősíti a skilleket ezért kimaxoltam őket mindig és most elég kevés SP-om van. Viszont most találtam egy SoM kardot és azt hiszem most farmolok egy kicsit a taoistoknál -
#5285 Most mentem egyik sráccal egy 4*-os trade-et, és jött egy 32+-os intes thief... mivel teve mögött voltam (direkt) lemaradva, ezért egyet lőttem, és már közelebb volt a nemes földhöz... :) És kerestem a körön 100k-t :) (hunter [fél]óradíj) -
izem #5284 szia
szerintem igen sok pénzbe kerül,szal nem hiszem hogy jó ötlet,de ha pvp-zni akarsz akkor kénytelen leszel -
#5283 mikor meghalsz az xp-dből levon 2%-ot, de a 0-ból nem tud levonni tehát visszaléptél egy szintet -
Madmano #5282 Nem ugy értem.Nemrég elértem a 16ost.Pár százalékot mentem is utána.Segítettem egy magyar karavánnak.Kétszer föltámasztottak.Aztán mikor ez nem ment vissza a városba.De a 15 szint végére rakott vissza!!!A 16osban vett fegyverek mindjárt kivörösödtek. -
#5274 Én véleményemet már tudod :) -
#5273 nekem lvl36 sos garment gatya 250k-ért :) -
#5272 van 1 kérdésem: van 1 35 ös bow+ ice (1:2) os manusom de átakarok álni spear+ lightingra,
mert sztem a bow alacsony szinten jo mobok ellen de pvp-ben nagy ratyi mert csak ilyen Wallokkal lehet legyürni nagy nehezen a másikat..etc..etc..
Na a kérdés az lenne hogy kb (kiszámoltam) 57 skillt kéne vissza minösiteni
na szál elkezdjem vagy hadjam a francba és kezdjek ujat? Mert ez a hös már a szivem hez nött és szomorú lennék ha ujat kéne kezdenem .. sztetek mit csináljak? mert elkezdtem napi 3-4 skillt tok visszaminösiteni ha mobokat ölök számoltam hogy ilyen tempoba kb - 40venre huzom fel 1 hasonló spear+ light emberke szintjére .. szál szerintem van értelme ezt folytatni ..
De szerintetek? -
#5271 Ja, igen a felsőkön lvl16, az alsókon lvl19 -
#5270 NA itt vannak a rég beígért képek "ideges vagyok"-nak:
-
#5269 jó, de az átlagos fegyverhez nálam a 6on aluli bowok és 7-8n aluli egyéb tartozik... -
#5268 JA még valami érdemes nagyon is betenni stallba.. a magas criticallal bíró cumót (ha teszem azt neked jobb van) mert ugye NPC ad érte mondjuk 30-40 ezret és a stallbal meg a magas crit miatt elvsizik 60-70-ért is.. nem kell jó matekosnak lenni hogy lásd, hogy ez 12 item esetén olyan 240k-270K+ haszon. -
#5267 28-as SOS 75K-ért:) Életem üzlete volt:D -
#5266 jah, 28as SoS 200K-ért, ismerős a dolog. én még az általam készített +3as pajzsokon is szépen keresek. piacolni csak 7végén szoktam, addig meg félrerakom az arra érdemes cuccokat, a többi megy a boltba. (pl sima átlagos fegyókat sztem értelmetlen stallba rakni, nem lehet vele nagyon keresni... :-/) -
Pukkka #5265 Nem eventekből szoktam meggazdagodni,igazabol azokkal nagoyn nem is foglalkozom.Csak ugye mindent piacon adok el+nézem hogy mit árulnak és mondjuk ha találok valamit amit viccesen olcson adnak azt megveszem és eladom drágábban,persze ez csak nagyértékü cuccoknál éri meg. -
#5264 de amúgy igazad van, a Mall megjelenésével nincs semmit értéke a zsének... -
#5263 ehh, nem mindenki gazdagszik meg eventek révén... (nem magamra célzom, van pénzem...)