82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#6157 De én nem védekezni szeretnék, mert attól nem fog senki sem meghalni. Viszont ha egyből leblastolom a konzervdobozt... -
#6156 Igen erről beszéltem, magasabb szinten az a + sebzés döntő lehet. Ráadásul a spear miatt a hp-m is magasabb lesz, szóval nem biztos hogy annyival rosszabb a pajzsnál...
Mondtam én hogy az a sok lvl 60-as emberke mind lándzsával csak nem lehet hülye... -
#6155 nah - lvl csak simán block ratio 17 :P -
#6154 én ugy vettem észre hogy lvl 17-s blocku shieldel hehe :PP
minden 3-at blockolom vagy 4-iket fene se nézi szóval ez ien wáháhá :)
régebben én is 2 kezes mániás voltam de shield szerintem nagyon sokszor jól jön pve és pvp-ben is ^^ -
#6153 Neeee, pedig már pont lenyugodtam. Még azt írd le nekem hogy milyen skilleket ajánlassz a spear mastery alatt. -
Goth #6152 Ja igen, ez leginkább pvp-re vonatkozik, de pve-ben is hatásosabb mert ennyi erővel ha bízol benne hogy a pajzs blokkja fog megmenteni, az is megmenthet hogy pont a lándzsa 10-20%-os plusz sebzése fogja az ellent megölni mielőtt neked mehetne. -
Goth #6151 Mindenképpen lándzsa intesnek! NE bízd a véletlenre.
Ha bajzsot használsz, a véletlenre bízod. kb. egy a tízhez az esély hogy éppen akkor blokkolni fogsz amikor rádsüt egy nuke-ot.
A plusz sebzés ennél a kis százaléknál lényegesen többet ér.
Én lándzsával kezdtem, aztán rájöttem hogy gyenge a védekezésem, váltottam kardra.
Mondom mostmár minden fasza. Aztán eljutottam a 30-as skillekig, és egyre inkább rájöttem hogy kicsi a sebzésem... Vissza lándzsára, ez marad. Blocknak, szerintem közelharcban van igazán jelentősége, mert ott gyakrabban záporoznak az ütések és több ütésből több az esély hogy a lehető legtöbb sebzést leblokkolj.
Szal, ha taktikus távoli harctechnikát akarsz kialakítani, akkor sebzésre menj --> lándzsa, és lightningra --> 10 méteres teleportálás, ha közel az str =) -
#6150 lol :D rühellek farmolni, perpill 1es farmot csinálok, és 44esen lesz belőle 2es. :D wee, elnéztem, 200al kevesebb kell :)
de előbb megcsinálom azt a 3 questet, ami maradt... :) (pff, és itt is lesz a 44 :-/) -
#6149 1 szint alatt megvan... 4es farmal.. -
#6148 wow, most tudtam meg, hogyha 45től power lvlzni akarok, akkor 4,5k SP kell. :) kicsit letaglózott. :) -
#6147 Neked...hanyas szintű vagy és hanyas szintű skillt és mastery-t vettél vissza? Mert nem mindegy ám... -
#6146 Tényleg, más szervereken mennyi volt az ára az utsó pillanatokban a 4 hetes jegyeknek? Én az elsőt még 1.4-ért, a másodikat 1.5-ért szerváltam, de már akkor volt olyan köcsög aki az anarchiát kihasználva 3 milkáért adta darabját... -
#6145 egyébként csak 26k a skill levevés ^^ -
#6144 Ja és még a force-ról is vissza kell vennem, mert kb. 2 hete tudtam meg hogy a ressurection lvl 1-en csak lvl 27 vagy az alatti egyéneket tud feltámasztani...
Szóval jelenleg ez van kilátásba helyezve, mármint ha lesz pénzem mert mind elment 2 db 4 hetes gold ticketre... -
#6143 azért szerintem jól jön + jól néz ki amikor a jégkockák repkednek körültem:) inkább biztosra megyek mert ki tudja hogy lvl 70-100-n mennyit fog az még segiteni ha max lesz a legnagyobb -
#6142 Na látod...akkor már tudod miről beszélek 32 mastery + 20 skill = 52 poti -
#6141 Hééééj az annyát!
50k/skillpont!
össz-vissz 600k-m van... -
#6140 Azonkívül hogy 50 k-ba kerül darabját leszedni (ez még alacsony szinten volt) és hogy csak 80%-át kapod vissza a skillpontoknak tulajdonképpen semmi.
Nem a skillpont fáj, hanem a skillek és mastery-k... -
#6139 mibe fáj anyagilag egy skill pont? -
#6138 Jó ok mostmár maradok kardos (már csak azért is mert nincs tőkém a sok skill visszarendezésre), majd meglátjuk mennyire lesz ez zavaró magasabb szinten...
Remélem magasabb szinten is fogják dobni a mobok a 18%-os block-os pajzsokat -
#6137 Bizony Szopatnak is rendesen :) -
#6136 hogyhogy nem lehet?
full int bekerül 5 mob közé, kap 5 ütést mpnként, eből 1-2 mindig block... erre lehet építeni, mert a nuke ebből alacsony szinten 3at öl, magas szinten 5-t... spearrel 60on megcsap 5mob, meghalsz... 3at TALÁN túlélsz. amikor kararokamban voltam, ez volt: full int mindenki, szaladozott jobbra-balra, hogy az agro mobokból csak 1et szedjen ki (mmint, aki alacsony szintűen ment oda) -
#6135 és azt elmondjátok nekem, hogy azt a hatalmas sebzést hogy fogjátok bevinni a full int spearrel, ha meghaltok? mert soulc cut blade+ evil cut blade+ devil cut blade egymás után, fordított sorrendben, és fele HPtek oda... csak mire ez ez végetér, esetleg a snake dance is, kezdődhet elölről, és akkor fél HP x2 = halál... :) -
#6134 A block tényleg jól jön nem mondom, sokszor megmentett már, de nem lehet rá alapozni...+20% dmg viszont fix ugyanúgy mint a +hp -
#6133 Sztem is maradok, csak marha rossz lesz amikor -20%-kal kisebbet tudok csak sebezni mint a lándzsás hülyegyerek. -
#6132 Az már jónak számít, : ) sztem ne válts át... -
#6131 Basszus mennyivel egyszerűbb lett volna full STR-re menni. Max alabár, max fire, aztán hadd szóljon... -
#6130 Lvl 35 és Oasis -
#6129 Hanyadik szintű vagy most? Melyik serveren nyomod (már bizos írtad, de bocs) -
#6128 Szoktam, a munkámmal jár... (lvl 2 thief) -
#6127 Hááát, ha rágyúrok a teleportra és jól megtanultom használni (vs LAG), akkor lehet hogy nem hülyeség ezen maradni. Csak az a gond hogy én full nuke-os szerettem volna lenni és ez a lehetőség elugrott, mert a +20% dmg az nagyon durva, magas szinten halálos. Azon múlik hogy egy hülye full STR-es konzervdoboz fut felém és sikerül-e őt kikapni mire közel ér avagy sem? Erre mindenképp a lándzsa a jobb... -
#6126 Ja a pvp választ ad mindenre :) -
Cat 02 #6125 42 re gondoltam :D -
#6124 Ha megnézed a te skiljeid sokal gyorsabbak (lehet hogy a cooldown is rövidebb) és míg a lándzsás intes egy nagy elsöprő támadásra gyúr addig a kardos sok kisebbre. Nézd meg a Soul Speart meddig tart felhúzni??? addig háromszor megfagyaszthatod a kardal ha közeljön és úgy akar kivégezni ha meg nuke-ol egyedül a lionshoutot tart azonnal elnyomni a WTB-t már nem. Azt is elég sokáig castolja. Mondjuk azt nem tudom, hogy nálad azt alkardos skillt amivel elhajít egy wave-t é s úgy sebez meddig tart castolni de ahogy tudom nem sokáig. ÉS a lightningnak nagy esélye van MEGSZAKÍTANI a támadást!!!!Az ilyen damage dealerek ellen én azt ajánlom, hogy a gyors támadásokat használd a lightning imbue-val közelről. mert közelre bődületesen lassan támad. de ez csak SZVSZ okoskodás megint. cape-el próbáld ki. -
#6123 Blokk után fagyi és csókolom. Nem egyszer jegeltük a player thiefet és tüntünk már el a szeme elől :DDDD -
#6122 Csak az a gond hogy mi értelme csontig kimaxolva, minden buffal felnyomva lightning-ot hajigálni amikor odajön egy hülyegyerek és 20%-kal több damage-t leoszt mint én, csak azért mert neki egy rohadt lándzsa van a kezében. Sztem ez egy óriási hiba a játékban... -
#6121 Mondom külföldi fórumokon osztják ezt a hülyeséget, de magyaroktól is hallottam...persze azóta ők is spear-t használnak -
#6120 Az egyetlen érv ami a kard mellett szól az az, hogy a karddal sokat tudok ütni rövid idő alatt és nagy az esély hogy befagyasztom. Az a gond mondjuk, hogy a spear-nél is van combo, szóval ez sem túl jó érv...
Nagyobb nuke sebzés, több hp kontra 22% blokk...
Na mindegy sztem hagyom, kár ezen keseregni, majd ha már nagyon zavar és 10-edjére halok meg emiatt akkor csere...ja és ha lesz hozzá zsetonom wáááááááá -
#6119 Egyébként én soha nem mondtam senkinek, hogy húzza mastery-ket kardra:) ha Full int. Hanem 30 után vegyen pajzsot kardot hátha több esélye lesz PvP-ben:D Én anno az ijjat is mastery nélkül használtam. Egyetlen fegyver mastery-t húztam a HeukSal-t. -
#6118 Alig látni kardos-pajzsost egyébként...