82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Carmang
    Kérdés: Glaive mellé Fire vagy Lightning ajánlott? Illetve ha nyomok vele egy körülöttem levőket sebző skillt akkor a lightning/fire többletsebzés hat a többiekre is vagy csak azon az ellenfélen aki épp ki van jelölve (ezért nem tudom, hogy a fire-t vagy a lightningot húzzam-e a Glaive-m mellé).
  • gameplusz
    És 38-ason 13k-t ütöttem rájuk :) (berserkerben -crittel)
  • Madmano
    Hali.Ezekkel az NPC-kkel gondban vagyok....A GWAKI nevü csókát merre találom?
  • Cat 02 #6194
    28k sebzés

Booter :D
  • Cat 02 #6193
    köcce :D
    hát vaz de utálom a Potizó Capeseket :D
  • Maala
    egy masteryn belül nincs megkötés, ÖSSZESEN lehet 300... perpill ennyi megkötés van.
    Cat: a 2. buktatás skill a blade-nél, ami több emberre is hat.
  • Cat 02 #6191
    mi jön 41 en ? :D ijjászoknál az a csodálatos skill hogy 2.0 méter + rúl [sip+dob+minden hangszer] 3.0 méterre tudok lőni + ban ÉLJEN xD
  • Atisz #6190
    Nem az volt a célom, hogy egymásnak ugorjatok.
    Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket. A swordmanshipet megtartom ezen a szinten és átmegyek lándzsára.
    Kérdésem így az lenne, hogy mennyi a max lvl 1 bizonyos mastery szinten? Ki tudok 4 mastery-t max-ra nyomni? Ez ugye az jelentené hogy 75-ös szintig mehetek el mind a 4 mastery-ben...
  • Maala
    hmm... Atisz, ha ennyire váltani akarsz, akkor használj addig kardot, amíg fel nem húzod a heuksait... ne szedd vissza, jó lesz az PvPre.
    és GamePlus. PvP alatt nem a csak Cape-t értjük, hanem a Thief-Trade-Hunterkedést is.
    márpedig ott STR pwn INT :) és ne mondd, hogy 41esen nem nyomok le egy 42est... a fegyveren van a lényeg. :) pl: 38 +3al már van esélyem 42+3 spear ellen... (főleg, mivel 41en jön az új skill.)
    ha 1*osan leszállsz a tevédről, odamegy egy thief, lenyomja, míg te közben NPC thiefekkel harcolsz, és mivel azonos szintű, csak mákkal tudod lenyomni, ha full str (amíg lila)... ha meg megölte a tevédet... akkor jön az a rész, amit mi annyira "istenítünk".
  • Cat 02 #6188
    1-2 hetente :D
  • Cat 02 #6187
    sztem nem :D mert van Mobra jó kari meg PVP re jó :D
  • gameplusz
    Már nem vagyok, és ehhez mi közöd van? Eddig voltam, nem volt időm játszani... és nem 33, hanem 35, de majdnem ugyanaz...
  • Cat 02 #6185
    nem tom Aege pl.: Demila rohadt soskzotr láttam már Downhang előtt Hunter ruhában harcolni :D (Thiefkkel és nem Eath Ghostokkla) de mindenki maga dönti el :D
  • shaime01
    viktor tényleg te szoktál fejlödni?:)
  • shaime01
    nekem mindenap van időm pvp-ni is de szerintem akkor derül ki hogy jó-e az ember karija ha pvp-zik ^^ egyébként venice-n 33-s karival nem vagy a topban akármilyen gyorsan is fejlödsz:P
  • gameplusz
    IGEN, van olyan hülye, aki hacsak teheti, és tud játszani, akkor fejlődéssel tölti az idejét... BAJ? Persze ha nincs pénzem megyek 1*-ot ^^ de ennyi.
  • gameplusz
    Minden magyart ennyire bezsongat ez a PVP? Látom, ezért nincs egy nagyobb se közülünk ^^ Gondolom mindenki egész nap kimegy a gyepre aztán cape fel, és hajrá... Jah, és: pvp-ben sosincsenek egyszintű ellenfelek, vagy 100-ból egyszer (jobbesetben)....

Téma befejezve, megyek játszani ^^
  • Cat 02 #6180
    Hunter VS Thief ?
    vagy egész nap cask ölsz hogy erősebbe legyél ?
  • shaime01
    és mond te azt élvezd hogy 42-s szinten odamész egy 24eshez? még szép hogy erősnek érzed magad de én itt teljesen másról beszéltem ha már pvp akkor velem azonos szintü legyen ne pedig 50 szintel nagyobb bár ha te azt élvezed hogy 24-esek ölsz 1 öléssel akkor hajrá.. csak el ne felejsd a végén beirni hogy "pwnd"
  • gameplusz
    PVP PVP PVP... értelmetlen időpocsákolás... ^^^(speares vagyok, ODABAX)
  • Cat 02 #6177
    ez megint száj iz :D PvP ben 1értelmű sztem a pajzs de mobok ellen meg spear és aki farmol az meg tudja mind2 fejleszteni :D és ami tetszik neki ;)
    na mind1 legyél ijjász azt akkor nem kell ezzel foglalkozin :D
  • gameplusz
    Nahmost, ha azt mondom, hogy semmire sem megyek egy 35-ös emberke ellen, akkor mit mondasz? Ez ÍGY VAN. a szint sokat számít, ha nemhiszed, csinálj egy 41-es akrit, és próbálj leölni egy 42-est, előre szólok: NEM FOG MENNI. a cuccok között pedig igenis nagy különbség van (alapból lol) mert vess öessze egy 24-es speart egy 42-es? NINCS KÜLBSÉG? AKKOR TE NEM VAGY MAGADNÁL ^^
  • shaime01
    mármint mind1ik kari jó csak szeresd és élvezd vele a game-t:)
  • shaime01
    kérdezem én milyen gyorsan fejlödik bármilyen kari? amilyen sokat a gazdája öl lehet hogy az intes meglépi 32-36-t 1 nap alatt de ugyanugy bármelyik is meg tudja hú most 1 órával többet kell ölnie..
    2 passival ha csak lvl 20-s mastery-ig csinálod a heuskalt ha jól tudom (passive lvl 2 )2xx hp-t kapsz most ezt nem commentálom:)
    a cuccok pedig ebben a játékban kiegyenlitettek mondjuk egyébként mire egy int speares elnyom egy soul spear move-t odamegy hozzá egy kardos elnyom rajta egy combot ami 5-t üt hát igen kellemetlen aztán kapsz egy olyat hogy BLOCK mondjuk ugy kampec:D
    végülis szerintem mind1ik kari csak én mostanában a shieldet részesitem elönyben 16-17s block ratioval már elég szépeket blockolok
  • gameplusz
    Ezzel nem cáfoltál meg ^^ LOL A weapon skillekre: nincs kimaxolva, de a passzív szkill 10 szintenként van, vagy nem? 52-nél csak a hülyék váltanak kardra, mert dungeonban kezdődnek a keményebb mondszták, és a tavernon is az összes kari spearrel van ott^^
  • Cat 02 #6172
    tessék : ugyebár a full INT nek általába nicns kimaxolva a Weapon skilleji :D tehát 52 -nátvál Kardra és kész :D és a legtöbb full INT pvp ben kardos
  • Bucser
    Amíg nincs meg a chainspear addig használok ghostspeart de elvileg ugyanaz mindkettőnek a lényege. gyorsan üt körbe több mobot. Igaz hosszú a cooldownja. amint chainspear megvan a ghostspeart dobom:) (bár még gondolkodom, hogy melyiket húzzam mert a ghostspear körbetámad a chain meg csak az előttem lévőket.)
  • gameplusz
    Nah most pípölz, amit írok az nem hülyeség...

Milyen gyorsan fejlődik egy int+spear+kutyafasza? nagyon gyorsan?
    és egy ugyanilyen kardos? lassabban, több befektetéssel (sok ütés, több poti, mert több skill kell egy mob megöléséhez.) Nahés? speares ha gyorsabban fejlődik, akkor lehagyja a kardosat, ezáltlal jobb skilleket fejleszhet ki, mert nagyobb szintű, jobb fegyvere lehet, meret nagyobb szintű, jobb cuccai lehetnek, mert nagyobb szintű... (több hp-ja lesz, mert nagyobb szintű, [akárcsak a heuksal passzív skilljére gondoljatok]

Kérdezem én: ha nagyobb szintű vagy, és így a kisebbnek nekimész, nem tök mindegy, hogy az első nuke-ot blokkolja, a másodikba úgyis belehal (másrész a kisebb úgyis alig üt rá valamit)^^ Szvsz kardos értelmetlen ^^

ÚGY GONDOLTAM VÉGETVETEK A VITÁNAK, HA VALAKI ENNEK ELLENKEZŐJÉT BIZONYÍTANI TUDJA, AKKOR NYUGODTAN LEGYÉL KARDOS, HA NEM, VÁLASZD A MÁSIKAT, RÉSZEMRŐL TÉMA LEZÁRVA ^^

U.i.: a játék újra megy, egy formatálás megoldotta a gondokat...
  • Cat 02 #6169
    új bugok

Kép (228.1 KB)
    Sajan nem üt erősebbet
  • Cat 02 #6168
    én tegnap 31 esene PvP zte mmagyar full INT ellen az én szerényke köztessemmel ( 1900 1700) és ha a 2 lövésem (kék nyíl ás berserke arrow) betalál nyertem

+laggos volt és folyamatosan kék nyílos voltma :D
  • Atisz #6167
    A ghost spear-t nem használod?
  • Goth
    Ja igen, az alap ;)
  • Atisz #6165
    Ühüm. Alszom még rá párat. Lehet hogy maradok a kardon, lehet hogy váltok. A kardból gyakorlatilag az 5-ös kombót használom, snake sword dance-t meg a passzívot.
  • Bucser
    ugfyanez:) én még hozzácsaptam a passive-ot a heuksalban.
  • Goth
    akinek pajzsa van az általában blade fájter, legalábbis én úgy tapasztalom =)

De tényleg mindenki döntse el maga hogy akar-e váltani. én kétszer is váltottam, meg egyszer elsődleges force mastery-t is váltottam, és mégsincsenek igazán SP gondjaim.
    Tényleg csak azokat fejlesztem, amivel megyek valamire.
  • Atisz #6162
    Nem azt mondtam hogy hülye...de nézdd meg hány int-es lándzsásra jut 1 int-es kardos.
  • Goth
    nem igazán fejlesztem a lándzsaskilleket, legfeljebb magát a mastery-t, +attack rating-et ad asszem.
    Mivel csak a két nagy nuke-ot használom jóformán meg a lion shoutot, így csak két lándzsaskillem van: a chain spear mert gyors, meg a soul spear mert erős.
  • Jagi
    Ne hallgass rá :)
    Tetszik így a kari, akkor játsz vele így.
    Én alapból glavie-vel kezdtem és akár jobb lenne vagy rosszabb lenne másik fegyver nem váltanék semmi pénzért. Mert azért kezdtem azzal mert azt választottam az tetszik...
    Szóval hajrá, swordosok előre!
  • Maala
    szóval az a sok lv 60 emberke sword+pajzssal mind "hüje". :)
  • Bucser
    nálam nagyon sokszor előfordult hogy bár megölhettem volna a mobot 1 hittel valamennyi HP-ja maradt ami már nem látszódott a csíkon és csak egy sima ütésa kell neki. A 3-4 . ilyen plusz ütés a spearrel eléggé sok időt elvesz azért.. ha mondjuk 4-5 mob vesz körül. könnyen holtan végzed ha nincs mi blokkoljon.