82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5757 Elszabadult ló -
iDeGeS VaGYoK #5756 bucser nkm küld át én csinálok neki honylapot csak ien eccerüt mert megtehetem :D -
#5755 Moon törölte. Amint lesz némi időm átalakítom és felpakolom valahova vagy pedig el is küldhetem egy vállalkozókedvű ifjúnak^^ Vállalkozók?:) PM me az e-mailcímmel. -
izem #5754 hova tünt a quest leirás??? -
iDeGeS VaGYoK #5753 wee megint esett egy sos !! :DD
protector male lvl 20
steal of star
2str es lucky-val :) -
#5752 jah hát sajna nem lehet kifizetni a fejlesztőket meg a servereket abból, h
"Grat, de tök jó a játékotok!"
-
#5751 Az item mall nem basz szét semmit csak akinek pénze van gyorsabb fejlődést enged meg napi 3 órára. ÉS ez egy free to play játékban még a legkevesebb... -
#5750 A mai nap elég érdekesen alakult. Azért megjegyzem, hogy a pénzes n00bok a legjobbak a szerveren, én 2 szinttel le vagyok maradva. Tök jó, hogy az itemmal szétbassza a játékot. Grat fejlesztők. -
#5749 hiho all
meg akartam nézni a játékot de valahogy nem akar funi a gépemen
amikor inditom akkor visszavág valami hülye hibaüzenetet amit nem lehet megérteni mert kurta sok kérdüjel van csak benne szal nem tudom mi lehet a baj ha van valakinek valami tippe akkor pls help
irja a gépemet hogy milyen de minden más heleny csak kérdőjel van szal nem tudom mi lehet a gond
amugy a config egy P4 3GHz
ati 9800Pro
giga ram
de ezt a progi is szépen irja
előre is köszi a segitséget
-
#5748 lol :D
panaszkodjak én is? mai napom ebből állt: Giant, lag, halál, Giant, lag, halál, Giant lag halál... eddig 20-30x haltam meg a mai napon... -
#5747 Hát, én a mai reggel 4x haltam meg taoistok közt... nem azért, mert tul erősek lettek volna, csak 3x lagg, egy helyben állok, nem tudok semmit csinálni, bezzeg a mob meg üt... jellemző... 1x pedig az auto-poti bekrepált és bemondta az unalmast... ugyhogy már 65%on lennék... szal Athens-ból mostanság naon elegem van, irtó nagy laggok :S -
#5746 Ez hihhetetlen... Fontos események közben dob ki a szerver!
Épp pvp-zek egy thief-fel trader-ként, tök móka az egész, erre "disconnected to server" -
#5745 csá csá
Kéne 1 kis help a haveromnak anno volt a faq utólsó sorába 1 parancs arra az esetre ha nem indulna el a silk ez a parancs kéne nekem valaki tudna nekem segiteni -
Madmano #5744 athens -
#5743 melyik serveren jáccik az a "feltörekvő mókus?" -
Madmano #5742 Ki tud valami klánt,amibe beléphet egy feltörekvö mókus? -
#5741 A silver scroll +50 % XP-t ad a gold scroll pedig 100-at. 3 órán át naponta számít mikor ölöd a mobokat. -
#5740 Először fogalmazz magyarul érthetően pls. Aztán nézd meg a hivatalos oldalon az item mallt. ott le van írva, hogy melyik scroll meddig használható és mi módon. -
GERINC94 #5739 hali az a bigyo amit ugyhivnak hogy 1 week migyo azt má tom hogy egy hétig naponta 3 ora de azt még nem hogy menyivel lesz gyorsabb a fejlödés...
-
Madmano #5738 Hali.Ez az "Auto potion"pontosan mire is jó? -
Goth #5737 Ne törődj ilyesmivel, húzzad az összeset mindig, a tower shieldet kivéve mert az szar. Aztán majd kitapasztalod, én a smasheset használom meg a kombókra erősítek elsősorban, soul cut blade meg jó csalogatásra, én pl. nem szeretek szaladgálni nyomok egy cut bladet és jönnek nekem :D -
#5736 Meg kell csinálni az előtte lévő banditás küldiket... -
zoore #5735 hali
nem tuggya valaki hogy a (chulsan anger) nevezetű küldit mért nem lehet felvenni?
eddig eggyik karimmal sem sikerült -
#5734 hmm szóval akkor miket is maxoltál? mostmár össze vagyok zavarodva:PP
mert néztem koreai pvp videokat ott a blade-s csak ugy pattogot mint a nikkelbolha és hasonlo karit szeretnék mert az nagyon tetszet:) -
#5733 hát a flowert csak azért használtam 1 pont erejéig, mert nem volt jobb a 4-5s kombóig. a 'mash-eket nem használtam, felhúztam a 2. könyv elejéig, hogy kipróbáljam, de túl kcisi a sebzése sztem... -
#5732 pl flowernel a második könyvet érdmes tanulni? meg strike'n'mash-nál a 2-ik 3-ik könyvet? igy értetem :)
még midnignem tudom melyik skillre fogom maxolni bichbol de szerintem a flowert es a soul cut könyveket mindenképpen. -
#5731 pedig írtam :D 1 pontot tegyél rá szte mindenképp, mert az az előfeltétele a következő skillnek. amúgy nekem maga a skill annyira nem jött be, de távolra hat, úgyhogy azt az 1 őpotnot mindenképp megéri. a 2. kérdést meg nem értem. :D -
#5730 visszaolvastam a forumban 1 dologt nem láttam
snake swordot érdemes fejleszteni? és a bicheonál a második könyveket meg a harmadikakat? -
#5729 én meg 1xre kettőre. :D de a mini nuke nem annyira ütős (vagy ezt már mondtam? :))
új szerveren sehol sem találni eddig 21es speart, alig van pár... -
#5728 aham értem! igen , én a 2. nuke ra gyűjtök .) -
#5727 Hello. This is Silkroad Online.
As we have posted last time, we will be investigating alleged bot users and if it is found that they are using bots, beginning today, we will be blocking bot users, like those below.
We will be continually investigating bot users and when found, we will be punishing these users.
[List]
[Xian]
AznNaruto - 1 month block
HelloMonkey - 1 month block
elegante - 1 month block
ViewSonic - 1 month block
[Aege]
Caligula - 1 month block
TW_Tiger - 1 month block
Pathos - 1 month block
[Troy]
TakeCare - 1 month block
RampsU - 1 month block
ChosenOne - 1 month block
Tian_Shi - 1 month block
LanNhi_san - 1 month block
Dragon_Lee - 1 month block
[Babel]
DangDoet - 1 month block
Atit_WoShi - 1 month block
NightKidz - 1 month block
Kaizen - 1 month block
[Athens]
7Seo - 1 month block
bplease - 1 month block
deeFX_ - 1 month block
[Oasis]
DeejayTT - 1 month block
BT - 1 month block
Lassan kiürül hotan -
#5726 Még legalább 10 -
#5725 Hát Athens-en sztem semmi nem változott...továbbra is sokszor előfordul, hogy csak megáll a kari és nem csinál semmit! Főleg igazából ugy este fele...
Egyébként jó volt nézni, hogy az uj szerver megnyitása után kb 10 perccel már 1-el több szerverhez volt írva hogy crowded, lol! Szerintetek mennyi szerver kéne összvissz, hogy ne legyenek igy telenyomva ezek? -
#5724 Ma én is találkoztam TG-vel, 3x is... a harmadik alakalom már szerencsésnek mondható volt (előtte hullottam), bár nem enyém lehett a cicuska.. -
#5723 a Aege általában jó... bár most volt egy dc, de sztem csak a stallozókat akarták kidobni :)
érezhetően jobb most ez a szerver, legalábbis mikor én vagyok...
ma délután 3tól mondjuk játszhatatlan lett... nemtom meddig, annyira laggolt
ilyenkor kihasználom az időt és talán már a szakdolgozatommal is tudok foglalkozni :P
-
#5722 na ennyit a lagmentesedésről! ma a Xian kb 3-4szer halt meg 11 óta!
buktam egy 3*os tradet, aztén meghaltam mert nem tutam reagláni semmit, a karcsim csak állt! most elindultam, hogy megölöm TG-t erre megint kidobott a szerver, arról már nem is beszélek, hogy egy skill erősítésénél levolt 158sp-t, de a skill nem lett magasabb szintű! na most kicsit tele van a faszom a mai estével!!! -
#5721 emberek, amúgy beírhatnátok, hogy mi a charnicketek... a nagy grindelés közben unatkozom. :) (vicc volt) -
#5720 istenem, ez ESZMÉLETLEN jó szerver... eddig 2x voltam ott, amikor TG meghalt, nagoyn állat... (most The_Kong ölte meg) a változatosság kedvéért a soksok bénázás után, amit Stronghold mögött leműveltünk (FEJENKÉNT -10 ember- 5x haltunk meg, míg sikerült ráveni őket, h csaljuk el... vajon ki kapta a megtsiztelő feladatot? :D)
de felkaptama halála után egy 18as speart, 7es crittel, +1es... csak repair invalid. de sztem 21ig kibírja. :) -
#5719 lassan rángat az ideg... banditos Q minden oke meg fasza csak beleütök 1 archerbe rögtön jön 5-6 anti devil... :/ -
#5718 elég ha annyit mondok hogy 1 órája kb a falon probál átmeni?