82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5917 lvl 1-8-16-24-32-42-52-64 (?uccsó nem tuti) seal fegyók léteznek. :)
de 9es szitnetn általában még nagyban water ghostokat ölnek farmerek. -
#5916 mármint 9-es különbséggel , mert szerintem ha majd kezdek valamikor uj karit ott eljátszom a farmot max meghalok 10-15xor hogy ne lepjem meg a szintet
vélemény? -
#5915 gondolkoztam, ha valaki szerez egy lvl 5-s sos / som-t akkor a stone ghostoknál lv 9-s farmal is 2xx sp-t kap szerintetek mennyi sp-t lehet ott összefarmolni 9-esel? -
Goth #5914 ok thx, akkor ezek szerint nem éri meg.
Inkább megyek biztosra és fejlesztem a lightningom, a szerencse nekem általába nem kedvez :D -
#5913 no, akkor most sikerült felfogni a kérdéseket is. (meg közben nyomtam is. :)) :D szóval ha növeled 10el a masterydet, akkor 10%al nagyobb lesz a hit ratiod. ekkor ha elnyomsz egy lion shockot, akkor a sebzés a 10 szinttel ezelőttihez képest 10%ban fog módosulni, ami úgy jelenik meg, hogy a speared magical attackje által adott plussz sebzés módosul valamennyivel. ami nem 10% lesz, de ez nem biztos... (hit ratio ugye a min-max sebzés közül a maximum sebzéshez "tolja" a fegyver sebzését, de hogy ha ezt 10%al megtoldod- mmint a fegyver attack ratingjéhez 10%nyit adsz-, akkor csak a Joymax, a játék, a programozó és a jóisten tudja, hogy módosul a sebzés). jah, és fegyó attack rating + egyéb módosítók (pl skillekből jövők, vagy scrollok) = hit ratio -
#5912 nem. force skilleknél a skillek erejét erősíti, (power increase), max ez lehet a direkt sebzésnövelés.
Bicheon/Heuksai/Pacheon csak Attack Ratinghoz (Hit Ratio) ad 1 %ot... nem mind1 sztem. -
Cat 02 #5911 traderekt nézzétek :D
az NPC thiefknek műr újjak a fegyóik :P -
iDeGeS VaGYoK #5910 3-4 nap nem háromnegyed:D -
iDeGeS VaGYoK #5909 lol ez 8 nem tudok számolni akkor 3/4 nap alatt 8 sos :D -
iDeGeS VaGYoK #5908 lvl 10 garment foot
lvl 20 protector legs
lvl 16 bow
lvl 1 sword ( ez sajna csak som.. :P )
lvl 21 armor shoulder
lvl 8 sword
lvl 19 garment vmi már nem tudom mi lehet talisman
lvl 14 protector armor
nem esésis sorrendbe vannak :)
-
iDeGeS VaGYoK #5907 7-ik sos :D -
Goth #5906 lehet hogy logikus hogy nem, de azért rákérdezek hátha mégis :D
Ugye ha növelem eggyel a mastery-t, akkor 1% plusz sebzés azon a téren.
na most ha én tízzel növelem a spear masterymet, akkor az a 10%-os bónusz sebzés a nuke-okhoz is hozzáadódik ha spear-t használok közben? Vagy csak a közvetlen ütésekhez? -
Cat 02 #5905 SOS ? :D (7dik sos ?) -
iDeGeS VaGYoK #5904 van mar 39-es is ^^ -
iDeGeS VaGYoK #5903 ugy veszem észre intel jobban dob :/ -
iDeGeS VaGYoK #5902 ehh gondoltam magamban kimegyek picit jang ele mayongot irtani erre nem sos esik?:D
7-ik a serveren... 3-4 nap alatt... ^^
és nem a full STR karimal hanem a titkos intesel:) -
Cat 02 #5901 nekem 2 szint alatt összejött volan 1200 :D csak 2szr volt Murder és akkkor elköltöttem + meg tanultam a Ress t -
Goth #5900 Ez a skill kiszámolós oldal tetszik.
Csak az az egy baj hogy szintenként szerzek 300-350 SP-t. Hogy fog ennyi összejönni ehh -
Goth #5899 ehh még 7 szint eddig a fegyóig pedig tetszik :S
Már 32 a Venice-en? :D Nemsemmi -
Cat 02 #5898 akkor kéne vmi oan ami csak 1 szer enged szavazni mert nekem csak oan van amin végtelenszer lehet szavazni de ha úgy gondoljátok felrakhatom azt is -
#5897 Jó, úgyis menni kell, így 2 legyet ütünk 1 csapásra :) -
Cat 02 #5896 csináunk egy oldal és oda felrakunk egy szavazást :D és berakunk kb 10 nevet innen és akkor a nép dönt :D -
#5895 lehetsz te is. Mind1
De ha én lennék akkor minden hozzászólásomat smile-val kéne jutalmazni (hogy nőjön az ego-m :) ) -
#5894 Én nem vállalok semmit, de ne a fórumozók válasszanak, ha már itt tartunk. Döntsön egy moderátor, aki ne Punker legyen. -
#5893 Olyan legyen, aki elválalja. #5888 -
#5892 Bucser legyen. -
Cat 02 #5891 én lennék de akkor elszaporodna az OFF :DD::D -
#5890 Maala? Leszel? Legyémá'... -
#5889 Mondjuk Bucser :) -
#5888 És ki legyen az? [/me kizárva] -
#5887 Legyen. -
#5886 nem lesz új házigazda? [csak úgy eszébe jutott] -
T4rgeT #5885 miért van az hogy ha rákattintok a silkroad exére nem csinál semmit csak tölt 2 mp-ig és utána abbahaggya és nem jön be a kis ablak.....
nem bírok így jáccani :S -
#5884 lol. szép kis lag/disconnectem volt. :D -
#5883 : ) -
#5882 MIért szeretnéd olvasgatni?:D De beírod felül a keresőbe: Silkroad ezt a 2 topicot fogja kiadni az online-t meg az offlinet:)
edit: Mégsem:D lehet törölve lett:D -
#5881 hazamegyek 5-től megint tolom, lépek vagy 2515 szintet és én fogok a kagghegy tetején állni... -
#5880 A Silkroad OFFline linkje hová lett? :) -
Cat 02 #5879 észrevettétek hogy mindne Update után gecire laggol ???
én megállok s mire mozdulni tudnák a földön fekszek hotlan :( -
#5878 Nem volt könnyű kör... :D
Akkor én is: lvl27 (majdnem midlvl :))) )
Küldi: Gyűjts össze 50 db Demon Horse patkót
Vígan pötyögök a chatboxba erre megjelenik jobbról egy nagypaci :) (giant) Harmony therapy lóf*sse ér (csk hogy stílusos legyek)
Na mindegy, ütnek rendesen (még :) )
Hopp egy champ, meg lassacskán szálingóztak a többiek...
Eredmény: 4-5 sima demon Horse, 1 champ, egy giant és habnak a tortán megjelent még egy giant pont az ottom előtt... persze az is elkezdett rugdosni :D
konklúzió: imádom a full srt-t és -30 poti :D