82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    lvl 1-8-16-24-32-42-52-64 (?uccsó nem tuti) seal fegyók léteznek. :)
    de 9es szitnetn általában még nagyban water ghostokat ölnek farmerek.
  • shaime01
    mármint 9-es különbséggel , mert szerintem ha majd kezdek valamikor uj karit ott eljátszom a farmot max meghalok 10-15xor hogy ne lepjem meg a szintet
    vélemény?
  • shaime01
    gondolkoztam, ha valaki szerez egy lvl 5-s sos / som-t akkor a stone ghostoknál lv 9-s farmal is 2xx sp-t kap szerintetek mennyi sp-t lehet ott összefarmolni 9-esel?
  • Goth
    ok thx, akkor ezek szerint nem éri meg.
    Inkább megyek biztosra és fejlesztem a lightningom, a szerencse nekem általába nem kedvez :D
  • Maala
    no, akkor most sikerült felfogni a kérdéseket is. (meg közben nyomtam is. :)) :D szóval ha növeled 10el a masterydet, akkor 10%al nagyobb lesz a hit ratiod. ekkor ha elnyomsz egy lion shockot, akkor a sebzés a 10 szinttel ezelőttihez képest 10%ban fog módosulni, ami úgy jelenik meg, hogy a speared magical attackje által adott plussz sebzés módosul valamennyivel. ami nem 10% lesz, de ez nem biztos... (hit ratio ugye a min-max sebzés közül a maximum sebzéshez "tolja" a fegyver sebzését, de hogy ha ezt 10%al megtoldod- mmint a fegyver attack ratingjéhez 10%nyit adsz-, akkor csak a Joymax, a játék, a programozó és a jóisten tudja, hogy módosul a sebzés). jah, és fegyó attack rating + egyéb módosítók (pl skillekből jövők, vagy scrollok) = hit ratio
  • Maala
    nem. force skilleknél a skillek erejét erősíti, (power increase), max ez lehet a direkt sebzésnövelés.
    Bicheon/Heuksai/Pacheon csak Attack Ratinghoz (Hit Ratio) ad 1 %ot... nem mind1 sztem.
  • Cat 02 #5911
    traderekt nézzétek :D
    az NPC thiefknek műr újjak a fegyóik :P
  • iDeGeS VaGYoK
    3-4 nap nem háromnegyed:D
  • iDeGeS VaGYoK
    lol ez 8 nem tudok számolni akkor 3/4 nap alatt 8 sos :D
  • iDeGeS VaGYoK
    lvl 10 garment foot
    lvl 20 protector legs
    lvl 16 bow
    lvl 1 sword ( ez sajna csak som.. :P )
    lvl 21 armor shoulder
    lvl 8 sword
    lvl 19 garment vmi már nem tudom mi lehet talisman
    lvl 14 protector armor

nem esésis sorrendbe vannak :)
  • iDeGeS VaGYoK
    7-ik sos :D
  • Goth
    lehet hogy logikus hogy nem, de azért rákérdezek hátha mégis :D
    Ugye ha növelem eggyel a mastery-t, akkor 1% plusz sebzés azon a téren.
    na most ha én tízzel növelem a spear masterymet, akkor az a 10%-os bónusz sebzés a nuke-okhoz is hozzáadódik ha spear-t használok közben? Vagy csak a közvetlen ütésekhez?
  • Cat 02 #5905
    SOS ? :D (7dik sos ?)
  • iDeGeS VaGYoK
    van mar 39-es is ^^
  • iDeGeS VaGYoK
    ugy veszem észre intel jobban dob :/
  • iDeGeS VaGYoK
    ehh gondoltam magamban kimegyek picit jang ele mayongot irtani erre nem sos esik?:D
    7-ik a serveren... 3-4 nap alatt... ^^
    és nem a full STR karimal hanem a titkos intesel:)
  • Cat 02 #5901
    nekem 2 szint alatt összejött volan 1200 :D csak 2szr volt Murder és akkkor elköltöttem + meg tanultam a Ress t
  • Goth
    Ez a skill kiszámolós oldal tetszik.
    Csak az az egy baj hogy szintenként szerzek 300-350 SP-t. Hogy fog ennyi összejönni ehh
  • Goth
    ehh még 7 szint eddig a fegyóig pedig tetszik :S
    Már 32 a Venice-en? :D Nemsemmi
  • Cat 02 #5898
    akkor kéne vmi oan ami csak 1 szer enged szavazni mert nekem csak oan van amin végtelenszer lehet szavazni de ha úgy gondoljátok felrakhatom azt is
  • Jagi
    Jó, úgyis menni kell, így 2 legyet ütünk 1 csapásra :)
  • Cat 02 #5896
    csináunk egy oldal és oda felrakunk egy szavazást :D és berakunk kb 10 nevet innen és akkor a nép dönt :D
  • Jagi
    lehetsz te is. Mind1

De ha én lennék akkor minden hozzászólásomat smile-val kéne jutalmazni (hogy nőjön az ego-m :) )
  • gameplusz
    Én nem vállalok semmit, de ne a fórumozók válasszanak, ha már itt tartunk. Döntsön egy moderátor, aki ne Punker legyen.
  • Szaruman
    Olyan legyen, aki elválalja. #5888
  • inter15
    Bucser legyen.
  • Cat 02 #5891
    én lennék de akkor elszaporodna az OFF :DD::D
  • Jagi
    Maala? Leszel? Legyémá'...
  • Jagi
    Mondjuk Bucser :)
  • Bucser
    És ki legyen az? [/me kizárva]
  • inter15
    Legyen.
  • sweech
    nem lesz új házigazda? [csak úgy eszébe jutott]
  • T4rgeT
    miért van az hogy ha rákattintok a silkroad exére nem csinál semmit csak tölt 2 mp-ig és utána abbahaggya és nem jön be a kis ablak.....
    nem bírok így jáccani :S
  • Maala
    lol. szép kis lag/disconnectem volt. :D
  • Jagi
    : )
  • Bucser
    MIért szeretnéd olvasgatni?:D De beírod felül a keresőbe: Silkroad ezt a 2 topicot fogja kiadni az online-t meg az offlinet:)

edit: Mégsem:D lehet törölve lett:D
  • Jagi
    hazamegyek 5-től megint tolom, lépek vagy 2515 szintet és én fogok a kagghegy tetején állni...
  • Jagi
    A Silkroad OFFline linkje hová lett? :)
  • Cat 02 #5879
    észrevettétek hogy mindne Update után gecire laggol ???
    én megállok s mire mozdulni tudnák a földön fekszek hotlan :(
  • Jagi
    Nem volt könnyű kör... :D

Akkor én is: lvl27 (majdnem midlvl :))) )
    Küldi: Gyűjts össze 50 db Demon Horse patkót

Vígan pötyögök a chatboxba erre megjelenik jobbról egy nagypaci :) (giant) Harmony therapy lóf*sse ér (csk hogy stílusos legyek)
    Na mindegy, ütnek rendesen (még :) )
    Hopp egy champ, meg lassacskán szálingóztak a többiek...
    Eredmény: 4-5 sima demon Horse, 1 champ, egy giant és habnak a tortán megjelent még egy giant pont az ottom előtt... persze az is elkezdett rugdosni :D
    konklúzió: imádom a full srt-t és -30 poti :D