82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    amúgy jónak mondod, hogy mien fegyver a kard, mikor blades vagyok :)))
  • Maala
    hmm, én imbue-t már rég nem fejlesztem, ice 2. könyv 3asom van. a kardos skillt felvittem 2. könyv 1esre, most 43on farmolok egy kicsit, hogy felhozzam a 7. sor skilljeit... nekem az első sor skillje akkor sem jön be. :D
    amúgy mi az, hogy 50es blade? :D csak 48as van. és az SoS +3 tényleg csak 48+2vel ér fel... 48+3 már rájuk ver. :D és a 42+3-45+3-48+3 olcsóbban kivan... :D
    u.i.: már csak 45ös 15ös blockjú pajzs kell :D
  • Kavácska
    Demila nem szarral gurigázik..

bár ezt edig is tuttuk :P
  • Demila
    A kard első sora első kockája maxon van nekem a második ( farm miatt) 8-ason , így kombinálva a tűz második kockájának maxos verziójával kb 3-4 ütés egy fehér ellen , ami kicsinek tűnhet ,de ne feledkezzünk meg róla , hogy a kard egykezes és nem kettő

Amúgy Viktor 44-es vagyok , miért vennék 32-es SOS-t ? Volt egy +3 as 42 es bladem aztán 42 +5 ös Swordom , és most van egy 42-es SOS+3 as bladem +1 int -el 13Misi-ért vettem , és eléggé odabasz , láttam stall-ban egy 48+2-es bladet és pontosan 1-el sebez többet nála , szóval olyan ,mint egy 50-es Blade

Ui: - Egyből tegyétek be ,ha találtok videót a Dungeon-ról , nagyon érdekel
  • Carmang
    Ezt a hibaüzeneten nekem hetente legalább egyszer feldobja, pedig semmi problémám nincs a géppel. Sőt ha ilyen sokunknak dobálja, akkor egyértelműen a játék instabil. Szóval "ízirájder öcsém" ! Ja van olyan is, hogy hibaüzenet nélkül kidob.

Az SP farm pedig remélem bekerül a FAQ-ba bár már én is írtam róla néhányszáz karaktert (és nem akarok többet).
  • Bucser
    De te Str-es vagy.
  • Cat 02 #6071
    tegnap klántárs eladta a SOS 16 os kardját 80k-érT :D mondtam neki hogy megveszem 100 ért de nem :(
  • Cat 02 #6070
    Demila fegyói: elöször egy laza +3 as 32 blade 1 hét-> +5 Sword ->3 nap SOS 32 +3 blade :D
  • Cat 02 #6069
    nekem már hónak óta ;)
  • Atisz #6068
    ezt néha kiírja, próbáld újra...
  • Atisz #6067
    650 k-ért? OMG
    Azt ugye tudod hogy én 1.4 milkáért havit vettem?
  • Atisz #6066
    ááá ő csak lassú volt...noob az a gyerek aki 1 aranyért kirakta...
  • Atisz #6065
    Jár a pont, egyetértek...
  • gameplusz
    Valószínűleg emiatt van baj:

default graphic options have been lowered

De kérdezem én: miért kellett ezt? akinek nem ment GeForce 2-vel, annak most fog? Akkor ez tök jó ^^
  • Maala
    grr, te kérdezted ezt is, mind2, félbe lesz tépve: szóval reggel nézegettem silkroadtavern-t (mióta buildet kerestem, megesik ez), és a screenshotok között találtam pár koreai szerveren készült képet. és igen, odabax eléggé :D
  • gameplusz
    Akkor azt hiszem átpártolok, ez azért már banális ^^
  • Maala
    hella Demila. :) tudsz mondani vmi infót a bicheon első skilljéről? mmint hogy kimaxolva (ha neked kivan) mennyit sebez veled azonos szintű mobba?
  • Szaruman
    6600 gt
  • gameplusz
    FASZ KIVAN
  • Kavácska
    úgylátom a játékot a szarabb gépekre írták..

mert nekem nem írt ki sose semmit (de ezt lekopogom..)
  • gameplusz
    Egyenlőre még nem láttam neten ^^
  • gameplusz
    Nvidia driver fel, a hiba változatlan, kezdek morci lenni ^^
  • Demila
    sziasztok rég jártam erre

Srácok dobjon már be valaki egy felvételt (,ha talál) a Dungeon-ról

62-es sráccal beszéltem és aztmondta durvajóóóó 68-as mob-okat lehet kaszálni odalennt
  • gameplusz
    Szintén nvidia?
  • Szaruman
    Nekem legújabban akkor csinálja, amikor töltök be. Tehát kariválasztás, töltene be, és kib*szik. Kb minden 2.-3. töltésnél.
  • gameplusz
    3200+ athlon, csak néha 2800+-nak írja ki.. Játéknál meg nem lényeg a proci ^^ Egy erős vidkari, meg a 2gb ram és lám-lám, a fear is megymaxon 35fps-sel :)
  • gameplusz
    Jött már ki bakker, de nem a játék indításakor (és nem állandóan)... [brr... felforr az agyvizem^^]
  • Szaruman
    Ja, a procid viszont szar
  • Szaruman
    Ez az úgynevezett "kérdőjeles hiba" (mi csak így hívjuk). Ez ellen semmit sem tucc tenni:P
  • gameplusz
    Jah, de majd egy 7800gt-re cserélem... viszont ha így megy tovább 1800XL lesz a vége... jah, és mindig kidobja... addig, amíg esetleg lejön az új driver - ha valaki tud - plz segítsen. Tegnap vettem xp scrollt, aktiváltam (én hülye) és nem akarom elpocsékolni azt a 300k-t... ^^
  • Goth
    6800GT? Rohadék! :DD

Nekem régen is volt ilyen. Nekem szinte már minden lehetséges hibaüzenet jött :D Mindig írogat ilyen random hibaüzeneteket, de szerencsére nálam elmúlik :DDD
  • gameplusz
    Ezzel dobálgat ki új pöcs után ^^ Valaki help

• Maala
    várj, kezd előlről. :D csináltál egy +6os bladet? és meik az a 3 ág, amit fejleszteni akarsz?
  • shaime01
    csak nincs pofám lvl 24-en 16-s bladel járkálni.. igy is 2 percenként exchangelnek
  • shaime01
    9től kékeszöld 7-8 az arany :P
  • gameplusz
    +7-től kékeszöld? cool lehet :)
  • shaime01
    jelentem belement a 6-ik is :)) tovább nem probálkozok bár azért egy kékeszöld lvl 16-s blade is megnéznék ide igy marad a liláspiros :)
  • shaime01
    nem kell sos ahoz sima bolti fegyoval is lehet farmolni max 1 nappal tovább tart ^^ 19-esen 9-s különbségel chjakik Q-val nagyon sokat lehet farmolni ^^
    egyébként ahoz hogy 3 ágon fejleszem ki a nekem valokat egy calculator szerint csak 50k sp kell 31-ig :P ami pont megvan 4-5 nap alatt utána pedig tavaszi szünet és mehet a power lvl wehehehe :)
  • Madmano
    Köszi szépen!
  • Maala
    General Synheon és Gwakwi (<- hunter guildes csóka) közötti ajtón bemész (ahol a guild-es csóka van), ott hátra el a hunter guildes csóka mögötti házhoz, és ott lesz.