82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5349 Ez így van...amikor betámadunk egy karavánt elönt az adrenalin. Én még egy játékban sem izgultam ennyire (talán SH 3, de az inkább félelem volt) -
#5348 jaja engem is kergettek :D mert leutotték a 1* os puput utána már támadhato vagyok :):) de szerencsére elszaladtam :D -
hbagoly #5347 Helosztok harcosok.Gondoltam megírom hogy nem hagytam abba a silkroadott csak hát mivel bejáros vagyok a sulimba igy elégé fáradt vagyok amikor hazaérek és nem mindig van idom még játszani is de azért megyek és harcolok amikor idom engedi.most is megyek fel.és minél többet probálok majd fent lenni. -
#5346 De ezt már tudod :DD
-
#5345 Jajajajaaj! ...volt a easternnél?
Thiefhegyek! Megyünk az egyes karavánnal, ezek meg... sorfal... Jobbhíjján a két hunterünket üldözték meg egy kicsit :DDDD -
#5344 nekem jött most egy piros thief, megolt a player thief megnezte a pusztulásomat , fekve a foldon modtam a player thiefnek hogy kelcsen fel es cserebe viheti a motyoimat , igy is volt , majdnem janganal elopta a cuccom cserebe elorepitettem egy baackt camelt es felpakoltam tehat az odautat buktam , viszaut bejöttt, ez ám a pvp .) vigyázzatok ha bukjátok az 1* os camelt akkor a thief zaszlo vonza a 52+ os thief karikat! :( :D -
#5343 ehh :D mind2 pvp technikailag. és jobb részt venni ezekben a csatákban imho, mint csak nézni... legalábbis volt már rá példa, hogy a magas HPm miatt odamentem "kistank"nak a full INThez, hogy lefoglaljam, és aki velem volt full intes, az lenyomta szépen, míg velem foglalkozott. :) és túl is éltem pár ilyen találkozást :) -
#5342 a pvp az csak poénkodás ...! de a hunter, trader vs thief csaták na azok már élesek és használhatóak mindenféle tunningok !! ott eldől az igazság!
ha "atom" thief jön rám lehajolok elötte , ha esetleg látok egy hunter vs thief atomok harcát akkor leulok és tanulok a mesterekol ha ez a letszam nő , akkor már szinte "mozi" film ként harcolnak a hunterek es a thiefek , körulottuk mindenki remeg ... ennyi. .) -
Cat 02 #5341 szedett vedett 30 as csapattal DW-Hotan több csillgal megcsinálva :P -
#5340 ehh, pl valakivel támad nézeteltérésed, és le akarjátok rendezni. más helyzetet nem tudok elképzelni... (esetleg megkér rá, h menjetek egy ilyen kört is) -
Cat 02 #5339 de komolyan Cape-nél ki az a hülye aki Potizik ? :D én max akkor ha közben megtámad egy mob -
#5338 "csak" :D ez vicces volt.
én akkor is tartom magam ahhoz a nézetemhez, hogy Cape-nél hüjeség használni potikat, mert csak megy vele a pénzed. amikor van tétje, pl elveszik a te vagy a haverod áruja, akkor már van értelme potizni... (mondom, ez csak az én véleményem) -
Cat 02 #5337 aha értem :D lehet ....
(labdák (jég,tűz,villám)+ a fegyók utcsó skiljje van csak nem ?) -
#5336 Nem rád mondtam...hanem arra akit megöltél. Lehet hogy most szerez extra skillpontokat és ezért tudtad lenyomni. A 30-as szintű varázslatok/skillek brutálisak, ezért általában minimális esélyed van lvl 30 alatt egy lvl 30 felettit lenyomnod... -
Cat 02 #5335 király i am lvl 30 :D Union traden már Bactian camelem lesz :D -
Cat 02 #5334 mostanában amikor meghhalok nem vesztek XP-t :D se PK kor se máskor :D -
Cat 02 #5333 embereket :D 1ébként 31 eske ölöm mobokat :D és 2 es különbséggel -
#5332 Késői SP farm? -
#5331 Pedig sajna erről is szól. A múltkor az egyik haverom azért hagyta abba a harcot egy hunter ellen, mert már elment 50, hp, mp itala meg uni pill-je és nem akart többet elhasználni mert amúgy is szarul áll anyagilag.
Ha elég nagy a damage-ed akkor nem tudják kihealelni. -
#5330 Hehe, majd megtudod mi az igazság ha megkapod a skorpiós meg a növényes questeket... -
#5329 Lol miért lenne kevesebb a lag? A nemrég indult Oasis-on is nagy a lag, ha elég sok játékos van fenn és ez minden szerverrek igaz. -
Cat 02 #5328 vagy talán vki túl jó xD :D
1ébkétn most full INT vagy ? -
iDeGeS VaGYoK #5327 igazából a pvp-nek nem az a lényege hogy ki tud gyorsabban unpill/hp potizni hanem hogy azonos szinten kinek sikerült jobban a karija kinek van több tapasztalta etc.. ne arról szoljon már egy pvp hogy nyomogatom a 9-s gombot és iszo ma large potikat...:/ -
#5326 Ezek szerint 32 között is sok a láma :P -
Cat 02 #5325 hahh PvP ben ölöm a 32 esket :D kész endorfin túltengés :D -
#5324 Még hogy nem etikus? Azért van az unipill, hogy használd. Meg aztán miféle előny akkor ez a bow-os számára, hogy "oda se ér hozzám oszt megölöm, mer lefagyasztom". Mint ahogy írta valaki, hogy pvp-zett és megkérték, hogy ne használjon jeget, mert nem tetszett az ellenfelének, hogy állandóan fagyasztva van. LOL. Azért van jég meg unipill meg minden más, hogy használd. Itt "úriemberkedésnek" nincs helye. -
Cat 02 #5323 :D remélem így lesz mert most ruháztam be 160k-t full 29 es Garmentre :D és már megvan keményke 75 xD -
Cat 02 #5322 folyamatosan lőnek jéggel megnézem azt az uni pill-t :D
+ sztem uni pill se etikus :D
vazze DW előtt 2 60-as PvP zett :D annyi volt az egész hogy nyomták egymásra meteort mega jégesőtt meg sajna a villámot is :D 42 es csak úgy dőletk meleltük xD -
izem #5321 Ha valaki a taoista küldinél(2*100,+200) nem hagyja abba a játékot,az tuti sokáig játszik késöbb:-))))) -
#5320 Uni pill és folytatódik minden.. -
Cat 02 #5319 PvP ben mért lenne genygus ??? megfagyasztodd és mozdulni se tud xD -
#5318 Nem gyenge az ice+bow, csak tudni kell hasnyálni..
30-án új szerver indul, remélhetőleg kevesebb lesz a lag és a paraszt. Ámen. Az új szerver neve: Venice (úgy látszik, hogyha pénz szagot éreznek a fejlesztők, akkor nem is büdös nekik a munka ) -
#5317 lehet, hogy eszköz, de ice+bownál nem nagyon ér oda a mob a karakterhez. az már más tésztea, hogy PvPben gyengus lesz, de ez van... -
#5316 Ne is mondd. Lag alatt a potion fogyasztásom és ezzel együtt a halálozási rátám is drasztikusan megnő... -
#5315 Természetesen a pvp-re, mint mindig. A mob nem ellenfél- hanem eszköz. -
#5314 bocs -
Cat 02 #5313 húú vazze nálatok is játszhatalunl laggol ??? csak ma 4 szer haltam meg :( -
#5312 félreolvastad én megcsináltam.. -
#5311 pedig arra adja a jó summát! en azt megcsinaltam bár ugy mintha a fogam huznák , taoistbol hagytam ki :D -
#5310 60 db fekete tigris fog kimaradt a felsorolásból.. ejnye