82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5957 annyi, hogy a Taoist nem dob quest itemet a 35ös questben? :) amúgy még XPre is ugyanannyit adnak. jah, meg Magicianból nincs champ és giant. remélem, rávezettelek, mi a különbség köztük. :) -
Cat 02 #5956 Az egyik felemeli a kezét és robbansz a másik tűzlabdát lő :D ;) -
Goth #5955 thx -
Cat 02 #5954 Sony500 is :D -
#5953 Persze, hogy dobják. Ajánlom azt a részt, ahol mész bevelé az ongokhoz, ott balra lesz egy nagy fészek, nah, a mögött írts. Nekem az 5. vagy a 6. dobta, már a fene se emlékszik rá :) -
#5952 Tényleg jobb nagyobb szinten farmolni, sokkal kifizetődőbb. Igaz, hogy egy életen át tart egy szint, de egy szint alatt bőven lehet csinálni 2-3k sp-t -7 masterityvel... -
Goth #5951 ugye az Ong-ok akkor is kidobják a lost ringet ha más küldetés is fel van véve mellé? Mert a banditáknál kardkeresős küldetésnél is azt tapasztaltam hogy nem dobja ha van más aktív küldetés is... -
#5950 Az egyik taoist, a másik magican :) Gondolom azért lett még magican, mert 35-ös questben azt is kell gyakni, és nem akarták, hogy egy 29-es és egy 35-ös egy mobra zúzzon... -
#5949 Az igazán lényeges első könyveket csak 30-as szinten kapod meg.. hogy akarod őket 31-ig maxra húzni? -
#5948 Mi a különbség az Earth magician és az Earth Taoist között?? Mert rájönnöm nem sikerül.. effectben ugyanazt osztják (burn-t) küldi itemet mindkettő dob és kb ugyanakkorát ütnek is ... csak az egyik piros/sárga a másik meg kék. -
#5947 31-ig akarom az első könyveket maxra hozni hogy a másodikhoz elkezdhessek farmolni de ott mar normálisabb exp-t kapjak :) -
Feltöltöttem a galériámba. -
#5945 Tök jó, 11-én ünneplem szülinapom úgyis :) -
#5944 Cat az aláírásodban annyit javítanék hogy addig nem hivatalos egy oldal amíg a kiadó hozzá nem járul a hivatalossághoz nem ad belső infokat vagy nem ő csinálja. egyébként Maximum fan oldal lehet (még ha komoly munka is van benne) -
Cat 02 #5943 http://www.silkroad.extra.hu ésd ott térképek :D -
#5942 Semmi bajom sincs vele, egyszerűen annyit szeretnék, hogy maradjon ki a dologból... :) Van elég másik jó moderátor rajta kívül is, egyszer illetékes volt, újból szerintem már ne legyen... persze ezt nem én döntöm el :)
Az apdétből az új pacik lesznek majd érdekesek, még egyet sem láttam (szerencsére). -
Goth #5941 Úgylátom a kóreaiak több gombot átérnek =)
Magyar játékosoknak általában áttekinthetőbben vannak lerakva a skillek. -
#5940 de van, kite-Cat nemrég linkelte be őket. -
#5939 Mi a bajod Punkerrel? Szerintem teljesen normálisan viselkedett. Mikor látta, hogy egy házigazda visszaél a jogaival jelentette és meglett a haszna. Élvezhető a fórumozás és van közösségi élet a topicban.
btw: javaslom Jagit vagy Maala-t vagy GamePlus-t ha nem úgy fogja csinálni mint holdpro csinálta vagy esetleg Cat 02-t:). -
#5938 Az elején túl akarsz lenni a farmon?^^ Vicces:)
Az első 30 szinten farmolsz akkor mindenből csak az első könyvre lesz elég SP-d. Hogyan fogod a nuke-ok második könyvét megszerezni?? Meg az első könyveket leveleztetni addig?? -
Goth #5937 nincsen downhang és hotan környékéről valami térkép a mobok előfordulási helyéről? -
Snau #5936 Jol vettem eszre a frissitesbol hogy a max lvl 70 lett de a mastery szint maradt 300?:( -
#5935 ehh... nyugalom. előbb érd el a 70es szintet, utána rinyálj plz. :) -
Cat 02 #5934 Két faxa kis ember :P
Loál bug :D -
Cat 02 #5933 akkor megint xar :D
hivatalso oldalon kint vannak a Takla Makan-i szörnyek mint Oasis Kingdom :D(Hotan)
bár még a 8 degrés cuccok megjelnése előtt is kint voltak a 89 degrés cuccok :D -
#5932 lol, nem lett... pedig szépen szétnéztem volna 1 karaizé -csonthal- felé... -
#5931 Április 11-től 18-ig eiste Holiday Event lesz! -
Cat 02 #5930 meg lett nyitva Takla-Makan ? -
#5929 egyébént tudom cold + blade-t csinálok csak farmohoz jó a glavie a magas phy dmg miatt -
#5928 ah nem:)
mostmár elterveztem 400spnel tartok lvl 9-en:)
összeirtam magamnak egy olyan kis buildot szokásomhoz hiven amihez durván 10k sp kell:P aztán már mehet a power lvl 2-3 nap alatt 30-t elerem de a buildom inkább a védekezésre megy aztán pedig egy bummbelebummm visszavágás:) -
Cat 02 #5927 pl.: jég,méreg, fire -
#5926 sztem inkább később szenvedj :D juss túl a kocajátékosokon, akik csak belenéznek, rohadt nagy laggot okoznak... virágoknál ilyen már nincs.
fire shield -PAJZS KELL HOZZÁ- csökkenti a bekapott státusztámadások mértékét Xel Ympig, ezt az Xet és Yt leírja a skill-leírás.
-
Cat 02 #5925 :D
hmm én 31 es vok ( éljen :D ) és 4 es SP farmal dolozom :D ha már lassú legyne nagyon lassú -
#5924 még valami:) a fire shield pontosan mi ellen is véd? status error effect nem nagon értem sajnos :/ -
#5923 de nem mind1 hogy 30 utan kezdesz el szenvedi vagy pedig az elejen aztán pedig max sp-vel power lvl -
Goth #5922 a farmon soha nem lehet túllenni =) -
#5921 csak azért kérdeztem mert van egy seal + 3-s glavie-m :/
és ha már uj kari akkor az elején tul akarok lenni a farmon -
#5920 heh???
le lehet-e tudni??? sos-ből mindig az elérhető legjobbat érdemes megszerezni... bár az a baj, hogy az SoS tulképp egy nagy szar, 32+3 sos blade-t veri 38+3 blade.
a som már veri egy kicsivel, de az igazi a SoSu (lvl8 +4 SoSu sword FIZIKAi attackja majdnem elérte a 24es alap blademét)... -
#5919 szinten* ÚRISTEN, kezdem elkapni a kergeMacska-kórt (Cat-láz) :)
amúgy a stone ghostok veszélyes jószágok farmernek, mivel csoportokban jönnek, és mind agro. inkább a decayed yeohák, pár szinttel később... de a best az ugye a Bandit Archer "12től".
újabb kariépítési stílusirányzat: full int spear+light, power lvl 30ig, aztán szépen elkezd farmolni... :) (a Ravineban mondjuk lehet is 1000el) -
#5918 nem vagyok ennyire otthon a sos témában:) de mondjuk egy lvl 1-s seal-el le lehet tudni a lvl 16-s farmot?
mert mindenképpen szeretnék farmolni de ha az elején meg lehet oldani akkor az nekem csak jobb lenne:)