82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5557 Azért egy ilyen meglepinek örülnék
-
#5556 NEm lesz benne a chin tomb. HA benne lenne külön írnák. -
#5555 Az autopoti jó lesz nekem vagy nem? Én furán állok hozzá...
Remélem az Updatben benne lesz már a Chin tomb is... -
#5554 Íme az első fecskék akiket kivágtak:) Elsőre csak 2 hét banán ha mégegyszer elkapják az illetőt akkor permanens ban. Ja és ugye nem karit blokkolnak hanem Accountot.
Bot user list and punishment policy notice
Date : 3/28/2006
inquiry : 140
Hello. This is Silkroad Online.
As we have posted last time, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, beginning today, we will be blocking bot users, like those below.
We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.
Also, the bot users found today will be receiving 1st Level account block lengths for this violation, if they are found to be using bots again they will recieve an account block of infinite duration.
We ask for your cooperation in our drive toward a cleaner gaming environment.
[List]
[Xian]
Character ID : windgod - 2 weeks block
Character ID : BaoDi - 2 weeks block
Character ID : valentino - 2 weeks block
Character ID : Fei - 2 weeks block
[Athens]
Character ID : Senem - 2 weeks block
Character ID : heavymetal- 2 weeks block
[Oasis]
Character ID : Cloud - 2 weeks block
[Babel]
Character ID : Angel - 2 weeks block
Character ID : Redskin350 - 2 weeks block
[Aege]
Character ID : Mutsumi - 2 weeks block
Character ID : TW_Milk - 2 weeks block
Character ID : BOOS - 2 weeks block
Character ID : Paan - 2 weeks block -
#5553 Auto Potion Rendszer az oldalon fent van a használat mivolta.
Auto-Potion System Update Notice: A Detailed Look
Date : 3/28/2006
inquiry : 94
Hello. This is Silkroad Online.
Currently, we are preparing an auto potion system update, and would like to introduce the system to our users.
In Silkroad Online, due to the characteristic of the game, as the characters grow into higher levels, the number of skills that can be learnt increases drastically.
Even though it may be hard to experience this at the moment, as the character's level increases, much control is expected in hunting and PvP, thus users may be tempted to use bots. However, bots are illegal, and Silkroad Online is preparing and updating auto potion system.
There may be users opposing to the auto potion system, but as time goes on and as they get more experienced with the system, they will know how effective the auto potion system is.
-
#5552 Vááá nagyon állat:) végre érzem, hogy fejlődik a game:) -
#5551 Mert update lesz , vagy már van is. Pl legális autopoti. -
#5550 Vahj. miért? -
#5549 Az azt jelenti , hogy jelen pillanatban nem mennek a szerverek. -
zoore #5548 hi
nem jáccom olyan régen a játékot, de valaki meg mondaná hogy, mit jelent az amikor a szerver listában, minden szerver mellé kivanírva kékkel hogy "check"
és 1szerűen nem tok belépni mert nem választja ki a szervert??? -
#5547 Én megint fél kettőig írtottam :)
A szépség az egészben hogy hét előtt kelek :)
Szétkockulom az agyam :) de nagyon megéri, a lagot meg nagyívből lessssz :)(bár néha igen zavaró tud lenni :)
-
#5546 Tényleg legalább azt megoszthatnád velünk , melyik szerveren van a karakter ? -
#5545 kezdj újat -
#5544 egy szervert is mondhacc :] -
#5543 ránéztél a storagera? hátha van benne valami? -
Danyi #5542 Hali! Kaptam egy karit, teljesen üresen. Se fegyvere se ruhája :( 21es szinten van, valaki nem tud adni nekem fegyvereket, meg ruhát? Meg némi kis pénzmagot? Nagyon megköszönném :) -
#5541 ahahaha, az aláírásod most láttam. :)
már 4 napja 40es vok, és most se fogok játszani. hiphiphurrá :) -
#5540 És még véletlenül sem megyek az új szerverre. -
#5539 OK a banner :)) -
#5538 byez.
nekem édesmind1. nem 1 banner miatt látogatok egy fórumot. ide se a banner miatt jöttem. -
Cat 02 #5537 bye :D csak nem silkroadforum.atw.hu ? :D -
#5536 szavazok rá ! nekem tetszik! -
#5535 Byebye:) -
#5534 Na összeraktam egy bannert a régi helyett.
NEm olyan nagy szám de nem is töltöttem vele napokat:D -
#5533 Akkor gratulálok hozzá. Nah, byez, megyekén is a másik fórumra. -
#5532 hmm. de új szerveren, új karakterrel, így gondoltam. -
iDeGeS VaGYoK #5531 szerintem belefér az hogy vki egész este trade-el és reggel meg fejlödik + mindig jol jön szerintem egy nagy trade oda visszánál ha pl te egy nagy szintü hunter vagy :P -
#5530 Ideges vagyoknak mondtam. és igenis, rohadtul van köze a 2nek egymáshoz, mivel HA nem csinálunk guildet lvl20on, akkor most pár szinttel magasabb lennék sztem. és ha újrakezdhetném, nem haboznék így csinálni... -
iDeGeS VaGYoK #5529 mért ott mi van? xD -
#5528 és ez szerinted nem off?
egy oldalon keresztül szaros képek ..
nc -
#5527 Nah mégis megtaláltam, hol kell megváltoztatni de elfelejtettem mi a kérdésre a válasz szal ennyit erről...megszívtam! -
Cat 02 #5526 qva jó :D inkább nyitán meg Chin tombot :D -
#5525 Megnéztem a linket amit adtál...beírtam az accom meg az e-mailem de nem csinál semmit! :( Kihoz egy üres oldalt és kész, annyi...
Vmi más ötlet, hogy tudnám megváltoztatni a passt? Nem akarom újrakezdeni! :D -
#5524 NA ámböröki:) Sem a FAQ sem a Questleaírás linkje nem működik:) De mivel számoltam Hold ilyen lépésére le van mentve a gépemre az egész:D
KÉrdés ki szeretne Bannert csinálni? vagy rámbízzátok magatokat? -
#5523 Szerintem sem. hogyha nagyon naggyá válik az ember akkor hunterként könnyen segíthet a kisebbeknek tradelni. Akár 4-5 csilagot is. HA meg kicsi akkor szívesen viszik a hunterek el tradernek trade runhoz. -
Earth Ghost Tribe’s Counterattack Update Preview
Date : 3/27/2006
inquiry : 3497
Hello, This is Silkroadonline
We bring you this information because update of Donwhang Stone Cave, for those in level 60's and 70's, is ready.
Update date : 4/4/2006
Earth Ghost Tribe’s Counterattack Update
New dungeon, splendid art and powerful monster
[Donwhang Stone Cave]
On the other side of the cliff of the stone cave, the greatest structure ever being built in history
As the rock wall breaks apart, a dark cave full of unpleasant smell has been discovered......
Enjoy in advance the brilliant features of the inner part of Donwhang Stone Cave.
JUPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
#5521 A kettő nem függ egymástól... -
#5520 most kihagytam egy pár napot, és mire visszamentem, már közel sem volt annyi kedvem Black Robber Archereket írtani... érdekes. szóval nem tudom, h lenne-e kedvem még1x megcsinálni ezt. -
#5519 lol.
akkor döntsd el, meiket akarod a 2 közül. mert a guildtag és a lvl király nem fér össze egymással. -
#5518 Én nem akarok király lenni, csak unom, hogy mindig attól kell félnem, hogy mikor jön egy nagyobb thief (pl hunterként). Tréderként pedig minél nagyobb vagyok, annál több csillagot viszek nyugiba, így több pénzt tudok szerezni...