82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Punker
    a te viselkedésedhez mi közünk van?
  • Holdpro
    Köszönöm Bucsernek , Punkernek hogy hisztijükkel elintézték a moderátor jogaim elvételét. Mindenki vonlja konzekvenciákat
  • Zaylka
    Hát akkor szopóka..... de ez van, ezt kell szeretni!
  • Demila
    bazmeg ..... , ez nemigaz

Ui: -én nem tudok róla ,h bárhogy is meglehetne változtatni
  • Zaylka
    Én ugyan nem szedtem le semmit, csak feltörtek és ennyi! Mondjuk túl jól nem járt vele, de ha jólesett neki hát tegye! :)
  • Jagi
    Jó neked nálam általában kettő van de az egy fél percig tart úgy higy a karim szobrot játszik, vagy diavetités formájában tudom lekövetni, hogy épp merre járhatok...
  • Jagi
    Ez jó tanács thx...

Te lowlvl huntereket megtámadnál?
  • Atisz #5470
    nehogy azt hidd hogy a Venice-en nem lesz lag...az Oasis is így indult és néha előfordulnak 10 mp-es (!!) lag-ek is. Ha a Venice is eléri a max létszámot, az is játszhatatlan lesz. Egyébként kizárt hogy új karit indítsak a lag miatt, az alább említett okok miatt
  • Atisz #5469
    vmi hülyeséget biztos letöltöttél...
  • Atisz #5468
    1-2 jótanács, mivel már többen megjárták/megjártuk:

- exchange-t soha ne használj, csak haverokkal mert megbízhatatlan, minden esetben nyisd meg a stall-t
    - ha vminek irreálisan alacsony az ára vigyázz (stall-nál is) mert lehet hogy a gyerek meg tudja változtatni az árat a tranzakció közben - legyen PONTOSAN annyi pénz nálad mint amennyibe a kívánt cucc kerül, így ha variál az árral akkor nem bukhatsz rajta
  • Atisz #5467
    Igen thief vagyok, illetve az egész klánunk. Egyébként én a Silent Hill 3-ra gondoltam
  • sweech
    hmm...látom egyre gyakoribb az ilyen
  • Jagi
    A főldalon asszem megváltoztatható
    A múlthéten a haver Diablo2 accját nyomták fel. Elég dúrván... Az összes karija odalett
  • Zaylka
    Háhhhhh...na ezt kapjátok ki! Megloptak LOL! Feltörték az accom és kivették az összes pénzem, meg egy lvl 8-as sos speart! Ez fasza, hogy ebben a játékban is eljutottunk ide! Vhogy lehet passot változtatni, mert a karimmal nem csináltak semmit, de nem szeretném ha most már ki-be lépegetnének vele!
  • Goth
    ehh akkor erre megyek! :D Pont széletésnapomon nyílik meg a szerver szal ott a helyem =)
  • Kavácska
    köszönöm a válaszokat :)

valszeg kezdek majd egy új arcot sp farmmal Venice-n :)

jó játékot, jó éjszakát
  • Bucser
    a pillnek is van némi cooldownja.

cooldown:= amíg újra lehet használni az itemet
  • Kavácska
    jaja ezeket vágom, csak ugya ha nincs lagg... akkor azért pillel leszedi pillanatok alatt, mielőtt még ütne... tehát igazából annyit nyerek, h kicsit elvonom a figyelmét, meg hátha megfagy egy picit, vagy rosszul látom? nem naon szoktam jegessel harcoskodni így télleg nemtom... :(
  • Maala
    ehh... frostbitten = kevesebb bekapott sebzés. frozen = mexakadt támadás, még kevesebb sebzés, ellenfélnek kárba ment manapont (aminek Capes harcban lehet jelentősége)
  • Kavácska
    ha jól értelek akkkor csak annyira használjam, időről időre fagyasszak és a pillig nyert idővel jól járok :) Ha jól értelek :)

• Maala
    pont azért kell a jég, mert annak a segítségével gyakrabban fox nyerni PvPt, mint más force-ágakkal... mmint STResként :)
  • Kavácska
    hát igen hasonlók a küldik... de én ha csak jáccanék biztos unnám, viszont közben a (mostanra már hál' Istennek sokra nőtt) SRO - s cimbikkel dumcsizok, meg klánnal tervezgetünk, és úgy már nem annyira uncsi ;)

Melyik szerveren vagy?
  • Holdpro
    kép alatt Quest részben levannak írva
  • steweee
    kipróbáltam, tök jó a gafikája és a fejlődés, de csak olyna küldik vannak hogy ki kell nyírni x db vmilyen ellnfelet vagy a hulláktól elvenni x db akármit ? kicsit uncsi
  • Kavácska
    light az nem jó? vagy csak a +sebzés miatt, meg grasswalk... de alapjában véve akkor tűz?

én a jeget naon imádom, csak télleg az a fránya HP... Mobok ellen teljesen jó, de sálas csatában sajnos soxor alul maradok, hacsak nemjön be vmi jó critical, de ott is inkább csak a jég miatt nyerek...
  • Maala
    tűz egy kis jéggel megfűszerezve pvp miatt.
  • Kavácska
    Köszönöm

csak mert lehet kezdek egy új karit, ezt naon el*sztam... :( rájöttem semmmire nem jó

szeretnék kardos lenni, és szeretném ha pvpben is erős lenne.. ez a mostanival a bajom... nuku HP szóval érdemes lesz akkor full str ? és ahhoz meliket ajánljátok? mert eddig még csak a jeget ismerem... tűzet vagy electric buggie?
  • Bucser
    HIvaalos oldalról:

New server open information

Date : 3/25/2006
    inquiry : 4043

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's long awaited 7th server, the Venice server will be opening.
    We hope our users show great interest and affection in our new server, Venice.

New server name: Venice
    New server open date: 3/30/2006
  • Holdpro
    30.án de a honlapon ki van írva
  • sweech
    talán 30-án
  • Bucser
    Szerintem igen és abszolút random. Csak a dobott tárgy szintje függ a mobtól. Az hogy az SOM vagy SOS vagy SOSu lesz IMO abszolúte véletlenszerű.
  • Kavácska
    sziasztok!

nem tudjátok fog vmikor új szerver indulni számunkra?

[apro]..................................
    Kava_HUN Aege szerver
    HUNION klán
  • Bucser
    NEm kell ÉSZ NÉLKÜL offolni azért.
  • Cat 02 #5444
    OFF:
    Offal felöttünk 7 dik helyre thnx SirMoon
  • Cat 02 #5443
    akkor köszönd :D
  • iDeGeS VaGYoK
    természetesen elolvastam csak a nagy flamelés közben nem jutott időm megköszöni :)
  • Maala
    ideges vagyok, elolvastad egyáltalán, amit neked írt Carmang, meg én?
  • Cat 02 #5440
    jó akkor nincs :P
    Devil jeti nem oan erős :D
  • Maala
    szóval akkor ha egy 65ös mob, ami már narancssárga, és (észrevételeim szerint tűzpiros mobok soha nem dobnak semmit, vagy csak én vok peches?) képes dobni tárgyat, akkor az már dobhat 72 SOS blade-t is? (ELMÉLETBEN!!!)
    mert akkor ezexerint 62es SoS bladet minden további nélkül dobhat álmaim Devil Jetije :)
  • iDeGeS VaGYoK
    ez a lvl 100-s pet hehe