82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #6157
    De én nem védekezni szeretnék, mert attól nem fog senki sem meghalni. Viszont ha egyből leblastolom a konzervdobozt...
  • Atisz #6156
    Igen erről beszéltem, magasabb szinten az a + sebzés döntő lehet. Ráadásul a spear miatt a hp-m is magasabb lesz, szóval nem biztos hogy annyival rosszabb a pajzsnál...
    Mondtam én hogy az a sok lvl 60-as emberke mind lándzsával csak nem lehet hülye...
  • shaime01
    nah - lvl csak simán block ratio 17 :P
  • shaime01
    én ugy vettem észre hogy lvl 17-s blocku shieldel hehe :PP
    minden 3-at blockolom vagy 4-iket fene se nézi szóval ez ien wáháhá :)
    régebben én is 2 kezes mániás voltam de shield szerintem nagyon sokszor jól jön pve és pvp-ben is ^^
  • Atisz #6153
    Neeee, pedig már pont lenyugodtam. Még azt írd le nekem hogy milyen skilleket ajánlassz a spear mastery alatt.
  • Goth
    Ja igen, ez leginkább pvp-re vonatkozik, de pve-ben is hatásosabb mert ennyi erővel ha bízol benne hogy a pajzs blokkja fog megmenteni, az is megmenthet hogy pont a lándzsa 10-20%-os plusz sebzése fogja az ellent megölni mielőtt neked mehetne.
  • Goth
    Mindenképpen lándzsa intesnek! NE bízd a véletlenre.
    Ha bajzsot használsz, a véletlenre bízod. kb. egy a tízhez az esély hogy éppen akkor blokkolni fogsz amikor rádsüt egy nuke-ot.
    A plusz sebzés ennél a kis százaléknál lényegesen többet ér.
    Én lándzsával kezdtem, aztán rájöttem hogy gyenge a védekezésem, váltottam kardra.
    Mondom mostmár minden fasza. Aztán eljutottam a 30-as skillekig, és egyre inkább rájöttem hogy kicsi a sebzésem... Vissza lándzsára, ez marad. Blocknak, szerintem közelharcban van igazán jelentősége, mert ott gyakrabban záporoznak az ütések és több ütésből több az esély hogy a lehető legtöbb sebzést leblokkolj.
    Szal, ha taktikus távoli harctechnikát akarsz kialakítani, akkor sebzésre menj --> lándzsa, és lightningra --> 10 méteres teleportálás, ha közel az str =)
  • Maala
    lol :D rühellek farmolni, perpill 1es farmot csinálok, és 44esen lesz belőle 2es. :D wee, elnéztem, 200al kevesebb kell :)
    de előbb megcsinálom azt a 3 questet, ami maradt... :) (pff, és itt is lesz a 44 :-/)
  • Bucser
    1 szint alatt megvan... 4es farmal..
  • Maala
    wow, most tudtam meg, hogyha 45től power lvlzni akarok, akkor 4,5k SP kell. :) kicsit letaglózott. :)
  • Atisz #6147
    Neked...hanyas szintű vagy és hanyas szintű skillt és mastery-t vettél vissza? Mert nem mindegy ám...
  • Atisz #6146
    Tényleg, más szervereken mennyi volt az ára az utsó pillanatokban a 4 hetes jegyeknek? Én az elsőt még 1.4-ért, a másodikat 1.5-ért szerváltam, de már akkor volt olyan köcsög aki az anarchiát kihasználva 3 milkáért adta darabját...
  • shaime01
    egyébként csak 26k a skill levevés ^^
  • Atisz #6144
    Ja és még a force-ról is vissza kell vennem, mert kb. 2 hete tudtam meg hogy a ressurection lvl 1-en csak lvl 27 vagy az alatti egyéneket tud feltámasztani...
    Szóval jelenleg ez van kilátásba helyezve, mármint ha lesz pénzem mert mind elment 2 db 4 hetes gold ticketre...
  • shaime01
    azért szerintem jól jön + jól néz ki amikor a jégkockák repkednek körültem:) inkább biztosra megyek mert ki tudja hogy lvl 70-100-n mennyit fog az még segiteni ha max lesz a legnagyobb
  • Atisz #6142
    Na látod...akkor már tudod miről beszélek 32 mastery + 20 skill = 52 poti
  • Jagi
    Hééééj az annyát!
    50k/skillpont!
    össz-vissz 600k-m van...
  • Atisz #6140
    Azonkívül hogy 50 k-ba kerül darabját leszedni (ez még alacsony szinten volt) és hogy csak 80%-át kapod vissza a skillpontoknak tulajdonképpen semmi.

Nem a skillpont fáj, hanem a skillek és mastery-k...
  • Jagi
    mibe fáj anyagilag egy skill pont?
  • Atisz #6138
    Jó ok mostmár maradok kardos (már csak azért is mert nincs tőkém a sok skill visszarendezésre), majd meglátjuk mennyire lesz ez zavaró magasabb szinten...
    Remélem magasabb szinten is fogják dobni a mobok a 18%-os block-os pajzsokat
  • Jagi
    Bizony Szopatnak is rendesen :)
  • Maala
    hogyhogy nem lehet?
    full int bekerül 5 mob közé, kap 5 ütést mpnként, eből 1-2 mindig block... erre lehet építeni, mert a nuke ebből alacsony szinten 3at öl, magas szinten 5-t... spearrel 60on megcsap 5mob, meghalsz... 3at TALÁN túlélsz. amikor kararokamban voltam, ez volt: full int mindenki, szaladozott jobbra-balra, hogy az agro mobokból csak 1et szedjen ki (mmint, aki alacsony szintűen ment oda)
  • Maala
    és azt elmondjátok nekem, hogy azt a hatalmas sebzést hogy fogjátok bevinni a full int spearrel, ha meghaltok? mert soulc cut blade+ evil cut blade+ devil cut blade egymás után, fordított sorrendben, és fele HPtek oda... csak mire ez ez végetér, esetleg a snake dance is, kezdődhet elölről, és akkor fél HP x2 = halál... :)
  • Atisz #6134
    A block tényleg jól jön nem mondom, sokszor megmentett már, de nem lehet rá alapozni...+20% dmg viszont fix ugyanúgy mint a +hp
  • Atisz #6133
    Sztem is maradok, csak marha rossz lesz amikor -20%-kal kisebbet tudok csak sebezni mint a lándzsás hülyegyerek.
  • Jagi
    Az már jónak számít, : ) sztem ne válts át...
  • Atisz #6131
    Basszus mennyivel egyszerűbb lett volna full STR-re menni. Max alabár, max fire, aztán hadd szóljon...
  • Atisz #6130
    Lvl 35 és Oasis
  • Jagi
    Hanyadik szintű vagy most? Melyik serveren nyomod (már bizos írtad, de bocs)
  • Atisz #6128
    Szoktam, a munkámmal jár... (lvl 2 thief)
  • Atisz #6127
    Hááát, ha rágyúrok a teleportra és jól megtanultom használni (vs LAG), akkor lehet hogy nem hülyeség ezen maradni. Csak az a gond hogy én full nuke-os szerettem volna lenni és ez a lehetőség elugrott, mert a +20% dmg az nagyon durva, magas szinten halálos. Azon múlik hogy egy hülye full STR-es konzervdoboz fut felém és sikerül-e őt kikapni mire közel ér avagy sem? Erre mindenképp a lándzsa a jobb...
  • Jagi
    Ja a pvp választ ad mindenre :)
  • Cat 02 #6125
    42 re gondoltam :D
  • Bucser
    Ha megnézed a te skiljeid sokal gyorsabbak (lehet hogy a cooldown is rövidebb) és míg a lándzsás intes egy nagy elsöprő támadásra gyúr addig a kardos sok kisebbre. Nézd meg a Soul Speart meddig tart felhúzni??? addig háromszor megfagyaszthatod a kardal ha közeljön és úgy akar kivégezni ha meg nuke-ol egyedül a lionshoutot tart azonnal elnyomni a WTB-t már nem. Azt is elég sokáig castolja. Mondjuk azt nem tudom, hogy nálad azt alkardos skillt amivel elhajít egy wave-t é s úgy sebez meddig tart castolni de ahogy tudom nem sokáig. ÉS a lightningnak nagy esélye van MEGSZAKÍTANI a támadást!!!!Az ilyen damage dealerek ellen én azt ajánlom, hogy a gyors támadásokat használd a lightning imbue-val közelről. mert közelre bődületesen lassan támad. de ez csak SZVSZ okoskodás megint. cape-el próbáld ki.
  • Jagi
    Blokk után fagyi és csókolom. Nem egyszer jegeltük a player thiefet és tüntünk már el a szeme elől :DDDD
  • Atisz #6122
    Csak az a gond hogy mi értelme csontig kimaxolva, minden buffal felnyomva lightning-ot hajigálni amikor odajön egy hülyegyerek és 20%-kal több damage-t leoszt mint én, csak azért mert neki egy rohadt lándzsa van a kezében. Sztem ez egy óriási hiba a játékban...
  • Atisz #6121
    Mondom külföldi fórumokon osztják ezt a hülyeséget, de magyaroktól is hallottam...persze azóta ők is spear-t használnak
  • Atisz #6120
    Az egyetlen érv ami a kard mellett szól az az, hogy a karddal sokat tudok ütni rövid idő alatt és nagy az esély hogy befagyasztom. Az a gond mondjuk, hogy a spear-nél is van combo, szóval ez sem túl jó érv...
    Nagyobb nuke sebzés, több hp kontra 22% blokk...
    Na mindegy sztem hagyom, kár ezen keseregni, majd ha már nagyon zavar és 10-edjére halok meg emiatt akkor csere...ja és ha lesz hozzá zsetonom wáááááááá
  • Bucser
    Egyébként én soha nem mondtam senkinek, hogy húzza mastery-ket kardra:) ha Full int. Hanem 30 után vegyen pajzsot kardot hátha több esélye lesz PvP-ben:D Én anno az ijjat is mastery nélkül használtam. Egyetlen fegyver mastery-t húztam a HeukSal-t.
  • Atisz #6118
    Alig látni kardos-pajzsost egyébként...