82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6117 Na igen de a hajamra kenhetem a blokkot amikor neki ottvan az extra HP, meg a nagyobb sebzés... -
#6116 Na ennyi. A külföldi fórumokon ott hülyítik a sok kezdőt (kezdő nem egyenlő noob), hogy full int -> sword & shield. Na persze azért van az hogy az összes magas szintű caster spear használ a magas nuke damage miatt...
Nem akarnak maguknak konkurenciát. Én is megszívtam. Többet nem teszek a kardra, majd ha milliomos leszek akkor leszedem azt a 32 mastery-t és 20 skillt... -
#6115 6-ból 2-őt
-
#6114 Az mekkora nagy skill! :DD -
#6113 Én tank vok :) -
#6112 "Mert abban hogy van 22% esélyem kiblokkolni, nem igazán lehet bízni..."
Igen z azt jelenti, hogy kb minden ötödik ütést blokkolod... ha mázlid van az elsőt és a 6.at:D (szinte minden glavies a Flying Dragonnal kezd:D) -
#6111 szerintem a pajzs+kard inkább intes szerkó, de ez csak az én véleményem. Bár több intes ember vált spearre magasabb szinten a nagy magic dmg miatt... -
#6110 Én is mindig úgy kezdem, jhogy szerény véleményem szerint:D és mivel jól ki van egyensúlyozva a játék a lényeg hogy a te játékstílusodhoz alkalmazkodjon. Ha damage dealer akarsz lenni akkor spear + int + lightning szerintem nincs más választás. Ha meg tank akkor Str+glavie+fire. A többi meg köztes esetfüggő megoldás:D -
#6109 Na példa:
Klántársammal pvpztünk. Én str fire glavie, ő int lightning kard + 20% pajzs.
%-ből 2-őt védett... engem csapott a villám, ő meg égett. (egyenlő szintüek voltunk) Meglepően sokáig bírta. autopinak köszönhetően kb 15-20 pot fogyott healingből fejenként... nem volt gyenge, egy jobb giantet vágok le ennyiből :(
Szóval lehet fogni a glavist pajzzsal rendesen... kicsit szidtam mikor blokkokta a hp-jének kb a felét sebző tökéletes ütésemet :) -
izem #6108 ha full srt. vagyok akkor a blade kell a kézbe ezekszerint,a pajzs mellé,és fire,cold skillek 20-lvl-ig -
izem #6107 Ehhe,amilyen egyszerünek tünt ez a játék az elején ....kezdem elveszteni a fonalat:-))) -
#6106 Profi 60+ -os, full INT-es játékosok garmentet és spear-t használnak és lövik a több ezres spelleket. Sztem a kard és a pajzs pont PVE-re jó, pvp-re pedig a minnél nagyobb azonnali sebzés miatt a lándzsa. Annak ellenére hogy sok gyógyegér a külföldi fórumokon ennek pont az ellenkezőjét vallja...persze ezek általában úgy kezdik hogy "I heard..." meg "I think..." -
#6105 hidd el nekem, full str-rel annyira magas lesz a pdef-ed, hogy az a +10-15 pdef, amit a week guard és a passzív ad, meg sem fog érződni rajtad. én max 20ig vinném ice-t, ha most indítanék karit. és a fire-t is csak azért választanám, mert ott vannak a fizikai támadást erősítő dolgok. perpill épp asszem, h felviszem 20ra a fire-t... :)
bucser, már hogyazistenbe ne blockkolná a pajzs a nuke-okat? miért lenne kivétel? pont ezért jó a pajzs, mert 3k-s sebzést is egyenlővé tud tenni a 0val... :) -
#6104 Na persze és akkor cserélgessem csata közben a fegyvereket, ugye? -
#6103 Csak még1 mondom ez azért zavaró, mert ha 2 pure INT-es találkozik és egyszerre nyomják egymásra lightning-ot és ha már alap szinten ekkora sebzéskülönbség van a spell-jeink között csak azért mert ő 1 lándzsát használ ami feltápolja a mágikus sebzését távolra ható spelleknél is, akkor elég egyértelmű a csata kimenetele. Mert abban hogy van 22% esélyem kiblokkolni, nem igazán lehet bízni... -
#6102 ráadásul a reinforce a fegyvernél van. Ha a mastery-d nincs is felhúzva a fegyverhez lehet hogy kézbeveszel egy olyan fegyvert és akkor te is többet sebzel. ÉS akkor semmilyen mastery-t nem kell váltani. -
#6101 Pozitív. Spell-t is lehet blockolni. Nekem tegnap sikerült 1 hülye hunter lightning-ját blockolni... -
#6100 Igazából pontosan emiatt tettem fel régebben egy kérdést: Nuke-ot lehet -e blockolni. HA igen akkor érdemes a a pajzs kard. Ha nem lehet blockolni akkor meg spear kell a nuke-hoz is. A kérdés anno azért merült fel, mert egy NPC thief kard pajzsal blockolta a lionshoutomat. Ez változott-e nem tudom. -
#6099 Fire-glaviésnek milyen skilleket ajánlanátok?
Izem: Mindenki arra farmol amire akar, akár int-es(annak szinte kötelező^^) akár str-es -
#6098 Marha szar lesz 32 mastery és olyan 20 skillt visszaszedni potion-nel, jópár milkámba benne lesz... -
#6097 Úgy látszik nem volt világos amit írtam...
Nem a fegyver sebzésével van gondom, természetes hogy a lándzsa sokkal nagyobbat sóz, mint a kard. A gond azzal van, hogy annak akinek varázslásnál lándzsa van a kezében kard helyett (ugyanazon a szinten/mastery-n természetesen), annak a spelljei sokkal nagyobbat fognak szólni.
Próbáljátok meg hogy lightning bolt-ot sütögettek azt alábbi feltételek mellett:
1) ne legyen a kezetekben semmilyen fegyver - a sebzés nevetséges 1 számjegyű...LOL
2) betesztek egy íjat és azzal castoltok - a sebzés korrekt de érdekes módon minden azonos szintű más lightning-os nagyobbat fog lőni (gyenge az íj magic reingforce-a)
3) kard & pajzs a kézbe - jól jön a sok block, jóval erősebb a lightning bolt sebzése (a kard mágikus sebzése nagyon jó)
4) lándzsa - iszonyatos, annál amikor a kard volt a kézben SOKKAL NAGYOBB sebzés a lightning bolttal (erre mondtam hogy már alacsony szinten is 300-400 lehet, belegondolni is szörnyű mi lesz ebből magasabb szinten) ráadásul odajön a sok +HP amit a lándzsa ad és erre lehet alapozni, mert ez MINDIG ott van, nem úgy mint a 20+ % blokk...
Tehát az aktuális, kezedben lévő fegyver magic reinforce-a marhára megdobja az int-esek számára a varázslatok sebzését és még1x mondom itt most NEM az ütésekre gondolok, hanem a varázslatok sebzésére.
Ha megnézitek a magas szintű karikat, akik garmentben és lándzsákkal rohangálnak, nos ez nem lehet véletlen.
Várom azok véleményét, akik hasonlóan vélekednek esetleg tudnának még néhány érvet/ellenérvet egyik-másik mellett felsorolni... -
izem #6096 ezt most nem értem,én most azért farmolok sp-t hogy az összes passziv skill meglegyen -
#6095 Nem nem érdemes, hanem minek...
Hát vmiből húzni kell a skilleket :) -
izem #6094 Most olvasgatok vissza:full str-nek miért nem érdemes sp-t farmolni? -
#6093 Elvileg ViktorVektor csinálja de még nem hallottam hangját.. csak elkérte a leírást... -
izem #6092 Nem tudom van-e már teljes quest leirás magyarul,esetleg skill leirás magyarul,mert angolom kicsit gyengusz:-(( -
izem #6091 Én most lvl 34 kard+pajzs+jég
160--62 az elosztásom
milyen skill-t toljak ami jo nekem? :-)))))
ezek mellé -
#6090 Hát a ja:) De képzeld el mikor azt a +300-400 sebzést te anullálod a Pajzs blockjával:D Ő meg csak kerek szemekkel nézhet mikor széttolod az arcát:) nem beszélve arról, hogy a kard gyorsabban üt. -
#6089 PvE -re mindenféleképpen spear. egyébként pvp-re pajzs kard. a blockok miatt. pláne magasabb szinten -
#6088 Én is ezt hittem, de a srác ugyanolyan szintű volt mint én és 300-400-zal többet sebzett a villámmal mint én a lándzsa brutális magic reinforce-a miatt -
#6087 Kard pajzs... a szemét block miatt :) -
#6086 Egy kérdés: full int-es mágusnak mi a jobb?
Kard pajzzsal vagy lándzsa? Csak azért mert tegnap jöttem rá arra a fantasztikus tényre, hogy a kézben tartott fegyver magic reinforce tulajdonsága milyen irtózatos mértékben befolyásolja az aktuális spell sebzésének mértékét. -
#6085 Húzni kell askilleket vmiből...
Fire, force és a szálfegyver skilleket húzom ahhoz meg kell az sp :)
Már mosz 1,5k criticalom van
Brutális...
áááaaaeoousssshgggrrr! Izé, láttam egy tradert, vmi hatalmas bikán ült, elmegyek mellette a tevémmel, pfúú de égő vagyok... mekkora nagy állat ez paszmek! -
#6084 HA strengthes vagy akkor minek farmolsz?? -
#6083 Ha a skillmastery cap eltűnik egyszer igen. Ha marad 300-as akkor nem. -
#6082 lvl 28-as vok hol farmoljak szerintetek: "Tojás"-ok jók lesznek? -
izem #6081 hi
lamer kérdés:elvileg a sp farmolálással minden skill maxra nyomhato?(ha elég idö van a karinak játszni?) -
#6080 már bocs de játékoknál nagyon is számit a proci vidkari-proci-ram kb ez a sorrend
egyébként nkm is kiirja pedig
3800+ amd
x800XT 256 sapphire
2 giga ram
ez csak ien idegesítő kis hibácska nem tudsz ellene mit tenni össze crashel a játék:) -
#6079 az lvl 60 akart lenni és nem 160:) -
#6078 igen
lvl 16 blade + 6
amiket fejleszteni fogok
bicheon
combo attack max ( all )
soul-s attackok max ( mert jól jönnek majd egy full int ellen )
blood és flower series-ek max
snake sword dance lvl 1 - és petal lvl 1 vagy max attól füg mennyit fog sebez
majd 54-es szinten meglattom:)
passiv max
cold
ice river series max
xxx guard of ice max ( magas phy védelem miatt )
frost nova-wind lvl 1 - frost nova -wood lvl 1
passiv max
fire
river fire force series max
fire shield series max
flame body series max
basic fire protection max
passiv max
ok: high mag és phy védelem cold a pvp-ben kell fire pedig a pvm-re igy gyorsabban fogok ölni vele mint a cold-al
ehez kb lvl 160-ig 150-200k sp kell ami annyira nem vészes mivel tavaszi szünetig farmolok és óránként 300-400sp összegyülik.
lehet sokan hülyének tartanak de szerintem ez igy elég erős lesz föleg ha beszerzek majd egy nagyobb szintü sosun+3 17-18 blockos pajzsot ( márha van sosunban shield:) )