82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Goth
    hagy játsszon, biztosan tanult belőle =)
  • shaime01
    halljátok van a Cloud gyerek akit kitiltotak 2 hétre nah ez nem ugy van hogy 2 hétig nem tud bejelentkezni? mert uj serveren játszik éppen...
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként régi serverek laggmentesednek mán?:P
  • Bucser
    Kemény kemény böjtölés hosszú ideig:D
  • iDeGeS VaGYoK
    male garment +1 , 1str steal of star és footgear
    hehe en azert orulok neki elso nap sos mi lesz meg itt..:)
  • iDeGeS VaGYoK
    nem tudjatok mennyit erhet?
  • Maala
    hmm, nem bírtam ki. :) linken a reply. Ideges, legalább fegyver? :D mondd, mien? (16os spear lenne, "beh szép is lenne")
  • iDeGeS VaGYoK
    wee uj serveren most esett sos +1-s :))
  • Maala
    thx. végre van lion shoutom. annyira nem nagy szám, mint hittem :/ amúgy bocsénat, félrevezettelek titeket (véletlenül). én full int fire+spear vagyok, de a lightningom és a firem ugyanolyan szinten fejlesztem. a heuksait meg mindig úgy, ahogy jön az újabb skill. :D (1-2s farmmal, mikor hogy)
  • Carmang
    link
  • Maala
    linket plz...
  • Carmang
    SilkroadTavern-ben fent van TG első jelenése:
    "TheChosen killed tiger girl right outside jangan south gate". Gratulálnak neki, stb, stb, azt persze nem tudják hogyan került Janganba
  • gertrud
    lol, de nekem valami véelemnövelő kéne még!
  • iDeGeS VaGYoK
    sigfried mikor én kaptam egy buildet full int lighthoz az uj serverig megcsináltam de nem jött be igazán mert tényleg bazi nagyot ütöttek rám én lehet hogy crticialoztam meg nagyott sebeztem de mikor közelértek hozzám jópárszor pl thief vs hunter 1-iket lövöm jön még 2.. ^^
    rajtam is armor volt de azt mondják ghost walkal kell pvp-ni majd kiprobálom mert azt nem vágtam hogy az teleportal:)
  • Cat 02 #5703
    huhh vaz :D akkor csak az elixirek lennének 1 millák :D
  • gertrud
    Figy,sznte csak plusszos cuccai voltak! És mind elveszett!
  • Cat 02 #5701
    hmm sztem klán össze tudott volna kaőprni 1 millát neki nem ? :D
  • gertrud
    Csá Nomak!
    Kár, hogy elmentél, bár a példádon felbuzdulva azóta kis kerszteshadjáratba kezdtem: ha vki ks-el(nem egyszer, hanem sorozatosan) a közelembe majd megy és több szörny veszi körül, odamegyek és nyomok rá egy frost novát. Picit rozsíszín a nevem, de monszták ölik meg. Minusz 60k xp, én nem vok murderer, és ő is leszokik a ksről :-)
    Más: mondtam én, hogy csúcs a light+spear intes, geci erős vagyok kezdetek óta, csak sajna egy bajom van vele: kurva nagyokat ütnem rajta mind a szörnyek mind a játékosok, hiába az armor! Most maxolom majd a jég def. pluszt, de ígyse nagyon akar csökkeni a sebzése az ellennek! 5letek/tippek? Egyébként sok sikert karidhoz! Kár hogy elhagytad közösségünket (tudom, rá voltál kényszerítve mivel ellopták cumódat), de van klánoldal: feketesereg.extra.hu, ha van kdevde nézz fel, más oldal is onnan szerzi az infóit :-)
  • Szaruman
    De, érezhetően változik a sebzés (ezt egy intes mondta, aki lightot használ).
  • Bucser
    Alpha idején nem volt még bent a dodge/parry (szerintem valójában még most sincs benne a dodge csak a parry). De hivatalos állásfoglalásról nem tudok.
  • Cat 02 #5697
    Új rucik és fegyók

Új skillek

Dunegon
  • Carmang
    Jó, hogy mondjátok, hogy még nincs beépítvbe a Steady a fegyverekbe. Kicsit óvatosabban alkímiázok akkor... Egyébként ismer valaki valami képletet, hogyan dől el az alkímia sikere?
    Régebben olvastam, hogy a Dodge sem volt beépítve, most már van?
  • Cat 02 #5695
    áá vazze cool ez a full INT :P
  • Maala
    mert kisebb a sebzése a kardnak. minek válasszam, hogy 2-3 ütéssel hal meg kardtól, mikor megtudom ölni 1el is spearrel?
  • Cat 02 #5693
    miért nem pajzs ? :P
  • Maala
    hmm, nem értem, mi bajod, sztem jobb, ha kb azonos szinten vagyunk a klánban. de ez lehet, h csak szerintem van így...
    Goth, a full int annyira nem rossz... csak nem nagyon kell questet csinálni. :)
    és full int fire+light, spearrel.
  • shaime01
    viktor 1-2 dolgot feltehetnétek még pl buildek / str vs int megvitatás etc etc.. :P
  • Cat 02 #5690
    Minden térkép ami Európiaknak kell :D
  • shaime01
    spear
  • Goth
    full int lightning az már tiszta sor, de spear vagy bow?
    még lvl 7 előtt el kéne dönteni =)
  • shaime01
    ha most elmennek sokan az uj servere akkor a régi serverk lagg mentesek lesznek ifif :P
    egyébként blade -s karit kezdtem mert tetszet amiket maala irt rola full str-t abban nem értek egyet hogy jól kselhető az elején mert szerintm nem ^^ ugy irtom a szörnyeket mintha vajat kennék a kenyére.. hehe :)

mostmár csak el kell döntenem hogy melyik skill-t fogom maxolni a bicheonbol
  • sweech
    "...utolérnek a többiek..."

lol
  • Goth
    és hogy tetszik?
    mert ha jó én is olyat csinálok :D
  • Maala
    ehh, nem mentem el. csak Athenson utolérnek a többiek+kipróbálom Full Intet.
  • Cat 02 #5683
    te meg mér mentél el ? :D
  • sweech
    akkor már tényleg nekem adhatod a cuccaidat
  • Goth
    Mindenki megy az új szerverre?
    Mert akkor megyek én is =)
  • inter15
    Ez meg az Isyutaru.
    Gondolom monster mash idején volt.
  • Maala
    ez a Venice-n volt.