82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5877 mien= mivel -
#5876 mien 60as mobok vannak bent. :D
egy kis tapasztalat: tegnap még a white spider giantot meg tudtam ölni... asszem az 47es mob. a penon warriort is, az csak 52 körüli, de nem giant... viszont a Devil Yeti benyomott egy 3as critical sorozatot, és feküdtem... pedig a 8k hpjából már a felét levittem... (jah, 50-100akat sebezve rajta :D) -
#5875 lvl 41 kevés hozzá? O_O
-
#5874 hehe... 41esen nem lehet bemenni :D:D:D -
#5873 Megvolt az Update? Milyen? Voltál a tombban?
Én még 4-ig itt rohadok aztán tűzés haza :) -
#5872 no, patch kész. én meg pont most keltem... :D -
#5871 Én meg leszek... Jó, mennyi halnak a PC-thiefek?
-
#5870 3 Milla^^
-
Snau #5869 Ne vedd sertesnek de
Miert hivod noobnak azokat akik nem toltenek napi 14 vagy akar 7 orakat a jatekkal?
1.Van mas szerintem fontosabb dolog is az eletben mint egy egesz napot a gep elott nyomni.
2.Amugy + lehet hogy sokan toltenek 14-et csak azt nem csak kalapalassal hanem ha mar egyszer online jatek akkor kozossegi eletet elve egymast segitve kozos trade utakkal v tolvajkoddva ill hunterskeddve hogy legyen kis adneralin jatszak.=>Ha igy tennel tuti nem lehetnel 32.:)
Mas:Ha valaki Venicen magyar klant keres a HUNterS szivesen befogad mindenkit kortol nemtol es jobtol fuggetlenul.Jelenlegi letszam 11 fo,lvl vegyes. -
iDeGeS VaGYoK #5868 magyarn szolva az birja tovább akinek jobban birjak az idegei a 30-10exp / szörnyet:)) -
#5867 Full int vs full str ... Hát:
Sztem én inkább döntetlenre szavaznák, mert ha az intes jol csinálja akkor sokkal eröseb tudd leni a str-nél, de ehhez az kell hogy az intes farmoljon nagyob szinten 1-2 lvlt hogy minden skill fel legyen huzva és ha fen van akkor a str ellen nagyon nagy erövel szálhat szembe ....tapasztalatbol mondom mert nem rég kezdtem intes karit és 19 en vertem a 24 es str es glaive tüzes karit (ami állitolag nem volt farmos) -
#5866 small bungwang, bungwang írtás... tartható az... :) -
#5865 Vegyél golden scrollt mondjuk 4 heteset^^ -
#5864 Nah, elég volt mára, holnap meglépem a 34-et :) Végülis ha 37 leszek egy héten belül, az nem rossz :) 36 után a napi 2 szint viszont már nem tartható... ^^
Bár vasárnap már szívesen járkálnék ezzel:
-
Cat 02 #5863 :D de :P
1ébként mostanáva DW előtt vannak 60 as harcok :D általában full STR vs str és int vs int :D ja és az nyer akien ktöbb a potija :D -
iDeGeS VaGYoK #5862 még mindig itt tartunk?:D
viktor te mindenki ownzolsz .. de sosem halsz?
full int vs full str mind2 kari nagyon durva akárhogyan van fejlesztve elbaszva nem az a lényeg hogy mennyi hpd vagy mannád van... -
Cat 02 #5861 Maala húzz bele :D
én szerényke 105 85 ös köztes karimmal verem a 32 eseket :D (nyomja a jéglöveget :D de hiába) 32- full INT meg 1 lövés :D -
#5860 EZ ÚGYIS kiderül:) Majd 70-en:D ami nem holnap lesz:D -
Goth #5859 engem biztos nem mer én szuper pówer pwnzer brutálkiller str-hunter istenfasza vagyok :DDD -
#5858 khm, full str 70en akkor is verni fogja a full intet. ..I.. :D -
#5857 Hol fordították le azt a Guild Warsot, mert ha a Magyaritások Portálon olvastad az Áprilisi tréfa volt -
#5856 Nem mert hosszútávon mikor a sebzésedet számolja lehet hogy egy onehit killhez ahhoz az 5 ponthoz tartozó szorzó fog hiányozni... Mert nem mindegy, hogy 150*120-at ütsz vagy 155*120-at.
Ha valaki nem bírja a rizikót ne csináljon full intet^^ Biztonsági langyos víznek ott a Full Strength^^ [no offense meant] Ja és mindenki tudja az alaptétetlt (ez a tradere is vonatkozik) "rizikó nélkül nincs haszon" -
#5855 értem és igazad van ! köszönöm! -
Cat 02 #5854 Check nem ? -
#5853 Szerintem azt a 3 Str pontot érdemes volt felrakni, sőt!
Szvsz level 5-ig csak Str-t érdemes fejleszteni, akkor is ha Int-es karit akarsz. Bár még nem volt Int-es karim, de valamivel meg kell alapozni a HP-t nem? -
#5852 Van itt még vki az Oázis-ról? -
#5851 Beállítod a kívánt hp %-ot, amit ha elér az életed, akkor automatikusan elhasználsz egy potát. -
#5850 LOL, állítólag már a Venice is lag-zik mint a szemét. Pedig hogy nyomták, hogy ez lag mentes lesz... -
Cat 02 #5849 Oasis check és egyből bnem laggol :D -
Cat 02 #5848 elején ? :D
hmm sztem ha küldünk egy üzit nekik csak elküdlik már a hangot :D
WOW is van már spanyolul :D meg Kínaiul :D -
#5847 Csak az elején kell elhúzni (lvl 47-ig :D). Utána már nyugi lesz :) Persze a cél akkoris a lvl 70, de nem akarom elsietni, csak a nobokat akarom egyszerűen lehagyni. Így is sokat számított a tegnapi nap, ami kiesett, mert már nem vagyok benne -szerintem- a top30-ban. -
#5846 Most a Guild Warsot fordították le, a wowhoz pedig volt magyarítás - egyetlen magyar tört szerveren - azonban az azóta eltűnt, teccikérteni? :) -
Cat 02 #5845 huh vaz :D te is ráérsz :D
-
#5844 Első nap: 14 óra
Második nap: 14 óra
Harmadik nap 7 óra
Negyedik nap: 4 óra
Ötödik nap: Eddig 4 óra
Ennyim van a kariban, jah, és 32-es vagyok már :) ÉSa taoistokhoz hozzá sem kezdtem, mertnincs pénzem setet váltani :) Most megyek pár trédet, aztán veszek garmentet. -
Cat 02 #5843 hmm :D a név ugyanaz mardna csak ami benne van
1ébként úgy tudom WOW-hoz küldet e-mailt hogy megkaphatják-e a szöveget de nem 100 % :D -
#5842 Bocs de én egyetlen MMOG-hez sem láttam még magyarosítást mivel a fileokat minden indításkor ellenrőzi a kliens és ha nem ugyanaz van mint amit a server kér azt frissíti. Vagy cask idob hogy rossz a kliens és frissítsd. szóval nincs magyarosítás és ne is várj rá mert nem lesz. -
#5841 LOL, nem :D -
Madmano #5840 Te zselici vagy? -
#5839 Hát, ez a 3-8 óra(?) közti időszakban nagyon laggol nekem Athens, fel is függesztettem a játékot erre az időszakra... nagyon idegesítő... rég 33as lehetnék, de mind1 :D ha lenne 4hetes gold ticketem, nem sirna a szám, de (még) nincs sajna :) -
bence1988 #5838 Hy all valaki helpeljen nekem
Kéne a silkroad-hoz magyarositás ha valki tud kérlek az oldalt ird le vagy küld el e-mail-ba előre is köszi
e-mail cim :
[email protected]