82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #5797 és elkezd ien hülye mozdualtot és csodálkozik mért nem tud tűzgolót ? :D -
#5796 :DD:DD:DSA: -
iDeGeS VaGYoK #5795 ez egy darázs... ^^
azért el tudom képzelni maala -t ahogy kint van a strandon megcsipi egy darázs majd azt mondja
"ah fucking maong hit me"
:P -
#5794 akkor ő mi? :)
most agyalom a maongokat szal megismerem őket -
#5793 Athenson 2 magyar klánról tudok : 1 ik a Harcosok a műsik a hun_angels próbáld meg valameiket..
Droprólkicsit jó nekem tegnap este 2 weap elixir 1 shield és 1 acc eset 30 perc allat :D -
Madmano #5792 Hello.Szóval az Athens-on hol tudok klánba jelentkezni? -
#5791 :) nem nyert, ez a Maong, 43as lény. -
#5790 -
#5789 sima ongokat, ajánlom a dead ravine felirat feletti legészakibb út környékét. -
#5788 Nagyon jó majd privátban ha kész lesz küld el a FAQ-hoz és qustekhez a linket majd betetetem a modi fórumba. vagy akár te is megkérheted őket.:) -
iDeGeS VaGYoK #5787 tegnap megvolt az első unio trade azuj serveren legalábis szerintem az volt :D én csak odalopoztam és igy 21-s szinten sikerült egy 3 csillagosat is bevinnem...:)
bandits és a nem tudom melyik clan között volt
képek
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
unio trade
ja és egy kis bug:)
bug
bocsi a proffeszionalis képekért de nem vagyok fotos:)
-
iDeGeS VaGYoK #5786 bucser már készül a honlap a Questek mellé teszek képet az npcrol akiktől fel kell venni sztem 2-3nap -
izem #5785 lvl 33 Lvl quest: lost ring
kit kell ölni? ill.mit kell csinálni? -
#5784 tegnap nekem is szerencsenapom volt... egymásutáni 2 mobból esett két 30as lábvédő, ezután jött két 29es blade, majd koronázásnak egy 26+2es gyűrű, 3 weapon elixir, és egy protector elixir :) mindez alig 1 óra leforgása alatt taoistoknál :) -
iDeGeS VaGYoK #5783 lvl 25 female 1str 3lucky steal of star protector shoulder .. :/ -
iDeGeS VaGYoK #5782 nkm 2 nap alatt 2 estt kb 4-5ora eltérésel:) -
#5781 basszus , sztem nekem sos t SOSe fog dobni !!!!
pedig megoldaná a pénzügyi problémákat... -
#5780 nem lesz piros a neved, mert egy okos ember csak pótkarit használ csak iylesmire, ami 1es szintű...
Carmang: petal spear dance, 19es skill... amúgy én csak a soulc speart és azt használom a full inttel Heuksai-ból (meg passive-t) -
#5779 Intes karinak valahogy jobban dobál, nekem is feltűnt az, hogy pl tegnap volt vagy 50-60!! drop... mai nap is valami 30-40 volt minimum, köztük sos, nah byez, jó8 mindenkinek -
iDeGeS VaGYoK #5778 lvl 1-en szinte ugyanannyit sebeznek de a ghost többet egyszere nincsi s jobb mint pl white tiger skint csinalsz mar csak 5db kell es ramozdulsz 5re kozelcsalod es nyomsz rajuk 1-2 ghost spear-t es fekszik mind:) -
#5777 nekem az összes karim bugos akkor...
mert nekem szinte sose dobnak semmit, de már előző karimmal is ue volt... engem utál a játék, vagymi? -
#5776 Aege-n csak egy rövd időszakban volt ma lag, egyébként sima játékmenet. Csodálkoztam is mert, az elmúlt hetekben minden szombaton 5-10 mp-s lagok voltak egész nap!
A tegnapi pvp közbeni disconnect csúnyán megviselte a leki világom, úgyhogy kezdtem egy új karit. A Heuksal második oszlopának skillje (ami az előttem levőket kaszálja) + lightning naggyon bünteeet . De 17-es szinten is bejön valami hasonló skill (valami Petal), arra azt írja, hogy a közelben mindenkit kaszál. Nagy különbség van köztük?
A Carmang karakterem meg bug-os volt vagy mifene. Csodálkoztam mindig, hogy ti milyen sok cuccot összeszedtek a moboktól, én meg semmit. Hát ma az új karaktemnek olyan sok és jó kis cuccokat dobtak 1 nap alatt, amit Carmanggal kb. 3 heti játékomban dobtak volna -
#5775 én is gondolkodtam már ezen.. de nem tuom... lehet hiányozna az addigi, mert azért addig is gyűlik pár ezer.. -
iDeGeS VaGYoK #5774 szerintetek az jó sp farm hogyha max mastery-vel megyek lvl 29-ig utana ott lejjebb viszem 9-el amennyi sp kell osszefarmolom majd ujra felnyomom?
-
#5773 de akár el is lehet cseszni vele a cuccot, hogy többet használni sem tudod...
ja és sztem csak 30 as szint felett van vmi értelem, mert addig úgyis gyorsan ugrálod a szinteket, addig vagy gyűjtsd őket ha dobják a mobok, vagy add el -
cuccok plusszolására használják őket, ez vagy sikerül vagy nem, kell hozzá a cucc, az elixír, és érdemes lucky powdert is beszerezni hozzá (ez segíti a sikerességet)
Alchemyben kell összerakni őket, majd "Fuse" gombot megnyomva imádkozni :)
-
Madmano #5771 Hello.Egy kérdés:az intensifing elixír pontosan mire is jó? -
#5770 Vigyázzatok, új csalás!
Az az új, h ezeket az ezres poti meg mana bag-eket és a 10ezres íjjakat árulják nevetségesen alacsony(kb 25-35k) áron, így mindenki rögtön megveszi!!!
Csakhogy az a gáz, h NÉZZÉTEK MEG A QUANTITY-t !!! mert annak is 1000nek kell lennie!!! Általában ezen az áron a Quantity az csak 1 ! így ha kiszámolod összesen 25-35 milláért adja el... Fene se gondolná h azt a szart is szét lehet szedni!!!!! Na az ilyen szarháziaktól lesz piros a nevem az tuti!
tehát vigyázzatok srácok!!!!!
Jelszó Quantity !
[apro]...............................
közérdekű közleményünket olvashatták -
Cat 02 #5769 ja ja :D ezért is jó :P tök faxa hogy alig fogy a mana-m -
#5768 a full proti az +10 % -10% mana, és csak ha full, a full Garment ( nem is lehet máshogy hordani ) + 20 % speed -20% manahasználás -
Cat 02 #5767 http://www.silkroad.extra.hu itt van Quest leírás ;) -
#5766 A mai nap dropja: egy 26-os sos fülbevaló minden földi jóval :) -
#5765 ez már borzasztó amugy ez a laggozás , en most ugydöntöttem ismét hogy kilepek, mert annyila laggol hogy elrontja a játékélményemet..:(
tudom hogy ez nemérdekel senkit így nem is mondom tovább :)
--
csak ha full protektorba vagyok akkor ervenyes eza +20% speed? vagy ha vegyesbe akkor is valamilyen szinten ? -
#5764 lefizettél mindenkit? :DDDD
[viccel] Grat :)
-
iDeGeS VaGYoK #5763 20-s szinten sikerült egy 2 csillagos trade run :)) -
#5762 Na zsír délelőtt (csillagidő szerint 11.46-kor), trade közepén desktop és nem engedett vissza! A sz*r is megfagyott bennem ... [pislog] -
#5761 Nem mert van lehetőséged a játékban megvenni játékostól. Idővel beállnak majd az árak. Akkor lennének egyenlőtlenek a viszonyok ha nem lennének tradelhetőek ezek az itemek.
MÁsik megoldás a játék fenntartására az lenne ha fizetős lenne. Akkor meg az lenne a bajod szerintem. -
#5760 Mindegyik szar:) -
#5759 Már nem azért, de tényleg ennyire szar laggos az összes szerver ? Mert oasis az eléggé durva, legdurvább, Venice szerverre átmentem az is kezdi a hülyeségeit. Szóval vagy a szerverek szarok, vagy a gépem szopott be valami durvát, vagy a netem haldoklik 2 hete.. -
#5758 Nem gondolod, hogy így egyenlőtlenek a viszonyok?