82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6077 amúgy jónak mondod, hogy mien fegyver a kard, mikor blades vagyok :))) -
#6076 hmm, én imbue-t már rég nem fejlesztem, ice 2. könyv 3asom van. a kardos skillt felvittem 2. könyv 1esre, most 43on farmolok egy kicsit, hogy felhozzam a 7. sor skilljeit... nekem az első sor skillje akkor sem jön be. :D
amúgy mi az, hogy 50es blade? :D csak 48as van. és az SoS +3 tényleg csak 48+2vel ér fel... 48+3 már rájuk ver. :D és a 42+3-45+3-48+3 olcsóbban kivan... :D
u.i.: már csak 45ös 15ös blockjú pajzs kell :D -
#6075 Demila nem szarral gurigázik..
bár ezt edig is tuttuk :P -
#6074 A kard első sora első kockája maxon van nekem a második ( farm miatt) 8-ason , így kombinálva a tűz második kockájának maxos verziójával kb 3-4 ütés egy fehér ellen , ami kicsinek tűnhet ,de ne feledkezzünk meg róla , hogy a kard egykezes és nem kettő
Amúgy Viktor 44-es vagyok , miért vennék 32-es SOS-t ? Volt egy +3 as 42 es bladem aztán 42 +5 ös Swordom , és most van egy 42-es SOS+3 as bladem +1 int -el 13Misi-ért vettem , és eléggé odabasz , láttam stall-ban egy 48+2-es bladet és pontosan 1-el sebez többet nála , szóval olyan ,mint egy 50-es Blade
Ui: - Egyből tegyétek be ,ha találtok videót a Dungeon-ról , nagyon érdekel -
#6073 Ezt a hibaüzeneten nekem hetente legalább egyszer feldobja, pedig semmi problémám nincs a géppel. Sőt ha ilyen sokunknak dobálja, akkor egyértelműen a játék instabil. Szóval "ízirájder öcsém" ! Ja van olyan is, hogy hibaüzenet nélkül kidob.
Az SP farm pedig remélem bekerül a FAQ-ba bár már én is írtam róla néhányszáz karaktert (és nem akarok többet). -
#6072 De te Str-es vagy. -
Cat 02 #6071 tegnap klántárs eladta a SOS 16 os kardját 80k-érT :D mondtam neki hogy megveszem 100 ért de nem :( -
Cat 02 #6070 Demila fegyói: elöször egy laza +3 as 32 blade 1 hét-> +5 Sword ->3 nap SOS 32 +3 blade :D -
Cat 02 #6069 nekem már hónak óta ;) -
#6068 ezt néha kiírja, próbáld újra... -
#6067 650 k-ért? OMG
Azt ugye tudod hogy én 1.4 milkáért havit vettem? -
#6066 ááá ő csak lassú volt...noob az a gyerek aki 1 aranyért kirakta... -
#6065 Jár a pont, egyetértek... -
#6064 Valószínűleg emiatt van baj:
default graphic options have been lowered
De kérdezem én: miért kellett ezt? akinek nem ment GeForce 2-vel, annak most fog? Akkor ez tök jó ^^ -
#6063 grr, te kérdezted ezt is, mind2, félbe lesz tépve: szóval reggel nézegettem silkroadtavern-t (mióta buildet kerestem, megesik ez), és a screenshotok között találtam pár koreai szerveren készült képet. és igen, odabax eléggé :D -
#6062 Akkor azt hiszem átpártolok, ez azért már banális ^^ -
#6061 hella Demila. :) tudsz mondani vmi infót a bicheon első skilljéről? mmint hogy kimaxolva (ha neked kivan) mennyit sebez veled azonos szintű mobba? -
#6060 6600 gt -
#6059 FASZ KIVAN -
#6058 úgylátom a játékot a szarabb gépekre írták..
mert nekem nem írt ki sose semmit (de ezt lekopogom..) -
#6057 Egyenlőre még nem láttam neten ^^ -
#6056 Nvidia driver fel, a hiba változatlan, kezdek morci lenni ^^ -
#6055 sziasztok rég jártam erre
Srácok dobjon már be valaki egy felvételt (,ha talál) a Dungeon-ról
62-es sráccal beszéltem és aztmondta durvajóóóó 68-as mob-okat lehet kaszálni odalennt -
#6054 Szintén nvidia? -
#6053 Nekem legújabban akkor csinálja, amikor töltök be. Tehát kariválasztás, töltene be, és kib*szik. Kb minden 2.-3. töltésnél. -
#6052 3200+ athlon, csak néha 2800+-nak írja ki.. Játéknál meg nem lényeg a proci ^^ Egy erős vidkari, meg a 2gb ram és lám-lám, a fear is megymaxon 35fps-sel :) -
#6051 Jött már ki bakker, de nem a játék indításakor (és nem állandóan)... [brr... felforr az agyvizem^^] -
#6050 Ja, a procid viszont szar -
#6049 Ez az úgynevezett "kérdőjeles hiba" (mi csak így hívjuk). Ez ellen semmit sem tucc tenni:P -
#6048 Jah, de majd egy 7800gt-re cserélem... viszont ha így megy tovább 1800XL lesz a vége... jah, és mindig kidobja... addig, amíg esetleg lejön az új driver - ha valaki tud - plz segítsen. Tegnap vettem xp scrollt, aktiváltam (én hülye) és nem akarom elpocsékolni azt a 300k-t... ^^ -
Goth #6047 6800GT? Rohadék! :DD
Nekem régen is volt ilyen. Nekem szinte már minden lehetséges hibaüzenet jött :D Mindig írogat ilyen random hibaüzeneteket, de szerencsére nálam elmúlik :DDD -
#6046 Ezzel dobálgat ki új pöcs után ^^ Valaki help
-
#6045 várj, kezd előlről. :D csináltál egy +6os bladet? és meik az a 3 ág, amit fejleszteni akarsz? -
#6044 csak nincs pofám lvl 24-en 16-s bladel járkálni.. igy is 2 percenként exchangelnek -
#6043 9től kékeszöld 7-8 az arany :P -
#6042 +7-től kékeszöld? cool lehet :) -
#6041 jelentem belement a 6-ik is :)) tovább nem probálkozok bár azért egy kékeszöld lvl 16-s blade is megnéznék ide igy marad a liláspiros :) -
#6040 nem kell sos ahoz sima bolti fegyoval is lehet farmolni max 1 nappal tovább tart ^^ 19-esen 9-s különbségel chjakik Q-val nagyon sokat lehet farmolni ^^
egyébként ahoz hogy 3 ágon fejleszem ki a nekem valokat egy calculator szerint csak 50k sp kell 31-ig :P ami pont megvan 4-5 nap alatt utána pedig tavaszi szünet és mehet a power lvl wehehehe :) -
Madmano #6039 Köszi szépen! -
#6038 General Synheon és Gwakwi (<- hunter guildes csóka) közötti ajtón bemész (ahol a guild-es csóka van), ott hátra el a hunter guildes csóka mögötti házhoz, és ott lesz.