82377
Silkroad Online (iSRO)
-
iDeGeS VaGYoK #5517 én nem a lvl-ing király akarok lenni hanem az akit ha meglátnak akkor szarják össze magukat mert megjöttem -
#5516 JA Xian már közel van a játszhatóhoz.
Egyébként mindegyik server laggol de az újjonan nyitottak is. Bár érdekes kevés az árus viszont sokkal több az aktív játékos az új servereken így nagyjából mindegyik egyformán laggol (Az újak jobban is az "Iwant to be the king of the lvling" hozzáállás miatt...) -
iDeGeS VaGYoK #5515 mindig ez van mindenki átmegy a uj serverekre aztán a xianon meg alig maradnak HeHe xD
én csak azért megyek át mert lehet bekerülök egy guildba és ott lehetek a nagyok között :))) -
#5514 ehh, végre nem lessz törölve a hszem :]
skacok itt hogy megy? ha új szerver nyilik dugulásig tele lessz? vagy kevesen szoktak átvándorolni? :S mert az oasison kezdtem, és oda sem férek fel, pedig ugy tudom hogy az sem rég nyilt :[ -
iDeGeS VaGYoK #5513 bot = hülyeség .. sok élménytöl fosztod meg magadat én diablo2-ben botoztam jó egyfelől mert gyorsan lettek 5**-s cuccaim de semmi játékélményem nem volt.. pedig még most is fanatikus diablo2-es vagyok annyiból állt a diablo2-m hogy elinditotam a botot és 2 naponta leállitotam
8 karival -
Cat 02 #5512 és ijjászal eddig nem naon lehetett BOT-olni de most a 10 k ijjpakkal + 1k-s poti pack :P -
#5511 Egyébként nagyon sokan vannak akik nem egyedül levl-eznek hanem 2-en 3-an tolják ugyanazt a karit (persze ők ismerik egymást és maximálisan meg is bíznak egymásban) Így azért nagyon gyorsan lehet szintezni. Hogyha megnézel egy 2-3 emberrel szintezett karit meg egy bot álltal szintezettet az emberek által húzott sokkal gyorsabban halad. A Bot néha kicsit nyögvenyelős és néha kicsit hülye valamint pazarol (mannat Hp-t és elég gyorsan ki is tud fogyni akár) -
Cat 02 #5510 ja :D te is használtál Auto-login-t ? -
#5509 Bahhh! LOL! -
Cat 02 #5508 hivatalso oldalon elrontottak vmit ezért ki lehet lesni a jelszavakat :D
szal sztem naon ne változtassatok -
#5507 Mondjuk ez a feljelentgetősdi sem fog előnyére válni a SilkRoad-nak.
Ennek némiképpen ellentmond az is hogy a Babelen a kimaxolt lvl60-as karakterek 95%-át nyugodt lelkiismerettel ki lehetne rúgni.
Két hétig otthon voltam , éjjel-nappal ment a game , és ennyi idő alatt tudtam 6 szintet lépni.Láttam olyan akinek ez 2-3 nap alatt sikerült 54-ről 60-ra. -
#5506 Mi ledumáltuk az egyik 52+-ossal hogy ne bántson :) -
#5505 Egyébként találkoztam normális thieffel is a gameban. Tradeltem jött egy 45+ös legyakott elvitte a cuccomat feltápolt de mivel legalább 3-4 csillag volt már nála ránkspawnoltak a thiefjei. Fogta leverte rólam a thiefjét mielőtt meghaltam volna nyomott egy smiley-t majd elkotort:) -
#5504 legközelebb az ilyet felnyomom :) -
#5503 lehet bot volt... -
#5502 THX rajta leszek :)
:DDDDD
Vicces story:
Hétvégén átléptem a lvl20-at. Mentünk is tradelni meg minden. Vasárnap megpróbáltuk egyedül (lvl 20-23) na jó kis móka.
PC thief lenyom, mint a szart (32+) aztán áll. Mondom havernak ne támassz fel mert lenyom. Csak megcsinálja. Nyomom a yes-t, fullratöltöm a Hp-m erre megint lenyom a geci-e LOL! :) Mit fáj az neki hogy hunter zászló van rajtam, nem látja, hogy lowlevel vok?
Probálgatom a tradet és örülök ha 3 NPC thief közül kijövök... ez pőarasztság vagy nem. Aki thief az írja le náluk hogy működik ez? Nem hiszem hogy annyi xp-t
kapna értem hogy megéri neki 5 percig állnia... -
#5501 Nálam ez a Protector scroll megmakacsolta magát és azzá változik amivé akar. Hotan és környéke köztudott botter paradicsom. Mindenki öl mindent KS-nél semmi sry vagy hasonló.
Bevasároltam 5 tekercset ,gondoltam kipróbálom. Bunwang kijelöl scroll aktivál , lett belőle Arabian Camel. Tegnap ismét próbálkoztam vele , most az áldozat egy Ultra blood káposzta volt , és csodák csodájára Mangyang lett belőle
Nem értem -
#5500 ....megindul a boszorkányüldözés , nemrossz , remélem csak azokra lessz hatással , akik megérdemlik -
#5499 Láttam már beszélő botot. -
#5498 Igaz:) -
#5497 Nem kötöszködésnek szántam , csak ezzel az erővel bárki bannolható lenne. -
#5496 Nem beszél , mindent támad ami az útjába kerül, egy bizonyos körzetben mozog csak , órákig fekszik holtan ,stb .... -
#5495 Akkor csinál Kis fraps videót:D A lényeg hogy valahogy bizonyítható legyen nem? -
#5494 Nem. Pl odaérsz egy helyre és látod hogy valaki nem szedi fel a dropjait és rendszeresen belédKS-el. HA írsz neki nem ír vissza vagy valami összefüggéstelen tőmondat a válasz. Kiteszel egy protectort és behal. majd elkezd hülyeségeket beszélni mikor meghalt mint pl. "help:D" "Res me!" és ha egy idő utan nem reseled eltolja vársoba és privatra így sem valaszol rendesen.
Namármost elképzelhetetlen hogy egy lvl20 feletti életében nem látott protectort vagy nem tudja mi az. (szerintem) Mostmár sajna a drop otthagyasa sem problémás mert a hülye majom automatikusan felszedi. De sejthető hogy bot az illető. megnézed miket támad aztán Protectort neki. -
#5493 Azért az elég durva dolog lenne , ha screenshot alapján bannolnák a népet. -
#5492 Hogy tudom meg hogy bot? Általában a thiefeknél van? -
#5491 HOgyha találsz bottert és reportolod (screenshot és egyebek vannak róla) akkor 1-2 napon belül bannolják tudtommal az illetőt. -
#5490 Bár csinálnák már... -
#5489 A Másik pedig az új serverről szól. a Neve Venice. Nyitás ideje március 30.
New server open information
Date : 3/25/2006
inquiry : 4043
Hello. This is Silkroad Online.
Silkroad's long awaited 7th server, the Venice server will be opening.
We hope our users show great interest and affection in our new server, Venice.
New server name: Venice
New server open date: 3/30/2006 -
#5488 Nos amíg mi itt elveszekedtünk néhány hír a Silkroad Hivatalos oldaláról:)
Az egyik tisztán kijelenti: bot használat illegális aki használ az büntetve lesz vagy bannolják vagy kiteszik az ID-jét és karakternevét a honlapra vagy van még pár büntetési lehetőség a kezükben (deleveling, itemstrip etc talán)
Úgyhogy aki bármilyen bot használatán töri a fejét. csak hajrá a bannolásért.
Bot related punishment policy and block information
Date : 3/24/2006
inquiry : 5004
Hello. This is Silkroad Online.
The fact that bot programs are being spread and used by minority of the users have been found to be true.
Using bot programs is illegal, and those that use these programs will be investigated and their character IDs will be listed at our homepage. These users will be severely punished by many methods, including account blocking.
Therefore, do not use bot programs if you do not wish to be punished.
Thank you. -
#5487 De bizony lehet változtatni a jelszót.
Éspedig
ITT !!!! -
#5486 k
-
#5485 LÉnyegtelen a lényeg hogy vége. Majd priviben leírom neked. -
#5484 még 1 kérdés, ha 3 éve vagy regisztrálva miért mondod a dupláját? -
#5483 Amúgy elmondamá vki mi a f*sz bajotok van egymással? Punker jó modi okkal tette amit tett, de a többit nem igazán vágom... -
#5482 remélem lenyugszanak végre a kedélyek és mindenki normális hangnemben fórumozik tovább. -
#5481 Nagyot mondani még mindig tudsz. Kíváncsi vagyok ki megy veled. -
#5480 Híveim átmegyünk a másik fórumra, itt elszállt a józan ész, ott legalább becsülik és tisztelik az embert, nem úgy mint itt, kis 13-14 éves első sikitására döntenek, utánna meg nekem ad igazat.. Ebből én többet nem kérek, odaát megtaláltok, VIP-m is megszűnik itt 6 év után -
#5479 Igazad van... -
#5478 EZ már nagyon régóta megjelent a játékban kb 1-2 hónapja. Szóltam de ki lett törölve szintén mert egy off thread közé keveredett a hozzászólás. Tavern is tele van olyan topicokkal hogy "exchange közben megloptak" vagy "Tradehack" vagy egyéb hasonlók.
Feltöréssel kapcsolatosan: Mindenféleképpen szólj a GM-eknek a feltörésedről. ő látják mikor ki honnan lépett be az accountra kicsit megerőltetik magukat ki is derülhet ki volt az:)
Moderátor Jog: Nem intézett el senki semmit Te magad voltál az aki a viselkedésével elérte. Csak fel kellett hívni rá egy modi figyelmét hogy hogyan viselkedsz. ÉS hidd el Punker mint kb 3-4 éve moderátor az SG-n legjobb belátása szerint cselekedett. Úgyhogy hisztizni sem kell.