82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Madmano #5837 Hello.Egy láma kérdés:mire is jó pontosan ez az"Auto potion recovery"? -
Cat 02 #5836 így is gyorsabban fejlödsz mint én :P
nincsne xfire-öd ? :D vagy kb mennyit játszassZ ? :D mert nekem 1 óra alatt max 10% sikerül ;) -
#5835 Tök jó, hogy nem tudok normálisan játszani, mert állandóan újraindul a gép... -
Cat 02 #5834 j ja :D General Blade-k rondák :D
ha a kapuban beragad egy Thoef akkor ki kell menni távolra várni 20 secd et felszánli és bemenni :P -
#5833 : ) Tényleg vicces, bár weapon elix-et alig dob a +-osokat inkább veszem...
Na, mivel nem otthon vagyok és nincs shotom a karimról, szabadidőmben montázsoltam 1-et.
Így néz most ki, de lehet estére lecserélem a páncélt... (leadom a küldiket :P)
-
iDeGeS VaGYoK #5832 32 alatt a bladek rondak.. :P -
#5831 ehh.. 32 óta +3on élek. nem tudom elképzelni, hogy tudtam 29es sima blade-l elmenni 32ig... :) -
#5830 az nem lesz rossz, én most cseréltem le lvl26-on a 21-es +3-as spearemet egy másikracsk lvl 26 és +1-es és +1 str. Jobb sokkal^^ -
#5829 harmadrészről mielőtt bárki leszólná az íjast, az Unique-kat nem rossz arányban viszik íjászok, ha jól tudom... (mert ha nincs tank, akkor a full int beszopja a mobspawnolásnál)
Jagi: stone cave 4/4/06 lol. :D
de chin tomb még nem lesz...
viszont ma asszem megcsinálom 42-t, mert már érdekel az új fegyó :D (+4es szépség) -
#5828 :) erre én is rájöttem.
De hogy mikor? A következő updatnél? Jó lenne már egy kis underground hent...
Chin + a Donwhang Stone Cave én nagyon várom... :)
Háááágrghhh! A dátumot akartam megkérdezni és 312334 pontos betüvel ott van hogy: Update date : 4/4/2006!
Júúúj, de izgi várjuk szeretettel! :D -
#5827 csóró vagyok nincs lóvém potit venni :)
-
#5826 Figyelj ha neked megfelel a kari mind PvE és mind PvP esetén akkor tök mindegy ki mit mond. ha tisztában vagy a karid képességeivel és ésszel használod akkor nem lehet baj. PvE-ben biztos hasznos mert van HP-ja és sebzése is az imbue-val de szerintem baromi nehéz eldönteni így hogy milyen fegyvert haználjon mert az Íj kivételével a másik 2 classnak van intes és strengthes használatra tervezett fegyver (ugye Glavie/Spear párhuzam vagy Sword/blade). Egy köztes karinak nem tudom mi lenne a jó. Másrészt (személyes vélemény szerint) PvP-ben nem életképes a köztes. -
#5825 ehh, mire találták ki a potit? :D -
#5824 jólvan csak tudod bizonytalan az ember ha egy erőssebb mesél , és féltem nem e rontottam e el a karimat... meglehet érteni! .) -
#5823 Már egy korábbi flame után is meg lett jegyezve, hogy mindenkinek az a jó ami neki megfelel. Az megint más kérdés, hogy melyik bírja tovább a mobokat és az is hogy melyik erősebb és üt nagyobbat:) -
#5822 én meg hybrid voltam elég sokáig , most is tartom a 1:2 str/int arányt. 9 stat pont kkulobség van a str és az int em közt... -
#5821 Dungeont tesznek a gameba. -
#5820 Valaki felvilágosítana erről, hogy mi ez: Earth Ghost Tribe’s Counterattack Update
Lámaság, de nem tom... -
#5819 Hát igen lightes faszhoz ne menj közel mert te is kapod.
pvptünk simán levágtam volna a tagot, csak mellénk jött egy lightos swordos faszi egy másikat ütött és mi is kaptunk belőle egy keveset : ) kifeküdtünk mind a ketten, persze nagy röhögés lett a vegé :) (kb 10 kölönböző ember :D-jét áttam + az elmaradhatatlan lol >_< :) -
#5818 Tegnap Hotan előtt nézegettem a pvp-ket. Egy full int kari (a cuccából itélve 57+) és egy full str (48-51). Ha az str nem bukott el az első találatra akkor mindig győzött. -
#5817 télleg idegesítő lehet...
én ma kis csicska szintű karimmal gyepem a tigereket... ere jön egy paraszt trader ruciban... követi őt egy NPC thief aki lightingos ijász! srác kb 35-42 lvl, odaáll mellém thíf lő, én fexek... na mondom kabbe, de biztos nem direkt volt... erre élsztenek csapom tovább és 5 perc múlva jön vissza, lárom odáll srác mellé, puff, fexik, szalad tovább másik srác mellé áll puff fexik (mondanom se kell , ekkor már futottam eszetlenül, hátrafelé nézve látom ezt), elindul utánam.... kicsit gyorsabb grasswalkkal, garmentben... de szaladgálok jobbra balra, mint mikor a farkas üldözi a nyulat, egyszer megunja meegy másik archoz.. így túléltem hál a jó égnek...
DE mekorra parasztok vannak!!! Hihetetlen, néhány beteg ember mire nem képes...
És akkor ne idegeljem fel magam a játékon, ha nincs lag, jön egy ilyen paraszt
Jó játékot mindenkinek -
#5816 Az idegesítő bug:
Beértem a tradeben Jangan-ba...
mivel rossz kapun mentem be, a fal mentén körbe mentem a south gate felé, de nem enged tovább (kiírja a szokásos 100 m-es szöveget)
Ez a szar teve már megint beragadt (gondoltam), de a faszt egy trostos NPC thief agyalja! Ez idelő, kb 1 ütés lenne a kis rohadék és nem tudom megtámadni, a tevémet meg gyakja le...
-
#5815 Én eddig kb 5 szintnyit raktam az intre, mert 2x tudtam ellőni a skilljemiet^^ a többi str
-
#5814 én még tartom magam az új karimmal, és csak str-re rakok... attól félek , hogy egyszer fáradt leszek, és véletlenül az intre fogok rakni mert nem figyeltem akkor tuti lerúgom a monitort (mert ugye ő tehet róla )
-
#5813 ellen kell tudni állni a kísértésnek. én pl. 3 pontot str-re raktam első 3 szinten, gondold el, 1 szintynivel kevesebb pontom lesz inten... -
iDeGeS VaGYoK #5812 mennyi szerencse kell ahoz hogy valaki pure legyen? ^^ -
#5811 jaja, láttam, h 29 voltál, az aláírásodban. :)
Goth... azt írtad, te lv35 vagy, akit meg láttál, az 38as. a kard i skülönbséget ad... -
#5810 Szerencsére én pure vagyok, majd ha kemény lesz a helyzet rakok egyet, vagy kettőt str-re, de ez nem valószínű. Azért érdekes Maala.. egész nap 3 órát toltam, már tegnap 29 voltam.. ^^ (Ma meg leadtam a questeket :]) -
Goth #5809 akkor itt én valamit nem értek...
nem vagyok full int, az egyetlen hiba amit elkövettem az, hogy 15 pontot str-re adtam...
láttam egy 38-ast, az sebzett 2 - 2.5k-t. Én sebzek 35-ön 1.3 - 1.4k -t...
thunderboltról 1 szint hiányzik, az elvileg +40 sebzés maximum. mag balance kb. 10%-kal gyengébb mint a full intesnek, ami +10% sebzést jelentene, vagyis +150. 2 szint hiányzik az imbue-ról, ami +40 sebzés max. a 15 int pont pedig olyan max. 30 mag.attackot jelentene, ez így összeadva 260 sebzés. Még így is csak 1.5-1.6 lenne a tényleges sebzés.
De remélem ez tényleg így van és azzal a 15 str ponttal max 200-at vesztettem a damage-ből... Meg ezt vajon be tudom-e hozni a jövőben... -
#5808 Szerintem 2 és 2,5k között... ha kivan maxolva a thunderbolt -
Goth #5807 valaki intes plz írja meg: mennyit sebzett a blood death flowerekre lvl 35 körül a nuke-okkal? -
#5806 én ezzel a "FAWANG" al vagyok akkor ez jó kari? (néha néha szorják a cuccost... de wep elixir sose volt..) -
Cat 02 #5805 nekem 30ason dobott egy Lunar Blade-t :D -
#5804 Hát, a mai nap elviselhetetlen volt:
-egy 29es felsőt droppolt egy taoist egész nap, és utána nuku - tegnap vagy 20 cuccot szerváltam alig 2 óra alatt
-lagg miatt fél 4től elviselhetetlen lett a játék, ki is léptem 8 körül... már nagyon idegesítő, engem ütnek, én meg csak állok, mint f*sz a lakodalomban... nagyon jó, mondhatom!
Más: vki tudna nekem silket venni? utalom neki a pénzt v vhogy megoldanánk, csak segitsen ebbe vki ha tud -
#5803 ON: GamePlus tegnapelőtt 20++ :) (még este is meghaltam jópárszor)
OFF: franc tudja így hirtelen, mi eszik darazsat pókon kívül... -
Cat 02 #5802 igen mester :D
bezzeg a majmosok 100% hogy nem akadnak :D -
#5801 Még ma 11x haltam, szal elbújhattok mellettem... LAGGOLÓS SZAR SZEMÉT SZERVEREK -
Cat 02 #5800 OFF: és mik a természetes ellenségek ? :D full INT krapekok ?
ON: vazze lagg az idegelő csak 3 % ot vesztke de az is sok :D + Taositokat unao szal skorpiózóok :P -
#5799 OFF: amien strandra én járok, ott megeszik a darazsakat a természetes ellenségei...
ON: visszamentem Athensra. a full int tetszik, az viszont kevésbe, hogy nem bírja a laggot. legalább a full str kibír 1 percet halál nélkül. :) -
#5798 khm, én voltam a hüje, az első kép volt a jó, még reggel volt, sry. :-s